Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

inşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım
bak sen yaramaza neler yapıyo şimdiden
çekeceğin var can isocum bu kızdan:)))

sağol canım inşallah:Saruboceq:
aman sorma kız gitti nerelerde geziyo
şimdiden böyle olursa büyüyünce laf söz geçmez haa
ameliyattan ziyade doktor buaralar takılırsa düşük tehlikesi var dedi ondan tedirginim
inşallah 7. - 8. aylara kadar uzatmaya çalışacak
bizde ağrılara dayanacaz artık cimcimelerle:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

anladım canım...allah yardımcın olsun...sen hep iyi düşün olsun belki bebiş pozisyonunu değiştirir filan ..olmazsa doktoruna güven canım...

Canım eğer serklaj işlemini tedavi gördüğün dr.önerdiyse,bence yaptır.vardır bir bildiği,bence en iyi onlar tanıyor vucudumuzu.
Kan sulandırıcı iğneni bence doğuma kadar kullanabilirsin.ben öyle duymuştum dr.Bana corasprin bile kanama yapınca,birde test yaptırdım.kanda pıhtılaşma varmı diye,oda iyi çıktı.dr.gerek görmedi.
Hayır canım ben bahçeli evler medikal parka gidiyorum.Şimdilik kafama göre dr.bulamadım.hayırlısı bakalım.

Ayh canım ALLAH yardımcın olsun biraz yorucaklar seni karnında mı agrı oluyo nasıl bişi öyle ya benimde böbregimi agrıtıyo

herkese merhaba

20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:

Merhaba canım.
Rabbim şifa versin yavruna inşallah.Banada 12.haftamda 2.düzey ultrasyonda,bebeğimin birinde ense kalınlığı fazla çıktı.
Bende çok üzüldüm,ama şimdi karar aldım.rabbime emanet ettim yavrularımı,kendimi üzüpte yavrularımı etkilemiycem daha.üzülmek yok artık.
Rabbim sabırlar versin,inşallah herşey yolunda devam eder.

sanada allah yardım etsin canım korktuğunu başına getirmesin . ilk 4 ay düşük tehlikesi için hep korku yaşadım 5. aydan sonrada bunu öğrendim tüm hamileliğin korku, panik ve sıkıntıdan ibaret oldu olsun bunada şükür diyorum rabbim hakkımızda hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin inşallah

Canım ALLAH cc şifa versin. Bak söyle düşün orası bir dünya sen kimseye inanma morelini bozma dua et steres yapma morelini bozma hepimiz ALLAHa emanetiz
O ner derse o olur üzme kendini canımmmmm

şimdiden moralini bozma sibercim dualarım seninle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

selam kızlar pek keyfim yok 2 gündür yatıyorum pc ye pek oturamıyorum belimin kalçalarımın ağrısı ayyuka çıktı kalkmak bile zor geliyo her yerim ağrıyo ve acayip mutsuzum beni göremezseniz merak etmeyin diye yazıyorum kocişlede limoniyiz dün akşam ben anneme gitmek istiyorum biraz orda kalmak istiyorum dedim annam bana baksın benim artık iş yapacak halim yok dedim oda sinirlendi sendne kimse iş beklemiyo kendin yapıyosun bana söylenmiyosun felan filan dedi ben sana bakarım hiç bi yere gidemezsin dedi gözlerim öyle dolu doluki hıçkır hıçkır ağlayasım varr

medine ve biv dualarınız için çok teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun

CAnancim geçmiş olsun
Ah canım ya eşimde az anlayış gösterse seni cok iyi anlıyorum canım ben hiç bişi yapamıyorum hemen agırlaşıyorum
Gönlünü almaya calıs artık son zmaanlar senin yanında biri olmalı ..

üzülme sibercim rabbbimin koyduğu ömrün süresini inan bana kimse bilemez... doktorları karalamıyorum yanlış anlama.... onların baktığı aletlerde kul yapısı belki bir hata olmuştur..benim kızıma baktıklarında böbreklerinde su var mongol olur dediler olmadı... eltimin kızı için sakat doğacak yürüyemeyecek.beyin özürlü doğacak..çişini falan tutamaz dediler... kızımızın belinde bir problem var ama beyin özürlü değil yürüyebiliyor.. çişini tutuyor...öyle bir zeka varki aklın şaşar be gülüm... benim kızdan akıllı...kocaman insan gibi konuşur sıpaaa.bunlar seni ilgilendirmiyo tabi ama hani bazen beşer şaşar...

siber canım rabbim bilir hayırlısını bu tür yanılmalar çok oluyor,sen ne kendini üz ne bebişlerini pozitif düşün,

ah ah bu kocalar biraz daha anlayışlı olsalar çokmu şey istemiş oluruz,takma kafana boşver canancğm,sonuşta artık evde yanlız durman çokta mantıklı değil yani insan bir bardak su almaya üşeniyor,

ne sıkıcı yahu bugn sabahtandır hiç yağmur durmadı,kızlar bebeklere ne zaman alışverişe başladınız ben daha erken diye düşünüyorum ama sizce,,,,

sibercim geçmiş olsun canım..inşallah dr lar yanılıyordur..burada bir sürü şey okuyorus sonrada bebeklerde çıkmıyor.inşallah seninde öyle olur....sen iyi ol ki bebeklerinde daha güçlü olsunlar arkadaşım...rabbim büyük bizde yavrularımızda ona emanetiz bol şifalar...

evet kayra doğru allahtan başka hiç kimse bilemez ne olacağını ultrasonu yapan dr direk bu bebeği sonlandıralım dedi o anı anlatamam bende diğeri sağlıklı doğumu beklesek dedim ha evet oda bi alternatif dedi yani hemen en olumsuzu söylüyorlar onlara göre doğunca anca bi kaç saat yaşarmış inşallah allahım bi mucize yaratır ve sağıklı bi ömür yaşayacaksa bebeğim bizimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…