Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kayracım portakal suyu o kadar faydalıymış demek.Yaben içemiyorum.içince midemi ekşitiyor ve direk dışarı.Şu bulantılar biraz hafiflesin belki daha rahat içebilirim.

artvınlı sana doktor pekı ılac vermedı mı..benımde asırı bulantım vardı bana doktor zofran dıye bır ılac verdı...yarım ıcıyodum butun gun kusmuyordum ..o kadar ıyı gelmısdıkı...

artvınlı sana doktor pekı ılac vermedı mı..benımde asırı bulantım vardı bana doktor zofran dıye bır ılac verdı...yarım ıcıyodum butun gun kusmuyordum ..o kadar ıyı gelmısdıkı...

Canım dr.ilaç vemedi,bende istemedim zaten.ilk hamileliğimdede böyleydim ben,ağızdan lamıyordum hemen kusuyordum.Makattan fitil vermişti,oda fayda etmemişti.
Bende şimdi hiç istemedim.

şimdiye kadar 17 kilo oldu güzelim.... benim kendimde kilo yok... tamamen göbekten ibaretim............... ilk gebeliğimde bende 30 kilo aldım... ama heryerimden almıştım... şimdi öyle değil..diğer arkadaşlara göre karnım çok büyük.................

kızlar bulantı dedinizde bu elevit bitiriyor beni bir haftadır içmedim dün bir içtim sabahı sabah ettim sonunda yarım saatlik banyo mesaisinden sonra rahatladım dr. bırak başka birşey vereyim demiyor içmedende olmaz şaşırdım napçagımı

bende inşallah en fazla o kiloda doğururum .
kayra 3 bardak portakal suyu mideni ekşitmiyormu kuzum senin ben bir bardaktan fazla içemiyorum .maşallahhhh

yok nefescim hiçbirşey yapmıyor..aslında çok hassas midem var..... öyle hamurişleri faanda yiyemem..hemen ağrı girer..safra kesemde olmadığı için...

kızlar pc yi kapatmıyorum ama mutfağa geçiyorum..... vakit buldukça yazarım..... kızım gelecek yemek hazzırlayayım

ne sıkıcı yahu bugn sabahtandır hiç yağmur durmadı,kızlar bebeklere ne zaman alışverişe başladınız ben daha erken diye düşünüyorum ama sizce,,,,

canım sen kendini nasıl hissediyosun öncelikle onu söyle şimdiden ağrıların başladıysa alışverişi bitir yok iyiyim diyosan 24 te başla zaten alışveriş dediğin 1 kerede biter yerine gittinmi tabi alacaklar hiç bitmez ama hani ilk etapta alacaklar için hastane çıkışı badi mendil gecelik felan yakınmı bilmem ama havuzlu hanı tavsiye ederim hem şimdi kış kapalı bi yer hemde uygun ama durumun müsiatse kadir hasta var orada bebek mağazaları var evine yakınmı bilmiyorum ama söylüyorum işte

canaan canımm oy oyy diyorum önce. son dönem yaklaştıkça daha hassaslaşıyoruz ağlamaya bahane arar hale geliyoruz. azmı ağlamıştım bende resimlere bakıyorumda bdie ağğlayınca daha çirkin oluyomuşum. bide ben hastanede geçirmiştim son dönemi kimseye çaktırmadan ağlamaya çalışırdım herkezinde morali bozulmasın diye. eşin kötü düşündüğü için değil canım senden daha doğrusu sizden ayrılmamak için göndermiyo. gözünün önünde olun istiyor. şimdilerde hep eşine sarıl sarıl yat bak bebekler olunca fırsat bulamıycaaan. canım benim kendinide bebişleride üzme. iş güç yapma boşver yan gel yatttt bak beişler olunca ilk bi ay özellikel yorgun egzicen ay bende gözünü korkutmak içind eğildeee bu dönemleri güzel değerlendir bebişleride kendinide üzme diye şey ettim şekerim :asigim:

afra tafra yapma diye kizimla dalga gecerlerse yaa :çok üzgünüm:

ACER dilerim gönlüne göre bir ismi en kısa zamanda bulursun...Bu arada benim kızımın adı AFRA....Adı gibi güzel bir kızım var..Rabbim herkesin evladını bağışlasın....Bu ismi kızımıza eşimle ben bir 15 yıl kadar öncesinden koymuştuk.....Bu isim arapça bir isimdir ve arapçada AFRA'nın tafra ile eşleştirmesi olamaz...Bu ismin çok güzel anlamları var...Anlamlarını bilenler bu tür saçma sapan yakıştırmalarda bulunmazlar...

Wavy adını görüyorum aşagıda canımın içiiiiiiiiiiiiiii.....Güzel yeğenlerimin annesi nasılsın balım..?opuyorumnanaktan

canlarımmmmmmm
ay benim canavRlar yüzündennete bile giremiyorum.. ahh ne hayaller kurmuştum kırkımdan sonra tek başıma bakacakyım. ne hayalmiş bee...ama gözünüz korkmasın süpper bi duygu:))

canann canım az jkalmış yavrum yaa. allahım hayırlı doğum lar nasip etsin.
kayra canım öpüyomm
pamuğumm güzel annem benim.
kaswamm gelmişş
ve burçin kevser medine vil dirim ve sayamafığım tüm arkadAŞlar ösledim sizii

Gaz probleminiz hafifledimi canım?En etkili yöntemimiz şu oldu 1 haftadır wavyim...Saç kurutma makinası....Açıyorum makinayı o sesi duyunca oğlum çok rahatlıyor...

kaswa güzel kardeşim benim, ben göçtüm yavrum bee

ah yavrum benim sen mi, ben mi göçen?Cuma günü şimdiye kadar tavan yapan günümdü kafayı yemek üzereydim..Eşim eve gelince düzeldiler oda beni sabaha kadar rahatlattı ...Şimdi annemdeyim..Yarın akşam eve geçeceğim şehir dışından görümcem geliyor bize kalmaya..

kaswa canım gaz hafifledi. daha doğrusu kendileri çıkarmayı öğreniyolzr bu nedenlşe kendi gazlkarından korkmuyolar. sab kullanıyorum çok iyi geldi.
saç kurutma makinesi kolik cdsi bizm kızlara artık vız geliyor aştılar bunları.. ama şu kadar söyleyeyim saç kurutma ve elektrikli süpürge evimi ortasında bi ambians oluşturuyor diyebilirim:)) artık vazgeçilmezimiz oldular biz nereye onlar orya:))

sende ne var ne yok canuım. emme problemlerini aştınızmı benim cerenim emiyor artık ama keyfi emiyor. yani yemek üstü bi tatlı yada aralarda bi kahve molası gibi malesef(

kıs varya bizim yavrular numunelik çıktılar valla yaa. kimsenin gözünü korkutmayalım dimi ama. aklinialirimsmilebizmkiler biraz fırlama.. . sen yalnızmı bakıyorsaun canım. gündüz b.raz daha rahat oluyor ama gece kesin yardım şart bizmkilere gece bi haller oluyor çünkübilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 benim çantamda da nereye gidersem saç kurutma makinam oluyor...Vallahi 1 aydır sab simplexi kullnıyorum ama canım işe yarıyor mu bilemeyeceğim..Cumartesi gününden beri gazımız hafifledi biraz...Meme emmek hala sorun ..almıyor malesef...Bugün banyodan sonra şaşkınlıkla 5 dk emdi o kadar..makinamda bozuldu...yeni alacağım sağma makinası..Memnunsun dimi sen kullandığın markadan..

Sendeki sorunların aynısı bizde mevcut..bende ikimiz için aynını düşünüyorum inan...Biz piyangoyuz..kız gece uykusumu var oğlumun gündüzü gece oğlumun..annem yanımda wavy ...gece eşimle beraber bakıyoruz...inan ben gece olacak diye korkuyorum...daha kaç ayımız var wavyim ya...göbek fıtığınız ne alemde...bizimki öylece duruyor yerinde....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…