kimseler gelmemiş merhaba hatunlarr...
biz kardeşimin sevgülşüsü gelecek hazırlık yapıyoz
bugün çok mutlu oıldummmm eşim güzel bir zam almış bekliyorduk ama böyle iyi olacağını düşünmüyorduk
maşallah rose cnm kızçelerine,bende yarın gidiyorm dr bakalım benimkiler nasıl,
MasaALLAH
ALLAH nazarlardan saklasın cok güzel kiloları
Şeker yüklemesi ne canım ben doktor bahsetmedi bile boshayallersmile
çok teşekkür ederim canım darısı bekleyenlerin başına herkes çirkinlerine sağlıcakla kavuşsunnnCanan minik çirkinlerine sağlıkla kavuşmuş olmana çok sevindim. Hepinize mutluluklar dilerim.
Maşallah Canan, güle güle büyüt bebişlerini... Allah sana güç kuvvet versin, keyifle bak bebeklerine...
dırımcım geçmiş olsun bende dedvar dişçi fobisi eyvahedigeldismile
Medinecim kan yapıcı şeyler ye mesela pekmez falan sabahları ..
Canancımm da gelmişş güzel tavsiyelerin için sağol arkadaşım..Ama yinede çok yorma kendini bırak pis desinler aslında seni ii anlıyorumm
merhaba kızlar
şöyle bakındım gördüğüm kadarıyla
Rose çok geçmiş olsun canım inşalalh temiz çıkar.
dirimim geçmiş olsun canım
canancımda gelmiş ohh canım maşallah toparladın. tavsiyelerindie okudum bende :) yanlız şuna takıldım neden emzirmiyorsunda sağo,ıyorsun emzirdikçe dahada artıyor süt. ben sağmadım hiç. yetmeyecek diye bişey yok emzirdikçe geliyor stres yapmassan . önemli olan fırsat buldukça emzirmek rabbim veriyor rızıklarını meleklerimizin opuyorumnanaktan
vilcim sanada geçmiş olsun ağrı konusu hafife almamak gerek elbette yaşadık bizde ama sen yinede bence git bi nst çekil ultrasona gir bide yorma kendini sıcak tut ..
burçin canım çok şanslısın ne güzel bişey bu ya hadi Allah akvuştursun kavuşturmuştur bile opuyorumnanaktan
selam canlar, evde temiizlik var ben de arada gelip dağınık topluyorum, kızlar kaynanamda, annem de geldi orada 4 kişiler ancak haklarından gelinio, bu gaz sancısı korkunç bişi ya, sabah 7 gece 1 nöbetteyiz.. bir de 20likdişim azdı mı kızlar antibiyotiğe başladım ölüom ölüom ağrıdansizlerdene var ne yok, geçmişi okuyamıom, dolaplarımı düzeltmem lazım anneler evdeydi ya hep kim nereye denk gelirseoraya bişiler sokşturmuş
kimseler gelmemiş merhaba hatunlarr...
biz kardeşimin sevgülşüsü gelecek hazırlık yapıyoz
bugün çok mutlu oıldummmm eşim güzel bir zam almış bekliyorduk ama böyle iyi olacağını düşünmüyorduk
Selam kızlar nasılsınız.
Bugün dışardaydım hiç bakamadım,ama kimseciklerde yok zaten,herkes bir meraba demiş kaçmış.
Kardeşim izinliydi beni profiloya götürdü alışveriş yaptım biraz,kafam dağıldı valla.
Kendime likralı elbise istiyorum,ama hepsi diz üstü yada dizin çok az altında şöyle kafama göre bir elbise bulamadım.
Sizinm varmı tavsiye edeceğiniz hamile giyim satan yerler.
:uhm: kız aklımı karıştırdın..ne boyda istiyosun ki elbiseyi..diz üstü de olmaz altı da diyosun.. :uhm:
bu siteye bi bak bakalım : Ebru Maternity
Canım sende eşim gibi söyledin vallazemuszemus
Ya ben tesettürlüyüm diz üstü istemiyorum.
Bilekten bira yukarda olsun istiyorum.Çok güzel jileler var mesela senin gönderdiğin adrestede var,ama boyları bana uymuyor.akannehir
8 günümüz kaldı vuslata çok heyecanlıyım ben....
tarih vermişti dimi dr sanaaa?
15 şubat demişti dimi?
inşallah sağlıkla gelsin yavrular..
bakalım ben senden önce mi doğurucam, sonra mı..15 şubatta kaç hafta kaç günlüksünüz peki?
evet 15 subat:) 37. haftayı bitirmiş 38. haftadan 1 gün almış oluyoruz.
Ama çok hareketliler Burcin bu hafta içide gelebilirler gibi bir his var içimde. Çok şükür 2800 grlardalar. Belkide seninkilerde aynı gün gelir.
8 günümüz kaldı vuslata çok heyecanlıyım ben....
artvinli canımmmm nasıl anlatsam vallaha beni gelen giden daha çok yordu desem yeridir dağınıklık felan çok gerdi çocuklar günden güne değişiyo ama beni çok yormuyolar şükür kızım uykuya dalmakta zorlanıyo sadece gece çok uyumuyo gündüz uyuyo mesela oğlum daha rahat ama altı temiz karnı yoksa uyur oğlum mızmızlık yapmaz yatağa atayım kendi kendinede uyur hatta ama kızım bi tuhaf anlamadım onu daha dün yeni bi düzen yapayım dedim malum pzt kociş işe başlayacak geceleri tek kalacağım 10 da uyandırayımda dedim gece uyusun neyse uyandırdım 12.30 a kadar uyanık tuttum sonra uyudu bende tabi 1.30 da geri kalktı mesela 2.30 a kadar sonra 5 de kalktı 6.30 a kadar uyanık kaldı aralıksız olarak bu kadr uyanık kalmasıda beni rahatsız ediyo yani bi bebeğin 2.30 saat uyanık olması daha 15 günlükken ne bilimm bi düzene girsinler diye uğraşıyorum işallah en yakın zamanda girerler bu gün gündüz daha çok uyanık tuttum mesela gece nasıl olacak bilmiom problemsiz olmaları için dua ediyorum
benimkiler de bu ara bi enteresan..dr baktı prş günü açılma vs yok dedi ama bende bi huzursuzluk var..kısmetse randevumuz çarşamba günü tekrar, o gün 36+6 oluyoruz..15 şubatta da 37+4 oluyoruz..37+4 sanki çok uç bi tarih gibi geliyor bana ama dr 18-19 şubata kadar gelmezlerse planlı sezeryan yaparız dedi..onun dışında bebeklerin gelmek için bi sinyal vermelerini ve son ana kadar tutacağını söyledi..ekstra 1 saat dursalar kardır diyor..bakalım artık hakkımızda hayırlısı..şuan bulunduğumuz hafta bile çok çok iyi Allah'ıma bin şükür..
Hayırlı zamanda gelsin canım
Bu haftalarda kilo alımı cok oluyormuymus sonucta sende zorlanıyorsundur tek gebelik yaşayanlar bile 36 haftada cok şikayetçi oluyo canım ya ALLAH yardım etsin demek ki seninkiler orda mutlu mesut yaşıyolar
evet canım 1 hafta hiç kilo almadılar çok üzüldüm..geçen hafta 250şer gr almışlar çok şükür..
Allah mutluluklarını bozmasın..bol bol kilo alsınlar inşallah ama bana çok zor oluyor tabiki de..
napalım yavrular iyi olsun da biz herşeye razıyız öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?