Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dualarımız seninle güzelim....hepimiz hamileyiz... dualarımız önceklikliymiş rabbimin nazarında........inşallah ellerimizi boş çevirmez yaradan...

nero_ka ve zuzu79 arkadaşlarıma teşekkür ediyorum destekleri için
hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi

ne sıkıcı yahu bugn sabahtandır hiç yağmur durmadı,kızlar bebeklere ne zaman alışverişe başladınız ben daha erken diye düşünüyorum ama sizce,,,,

ben senin haftalarında havalar güzel gidiyodu pazara çıkınca ufak tefek çorap body filan atıp koyuyodum köşeye canım..çok bişey yapmadım açıkçası..sonra iki üç hafta önce 26. haftamda toptan bi alışverişle herşeyi toparladık eşimle ...açıkçası çok alışveriş yapmadım bi de annemde ilk torunlar diye habire almışlar örmüş onları birleştirince bi dünya oldu..alışverişimide civil mağazaları var belki duymuşsundur bize çok yakın oradan yaptım fiyatlarıda uygun baya...geçen haftada pijamalarımı çamaşırlarımı aldım ..bi ıvır zıvır şeyler var biberon emzik falan filan onlarda dr a gittikçe olur herhalde...

geldim valla zuzu cum.... şu ağrılar olmasa 40 da gelicem de....hiç rahatım yokki....

allah yardımcın olsun kayracım...hayırlısıyla o da olur arkadaşım ya çok iyi idare ediyosun sen maşallah ..o kadar ağrın sızın oluyo burada bi gık dediğini duymadım valla hep iyimser yazıyosun buraya..allah dayanma gücü versin canım.....

allah allah nerden biliyormuş 1 saat yaşayacağını hayret bişey nasıl direk böyle bişey söylüyor bu doktorlar anlamıyorum vahiy mi gelmiş kendisineklava:

bende de bir takıntı oluştu 6 ay bitmeden hiç birşey alasım gelmiyor,

alternatifim yokki benim ilgi bekleyen ve henüz halimi idrak edemeyecek yaşta kızım var....

şimdi zor tabi de ilersi ne güzel yaa inşallah üç kısçe...benim annemlerde üç kız kardeş annem en büyükleri diğerlerinin arası çok az .. annem hep teyzemlerinde annesi gibi korur kollar onları...sizinde öyle olur...

alternatifim yokki benim ilgi bekleyen ve henüz halimi idrak edemeyecek yaşta kızım var....

valla kayracm bravo sana kızınada,evinede,misafirinede yetişiyon alkisalkisalkisalkisalkisalkisşahsen ben eve gittiğim gibi yemek ve uzanma pozisyonu alıyorum hemen,

selam,

34. haftaya geldik bizde..Allaha binlerce sükür, bebeklerden yana hiçbir rahatsızlığım yok, bizim prensler adeta melek ( Allah bozmasın :) Gece güzel güzel uyuyoruz sabah 6.30 da kalkıp işimize geliyoruz. Henüz çatlak oluşmadı yalnız göğsümün altında karnımın yükselmeye başladığı noktada 5 cm lik bir alanda bir yanma hissi var, sanki tahriş olmuş gibi, ama dışarıdan hiç bir şey belli değil ve içeriden de gelmiyor, sadece cilt üstü. Duyan yaşayan var mı merak ettim.
Gözüm sürekli karnımda bugünlerde. hareketlerin böyle alenen dışarıdan görünebildiğini yaşamadan önce bilmiyordum. Etrafımdaki herkes pek eğleniyor sürekli şekil değiştiren karnımla:) zaman zaman kafalarına zaman zaman popolarına dokunabiliyorum, müthiş birşey :)

bende de bir takıntı oluştu 6 ay bitmeden hiç birşey alasım gelmiyor,

e altı aya bişey kalmamış nerocum sende öyle yaparsın...nasıl rahat hissedersen ağrın filan yoksa o haftada da olur tabi biraz yorulursun o kadar..dinlene dinlene artık..
internetten fiyatlara filan bak fikrin olur sonra toparlarsın zaten..........

uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((

Kayracım sibere yazdığın şeyler,valla benimde içime su serpti.ıçim rahatladı.
ınşallah bizimde yavrular doğunca senin yavrun gibi herşey yolunda gider.

maşallah canım..

uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((

geçmiş olsun biv evet o zor yaaaaaaa bünyeler zayıfladı..ben banyo yapsam hapşırıyorum sıcacık evde...

2 gündür çok net hissediyorum artık kızlarımı ne kadar keyifliymişhihoyyyt

Maşallah canım yavrularına.Bilirim çok zevklidir o hareketleri hissetmek.
Benim karnım sürekli dışarıdaydı,sanki kıyafetim varken hareketleri net hissedemiyordum.
Şimdide içerde sanki kelebek varmış gibi,değişik bir his,tarif bile edemiyorum.ama hareketlerini hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…