ben yazıyommmmmmmm bayanssulusmilebayanssulusmile kayra nasılsın haftaların 30 lu hanelere gelmiş maşallahhhh....
evet kayra doğru allahtan başka hiç kimse bilemez ne olacağını ultrasonu yapan dr direk bu bebeği sonlandıralım dedi o anı anlatamam bende diğeri sağlıklı doğumu beklesek dedim ha evet oda bi alternatif dedi yani hemen en olumsuzu söylüyorlar onlara göre doğunca anca bi kaç saat yaşarmış inşallah allahım bi mucize yaratır ve sağıklı bi ömür yaşayacaksa bebeğim bizimle kalır
ne sıkıcı yahu bugn sabahtandır hiç yağmur durmadı,kızlar bebeklere ne zaman alışverişe başladınız ben daha erken diye düşünüyorum ama sizce,,,,
dualarımız seninle güzelim....hepimiz hamileyiz... dualarımız önceklikliymiş rabbimin nazarında........inşallah ellerimizi boş çevirmez yaradan...
geldim valla zuzu cum.... şu ağrılar olmasa 40 da gelicem de....hiç rahatım yokki....
evet kayra doğru allahtan başka hiç kimse bilemez ne olacağını ultrasonu yapan dr direk bu bebeği sonlandıralım dedi o anı anlatamam bende diğeri sağlıklı doğumu beklesek dedim ha evet oda bi alternatif dedi yani hemen en olumsuzu söylüyorlar onlara göre doğunca anca bi kaç saat yaşarmış inşallah allahım bi mucize yaratır ve sağıklı bi ömür yaşayacaksa bebeğim bizimle kalır
nero_ka ve zuzu79 arkadaşlarıma teşekkür ediyorum destekleri için
hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi
ben senin haftalarında havalar güzel gidiyodu pazara çıkınca ufak tefek çorap body filan atıp koyuyodum köşeye canım..çok bişey yapmadım açıkçası..sonra iki üç hafta önce 26. haftamda toptan bi alışverişle herşeyi toparladık eşimle ...açıkçası çok alışveriş yapmadım bi de annemde ilk torunlar diye habire almışlar örmüş onları birleştirince bi dünya oldu..alışverişimide civil mağazaları var belki duymuşsundur bize çok yakın oradan yaptım fiyatlarıda uygun baya...geçen haftada pijamalarımı çamaşırlarımı aldım ..bi ıvır zıvır şeyler var biberon emzik falan filan onlarda dr a gittikçe olur herhalde...
alternatifim yokki benim ilgi bekleyen ve henüz halimi idrak edemeyecek yaşta kızım var....
alternatifim yokki benim ilgi bekleyen ve henüz halimi idrak edemeyecek yaşta kızım var....
bende de bir takıntı oluştu 6 ay bitmeden hiç birşey alasım gelmiyor,
selam,
34. haftaya geldik bizde..Allaha binlerce sükür, bebeklerden yana hiçbir rahatsızlığım yok, bizim prensler adeta melek ( Allah bozmasın :) Gece güzel güzel uyuyoruz sabah 6.30 da kalkıp işimize geliyoruz. Henüz çatlak oluşmadı yalnız göğsümün altında karnımın yükselmeye başladığı noktada 5 cm lik bir alanda bir yanma hissi var, sanki tahriş olmuş gibi, ama dışarıdan hiç bir şey belli değil ve içeriden de gelmiyor, sadece cilt üstü. Duyan yaşayan var mı merak ettim.
Gözüm sürekli karnımda bugünlerde. hareketlerin böyle alenen dışarıdan görünebildiğini yaşamadan önce bilmiyordum. Etrafımdaki herkes pek eğleniyor sürekli şekil değiştiren karnımla:) zaman zaman kafalarına zaman zaman popolarına dokunabiliyorum, müthiş birşey :)
uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((
2 gündür çok net hissediyorum artık kızlarımı ne kadar keyifliymişhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?