artvinli canımmmm nasıl anlatsam vallaha beni gelen giden daha çok yordu desem yeridir dağınıklık felan çok gerdi çocuklar günden güne değişiyo ama beni çok yormuyolar şükür kızım uykuya dalmakta zorlanıyo sadece gece çok uyumuyo gündüz uyuyo mesela oğlum daha rahat ama altı temiz karnı yoksa uyur oğlum mızmızlık yapmaz yatağa atayım kendi kendinede uyur hatta ama kızım bi tuhaf anlamadım onu daha dün yeni bi düzen yapayım dedim malum pzt kociş işe başlayacak geceleri tek kalacağım 10 da uyandırayımda dedim gece uyusun neyse uyandırdım 12.30 a kadar uyanık tuttum sonra uyudu bende tabi 1.30 da geri kalktı mesela 2.30 a kadar sonra 5 de kalktı 6.30 a kadar uyanık kaldı aralıksız olarak bu kadr uyanık kalmasıda beni rahatsız ediyo yani bi bebeğin 2.30 saat uyanık olması daha 15 günlükken ne bilimm bi düzene girsinler diye uğraşıyorum işallah en yakın zamanda girerler bu gün gündüz daha çok uyanık tuttum mesela gece nasıl olacak bilmiom problemsiz olmaları için dua ediyorum
kızlarrrrrr merhaba nasılsınız bakalımmmm
Canım valla hep öyle dua ediyorum sana rabbim yardımcın olsun.Sana sağlık sıhat versin bol bol ki yavrularınada kendinede iyi bakabilesin.
Ben yazdıklarını okuyunca inan üzülüyorum,ben bile seni görmeme rağmen senin için endişeleniyorsam senin yakınındakilerin içleri nasıl rahat ediyor bilmiyorum.
Ama diyorum ya senin canın saolsun herşeyin hakkından gelirsin evel allah.kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrrr merhaba nasılsınız bakalımmmm
selaaaam kızlar....gündüz yeğenimi sevmeye gittim..... çok tatlı tombişim yaaa....... şimdide misafir gelecekmiş eve geldim............ gece gene uğrarım öptüm hepinizi.............
bizde iiyiz canan teyteee...Bebişler nasıll
iyiyim canım napim işte ev iş uğraşıp duruyoruz..günler yaklaştıkça heyecanımız artıyo sanırım büyüyoruzda eskisi kadar rahat yürüyemiyorum artık ...Sen nasılsın neler yapıyosun
kimseler gelmemiş merhaba hatunlarr...
biz kardeşimin sevgülşüsü gelecek hazırlık yapıyoz
bugün çok mutlu oıldummmm eşim güzel bir zam almış bekliyorduk ama böyle iyi olacağını düşünmüyorduk
kızlar hepinize iyigeceler bugün doktordaydık kızlarım iyi çok şükür . bir iki hafta içinde ayrıntılı ultrasona girmemiz gerek onu halletmeye çalışıyoruz. inşallah kolay yoldan hallederiz de o da biter. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar biliomusunuz bebeklerime eşimin tarafından takı takan olmadı hiç kaynanamlar felan acayip bozuldum yaaa
medinecimkayınvaldem üst katımda ama gelip işimi yapmaz sadece yemeğimi yapar o da kendine yapar bende gider ondan alırım yada çıkar yukarıda yerim 3 gün öncesine kadar öyle yapıoduk hatta ama ben acı yemiyorum dedikçe yemeklere pul biber katmaya devam edince evimde yemeye başladım artk allah ne verdiyese bundan sonra düzgün bi akşam yemeği yiyemeyeceğiz maalesef eşimde idare etsin yapcak bişi yok gerekirse hazır çorba makarnaya talim yapcaz gerekirsede günlerce kahvaltı yiycez ne yapalım çocuklar fırsat verdikçe yaparım yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?