Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

maşallah oturttun pamuğum yaaa,
yavrular uslu demek ki,benimkilerin çenesi düşük anam,
kız milleti herhalde dır dır dır illa bak konuş,al kucağa besle,yine konuş,sıradaki,sıradaki..

kızlar çok teşekkür ederim ilginize..inşallah bahsettiğiniz kadar kolay olur herşey..bol bol dua ediyorum..Allah yardımcımız olsun..

maşallah oturttun pamuğum yaaa,
yavrular uslu demek ki,benimkilerin çenesi düşük anam,
kız milleti herhalde dır dır dır illa bak konuş,al kucağa besle,yine konuş,sıradaki,sıradaki..

canımmm valla oturtma kısmı eh işte ne derece verimli oluyorum bilmiyorum. sürekli ilgi istedikleri aşikar göz bebeğine bakıyolar hep onlarla konuş isrtiyolar. benimde yaptyığım başka bişey yok iş güç vefasız bugün yapsam yarına yine çıkar diyip onu sallıyom mecbur kalınca anca yapıyom valla ne yalan söyleyiiim bebekler farm vil gerisi yalann ha bide tıkınmak :sm_cool: mesela şu anda naptım biliyonmu güneşliği açtım camın önüne geçtim ahmet kucağımda mehmet koltukta onlara karşıdaki apartmanları izletiyom hemde yazıyom canlarım öyle bakıp bakıp gülerler bayılıyom yaaa :dance:

bizim kızlar da bayılıyor dışarıya,
dışarı uzatıyoruz kafamızı minicikten beri,başlıyorum artııkk,
kızıııım bak bakalım dışarda neler vaaaaarrr,
evler vaaaaaaarrr,arabalar varrrrrrrrrrrr,insanlar vaaaaaaaaarrr,,
şimdi bir tür mırıldanlamaları var,aynı bunları söylerken çıkardığım sesler gibi,onu çıkarıyorlar,çıkıyoruz cama,
süper yaaaaa...........

acer naptın canım nasılsııınnn?
Nerelerdesin?

canim dondum hollandaya alisveriside wenicede indirim vardi biliyorsun herseyi oradan aldim cokda bisey almadim zaten yaza oradayim yine insallah.28+2 gunluk olduk ama ben hala alya nin yanina bir isim bulamadim onerin varmi ?

canim dondum hollandaya alisveriside wenicede indirim vardi biliyorsun herseyi oradan aldim cokda bisey almadim zaten yaza oradayim yine insallah.28+2 gunluk olduk ama ben hala alya nin yanina bir isim bulamadim onerin varmi ?

ikinci isim beraber söylenebilecek bir isim olabilir,"SU"boshayallersmile
ALYA SU

az kaldı canan
bi daha zor bulursun bu miskinliği,tadını çıkar..

haklısın maryycşm hazır seni yakalamışken bişi soracağım haç hurması varda bende sen doğum haftası yiyinmi çocuklar doğunca ağzına sürünmü bişi demiştin ya tekrar söyleyebilirmisin

alya neden bilmiyorum derin ismini yakıştırdım birden
alya derin..ismiyle uzun yaşasın kuzun .....

herkes iyi bende iyiyimpazar miskinliğiiiii

bizde kocişimle aynı durumdayız tv bilgisayar
şimdi markete gitti eşim akşama televizyonluk atıştırmalık yemek sonrası çayın yanına..
allahtan havada soğukta yoksa ben dışarı çıkamk isterdim kesin..
dün baya dolaştım gerçi beni bir hafta idare eder artıkbayanssulusmile

hymarycim burçine yazmışsın ama benimde ameliyat korkularım başlamıştı içime su serptin valla ne yalan söyliyim:)))

bu arada kızlar duyurulur isimler erkek kesin değişmeyecek kesin ateş koyuyoruz kızın ismine karar veremedik babamız tek su diyor ama ben alya yada doğa olsun diyorum başka önerileriniz varmı ?

acer isimleri sanırım aynı koyucaz :)) bende alya ve doğa arasında kaldım hanghisini koyayım şaşırdım kıza

isimdas olurlar ne guzel hihoyyyt soylenisi kulaga hos geliyor kisa ve oz ayrica ama bende diger kizima bu ozelliklere sahip bir isim ariyorum hala bulamadim icime sinen isim
ikiz analari onerilerinizi bekliyoruz

isimdas olurlar ne guzel hihoyyyt soylenisi kulaga hos geliyor kisa ve oz ayrica ama bende diger kizima bu ozelliklere sahip bir isim ariyorum hala bulamadim icime sinen isim
ikiz analari onerilerinizi bekliyoruz

uyum istersen aklıma hira geldi canım alyayla uyumlu ve benim hoşuma gidiyo asil isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…