Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ne güzeeeeeeeeeel.... benim doktorum 38 e kadar beklerim diyor......

doktorum duymasın da o bekleseydi bile ben daha bekleyemezdim sanırım çok şükür yine iyi geldik bu günlere redüksiyon dolayısıyla bu günleri göreceğimi düşünmemiştim opuyorumnanaktan demek ki senin dr 38 e kadar gidebileceğini düşünüyor aslında bu çok güzel tek gebelikler 38 de doğuruyor artık çünkü hayırlısı olsun :lepi:

ya o gidebileceğimi düşünüyor ama artık benim canm çok yanıyor.... 36 ya gelsem o bile yetcek ama...... geçmiyor artık günler.... benim karnımda normalden büyük taşıyamıyorum artık

ya o gidebileceğimi düşünüyor ama artık benim canm çok yanıyor.... 36 ya gelsem o bile yetcek ama...... geçmiyor artık günler.... benim karnımda normalden büyük taşıyamıyorum artık

gördüm resmini evet minikler yoruyor seni eminim Allah yardımcımız olsun bu günlere kadar geldik ya bundan sonra bişey kalmadı olumunekankayizsmile

oooo sohbet koyuu ben açmiyimmm siziii

canan aynı durum bizdede var ama senin daha zor altlı üstlüsünüz
ama kaynanada az değil hee annene vermio demek anahtarıı

bu arada göz için muhakkak doktorunla konuş cnm

biz evimize geldik ayyyy anneme tek valizle gidiyoruz bi dünya şeyle dönüyoruz ya
eşime dedim gel pazar alışverişini yapalım biz eve gidecen kadar pazar kalkar
markette bişi olmaz pazar olunca pazarla aynı yapıyor fiyatları taa salıyı beklmem gerek
gittik sebze aldık,evin eksiklerini aldık...birsürü
poşet sonra valiz ,sırt çantası,bebek arabası ve park yatak
taksici iyi alıyor adam yaa......bide tabi eşim 6 kat taşıdı canı çıktı
bende evde pazarlıkları yerleştir kirlileri koy
çocukların çantasını boşAlt o arada ufalmışları hurca koydum
çekemeceleri boşalttım gardolaba yerleştrim anca geldim bee.hee bide çocukları uyuttuk makyaj sil oje çıkar..mama suyu kaynat çöpleri poşetle ancak geldim

Son düzenleme:

aaa amaaa..insan gece gündüz hep hamarat olmaz ki..
bak nazara gelicen sen haberin ola..
maşallaaaahhhhhh

aaa amaaa..insan gece gündüz hep hamarat olmaz ki..
bak nazara gelicen sen haberin ola..
maşallaaaahhhhhh

cnm sözlerin içn teşşekür ederim ama
bu hamaratlık değil mecburiyet kuzum
eğer ben o poşetleri ve valizi ortafa bıraksam
yarın eşim çocuklarla oynarken ben iş yapacaktımm
ama yarın çamaşır yıkar asarım
yimek yaparım biterrrrrrrrrrrrrrr

ay allahım bıde ojesını cıkartmış ay o yorgunlukla kalsın kız...........gunaydın bu arada herkese doguran yok dımı...........dırım oğluşlar nasıl

ablacığım günaydınnn....oğluşlardan ali fire verdi öksürüyo bütün gece nöbet etti babasını yaaa

ojemi çıkarmalıyımmm aaa ne yapak süsden vazgeçmeyelimm

Kayracım eşimde senin gibi dedi.ama ben biraz daha bol kesim istiyorum.o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bide benim karnımın iyice büyüdüğü zamanlar havaların ısındığı zamana denk geliyor kalın bir kumaş olmasın istiyorum en iyisi likralı bir kumaş olsun.
Ama gönlüme göre hiç birşey bulamadım fatihe gitsem bulurum ama eşimin hiç izini yok yanlızda gidemem nasıl olacak bilmiyorum.

dırım vazgecmeeee sakınnnn yaa fıstık ol....gecmış ols oğluna dıkkat et bu aralar.........artvınlı nasılsın butun ıkız annelerı hepınıze allah kolaylık versın

tesettürlüyüm diyorsun.likralı kumaş bedene yapışır hatları belli eder.... yani en azından ben giyemem...bende tesettürlüyüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…