sagolasın canım iyiyiz Allahıma şükürler olsunki sen nasılsın canım
Kayracımm hadi maşallah canım,yavrular dombili olmuşlar
şu kadar ilaçsız desteksiz geçirdin ya,senin şu prof inşallah bir yerde bir hata yapmıyordur yani,bilemiyorummeyvahedigeldismile
burciniiiiimm doğumla ilgili korkuların mı vaaaaaarrrklava:,
anam hiç duymıyım:mymeka:,
doğum o kadar güzel o kadar güzel oluyor kiiiiii,ben sadece hamilelik ve doğumum için bi yavru daha büyütmek istiyorum vallaha inşallahh amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,
bence sonrasından korkmalısınn,,
şakam bi yana aman alınma sen pek hassassın ödüm kopuyo bi dangalaklık yapıcam diye,
dün faceden de resimlerine baktım yine,
enem sen ne güzeeeelll bi hatunsunn kkııızzzz maşallah,
senin gibi güzel hatunlar bi güzel doğururlar bi kolay doğururlar yaşayınca söylemiştin Hymarrym dersin bana,
neden korkuyomuşun sen bakiimm kuzumm benim?
kızlar neden oluyormuş bunlar?bizi de bilgilendirirseniz memnun oluruz..
en azından önlemini alma ihtimalimiz varsa bilelim ya da ne tür ağrılar sancı oluyor..artık benim de var ağrılarım zaman zaman..paylaşım içinde olmamız gerek..[/QUO
benım bebeklerım vura vura sag bobregımı buyutmusler...bobreklerımı onar vurdukca ben agrı cekıyorum oda dogum sancısını tetıklıyor..aslında hersey younda ıdı..takıı bobregımı vurarak buyutene kadar...sımdı ıcınde tut dıyor doktor ama nasıl yapıcam kı...dısımı sıkıyorum dayanmaya caısıyorum en azından 2 hafta daha dayansam..bısey ıstemıyorum...
Üst kısım yani anladım enim da altlarda oluyor Ağrı gibi bebek hareket ettikçe cnaim yanıyor kasıklara doğru hatsaneden bugün taburcu oldum soruyolar es dost sancın varmi bende var diyorum bebek hareketleri sanırım buyudukce can yakisi oluyor
senin tarif ettin yerde bazen bebeğin bı yeirni dayiyot ellerimde hissediyorum inşallah olmaz bida bendede ben olupta fark edememekten korkuyorum
Kayracımm hadi maşallah canım,yavrular dombili olmuşlar
şu kadar ilaçsız desteksiz geçirdin ya,senin şu prof inşallah bir yerde bir hata yapmıyordur yani,bilemiyorummeyvahedigeldismile
burciniiiiimm doğumla ilgili korkuların mı vaaaaaarrrklava:,
anam hiç duymıyım:mymeka:,
doğum o kadar güzel o kadar güzel oluyor kiiiiii,ben sadece hamilelik ve doğumum için bi yavru daha büyütmek istiyorum vallaha inşallahh amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,
bence sonrasından korkmalısınn,,
canım yaa sorma benim ezelden beri ameliyat,iğne,serum vs korkularım hep vardı..şimdi vakit yaklaştıkça daha da zor oluyo herşey..dün gece ağlama krizine girdim mesela..sebepsiz saat 4e kadar hıçkıra hıçkıra ağladım..sanırım çok kurdum kendimi çok gerdim..acil toparlanmam gerek..ağrı eşiğimle ilgili de sorunlarım var sanıyorum,canım çok tatlı anlayacağın..saçma sapan şeyler kuruyorum..napıcamı bilmiyorum..çarpıntılar,terlemeler,ağlama krizleri..ahh ahh..Allah yardımcı olsun inşallah..
şakam bi yana aman alınma sen pek hassassın ödüm kopuyo bi dangalaklık yapıcam diye,
aşkolsun tatlım yaa..başlarda daha bi alıngandım da şimdi çok daha iyiceyim çok şükür..rahat ol gerilme bir de benim yüzümden..
dün faceden de resimlerine baktım yine,
enem sen ne güzeeeelll bi hatunsunn kkııızzzz maşallah,
senin gibi güzel hatunlar bi güzel doğururlar bi kolay doğururlar yaşayınca söylemiştin Hymarrym dersin bana,
iltifat ediyosun canım benim..çok teşekkür ederim..o senin güzelliğin,güzel bakan gözlerin..inşallah haklıymışsın derim canım benim..
neden korkuyomuşun sen bakiimm kuzumm benim?
kızlar neden oluyormuş bunlar?bizi de bilgilendirirseniz memnun oluruz..
en azından önlemini alma ihtimalimiz varsa bilelim ya da ne tür ağrılar sancı oluyor..artık benim de var ağrılarım zaman zaman..paylaşım içinde olmamız gerek..[/QUO
benım bebeklerım vura vura sag bobregımı buyutmusler...bobreklerımı onar vurdukca ben agrı cekıyorum oda dogum sancısını tetıklıyor..aslında hersey younda ıdı..takıı bobregımı vurarak buyutene kadar...sımdı ıcınde tut dıyor doktor ama nasıl yapıcam kı...dısımı sıkıyorum dayanmaya caısıyorum en azından 2 hafta daha dayansam..bısey ıstemıyorum...
dayanırsın kuzum dayanırsın değil 2 hafta daha da fazla dayanırsın..üzme kendini..
kasılma dedıgın sey sana nefes aldırtmıyor...bebek hareketı nedır kı yanında...ben 2 kere hastanede bır kerede bahcecı klınıgınde aglıya aglıya cekdım agrıyı...15 dakıkada bır gırıyor ve olucek gıbı hıssedıyorum.....sonra aralıklar uzamaya basıyor...eger kısalırsa aralıklar dogururum sanırım....rahımde ben agrı cektıkce ıncelıyor......
canım öyle deme, sanırım herkeste farklı bir etki yapıyo ben mesela kasılma anında nefes alırken zorlansam da ağrı sancı hissetmiyorum..öyle bahsettiğin tarzda acılarım olmuyor..
tünaydınlar ayyyyy bugece çocuklar hiç uyumadı aman yaaa herkes okudu ama olmadı
ne yapacam yaaa topluma girmeyecekmiiyim yawww....neyse kocam eşyaları götürüyor
benide kuzenim götürecekkk...yorgunumm
hay Allah yaa..nazara geldi çocuklar..sen yine de bol bol oku üfle onlara..ne demişler dünya dualar üstünde dururmuş..ben onlara yine kocamaaaannnnn MAŞALLAH diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?