Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kayracım sibere yazdığın şeyler,valla benimde içime su serpti.İçim rahatladı.
İnşallah bizimde yavrular doğunca senin yavrun gibi herşey yolunda gider.

canım benim zaten senin içinde geçerli tabi yazdıklarım....rabbimin dediğinden başka bişey olamaz.sen bunu çok iyi biliyorsun...bizim işimiz dua etmek kendimizi ona teslim etmek ondan gelenede razı olmak...... ondan başka gidecek kapımız varmı..... kalbi duran yada durmak üzere olan bir hastayı doktorun ellerine bırakırken dieybilirmiyiz sakın ölmesin..onun elinde bişey yok... o nedenle gidecek tek kapımız var.. oda bizim kulluğumuzu ve dualarımızı sever... çokça dua edelim bize ayrıcalık verilmişken...

ah o göğüs altı yanması bende yaklaşık 1.5 aydır var ve çok sinir dr günde 2 tane magnesyum verdi ama bana pek fark etmedi gibi geliyor ve geçmiyor yanmam ve uyuşukluk hissim

bakıyorum cnm bana sanki e-bebek uygun gibi geldi ama daha tecrbeli arkadaşlar vardır,bide eminönü havuzlu hanmı neyse orası okudum bayağı ordan toplu alışveriş yapan olmuş,benim işyerim nişantaşında burda da çok çocuk mağazası var ve indirim zamanı hakkaten çok ucuz şeyler bulunabiliyor,bide bu forum istanbuldaki ebebek mağzasına gittim fena değil orasıda çok çeşit yok ama,artık bakalım hayırlısı 1 ay sonra falan alırım inşalah,,,

uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((

geçmiş olsun biv bol bol c vitamini cnm

uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((

biv cim çok korkuyorum grip olmaktan .... inan bana hergün 3 su bardağı portakal suyu içiyorum.............. tavsiye ederim...... doktor bebklerin kilosunun önde oluşunuda portakal suyuna bağlıyor....

biv cim çok korkuyorum grip olmaktan .... inan bana hergün 3 su bardağı portakal suyu içiyorum.............. tavsiye ederim...... doktor bebklerin kilosunun önde oluşunuda portakal suyuna bağlıyor....

Kayracım portakal suyu o kadar faydalıymış demek.Yaben içemiyorum.içince midemi ekşitiyor ve direk dışarı.Şu bulantılar biraz hafiflesin belki daha rahat içebilirim.

ben ilk 17 haftalarda hissetmiştim minik kıpırtılar,senin ne güzel erken başlamışlar,

gaz yapmıyomu kayra bana şu 2 haftadır yediğim meyveler inanılmaz gaz sancısı yapıyor,2 hafta öncesine kadar her akşam üstü koca bir tabak meyve yerdim ama şimdi yiyemiyorm

Valla kayracım hiç eski beslenme şeklim kalmadı.
Hergün listemden 1 yemek eksiliyor.
Pırasa,ıspanak,yeşillikler,et,tavuk,yoğurt,eeee ne kaldı diyeceksin ama malesef böyle.
Neredeyse hiç birşey yiyemiyorum.
Annem şimdi birsürü kızdı gitti.
Ispanak yapmış getirmiş saolsun.ama ben yiyemicem deyince deli oldu kadın ya.lmaz:

yapmıyor nero cum... benim büyük bir bardağım var.. onunla bir kerede içiyorum... akşam meyvemi ayrıca yiyorum .... muz elma mandalin ve portakal........... şimdilik bir sorun yok....

artvinlim az kaldı bulantılardan kurtulmaya sabret...ben de çok kötüüydüm o dönemde...en sevdiğim şeyleri yiyemiyordum

artvinlim az kaldı bulantılardan kurtulmaya sabret...ben de çok kötüüydüm o dönemde...en sevdiğim şeyleri yiyemiyordum

Canım ilk hamileliğimde tiksindiğim ve yiyemedim yiyecekleri doğurana kadar yiyemedim ben.Doğumdan sonra döndüm eski halime anca.bu seferde öyle olacak diye korkuyorum ben.bilmiyorumkismile

selam kızlar herkez iyidir inşallah.
ben kötü bir geceden sonra oğluşlarımı görünce kendime geldim pek iyiyim şimdi.
sabaha kadar ayak agrısı istifra mide yanması sabah 7 di uyudugumda berbat bir gece geçirdim.
bugünde dr gittim son taramalarımız vardı şükürler olsun oğluşlarımın ikisindede bir sorun yokmuş herşey iyi biri 190 biride 198 gr olmuşlar 22. haftada ikinci dr bir tarama daha yapacakmış organları için tam emin olmak için sonrada sonrada gelişleri kiloları önemli dedi dr.
ama plasenta dahale aşada dikkatetmemi söyledi ağzı tam kapamamış ama yinede huzursuzedici bir durum yüce allahım sağ selamet huzur içinde doğurmayı nasipetsin banada sizlerede.
kayracım geçmişi okumadım ama iyisin heralde inan ilk önce sana bakıyorum burdamısın diye şükür buralardasın allaha emaney ol canım

burdayım nefescim bende cumartesi doktordaydım... ağrım sızım var dedim... vücudun kaldırmıyor yükün ağır geliyor dedi...korkma sen daha uzunca bir süre doğurmazsın dedisanada geçmiş olsun dikkat et güzelim...

Son düzenleme:
yapmıyor nero cum... benim büyük bir bardağım var.. onunla bir kerede içiyorum... akşam meyvemi ayrıca yiyorum .... muz elma mandalin ve portakal........... şimdilik bir sorun yok....

aman nazar değmesin canım sana bol enerji lazım

kaç kilo aldın kayra bügün dr bana zaten ayak agrıların var bide hamileliklten dolayı artacak sakın fazla kilo alma dedi dayanamassın yoksa dedi şimdiden ben 8 kilo aldım
hoş oğlumda 25 ile kapamıştım ama bilmiyorumkismile bunlarda daha iyi gidiyorum sanki

ayni yanma bendede var sol gogsumun alti karnimin tam basladigi yerde doktor kizimin kafasini oraya soktugu icin oldugunu soyledi buyuk ihtimal sizinkide boyle bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…