Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bizde bugn dr gittik maşallah iyimiş kuzular,hastaneden çıktık kadir has avm gittik ilk defa gittim kanz dan 2 tane çok şeker pantolon aldım kızlarıma içi polar bu kış için 50 tl den 19 tl düşmüş,ordan maskoya gittim dolap bakayım diye oy oy ne pahalı 850 tlden başlayıp 1500 tl kadar dolaplar var ama çok güzel bayıldım harika şeyler var bebekler için,bütüm gün gezdik karı koca ancak evin yolunu bulduk yanezemuszemus

DIRIIIIIIIIIM canım nasılsın.Artık gelmiyosun özledik seni ya,enerji kaynağımızsın sen bizim.opuyorumnanaktan

elbise bakıyormussun cnnm....ebrudan bakabilirsin tayt tunik giymezmisin yada
kot tunik
..ama bakırköye git bi çok var hamiş kıyafetciisi ebrunun web sayfası var ama diğerlerin yok cnm

ben 3 aylıkken almıştım....doğuma kadar giydim

Dırımcım ya bende öyle geliyorum kimsecikler yok,bir burcin oluyor.
Onun dışında kimse yok,arada birileri geliyor iki soru sorup cevap alıyor hooop çıkıyor.
Sabah senin mesajı okuduum cici gelin misafiriniz varmış.
Başkada kimseler yok,senide göremiyorum.

Canım önceki hamileliğimden kalan pantolon ve pantolonlu takımım var.onları giyiniyorum şimdilik,ama ben tesettürlüyüm tayt giyemiyorum yakışmıyor bana.Perşembe akrabamızın kuran var orada giymek için elbise istiyorum.Dediğin siteye bakıyım.
Ya eşimle hast.gidiyoz zor kontrolü bekliyor,hemen geri dönüyoruz onda bile elli kere arıyolar,derse geç kalıyıor vs.hiç birşey bakamıyorumki.

artvinlim elbise değilde jilem var benimde............... diktirdim..... diktirsen daha rahat olmazmı....bu model kadının üstüne penye gibi çok yapışmış hiç olmazsa uygun bir kumaştan diktirebilirsin
bu model karnın büyüyünce sorun olur hoş olmaz....

Son düzenleme:

Aman yahu insan okadar vefasız olmaz yani cok üzüldüm insan komsusu olsa böyle davranmaz ne diyyim canım ALLAH yardımcın olsun kimseye muhtac etmesin inş..

Valla kızlar alınıyorum bende yazıyorum ama yazmıyomuyum size bakıyorum güzel haberlenizde hep burdayım :sinifsinif:
Tesüf ederim yaniii mafoldumben

boşver be hayatım sinirleirmi bozmamaya çalışıyorum eşime dedim annene söyle gelip gidip öpmesin bebekleri ay daha ben öpmüyorum yawww ya acayip geriliyorum varya herşey sinirimi bozuyo bende her kadın gibi biraz ağlama krizine girsemde rahatlasam

ay kızlar belim ağrıdı ben biraz uzanacam belki yine gelirim öptmm

uzan yavrum dikkat et kendine bebekler önemli belini felan bolca dinlendir

MaşaALLAH bebişlerine
Aldıklarınıda güzel günlerde kullan inş canım bende sadece bir polar aldım bebişlerime baskada bişi almadım ya istanbulda baslıcam inş

medinecim boşver şimdi sölesem kabul etmezler sen ters anlıyosun derler onlarda bana bahane bulurlar artık gün yüzüne bile çıkarmıyorum benim doğum ani oldu ya anneme dedim sen git evi temizle yani topla görünen yerleri sil süpür annem gelmiş eve eşim yanımdaydı dedim kaynanamlarda anahtar var al onlardan neyse gelmiş kaynanam bizde anahtar yok felan demiş vermek istememiş sonradan canan var şöyle böyle deyince vermiş anahtarı öyle sinirim bozulduki bugünde eşime söyledim anneme soğuksun kadına yokmuş gibi davranıyosun dedi de ay deidm annen lafını sözünü bilmio durmadan laf sokuyo sen takma onu dio o konuşsun sne bildiğini yap diyo ay deidm benim annem böyle davransa sana acaba sen benim gibi sabırlı olurmuydun dedim annemede böle böle yapmışlar kızıyorum dedim bişi demedi kayınvalidem yüzünden eşimlede kavga etmek istemiyorum çünkü adamın bi sçu yok ama hıncımı ondan çıkarıyorum adamda aramızda kalıyo üzülüyorum ay ne bilim yawww

ay kızım bı mıçmış sormayın kızlar kukusu felan hep batmış hemen su ısıttım yıkadım orasını burasını

yaww bide sağ gözü devamlı çapak oluyo kızımın yaww sıcak suyla siliom olmuyo sütümle siliom olmuyo 2 saat geçmiyo göz tekrar kapanıyo olmadı pzt dr arayıp sorayım bi

ay demin netten 1 aylık bebeğin gelişimini okudumda ilginç bişi öğrendim kız bebeklerdede adet gibi kanama olabilir normal diyo aynı adet gibi anneden geçiyomuş sütteki hormonlardan çok ilgincime gitti sizinle paylaşmak istedim

medinem alınma yaaa... ben geliyom kimse olmuyooo....... çıkıyorum geri dönüp bir bakıyorum birileri yazmış ...................

kayra nerdesin hatunn açtın gittinmi ne ettin
beninde görümcemler geldi gitti ay her kafadan bir ses kucağına alma burda yatırma şunu yapma yok emzirmiyosunn hazırlıklı olun kızlar doğum ettinizmi gelen giden herkes bi akıl veriyo bna hazırlıklı olun bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…