Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayracım bende portakal ve mandalina yemeğe çalışıyorum ama senin kadar değil midem pek kaldırmıyor ama her gün mutlaka yiyorum canım

iyi akşamlar. maşallah bugün pek trafik varmış burda maşallah nazardeymesinn kızlar .ben anca girdim
benim oğlan kapris yapmaktan yeni uyudu.
sibercim üzülme canım sakın derdi veren allah dermanıda verir bak gör herşey yolunda gidecek hiç sıkma kendini sakın sen huzurlu olki onlarda rahat olsunlar .iyi düşün iyi olsun allaha emanet

evet canım az kaldı ama artık bendede takat kalmadı zaman bitti ama bende tükendim yani gece kasılmalardan ve ağrılardan uyuyamıyorum iki gündür tuvalete bileoturup kalkerken zorlanıyorum artık kaldıramıyorum kendimi koltuğa otursam hareket edemiyorum çok zor oldu herşey ve biraz itina özen istiyorum kendime 35 haftam bitti adama gık demedim uykusunu bölmemek için salonda sürünüyom 3 e kadar sonra yatağa giriyom yemeğimi işimi yapıyom ama artık bitti yapamıorum 8 aydır sütümü birazda sen getir diyorum ilaçlarımı biraz olsun sen hatırla diyorum yani yap bişiler dimi anneme gideceğimden değilde birazda acıtmak için dedim aslında yoksa annemdede rahat edemem ama işe yaradı bugün hizmette kusur yoktu

muallim ablaa hoşgeldinn kızların nasılll
cok sukur canlarım daha ıyıler kılo almayada basladılar ...........yıne bu sabah gıdıcem ınş süt goturucemm..............bakalım ne zaman verırler ıkı ay olucak .......
ınş sızlerın bebışlerı vaktuıını bekler ıyı bakın kendınıze ve dua edıuın ...........herkesee guzel bı gun ınş

burçinim bana çizelge yapar mısın yaa.. inan hiç vakit bulamıom artıkın şifremi mail attım sana.. şmdiden sağol kuzum, doğum tarihimiz 12.12.09

canan kuzum az kaldı sık dişini, burçinim sen de.. unutmayın hepimiz geçirdik bunları.. ama inanın doğduktan sonra da çoook yorucu bir dönem bekliyor..AYAKTA UYUR MU İNSAN BEN AYAKTA DAMLAYI SAKİNLEŞTİRİRKEN UYUKLADIM YA, KORKTUM KENDİMDEN DE EŞİMİ UYANDIRDIM BEKLE BENİ DÜŞÜOM BAK DİYE..

değil ayakta,gözler açıkken bile uyunur kewserim..

burçinim bana çizelge yapar mısın yaa.. inan hiç vakit bulamıom artıkın şifremi mail attım sana.. şmdiden sağol kuzum, doğum tarihimiz 12.12.09

tamam canım..şimdi bi kuaföre gidiyorum..ne var ne yok havadis var mı diye bakmaya geldim..eve gelir gelmez yapıyorum çizelgeni bitanecim..
öpüyorum kocamannn..

kız asıl havadis sende kııızz,sana bakıyorum noldun diye...

naber burçin kuzum,bana özelden telini yazsana canım yaaa...

Hayırlı günler şanslı anneler.......nasılsınız.
Canancım bu dönemin en zor olduğu dönem.rabbim kolaylıklar versin tatlım.bende senin gibi olmuştum.hiç kendi başıma hareket edemez olmuştum.korkuyordum resmen ben bir daha eskisi gibi yürüyemezsem diye.Biraz daha sabır çok azkaldı mutlu günlerine.
Burcin maşallah kuaföre gidilmiş sabah sabah.doğumamı hazırlık var.Rabbim sanada kolaylık versin.Hayırlısıyla kucağına al yavrularını inşallah.
Hymary nasılsın canım.gelmişsin ama yakalayamadım seni.
Kevsercim şöyle bir geçmiş geldi aklıma,ah bende doğursam o telaşeyi bende istiyorum diyordun.Bak maşallah sende katıldın o yoğun güzel telaşlı günlere.
Bende birazdan çıkıcam misafirliğe davet edildim.ooooh bi gideyimde ikramlar gözüm ehoş gelirde yerim belki biraz.Hepinizi öpüyorum.

iyidir artvinlim buralardayım canım,
bazı şeyler zamanla oturuyor Allahın izniyle,
darısı başınıza inşallah..

..........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…