doudou hep okuyup kaçıyorssun...görmüyorum sanma ciciiim
herkese merhaba
20. hafatada girdiğim detaylı ultrasonda bebeklerden birinde ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendim doğumdan sonra yaşama şansının az olduğunu söylediler moaralim çok bozuk kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:
gündüz geldin gittin....... ne bitmez geçmiş miş buuu
iyi iyi canım ablam...sıramızı bekliyoruz.... bir aksilik olmazsa inşallah
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bugün ya dün kimse yoktu bugün geçmişi okumak için baya zman harcadım.. ..
ben kaçtım............. doruk teşekkür ederim canımmm................ asıl sen şimdi görsen göbüşüüüüü
Dr amcamız herşey iyi gidiyor güzel dedi ama benim kilomu beğenmiyo çok alıyosun diyo halbuki ben 8 kilo aldım baştan beri.
Merhaba canım.
Rabbim şifa versin yavruna inşallah.Banada 12.haftamda 2.düzey ultrasyonda,bebeğimin birinde ense kalınlığı fazla çıktı.
Bende çok üzüldüm,ama şimdi karar aldım.rabbime emanet ettim yavrularımı,kendimi üzüpte yavrularımı etkilemiycem daha.üzülmek yok artık.
Rabbim sabırlar versin,inşallah herşey yolunda devam eder.
ayy takma zeynepcimm kşlon çok değil bencede biz kikz gebeyiz normalle kıyaslayamazlar..Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucu alamadım doktor bakıp arayacak yarın bakalım ne dicek
inşalalh bakalım geçen gittiğimde benimde kiloma takmıştı bu ay bişi demedi.
hangi günler çalışmıyorsun haftasonumu
canım bu hafta cuma evdeyim bişiler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?