Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kayra abla masaALLAH bebekerin kilosuna .
Son zamanlar ne agırdır ben şimdiden uyyamıyorum ne gıck oluyorum ayakta uyyorum ALLAH yardımcın olsun seninde

Benim ogluşumun ismi Musab BaBası tee evlenmeden önce demişti
Kızçemin ismide hafsa dedik eger degişikliğe ugramassa

Kayra abla masaALLAH bebekerin kilosuna .
Son zamanlar ne agırdır ben şimdiden uyyamıyorum ne gıck oluyorum ayakta uyyorum ALLAH yardımcın olsun seninde

sağolasın canımcım.... evet geceler çok uzun ve zor...... uzun zamandır dün gece biraz uyumuşum....... yatakta 4 tane yastık var.........yok sırtıma yok göbüşün altına bacak arasına ooooooooooo .......

bende şimdi 3ledim yastıkları cok rahatsız oluyorum senin zamanına gelince sanırım 5liçem

ya nie kimse gelmiyo bu topiğe valla hamiş olmadan önce bakıodum diodum ne güzel sohbet kelam ... şimdilerde in cin top oynuyo napionuz siz msnden felanmı konuşuyonuzda buraya gelmionuz anlamdım... benim gibi yeni hamişler kalıo burda öksüz yetimkaydirigubbakcemile3boshayallersmile

Dorukcum sana katılıyorum.Doğuranlar gitti,diğer arkadaşlarında hamilelikleri çok ilerledi keyifleri pek yOK.
eeeeeeee bir kaç kişi kaldık onlarda arada giriyor.
Bakıyor kimse yok çıkıyor hemen.
Bizimde kısmetimizde bu varmış.:gitme:

ay yok öle kısmette bu varmış demek toplanalım ya ...bakıp çıkıyoruz ama kimse olmayınca boş boş beklemek mantıksız geliyor...
eee canımcım sen ilerdesin benden nasıl göbüşün çıktımı senin ? hala progestan kullanıyomusun?
cinsiyetleri belli oldumu bebeklerin?

Toplanalım canım,ben hep burdayım,pek dışarıda çıkamıyorum,evde işte yaptırmıyorlar bende bütün gün topiklerde dolaşıyorum.
Eh işte, çokta değil 3 hafta var aramızda.Son 1 haftadır dışarıdan belli oluyormuş hamileliğim,artık çevredekiler soruyor hamilemisin diye.göbek şekillenmiş öyle diyorlar.
Progestan kullanmıyorum.kendi dr.bırak dedi,Bende bıraktım,beni çok rahatsız ediyordu,kaşıntı,akıntı of zordu yani,şimdi elevit ve folbiol kullanıyorum.
Cinsiyetlerimiz belli olmadı daha canım.Ama ilk hamileliğimden farklı,bu hamileliğim acaba diyoruz bu sefer erkeklermi geliyor.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Benim durumum böyle işte canım.
Sıra sende senin nasıl gidiyor.Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
gerçekten topik iyice boş kalmış. eskiden sayfaları okumaya vakit yetmiyordu...
şimdi hiç ilerlemiyor..

Sana katılıyorum canım.buda bizim kaderimiz.bilmiyorumkismile

haftasonu kimse giremiyor..eşler evde ondan sanırım.... benimde kızım evde olduğu için ya onunla ilgilenmem gerekiyor..yada o pc ye oturuyor............... hafta içi gündüz takılabiliyorum..akşamları ödev yemek banyo zaten yorucu geçiyor.... bebekler olsun büyüsün görürsünüz.............

valla canım ben hala progestana devam celaxan vuruyorum bide kan sulandırıcı ne zman bitecek bilmiyorum bu iğnede.artı elevit folikplus felan işte. ilaç içmek işgence bana çok zorlanıyorum...
cumartesi serklajım var benimde daha önce bahsetmişdim doktorum önceliği nedense serklaja verdi aslında önce ikili test yapılması gerekmezmi.? bende anlamdım bi bildiği vardır heralde. zaten serklajdan sonra dokrorumu bırakıyorum tüp bebek doktorumu yani. doğum yapacağacım hastanede takiplerimi devam ettircem..sen medicanaya gidiyodun galiba. bende beylükdüzünde oturuyorum burdaki medicanaya gidim dedim ama maşallah fiyatları pek bi uçuk... o yüzden şimdilik karasızım iyi ve bütcemi sarsmayan bi yer bulmaya çalışıyorum....
cinsiyetlere gelince umarım rabbim gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli.....

bana yat dedı ama sureklı yatak ıstırahatı vermedı..ben agrı cekdıkce rahım ınceıyor ve acılıyor..boye gıderse 2 hafta sonra tamamen acılır dedı...c.tesı gunu zaten sabah 6 da aradık kostu hemen geldı hastaneye baktı rahım tam acılmamıs bugunde senı dogurtmıcam dedı...ben herhalde ocak sonu subat bası dogururum...

slm kızlar nasılsınız? buara geçmişi okuyorum ama yatmam gerektiği için fazla yazamıyorum
umarım anneler, anne adayları, bebişler ve göbüşler iyidir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biz iyiyiz çok şükür ama benim yaramaz kızım yüzünden cumartesi üroloğa gittik
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo ileriki aylarda iyice sıkıştıracak ağrıların artacak çok ağrın olduğunda da kateter takacaz dedi ama elinden geldiğince de ameliyat tarihini uzatmak istiyo
inşallah gerek kalmadan doğarlar
sizde de bu sebeple kateter taktıran varmı kızlar???

acer alya isminin yanına derin ismini bulmuştum ben demin dolaşırkende aynı ismi gördüm aklıma sen geldin...nasıl gidiyo isim çalışmaları....

inşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım
bak sen yaramaza neler yapıyo şimdiden
çekeceğin var can isocum bu kızdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…