Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi geceler herkese netim çok yavaşladı yatıyorum bende öptmmm herkesiii

Kayracımm hadi maşallah canım,yavrular dombili olmuşlar
şu kadar ilaçsız desteksiz geçirdin ya,senin şu prof inşallah bir yerde bir hata yapmıyordur yani,bilemiyorummeyvahedigeldismile

burciniiiiimm doğumla ilgili korkuların mı vaaaaaarrrklava:,
anam hiç duymıyım:mymeka:,
doğum o kadar güzel o kadar güzel oluyor kiiiiii,ben sadece hamilelik ve doğumum için bi yavru daha büyütmek istiyorum vallaha inşallahh amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,
bence sonrasından korkmalısınn,,

şakam bi yana aman alınma sen pek hassassın ödüm kopuyo bi dangalaklık yapıcam diye,
dün faceden de resimlerine baktım yine,
enem sen ne güzeeeelll bi hatunsunn kkııızzzz maşallah,
senin gibi güzel hatunlar bi güzel doğururlar bi kolay doğururlar yaşayınca söylemiştin Hymarrym dersin bana,

neden korkuyomuşun sen bakiimm kuzumm benim?

Son düzenleme:
Burçin acaba ben o tepeciğimiz sanıyorum bebeğin eli kolu acaba dur bakım bugün oldumda dikkat ederim z

liyadoranin nesi varmış hormeidm ben
alaina ben yokken gelirse siylermisiniz özeline yazidm onun görmüyor sanırım
kayra masallahh kızlarına canım bende 24 kilo aldım tek bebek birde çift olsaydı bilemiyorum yani :)

Hymarry,amanın ne isin var sabahın köründe ayakta kizlar yaramazlık yaoiyormuu

ilaççsız geçirmedim..magnezyum var,progestan var,enfeksiyon kapmamak için haftada bir fitil var yetmez mi....................

kayra bencede yetr bunlar hadı az kaldı.............bende gezıyorum bu gunler daha gezemem dıyeee.............dun kızlarıma tulum gıydırmışlerdı cok tatlıydılar.............
kahvaltını yaptınmı ben da yapmadım gııdcem eltıme kahvaltıyaaaaaaaa.................hadı herkese guzel bı pazar.............ıyı bak kendıne............canım........

Kayra magnezyum iy geliyomu bende iciyorum erken dogum riski konulunca icmek da Dr vermiyodu ben ondan habersiz iciyorum
protestan ne için oluyor
ben adalat kullanıyorum

magnezyum tabiki iyi geliyor..kasılmalarımı kramplarımı geçiriyor.... günde 1 kez alıyorum... kasılmalarım biraz arttı bugünlerde...ikiye çıkarmak istedim ama doktor izin vermedi.... kasılmaların çok değil çok olsaydı sorun oluşurdu sorun yok dedi... progestan baştan beri kullanıyorum..önce düşük rski içindi şimdi ise rahim ağzı kalınlığı için kullanıyorum.........

Rhaim ağzı uzunlunu olcuyornu hep
benimde Cuma gecesi Dr ölçtü 3.1 dedi cm mı mm bilmiyorum iyi dedi sancilairm basakdida benimde

kasılma dedıgın sey sana nefes aldırtmıyor...bebek hareketı nedır kı yanında...ben 2 kere hastanede bır kerede bahcecı klınıgınde aglıya aglıya cekdım agrıyı...15 dakıkada bır gırıyor ve olucek gıbı hıssedıyorum.....sonra aralıklar uzamaya basıyor...eger kısalırsa aralıklar dogururum sanırım....rahımde ben agrı cektıkce ıncelıyor......

Alaina benim Direk sancım oluyor kaislma oncesinde hiç olmamıştı sag sagımda Ağrı oldu sürekli devam eden sonrada göbek deliğimin alt kısmından komple yatak sekilde kasığıma agrilar girdi
bekimi dogrultamiyirdum. En agladikca dahada ağrıdı benim trafikte 1 saat 10 dk kaldık bağıra çağıra gittik Ağrı geldikçe bagirriyir beni
incelmeye deidm şey rahim ağzı uzunlununa kisalmasimi bira bey bana onla ilgili bilgi vermedi
suandada salam gibiyim hala nais oldu nası gitti bilmiyorum sürekli yatak verdi bana uzun süre oturmak yok sana bisi dedimi

tünaydınlar ayyyyy bugece çocuklar hiç uyumadı aman yaaa herkes okudu ama olmadı
ne yapacam yaaa topluma girmeyecekmiiyim yawww....neyse kocam eşyaları götürüyor
benide kuzenim götürecekkk...yorgunumm

ya canım acırsa, ya hissedersem, genel oldu diyelim sonrası ya çok sancılı geçerse, iyileşme süreci çok ağrım olursa, ya yolunda gitmeyen bişey olursa,ya ya ya ya ya ya ... bir sürü bir sürü şey yani..belki saçma belki komik geliyodur sana ama ben inan çok fenayım..

acer naptın canım nasılsııınnn?
Nerelerdesin?

Burcin canım benim sonuçta bu bir ameliyat,öyle ki artık kalp ameliyatları bile kapalı yöntemle yapılıyor bir tek açık ameliyat bizim sezeryanlar kaldı bu bir gerçek,
sanırım teknoloji ne kadar değişir ve gelişirse gelişsin,bu tarza bir çare olmayacak..

amaaaaaaa,,
bir kere genel anestezi ile olursa sadece sana damar yolu açacaklar,başka bir acın olmaycak,
amelşyattan çıktıktan sonra da sürekli gelip ağrı kesici iğneler yapıyorlar,inan hiçbir ağrın olmuyor,
eğer olmaz da uyanık olursan belincen incecik bir iğne yapıyorlar ki,o kalçadan yediğimiz iğneler kadar bile acımıyor,o kadar kolay ağrısız ve konforlu ki,
yani canın ne kadar tatlı olursa olsun inan bana acımayacak,ki böylesini gerçekten tavsiye ederim,

ben Perşembe günü doğum yapmıştım,artık bir önceki gün izlediğimiz yaprak dökümünden tut,aynı gün yayınlanacak aşkı memnu dizisini konuşuyorduk ameliyathanedekilerle doktorum da dahil hahhahah,
tabi yavrular çığlık çığlığıa gelince ogün bugündür konu onlar..

yani ağlayacak hiçbişey yok,yavruların kendilerini istemediğini zanneder küserler ona göre Allah korusun,
çok keyifli zamanlar ve belki hayatta bir daha yaşanamıycak bir duygu bu,
ağlanacak bişey olsa söylerdim valla bak..

tünaydın şekerleeer

burçin ciiim biliyomusun en güzel en kolay geçen şey doğum anııı .. korkulacak hiç bişey yok öyle zevkli öyle acısız oluyorki. hiç iğne yaptırdınmı bilmiyorum yada damaryolu açtırdıysan onlardan hissettiğin acı kadfar bile hissetmiyorsun doğum anında. o olumsuz bişey olursa düşüncesini çıkar at kafandan Rabbime güven ne kadar rahat olursan okadar zevkli ve güzel geçiyor. doğumdan sonrada ilk bir ayı bi atlat gerisi süpeeer yaaaa :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…