Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çok geçmiş olsun, ne denilebilir ki çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun

ben kaçtım............. doruk teşekkür ederim canımmm................ asıl sen şimdi görsen göbüşüüüüü

Dr amcamız herşey iyi gidiyor güzel dedi ama benim kilomu beğenmiyo çok alıyosun diyo halbuki ben 8 kilo aldım baştan beri.

iyi iyi canım ablam...sıramızı bekliyoruz.... bir aksilik olmazsa inşallah

bekle tabi ablam bekle..acele etmek yoookkk..
inşallah sıralı,sağlıklı,vakitli ve kolay doğumlarımız olsun..

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bugün ya dün kimse yoktu bugün geçmişi okumak için baya zman harcadım.. ..

evet bugün iyi burası maşallah diyelim..

ben kaçtım............. doruk teşekkür ederim canımmm................ asıl sen şimdi görsen göbüşüüüüü

bak doruk nazar değdi bile..nereye ablam yaa???
:gitme: :gitme: :gitme:

Dr amcamız herşey iyi gidiyor güzel dedi ama benim kilomu beğenmiyo çok alıyosun diyo halbuki ben 8 kilo aldım baştan beri.

bence herşey iyi diye illa bişey bulmak için öyle demiş o doktor amca.. :umursamaz:
ben 51 kiloyla başladım şimdi 69küsur kiloyum sen ona 70 de..yani her ay 2 kilo aldım en başından beri ve doktor gayet iyi buluyor öyle ki şeker yüklemesi bile istemedi benden canım..sen gayet iyisin bence sakın takılma böyle şeylere..

Geçmiş olsun artvinli başka topiclerde okumuştum hamileyken muayenede öyle olduğunu ama doğunca normal olduğunu umarım öyledir üzme kendini canım İnşallah bişey olmaz

bence herşey iyi diye illa bişey bulmak için öyle demiş o doktor amca.. :umursamaz:
ben 51 kiloyla başladım şimdi 69küsur kiloyum sen ona 70 de..yani her ay 2 kilo aldım en başından beri ve doktor gayet iyi buluyor öyle ki şeker yüklemesi bile istemedi benden canım..sen gayet iyisin bence sakın takılma böyle şeylere..[/QUOTE]

Aman işte her gittiğimde bir fırça bir fırça anlatamam kilodan dolayı, birkeresinde sabaha kadar canım sıkılıp uyuyamamıştım onun yüzünden

Şeker yüklemesini benden de istedi bide bi problem çıkacağını zannetmiyorum dedi

ayy takma zeynepcimm kşlon çok değil bencede biz kikz gebeyiz normalle kıyaslayamazlar..Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucu alamadım doktor bakıp arayacak yarın bakalım ne dicek

ayy takma zeynepcimm kşlon çok değil bencede biz kikz gebeyiz normalle kıyaslayamazlar..Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucu alamadım doktor bakıp arayacak yarın bakalım ne dicek

Sen kilo olarak iyisin Maşallah bişey çıkacağını zannetmem

inşalalh bakalım geçen gittiğimde benimde kiloma takmıştı bu ay bişi demedi.

kızlarrrr benim belim ağrıyo birasss uzanacam hepinizi öpüyorummmm ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…