Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selamkızlar......
karlı bir istanbula uyandım bu sabah... beylikdüzü tarafında oturan varsa burası beyazlara büründü çok soğuk çokk... valla çıkmayın sokağa filan.....geliyor istanbul içine doğru....
nasılsınız bu arada?

Su koca Vanda bir güzel kar yagmadı oh ne güzel karın tadını cıakrın ben cok seviyorum karlı havayı
Herkes iyidir inşaALLAH

merhaba güzel anne adayları ve anneler. uzun zamandır net.e girme fırsatım olmadı. herkese selamlar tekrar...
geçen hafta önce 50 lik riskli çıkınca da 100 lük şeker yüklemem yapıldı. hamileliğe 45 kilo ile başladım boyum 1.55 bu arada.şu anda 53 kiloyum ama hiç beklememe rağmen gebelik diyabeti çıktı. değerlerim oldukça yüksek.hemen diyetisyene yönlendirildim 2000 kal. diyet ve her gün 4 kere evde şekerimi ölçüyorum.gerçekten çok moral bozucu bir durum. özellikle tatlıya çok düşkündüm o da gitti elimden ( umarım bebeklerim sağlıklı doğarlar. sanki bu diyetle beslenemezler gibi geliyor ama dikkat etmezsem riski daha fazla..Allah hepimize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin..

Bence hiç korkma doktor diyetisyeni önerdiyse vardır bir nedeni bende 3 kilo alabildim ama bebeklerim gayet normal kilosundalar az yiyipte kilo almazlar die düşünme hayırlısı olsun inş...

selamlar

dorukcum biz kıyıya yakınız biraz ama burda bile öğleye doğru kar vardı,,

Hale annemde ben her sabah oraya gidiyor,akşam dönüyordm ama bugün hava çok soğuktu cesaret edemedim bu yüzden Saremi dışarı çıkarmaya,evdeyim,kimseler de yok burda..

fragrantly canım insan gebelikte de istediğini yiyemiycekse ne zaman yiycek yaaa,çok sinir poooff

medine sen ne zaman vana döndün kıızzz......

gerçekten zor bir durum. canım o kadar çok tatlı istiyor ki. hamile olmasam ve şeker hastası olsam, böyle bir diyet vermiş olsalar kesin uymazdım :) ama bebekler söz konusu olunca akan sular duruyor. bu hafta kontrole gideceğiz bakalım kiloları ne alemde.aklım sürekli onlarda.sürekli kendimi dinler oldum.kasıldım mı?tansiyonum mu çıktı?akıntım mı arttı?o mu bu mu derken sanırım ruh sağlığım da elden gidecek..bilmiyorumkismile

ooo cok oldu canım ya hatta kaynanam geldi gitti ablam var yanımda o yüzden hiç giremiyodum

SEn nasılsın canım bebişler nasıll

Son düzenleme:

aşkımmm seni çok özledikkk kolikle başın dertte sanırım facede yazmışsın bu kolik her çocukta oluyomu yawww çok sıkıcı bi durum evet canım benimde epey bi az kaldı ama dr daha tarih vermedi bana ama bu ay sonu olacak 12 günüm felan kaldı yani biliyorum ki doğumdan sonra daha yorucu olacak ama uykusuzluğa alıştım sadece sessiz bi uykusuzluk şimdilik 15 gün sonra uyuyamamanın sebebi ağlayan 2 velet olacak

vallaha ağırlaştım sanırım ama yinede iyi sayılırım dün yine hiç uyuyamadım bide bu gebelik reflüsü beni mafetti dünden beri hep acı su geliyo:) sende kocaman oldun ha senle muaynemizi denk getirsekte medical parkta tanışsak sonra marry çağırsak üçlü bi zirve yapsak güzleolurrr

selam kızlar nasılsınız

selam canımmm iyiyiz sen nasılsınnn sakın benden önce doğuryım deme sağlıklı kal hehehehlülülülülülü

bugün millet yok birçok yeni arkadşa gelmişti hepsi kaçmış gene liyadora felan vardı mesela çocuk dr bi arkadaş vardı nere gittiilerrr

kızlar istanbuldada kar var eşimle alay ediyom kar yolları kapatacak benim doğum gelecek kızaklarla beni doğuma taşıyacaksınız felan gırgır şamata yani kocişle barıştık bu arada ilgi fulll arada küsmek lazımmmm:lepi:

iyi akşamlar güzel annişlerrr ve adaylarr...Nasılsınız baakalımmm

merhaba kızlar...ben artık 5 dakıkadan fazla ayakta kalım hemen kasıklarıma agrı gırıyor..hemen otruyorum.sızde de boye bısey oluyormuydu ?

ewt canancım biyanım hergeçen gün bigün öncesini arıcam diyo biyanım bebişlerime yaklaştıkça daha da mutlu oluyo..

ewt canancım biyanım hergeçen gün bigün öncesini arıcam diyo biyanım bebişlerime yaklaştıkça daha da mutlu oluyo..

çok farklı duygular canım o günlere döndümde her geçen gün onlara yaklaşıyodum ama korkuyordumda.. her anı ayrı bi güzel hele şimdiii yüzüne gülüp anlıyorlarya süper ötesi.. tadını çıkara çıkara yaşayınnn emi şekerimm

merhaba kızlar...ben artık 5 dakıkadan fazla ayakta kalım hemen kasıklarıma agrı gırıyor..hemen otruyorum.sızde de boye bısey oluyormuydu ?

oluyo banada canım ara ara çocuklar sanki vajinama baskı yapıyo gibi oluyo

iki durumunda heyecanı farklı işte hamileliğinde anneliğinde ayrı ayrı heyecanı ve ayrı ayrı zorlukları var anı değerlendirmek lazımmm

pamuğummm nasılsın canımmm bebeişler nasıl kocaman oldular yawwww bende hergün onlara yaklaşıyorum ama hergün korkularda artıyo acabalar başlıyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun kendime çok güveniyorum altından kalkacağım bu işinnn

ayy pamukcum bende her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum Allahım ne güzel duygular bunlar..Hamilelik ayrı doğum sonrası ayrı güzel sanırımm...nasıl oğluşlarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…