Burcin canım benim sonuçta bu bir ameliyat,öyle ki artık kalp ameliyatları bile kapalı yöntemle yapılıyor bir tek açık ameliyat bizim sezeryanlar kaldı bu bir gerçek,
sanırım teknoloji ne kadar değişir ve gelişirse gelişsin,bu tarza bir çare olmayacak..
amaaaaaaa,,
bir kere genel anestezi ile olursa sadece sana damar yolu açacaklar,başka bir acın olmaycak,
amelşyattan çıktıktan sonra da sürekli gelip ağrı kesici iğneler yapıyorlar,inan hiçbir ağrın olmuyor,
eğer olmaz da uyanık olursan belincen incecik bir iğne yapıyorlar ki,o kalçadan yediğimiz iğneler kadar bile acımıyor,o kadar kolay ağrısız ve konforlu ki,
yani canın ne kadar tatlı olursa olsun inan bana acımayacak,ki böylesini gerçekten tavsiye ederim,
ben Perşembe günü doğum yapmıştım,artık bir önceki gün izlediğimiz yaprak dökümünden tut,aynı gün yayınlanacak aşkı memnu dizisini konuşuyorduk ameliyathanedekilerle doktorum da dahil hahhahah,
tabi yavrular çığlık çığlığıa gelince ogün bugündür konu onlar..
yani ağlayacak hiçbişey yok,yavruların kendilerini istemediğini zanneder küserler ona göre Allah korusun,
çok keyifli zamanlar ve belki hayatta bir daha yaşanamıycak bir duygu bu,
ağlanacak bişey olsa söylerdim valla bak..
tünaydın şekerleeer
burçin ciiim biliyomusun en güzel en kolay geçen şey doğum anııı .. korkulacak hiç bişey yok öyle zevkli öyle acısız oluyorki. hiç iğne yaptırdınmı bilmiyorum yada damaryolu açtırdıysan onlardan hissettiğin acı kadfar bile hissetmiyorsun doğum anında. o olumsuz bişey olursa düşüncesini çıkar at kafandan Rabbime güven ne kadar rahat olursan okadar zevkli ve güzel geçiyor. doğumdan sonrada ilk bir ayı bi atlat gerisi süpeeer yaaaa :sm_cool:
maşallah oturttun pamuğum yaaa,
yavrular uslu demek ki,benimkilerin çenesi düşük anam,
kız milleti herhalde dır dır dır illa bak konuş,al kucağa besle,yine konuş,sıradaki,sıradaki..
acer naptın canım nasılsııınnn?
Nerelerdesin?
canim dondum hollandaya alisveriside wenicede indirim vardi biliyorsun herseyi oradan aldim cokda bisey almadim zaten yaza oradayim yine insallah.28+2 gunluk olduk ama ben hala alya nin yanina bir isim bulamadim onerin varmi ?
canim dondum hollandaya alisveriside wenicede indirim vardi biliyorsun herseyi oradan aldim cokda bisey almadim zaten yaza oradayim yine insallah.28+2 gunluk olduk ama ben hala alya nin yanina bir isim bulamadim onerin varmi ?
herkes iyi bende iyiyimpazar miskinliğiiiii
ikinci isim beraber söylenebilecek bir isim olabilir,"SU"boshayallersmile
ALYA SU
alya neden bilmiyorum derin ismini yakıştırdım birden
alya derin..ismiyle uzun yaşasın kuzun .....
Burcin canım benim sonuçta bu bir ameliyat,öyle ki artık kalp ameliyatları bile kapalı yöntemle yapılıyor bir tek açık ameliyat bizim sezeryanlar kaldı bu bir gerçek,
sanırım teknoloji ne kadar değişir ve gelişirse gelişsin,bu tarza bir çare olmayacak..
amaaaaaaa,,
bir kere genel anestezi ile olursa sadece sana damar yolu açacaklar,başka bir acın olmaycak,
amelşyattan çıktıktan sonra da sürekli gelip ağrı kesici iğneler yapıyorlar,inan hiçbir ağrın olmuyor,
eğer olmaz da uyanık olursan belincen incecik bir iğne yapıyorlar ki,o kalçadan yediğimiz iğneler kadar bile acımıyor,o kadar kolay ağrısız ve konforlu ki,
yani canın ne kadar tatlı olursa olsun inan bana acımayacak,ki böylesini gerçekten tavsiye ederim,
ben Perşembe günü doğum yapmıştım,artık bir önceki gün izlediğimiz yaprak dökümünden tut,aynı gün yayınlanacak aşkı memnu dizisini konuşuyorduk ameliyathanedekilerle doktorum da dahil hahhahah,
tabi yavrular çığlık çığlığıa gelince ogün bugündür konu onlar..
yani ağlayacak hiçbişey yok,yavruların kendilerini istemediğini zanneder küserler ona göre Allah korusun,
çok keyifli zamanlar ve belki hayatta bir daha yaşanamıycak bir duygu bu,
ağlanacak bişey olsa söylerdim valla bak..
su ismini sevmiyorum baska yokmu
acer isimleri sanırım aynı koyucaz :)) bende alya ve doğa arasında kaldım hanghisini koyayım şaşırdım kıza
derini listeye alabilirim guzelmis yokmu arttiran
isimdas olurlar ne guzel hihoyyyt soylenisi kulaga hos geliyor kisa ve oz ayrica ama bende diger kizima bu ozelliklere sahip bir isim ariyorum hala bulamadim icime sinen isim
ikiz analari onerilerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?