canan kuzum az kaldı sık dişini, burçinim sen de.. unutmayın hepimiz geçirdik bunları.. ama inanın doğduktan sonra da çoook yorucu bir dönem bekliyor..AYAKTA UYUR MU İNSAN BEN AYAKTA DAMLAYI SAKİNLEŞTİRİRKEN UYUKLADIM YA, KORKTUM KENDİMDEN DE EŞİMİ UYANDIRDIM BEKLE BENİ DÜŞÜOM BAK DİYE..
vallaha ağırlaştım sanırım ama yinede iyi sayılırım dün yine hiç uyuyamadım bide bu gebelik reflüsü beni mafetti dünden beri hep acı su geliyo:) sende kocaman oldun ha senle muaynemizi denk getirsekte medical parkta tanışsak sonra marry çağırsak üçlü bi zirve yapsak güzleolurrrHayırlı günler şanslı anneler.......nasılsınız.
Canancım bu dönemin en zor olduğu dönem.rabbim kolaylıklar versin tatlım.bende senin gibi olmuştum.hiç kendi başıma hareket edemez olmuştum.korkuyordum resmen ben bir daha eskisi gibi yürüyemezsem diye.Biraz daha sabır çok azkaldı mutlu günlerine.
Burcin maşallah kuaföre gidilmiş sabah sabah.doğumamı hazırlık var.Rabbim sanada kolaylık versin.Hayırlısıyla kucağına al yavrularını inşallah.
Hymary nasılsın canım.gelmişsin ama yakalayamadım seni.
Kevsercim şöyle bir geçmiş geldi aklıma,ah bende doğursam o telaşeyi bende istiyorum diyordun.Bak maşallah sende katıldın o yoğun güzel telaşlı günlere.
Bende birazdan çıkıcam misafirliğe davet edildim.ooooh bi gideyimde ikramlar gözüm ehoş gelirde yerim belki biraz.Hepinizi öpüyorum.
selam kızlar nasılsınız
ewt canancım biyanım hergeçen gün bigün öncesini arıcam diyo biyanım bebişlerime yaklaştıkça daha da mutlu oluyo..
merhaba kızlar...ben artık 5 dakıkadan fazla ayakta kalım hemen kasıklarıma agrı gırıyor..hemen otruyorum.sızde de boye bısey oluyormuydu ?
ewt canancım biyanım hergeçen gün bigün öncesini arıcam diyo biyanım bebişlerime yaklaştıkça daha da mutlu oluyo..
çok farklı duygular canım o günlere döndümde her geçen gün onlara yaklaşıyodum ama korkuyordumda.. her anı ayrı bi güzel hele şimdiii yüzüne gülüp anlıyorlarya süper ötesi.. tadını çıkara çıkara yaşayınnn emi şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?