dualarını eksik etme yavrum rabbim dualarını kabul etsin sağlığım yerimde olsunda gerisi boş ben misafirde ağırlarım çekinmemde belim çok fena bu spinal belimi fena yaptı ya diğer kızlar kadar rahat olmadım ben olsun geçecek buda
benim dularımda seninle yavruları al kucağına yazın toplanacaz ona göreee ben aslında seni çok tanımak istiyorum yakınsın bana gel tanışalım diorum gelmiyosunnn((
Canım ya senin belşn spinalden değil tatlım ameliyatlısın,ikiz gebelik geçirdin vucudunun şekli bozuldu,beline hamileyken çok yük bindi kolaymı eeee şimdide şöyle bir dinlenemedin bu yazdıklarım ağırtıyor senin belini.Benim ilk gebelikte belimde hiç ağrım olmamıştı dr.doğumdan sonra kontrolde 2.hamileliiğinde belinde ağrı olur demişti bak şimdiden başladı belim ağrımaya.
Canım benim bende seni çok tanımak isterim ama yanlız hiç dışarı çıkmama izin yok,eşimde haftanın her günü gece 10 a kadar çalışıyor beni oda getiremez.işte benim durumum böyle canım.
bizde bugn dr gittik maşallah iyimiş kuzular,hastaneden çıktık kadir has avm gittik ilk defa gittim kanz dan 2 tane çok şeker pantolon aldım kızlarıma içi polar bu kış için 50 tl den 19 tl düşmüş,ordan maskoya gittim dolap bakayım diye oy oy ne pahalı 850 tlden başlayıp 1500 tl kadar dolaplar var ama çok güzel bayıldım harika şeyler var bebekler için,bütüm gün gezdik karı koca ancak evin yolunu bulduk yanezemuszemus
Canım maşallah yavrularına,,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim bozmasın huzurunuzu.Bende gittim kadir has.gerçekten mobilyalar çok güzel,bide bebek şekerleri vardı onlara baktınmı.
dualarını eksik etme yavrum rabbim dualarını kabul etsin sağlığım yerimde olsunda gerisi boş ben misafirde ağırlarım çekinmemde belim çok fena bu spinal belimi fena yaptı ya diğer kızlar kadar rahat olmadım ben olsun geçecek buda
benim dularımda seninle yavruları al kucağına yazın toplanacaz ona göreee ben aslında seni çok tanımak istiyorum yakınsın bana gel tanışalım diorum gelmiyosunnn((
Canım ya senin belşn spinalden değil tatlım ameliyatlısın,ikiz gebelik geçirdin vucudunun şekli bozuldu,beline hamileyken çok yük bindi kolaymı eeee şimdide şöyle bir dinlenemedin bu yazdıklarım ağırtıyor senin belini.Benim ilk gebelikte belimde hiç ağrım olmamıştı dr.doğumdan sonra kontrolde 2.hamileliiğinde belinde ağrı olur demişti bak şimdiden başladı belim ağrımaya.
Canım benim bende seni çok tanımak isterim ama yanlız hiç dışarı çıkmama izin yok,eşimde haftanın her günü gece 10 a kadar çalışıyor beni oda getiremez.işte benim durumum böyle canım.
Canım maşallah yavrularına,,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim rabbim bozmasın huzurunuzu.Bende gittim kadir has.gerçekten mobilyalar çok güzel,bide bebek şekerleri vardı onlara baktınmı.
ay evet canım baktım bayıldım çok güzeller şekerler,süsler o minik beyaz sallanan beşiklerde çok çok güzeldi,,,
ay evet canım baktım bayıldım çok güzeller şekerler,süsler o minik beyaz sallanan beşiklerde çok çok güzeldi,,,
Evet bende baktım onlara ve bayıldım,eşim zor ikna edip çıkarttı beni ordan.ikiz olunca zor ama iki tane almak lazım 4.aydan sonra yatamıyorlarmış,sonra nereye kaldırıcaz bilmiyorumkismile.valla çok güzeldi.
Hast.yanındaki hani şu cananın meşhur metroportu var ya oraya gitmek istiyorum bir dahaki kontrolde.
DIRIIIIIIIIIM canım nasılsın.Artık gelmiyosun özledik seni ya,enerji kaynağımızsın sen bizim.opuyorumnanaktan
elbise bakıyormussun cnnm....ebrudan bakabilirsin tayt tunik giymezmisin yada
kot tunik
..ama bakırköye git bi çok var hamiş kıyafetciisi ebrunun web sayfası var ama diğerlerin yok cnm
ben 3 aylıkken almıştım....doğuma kadar giydim
medinecimkayınvaldem üst katımda ama gelip işimi yapmaz sadece yemeğimi yapar o da kendine yapar bende gider ondan alırım yada çıkar yukarıda yerim 3 gün öncesine kadar öyle yapıoduk hatta ama ben acı yemiyorum dedikçe yemeklere pul biber katmaya devam edince evimde yemeye başladım artk allah ne verdiyese bundan sonra düzgün bi akşam yemeği yiyemeyeceğiz maalesef eşimde idare etsin yapcak bişi yok gerekirse hazır çorba makarnaya talim yapcaz gerekirsede günlerce kahvaltı yiycez ne yapalım çocuklar fırsat verdikçe yaparım yemek
güle güle harcayın şekerim 2 çocul olunca maddiyat önemli,,,
maşallah eylülcüğm kuzularına,
yuh artık daha neler.......
boşver canancığm kimseye minnet etme ama seninde beslenmen lazım kuzum ya sütün için, anlayamıyorum bu insanların düşüncesizliklerini yeni doğum yapmış kadınsın yardıma bakıma ihtiyacın var,
ay kızlar belim ağrıdı ben biraz uzanacam belki yine gelirim öptmm
ya ne bilimm ya doğum yapan arkadaşlardan kimse bel ağrısından bahsetmedi kimsede böle şiddetli bel ağrısı olmadı benimki çok fena anlatamam
canım vallaha gelmeni isterim iyi olursan atla taksiye gel ama zorlama yok tabi önemli olan sağlığın bu arada hamileliğinde epey ilerlemiş nerdeyse 20 olmuşsun yolu yarılamışsın geriside güzel geçer işallah canım benimm
bizde bugn dr gittik maşallah iyimiş kuzular,hastaneden çıktık kadir has avm gittik ilk defa gittim kanz dan 2 tane çok şeker pantolon aldım kızlarıma içi polar bu kış için 50 tl den 19 tl düşmüş,ordan maskoya gittim dolap bakayım diye oy oy ne pahalı 850 tlden başlayıp 1500 tl kadar dolaplar var ama çok güzel bayıldım harika şeyler var bebekler için,bütüm gün gezdik karı koca ancak evin yolunu bulduk yanezemuszemus
kayra yakaladım seni heheh doğum ne zaman belli mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?