- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
inşallah dediğin gibi gerek kalmaz canım
bak sen yaramaza neler yapıyo şimdiden
çekeceğin var can isocum bu kızdan:)))
sağol canım inşallah:Saruboceq:
aman sorma kız gitti nerelerde geziyo
şimdiden böyle olursa büyüyünce laf söz geçmez haa
ameliyattan ziyade doktor buaralar takılırsa düşük tehlikesi var dedi ondan tedirginim
inşallah 7. - 8. aylara kadar uzatmaya çalışacak
bizde ağrılara dayanacaz artık cimcimelerle:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
valla canım ben hala progestana devam celaxan vuruyorum bide kan sulandırıcı ne zman bitecek bilmiyorum bu iğnede.artı elevit folikplus felan işte. ilaç içmek işgence bana çok zorlanıyorum...
cumartesi serklajım var benimde daha önce bahsetmişdim doktorum önceliği nedense serklaja verdi aslında önce ikili test yapılması gerekmezmi.? bende anlamdım bi bildiği vardır heralde. zaten serklajdan sonra dokrorumu bırakıyorum tüp bebek doktorumu yani. doğum yapacağacım hastanede takiplerimi devam ettircem..sen medicanaya gidiyodun galiba. bende beylükdüzünde oturuyorum burdaki medicanaya gidim dedim ama maşallah fiyatları pek bi uçuk... o yüzden şimdilik karasızım iyi ve bütcemi sarsmayan bi yer bulmaya çalışıyorum....
cinsiyetlere gelince umarım rabbim gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli.....
slm kızlar nasılsınız? buara geçmişi okuyorum ama yatmam gerektiği için fazla yazamıyorum
umarım anneler, anne adayları, bebişler ve göbüşler iyidir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biz iyiyiz çok şükür ama benim yaramaz kızım yüzünden cumartesi üroloğa gittik
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo ileriki aylarda iyice sıkıştıracak ağrıların artacak çok ağrın olduğunda da kateter takacaz dedi ama elinden geldiğince de ameliyat tarihini uzatmak istiyo
inşallah gerek kalmadan doğarlar
sizde de bu sebeple kateter taktıran varmı kızlar???
herkese merhaba
20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:
herkese merhaba
20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:
herkese merhaba
herkese merhaba
herkese merhaba
selam kızlar pek keyfim yok 2 gündür yatıyorum pc ye pek oturamıyorum belimin kalçalarımın ağrısı ayyuka çıktı kalkmak bile zor geliyo her yerim ağrıyo ve acayip mutsuzum beni göremezseniz merak etmeyin diye yazıyorum kocişlede limoniyiz dün akşam ben anneme gitmek istiyorum biraz orda kalmak istiyorum dedim annam bana baksın benim artık iş yapacak halim yok dedim oda sinirlendi sendne kimse iş beklemiyo kendin yapıyosun bana söylenmiyosun felan filan dedi ben sana bakarım hiç bi yere gidemezsin dedi gözlerim öyle dolu doluki hıçkır hıçkır ağlayasım varr
herkese merhaba
6 kayıtlı 2 misafir var kimse yazmıyoooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?