Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emme olayına gelince sanırım biberona alıştıkları için böyle yapıyolar. yada doyurmuyr sütümüz ben anlamadım. geçen çok komik bişey oldu. cereni emziriyordum o sırada yarende ciyakladı annemdediki yaren emmek istiyor ay dedim getir ikisinide emzireyim.annem iki tarafıma minder koydu ikisinide emzirdim. ama nasıl mutluyum. biri bi memeyi çekince diğer memede süt kaynıyor habire çekiyolar abartısız 45 dk emdiler. ohh dedim ilk kez sütümşe doydular. vee bombaya bakki. 5 dk sonra feryad figan cerende ve heryerimi yalıyor. vee 60lık mama yı çekti gövdeye sustu. şimdi 45 dk ne yaptı bu yavru ben anlamdım. ogünden beri. sütüm az olduğunda emziriyorum anne sıcaklığını alsın diye. geri kalan zamanlarda sütümü sağıp günde 3 kez veriyorum. napalım bi numunede bende var.. atamayız ki bilmiyorumkismile
canım ben medela kullanıyorum çok memnunum..

hehehehe büyk ikramiye vurmuş bize:)) bende de yarenin gündüzü gecesi karışık gündüz nereye fırlatsam uyuyor gece 4 e kadar ayakta tutuyor( göbek fıtığımız malesef duruyor. ee güzelim her gece uyumayacağım diye ciyak ciyak ağlıuyor nasıl geçsinaklinialirimsmile

ayyyy kimler gelmiş yaaaa,
yakalayamdım sizi kaswamm,wavymm....

Allahım kuzuna acil şifalar versin canım dpktorun dedigi degil Allahın dedigi olur sen bol bol dua et Allahım şifa verir sen Allaha sıgın

canım üzme kendini Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et gün doğmadan neler doğar..
canımmm sende üzme kendini rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eder dua et bol bol
cananımm ağlama bebişlerini üzmee kocişler böyle yapıolar bazen kötü bir niyeti yoktur belki senden ayrı kalmak istemiyodur..

wavyicimmm burdaymışşşş taze annecikkk nasılsın kızların nasılll bende çok özledimmm

amanınn kaswacım da burdaymışşş taze annelerr çok özledik siziii bizi tecrübelerinizden mahrum etmeyinnn...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biz de seni özlediiiikkkkkkk..aman iyi olun da iyi haberlerinizi alalım da az görüşelim razıyız artık napalım..

canım benim 5. sınıfa giden minik bi görümcem var..o da hiç emmemişti..doktorumuz damağında düşüklük var ondan ememiyor demişti..bu bi hastalık falan diil ama bebeklerin emmesine engel..hatta eskiden ebeler doğumdan sonra bebeklerin damağında düşüklük olmasın diye hafifçe bastırırmış, biz de o zaman öğrenmiştik..öyle bir sıkıntı olmasın...

burçin burdamısın nasılsın.....

burdayım abla..iyiyim, sen nasılsın?

kswacım evet ya AFRA cok guzel bı ısımdır bende dusunmustum............kım ne dıyoo kı...........ne alaka benzetme ............hayırrlı ols anlamı ıncı tanesı .gıbı.....el degmemış toprak .........

bu arada sıbercım cok gecmış ols canım ........ıçını ferah tut canım her zaman dedıklerı tutmuyoo..........ınş guzel olucak hersey.........

kayra ya cok kalabalıksınız ısmını yazmadıklarım alınmasın bazen .........nasıuılsın okuyorum bazen masallah ıyı herkes az kaldı artık burası kalabalık olucak...........

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bugün ya dün kimse yoktu bugün geçmişi okumak için baya zman harcadım.. ..

kız mılletı yoklamayı bırakk bakımmm...........dogurda gorcem gırmeye vakıt bulamıcaannnnnn..........gercı bende bulamıcamm galıba.........

iyi iyi canım ablam...sıramızı bekliyoruz.... bir aksilik olmazsa inşallah

kayra maşallah sana valla senin o göbüşe hayranım .... sağlıkla zamnında doğsunlar inşallah... seni te ee tüp bebek bölümünden yeni hamile kaldığın zmandan hatırlıyorum nasılda geçmiş zaman ya.... darısı senin gibi benim gibi tüm isteyenlere inşallah...
bende hayırlısı ile sizler gibi gelebilsem o haftalara bi oh diycem inşallah...

el muallim nasıl oldu minik kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…