Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım valla hep öyle dua ediyorum sana rabbim yardımcın olsun.Sana sağlık sıhat versin bol bol ki yavrularınada kendinede iyi bakabilesin.
Ben yazdıklarını okuyunca inan üzülüyorum,ben bile seni görmeme rağmen senin için endişeleniyorsam senin yakınındakilerin içleri nasıl rahat ediyor bilmiyorum.
Ama diyorum ya senin canın saolsun herşeyin hakkından gelirsin evel allah.kaydirigubbakcemile5

dualarını eksik etme yavrum rabbim dualarını kabul etsin sağlığım yerimde olsunda gerisi boş ben misafirde ağırlarım çekinmemde belim çok fena bu spinal belimi fena yaptı ya diğer kızlar kadar rahat olmadım ben olsun geçecek buda
benim dularımda seninle yavruları al kucağına yazın toplanacaz ona göreee ben aslında seni çok tanımak istiyorum yakınsın bana gel tanışalım diorum gelmiyosunnn ((

kızlarrrrrr merhaba nasılsınız bakalımmmm

iyiyiz vil teyzee sen nasılsınnnnn

selaaaam kızlar....gündüz yeğenimi sevmeye gittim..... çok tatlı tombişim yaaa....... şimdide misafir gelecekmiş eve geldim............ gece gene uğrarım öptüm hepinizi.............

huhuhuh ben geldim markete gittik alışveriş yaptık
sonra anneme geldik yemek yedik eve geçeceğizz

iyiyim canım napim işte ev iş uğraşıp duruyoruz..günler yaklaştıkça heyecanımız artıyo sanırım büyüyoruzda eskisi kadar rahat yürüyemiyorum artık ...Sen nasılsın neler yapıyosun

selaaaam kızlar....gündüz yeğenimi sevmeye gittim..... çok tatlı tombişim yaaa....... şimdide misafir gelecekmiş eve geldim............ gece gene uğrarım öptüm hepinizi.............

aman da amannn yeğenleri sevmeyede gidilmiş maşallah kız sana göbüş büyükmfelan ama hala ayaktasın hala geizyosunnn kızlar seni rahat bırakıyo anlaşılann ohh 3 kızın olacakkk sen yaşlandınmı hastalandınmı bakanın çok olacak çok şanslısın vallahhh

bizde iiyiz canan teyteee...Bebişler nasıll

bebbişlerim çok iyi şükür teyzesiii büyüyolar 15 günlük oldukkkk oğlumuzu besleidk şimdi babasının kucağındaaa gazımızıda çıkardıkkk annede netten 1 aylık bebek neler yapar onu okuyooooo sizlerinde hayırlı doğumunu bekliyoooo

ay kızlar nefesi görmedim bugünn nefesss nerdesin kuzummmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

iyiyim canım napim işte ev iş uğraşıp duruyoruz..günler yaklaştıkça heyecanımız artıyo sanırım büyüyoruzda eskisi kadar rahat yürüyemiyorum artık ...Sen nasılsın neler yapıyosun

ne yapim cnm yaa çocuklarla uğraşıyoruz
annemlerdeyiz evimize geçeceğiz
alışveriş yaptık...taksi saat 10 da gelecek
bende kk ya msn takılıyomm

hmm senin albümleri hiç görmemişim ben onlara baktım ay çok şeker alişle ömer yaa tabi anneeride her fotoda ayrı bir güzell

güle güle harcayın şekerim 2 çocul olunca maddiyat önemli,,,

maşallah eylülcüğm kuzularına,

kızlar biliomusunuz bebeklerime eşimin tarafından takı takan olmadı hiç kaynanamlar felan acayip bozuldum yaaa

yuh artık daha neler.......

boşver canancığm kimseye minnet etme ama seninde beslenmen lazım kuzum ya sütün için, anlayamıyorum bu insanların düşüncesizliklerini yeni doğum yapmış kadınsın yardıma bakıma ihtiyacın var,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…