Kayracım sibere yazdığın şeyler,valla benimde içime su serpti.İçim rahatladı.
İnşallah bizimde yavrular doğunca senin yavrun gibi herşey yolunda gider.
selam,
34. haftaya geldik bizde..Allaha binlerce sükür, bebeklerden yana hiçbir rahatsızlığım yok, bizim prensler adeta melek ( Allah bozmasın :) Gece güzel güzel uyuyoruz sabah 6.30 da kalkıp işimize geliyoruz. Henüz çatlak oluşmadı yalnız göğsümün altında karnımın yükselmeye başladığı noktada 5 cm lik bir alanda bir yanma hissi var, sanki tahriş olmuş gibi, ama dışarıdan hiç bir şey belli değil ve içeriden de gelmiyor, sadece cilt üstü. Duyan yaşayan var mı merak ettim.
Gözüm sürekli karnımda bugünlerde. hareketlerin böyle alenen dışarıdan görünebildiğini yaşamadan önce bilmiyordum. Etrafımdaki herkes pek eğleniyor sürekli şekil değiştiren karnımla:) zaman zaman kafalarına zaman zaman popolarına dokunabiliyorum, müthiş birşey :)
e altı aya bişey kalmamış nerocum sende öyle yaparsın...nasıl rahat hissedersen ağrın filan yoksa o haftada da olur tabi biraz yorulursun o kadar..dinlene dinlene artık..
internetten fiyatlara filan bak fikrin olur sonra toparlarsın zaten..........
uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((
bana müsade komşumun tabağı vardı..onu götüreyim ..hoşçakalınnnnnnnnnn
uff kızlar bende doktora gittim bugün bir öksürük aksırık antibiyotik verdi bir bu eksikti zaten artık kendimi zor taşıyorum((
biv cim çok korkuyorum grip olmaktan .... inan bana hergün 3 su bardağı portakal suyu içiyorum.............. tavsiye ederim...... doktor bebklerin kilosunun önde oluşunuda portakal suyuna bağlıyor....
Maşallah canım yavrularına.Bilirim çok zevklidir o hareketleri hissetmek.
Benim karnım sürekli dışarıdaydı,sanki kıyafetim varken hareketleri net hissedemiyordum.
Şimdide içerde sanki kelebek varmış gibi,değişik bir his,tarif bile edemiyorum.ama hareketlerini hissetmeye başladım.
biv cim çok korkuyorum grip olmaktan .... inan bana hergün 3 su bardağı portakal suyu içiyorum.............. tavsiye ederim...... doktor bebklerin kilosunun önde oluşunuda portakal suyuna bağlıyor....
ben ilk 17 haftalarda hissetmiştim minik kıpırtılar,senin ne güzel erken başlamışlar,
Canım bu benim ikinci hamileliğim ondanmı bilmiyorum.ama hissettiğimden çok eminim.
Eşim acaba sanamı öyle geliyor desede ben hissediyorum.
Ama şuda var senin hissettiklerin kadar kuvvetli değil hareketler.
artvinlim az kaldı bulantılardan kurtulmaya sabret...ben de çok kötüüydüm o dönemde...en sevdiğim şeyleri yiyemiyordum
yapmıyor nero cum... benim büyük bir bardağım var.. onunla bir kerede içiyorum... akşam meyvemi ayrıca yiyorum .... muz elma mandalin ve portakal........... şimdilik bir sorun yok....
ben ilk 17 haftalarda hissetmiştim minik kıpırtılar,senin ne güzel erken başlamışlar,
Canım bu benim ikinci hamileliğim ondanmı bilmiyorum.ama hissettiğimden çok eminim.
o zaman kesin hissediyorsundur,2.hamileliklerde hareket daha erken hissedilirmiş diyorlar,
burdayım nefescim bende cumartesi doktordaydım... ağrım sızım var dedim... vücudun kaldırmıyor yükün ağır geliyor dedi...korkma sen daha uzunca bir süre doğurmazsın dedisanada geçmiş olsun dikkat et güzelim...
nero bende hissediyorum benimde ikinci ama dr dahil bir ç.ok kişi hissetmessin diyor zaten tekme filan hissetmiyorum sıvazlama gibi hareketler ikincide ayırdedebiliyor insan gazla bebek haraketlerini.
selam,
34. haftaya geldik bizde..Allaha binlerce sükür, bebeklerden yana hiçbir rahatsızlığım yok, bizim prensler adeta melek ( Allah bozmasın :) Gece güzel güzel uyuyoruz sabah 6.30 da kalkıp işimize geliyoruz. Henüz çatlak oluşmadı yalnız göğsümün altında karnımın yükselmeye başladığı noktada 5 cm lik bir alanda bir yanma hissi var, sanki tahriş olmuş gibi, ama dışarıdan hiç bir şey belli değil ve içeriden de gelmiyor, sadece cilt üstü. Duyan yaşayan var mı merak ettim.
Gözüm sürekli karnımda bugünlerde. hareketlerin böyle alenen dışarıdan görünebildiğini yaşamadan önce bilmiyordum. Etrafımdaki herkes pek eğleniyor sürekli şekil değiştiren karnımla:) zaman zaman kafalarına zaman zaman popolarına dokunabiliyorum, müthiş birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?