Kayracım portakal suyu o kadar faydalıymış demek.Yaben içemiyorum.içince midemi ekşitiyor ve direk dışarı.Şu bulantılar biraz hafiflesin belki daha rahat içebilirim.
artvınlı sana doktor pekı ılac vermedı mı..benımde asırı bulantım vardı bana doktor zofran dıye bır ılac verdı...yarım ıcıyodum butun gun kusmuyordum ..o kadar ıyı gelmısdıkı...
kaç kilo aldın kayra bügün dr bana zaten ayak agrıların var bide hamileliklten dolayı artacak sakın fazla kilo alma dedi dayanamassın yoksa dedi şimdiden ben 8 kilo aldım
hoş oğlumda 25 ile kapamıştım ama bilmiyorumkismile bunlarda daha iyi gidiyorum sanki
şimdiye kadar 17 kilo oldu güzelim.... benim kendimde kilo yok... tamamen göbekten ibaretim............... ilk gebeliğimde bende 30 kilo aldım... ama heryerimden almıştım... şimdi öyle değil..diğer arkadaşlara göre karnım çok büyük.................
ne sıkıcı yahu bugn sabahtandır hiç yağmur durmadı,kızlar bebeklere ne zaman alışverişe başladınız ben daha erken diye düşünüyorum ama sizce,,,,
nero bende hissediyorum benimde ikinci ama dr dahil bir ç.ok kişi hissetmessin diyor zaten tekme filan hissetmiyorum sıvazlama gibi hareketler ikincide ayırdedebiliyor insan gazla bebek haraketlerini.
aman ben inanmıyorum dr dediğine bende 17 haftada hissetm dr dediki 5.5 aydan önce hissedemesin
canım sen kendini nasıl hissediyosun öncelikle onu söyle şimdiden ağrıların başladıysa alışverişi bitir yok iyiyim diyosan 24 te başla zaten alışveriş dediğin 1 kerede biter yerine gittinmi tabi alacaklar hiç bitmez ama hani ilk etapta alacaklar için hastane çıkışı badi mendil gecelik felan yakınmı bilmem ama havuzlu hanı tavsiye ederim hem şimdi kış kapalı bi yer hemde uygun ama durumun müsiatse kadir hasta var orada bebek mağazaları var evine yakınmı bilmiyorum ama söylüyorum işte
yok anacığım allahıma şükür iyiyim ama dedğin gibi çokta geçe bırakmıym,kadir has çok yakın değil ama medikal parka gidiyorm dr 6 şubatta kontrolm var o zaman bakm bari şekerimopuyorumnanaktan
afra tafra yapma diye kizimla dalga gecerlerse yaa :çok üzgünüm:
kaswa güzel kardeşim benim, ben göçtüm yavrum bee
ah yavrum benim sen mi, ben mi göçen?Cuma günü şimdiye kadar tavan yapan günümdü kafayı yemek üzereydim..Eşim eve gelince düzeldiler oda beni sabaha kadar rahatlattı ...Şimdi annemdeyim..Yarın akşam eve geçeceğim şehir dışından görümcem geliyor bize kalmaya..
kaswa canım gaz hafifledi. daha doğrusu kendileri çıkarmayı öğreniyolzr bu nedenlşe kendi gazlkarından korkmuyolar. sab kullanıyorum çok iyi geldi.
saç kurutma makinesi kolik cdsi bizm kızlara artık vız geliyor aştılar bunları.. ama şu kadar söyleyeyim saç kurutma ve elektrikli süpürge evimi ortasında bi ambians oluşturuyor diyebilirim:)) artık vazgeçilmezimiz oldular biz nereye onlar orya:))
sende ne var ne yok canuım. emme problemlerini aştınızmı benim cerenim emiyor artık ama keyfi emiyor. yani yemek üstü bi tatlı yada aralarda bi kahve molası gibi malesef(
kıs varya bizim yavrular numunelik çıktılar valla yaa. kimsenin gözünü korkutmayalım dimi ama. aklinialirimsmilebizmkiler biraz fırlama.. . sen yalnızmı bakıyorsaun canım. gündüz b.raz daha rahat oluyor ama gece kesin yardım şart bizmkilere gece bi haller oluyor çünkübilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?