kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim çantamda da nereye gidersem saç kurutma makinam oluyor...Vallahi 1 aydır sab simplexi kullnıyorum ama canım işe yarıyor mu bilemeyeceğim..Cumartesi gününden beri gazımız hafifledi biraz...Meme emmek hala sorun ..almıyor malesef...Bugün banyodan sonra şaşkınlıkla 5 dk emdi o kadar..makinamda bozuldu...yeni alacağım sağma makinası..Memnunsun dimi sen kullandığın markadan..
Sendeki sorunların aynısı bizde mevcut..bende ikimiz için aynını düşünüyorum inan...Biz piyangoyuz..kız gece uykusumu var oğlumun gündüzü gece oğlumun..annem yanımda wavy ...gece eşimle beraber bakıyoruz...inan ben gece olacak diye korkuyorum...daha kaç ayımız var wavyim ya...göbek fıtığınız ne alemde...bizimki öylece duruyor yerinde....kafamçokkarıştı
herkese merhaba
20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:
canım üzme kendini Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et gün doğmadan neler doğar..Merhaba canım.
Rabbim şifa versin yavruna inşallah.Banada 12.haftamda 2.düzey ultrasyonda,bebeğimin birinde ense kalınlığı fazla çıktı.
Bende çok üzüldüm,ama şimdi karar aldım.rabbime emanet ettim yavrularımı,kendimi üzüpte yavrularımı etkilemiycem daha.üzülmek yok artık.
Rabbim sabırlar versin,inşallah herşey yolunda devam eder.
canımmm sende üzme kendini rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eder dua et bol bolherkese merhaba
20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:
cananımm ağlama bebişlerini üzmee kocişler böyle yapıolar bazen kötü bir niyeti yoktur belki senden ayrı kalmak istemiyodur..selam kızlar pek keyfim yok 2 gündür yatıyorum pc ye pek oturamıyorum belimin kalçalarımın ağrısı ayyuka çıktı kalkmak bile zor geliyo her yerim ağrıyo ve acayip mutsuzum beni göremezseniz merak etmeyin diye yazıyorum kocişlede limoniyiz dün akşam ben anneme gitmek istiyorum biraz orda kalmak istiyorum dedim annam bana baksın benim artık iş yapacak halim yok dedim oda sinirlendi sendne kimse iş beklemiyo kendin yapıyosun bana söylenmiyosun felan filan dedi ben sana bakarım hiç bi yere gidemezsin dedi gözlerim öyle dolu doluki hıçkır hıçkır ağlayasım varr
canlarımmmmmmm
ay benim canavRlar yüzündennete bile giremiyorum.. ahh ne hayaller kurmuştum kırkımdan sonra tek başıma bakacakyım. ne hayalmiş bee...ama gözünüz korkmasın süpper bi duygu:))
canann canım az jkalmış yavrum yaa. allahım hayırlı doğum lar nasip etsin.
kayra canım öpüyomm
pamuğumm güzel annem benim.
kaswamm gelmişş
ve burçin kevser medine vil dirim ve sayamafığım tüm arkadAŞlar ösledim sizii
ACER dilerim gönlüne göre bir ismi en kısa zamanda bulursun...Bu arada benim kızımın adı AFRA....Adı gibi güzel bir kızım var..Rabbim herkesin evladını bağışlasın....Bu ismi kızımıza eşimle ben bir 15 yıl kadar öncesinden koymuştuk.....Bu isim arapça bir isimdir ve arapçada AFRA'nın tafra ile eşleştirmesi olamaz...Bu ismin çok güzel anlamları var...Anlamlarını bilenler bu tür saçma sapan yakıştırmalarda bulunmazlar...
canlarımmmmmmm
ay benim canavRlar yüzündennete bile giremiyorum.. ahh ne hayaller kurmuştum kırkımdan sonra tek başıma bakacakyım. ne hayalmiş bee...ama gözünüz korkmasın süpper bi duygu:))
canann canım az jkalmış yavrum yaa. allahım hayırlı doğum lar nasip etsin.
kayra canım öpüyomm
pamuğumm güzel annem benim.
kaswamm gelmişş
ve burçin kevser medine vil dirim ve sayamafığım tüm arkadAŞlar ösledim sizii
kaydirigubbakcemile3 benim çantamda da nereye gidersem saç kurutma makinam oluyor...Vallahi 1 aydır sab simplexi kullnıyorum ama canım işe yarıyor mu bilemeyeceğim..Cumartesi gününden beri gazımız hafifledi biraz...Meme emmek hala sorun ..almıyor malesef...Bugün banyodan sonra şaşkınlıkla 5 dk emdi o kadar..makinamda bozuldu...yeni alacağım sağma makinası..Memnunsun dimi sen kullandığın markadan..
burçin burdamısın nasılsın.....
iyi iyi canım ablam...sıramızı bekliyoruz.... bir aksilik olmazsa inşallah
sağolasın vil cim iyiyim sen nasılsın............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?