geldim kızlar geldim...... iyiyim hiç bişeyciğim yokmuş... göbüşü taşımıyormuş bu vücut..ağrılar normalmiş... kasılmalarım arttı mağnezyumu artırsak hani ilaç milaç verseniz dedim.herşey yolunda gerek yok dedi...... erken doğum diye bir risk yok şu an dedi.bebeklerin kiloları 1850-1750 ymiş.....
alyadua gördüm bende kk sitesinde
uyum istersen aklıma hira geldi canım alyayla uyumlu ve benim hoşuma gidiyo asil isim bence
Kayra abla masaALLAH bebekerin kilosuna .
Son zamanlar ne agırdır ben şimdiden uyyamıyorum ne gıck oluyorum ayakta uyyorum ALLAH yardımcın olsun seninde
ya nie kimse gelmiyo bu topiğe valla hamiş olmadan önce bakıodum diodum ne güzel sohbet kelam ... şimdilerde in cin top oynuyo napionuz siz msnden felanmı konuşuyonuzda buraya gelmionuz anlamdım... benim gibi yeni hamişler kalıo burda öksüz yetimkaydirigubbakcemile3boshayallersmile
Dorukcum sana katılıyorum.Doğuranlar gitti,diğer arkadaşlarında hamilelikleri çok ilerledi keyifleri pek yOK.
eeeeeeee bir kaç kişi kaldık onlarda arada giriyor.
Bakıyor kimse yok çıkıyor hemen.
Bizimde kısmetimizde bu varmış.:gitme:
Toplanalım canım,ben hep burdayım,pek dışarıda çıkamıyorum,evde işte yaptırmıyorlar bende bütün gün topiklerde dolaşıyorum.ay yok öle kısmette bu varmış demek toplanalım ya ...bakıp çıkıyoruz ama kimse olmayınca boş boş beklemek mantıksız geliyor...
eee canımcım sen ilerdesin benden nasıl göbüşün çıktımı senin ? hala progestan kullanıyomusun?
cinsiyetleri belli oldumu bebeklerin?
gerçekten topik iyice boş kalmış. eskiden sayfaları okumaya vakit yetmiyordu...
şimdi hiç ilerlemiyor..
Toplanalım canım,ben hep burdayım,pek dışarıda çıkamıyorum,evde işte yaptırmıyorlar bende bütün gün topiklerde dolaşıyorum.
Eh işte, çokta değil 3 hafta var aramızda.Son 1 haftadır dışarıdan belli oluyormuş hamileliğim,artık çevredekiler soruyor hamilemisin diye.göbek şekillenmiş öyle diyorlar.
Progestan kullanmıyorum.kendi dr.bırak dedi,Bende bıraktım,beni çok rahatsız ediyordu,kaşıntı,akıntı of zordu yani,şimdi elevit ve folbiol kullanıyorum.
Cinsiyetlerimiz belli olmadı daha canım.Ama ilk hamileliğimden farklı,bu hamileliğim acaba diyoruz bu sefer erkeklermi geliyor.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Benim durumum böyle işte canım.
Sıra sende senin nasıl gidiyor.Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Sana katılıyorum canım.buda bizim kaderimiz.bilmiyorumkismile
Alaina benim Direk sancım oluyor kaislma oncesinde hiç olmamıştı sag sagımda Ağrı oldu sürekli devam eden sonrada göbek deliğimin alt kısmından komple yatak sekilde kasığıma agrilar girdi
bekimi dogrultamiyirdum. En agladikca dahada ağrıdı benim trafikte 1 saat 10 dk kaldık bağıra çağıra gittik Ağrı geldikçe bagirriyir beni
incelmeye deidm şey rahim ağzı uzunlununa kisalmasimi bira bey bana onla ilgili bilgi vermedi
suandada salam gibiyim hala nais oldu nası gitti bilmiyorum sürekli yatak verdi bana uzun süre oturmak yok sana bisi dedimi
slm kızlar nasılsınız? buara geçmişi okuyorum ama yatmam gerektiği için fazla yazamıyorum
umarım anneler, anne adayları, bebişler ve göbüşler iyidir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biz iyiyiz çok şükür ama benim yaramaz kızım yüzünden cumartesi üroloğa gittik
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo ileriki aylarda iyice sıkıştıracak ağrıların artacak çok ağrın olduğunda da kateter takacaz dedi ama elinden geldiğince de ameliyat tarihini uzatmak istiyo
inşallah gerek kalmadan doğarlar
sizde de bu sebeple kateter taktıran varmı kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?