hmm perşembe çalışıyorum yaa
Tamam cuma için görüşürüz müsait olursak olur
canaan canımm oy oyy diyorum önce. son dönem yaklaştıkça daha hassaslaşıyoruz ağlamaya bahane arar hale geliyoruz. azmı ağlamıştım bende resimlere bakıyorumda bdie ağğlayınca daha çirkin oluyomuşum. bide ben hastanede geçirmiştim son dönemi kimseye çaktırmadan ağlamaya çalışırdım herkezinde morali bozulmasın diye. eşin kötü düşündüğü için değil canım senden daha doğrusu sizden ayrılmamak için göndermiyo. gözünün önünde olun istiyor. şimdilerde hep eşine sarıl sarıl yat bak bebekler olunca fırsat bulamıycaaan. canım benim kendinide bebişleride üzme. iş güç yapma boşver yan gel yatttt bak beişler olunca ilk bi ay özellikel yorgun egzicen ay bende gözünü korkutmak içind eğildeee bu dönemleri güzel değerlendir bebişleride kendinide üzme diye şey ettim şekerim :asigim:
yok anacığım allahıma şükür iyiyim ama dedğin gibi çokta geçe bırakmıym,kadir has çok yakın değil ama medikal parka gidiyorm dr 6 şubatta kontrolm var o zaman bakm bari şekerimopuyorumnanaktan
evet git canım havuzlu han kadar uygun değil ama bakınırsın
az kaldı canım yaaa ben hala ishali atlatamadım biliomusunnncanlarımmmmmmm
ay benim canavRlar yüzündennete bile giremiyorum.. ahh ne hayaller kurmuştum kırkımdan sonra tek başıma bakacakyım. ne hayalmiş bee...ama gözünüz korkmasın süpper bi duygu:))
canann canım az jkalmış yavrum yaa. allahım hayırlı doğum lar nasip etsin.
kayra canım öpüyomm
pamuğumm güzel annem benim.
kaswamm gelmişş
ve burçin kevser medine vil dirim ve sayamafığım tüm arkadAŞlar ösledim sizii
evet beni kimselere bırakmaz benim kociş bugün ilgi alaka yerindeydi ama arada bir pençeleri göstermek laızm demekkicanım üzme kendini Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et gün doğmadan neler doğar..
canımmm sende üzme kendini rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eder dua et bol bol
cananımm ağlama bebişlerini üzmee kocişler böyle yapıolar bazen kötü bir niyeti yoktur belki senden ayrı kalmak istemiyodur..
wavyicimmm burdaymışşşş taze annecikkk nasılsın kızların nasılll bende çok özledimmm
canancım nasılsın canım
halaağlamaklı hala hüzünlü ama şu saat itibari ile öncelikle aç hehehe sen nasılsın nasıl gidiyo hayatımmm
kayra maşallah sana valla senin o göbüşe hayranım .... sağlıkla zamnında doğsunlar inşallah... seni te ee tüp bebek bölümünden yeni hamile kaldığın zmandan hatırlıyorum nasılda geçmiş zaman ya.... darısı senin gibi benim gibi tüm isteyenlere inşallah...
bende hayırlısı ile sizler gibi gelebilsem o haftalara bi oh diycem inşallah...
el muallim nasıl oldu minik kızlar?
cok sukur canlarım daha ıyıler kılo almayada basladılar ...........yıne bu sabah gıdıcem ınş süt goturucemm..............bakalım ne zaman verırler ıkı ay olucak .......muallim ablaa hoşgeldinn kızların nasılll
burçinim bana çizelge yapar mısın yaa.. inan hiç vakit bulamıom artıkınşifremi mail attım sana.. şmdiden sağol kuzum, doğum tarihimiz 12.12.09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?