Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırım vazgecmeeee sakınnnn yaa fıstık ol....gecmış ols oğluna dıkkat et bu aralar.........artvınlı nasılsın butun ıkız annelerı hepınıze allah kolaylık versın

Çok şükür ablacım sen nasılsın?Kızlar nasıl çok azkaldı sabrının karşılığını almana,Hiç ayrılmayın kızlarınla inşallah.
tesettürlüyüm diyorsun.likralı kumaş bedene yapışır hatları belli eder.... yani en azından ben giyemem...bende tesettürlüyüm...

Kayracım evet öylede o tarz modeller likradan daha güzel duruyor.bilmiyorumkismile.
Zaten onu bile bulamadımki,kısmet bakalım perşembeye kadar almak istiyorum ama nasılbilmiyorumkismile

iyi pazarlar hatunlaropuyorumnanaktan

haklısın tatlım..işte o yüzden maşallah diyorum ki ben sana zaten..ev kadınlığı en büyük sanat, en zor meslek bence..ve sen güzel kıvırıyosun bu işi..

ay allahım bıde ojesını cıkartmış ay o yorgunlukla kalsın kız...........gunaydın bu arada herkese doguran yok dımı...........dırım oğluşlar nasıl

o öyle valla ablacım..aklım almıyo..diyorum ya maşallaaahhh kocaman diye..
doğum haberi gelmedi daha..umut 3 ve ben varız şimdi..aramız 2 gün..ona dr 15 şubat demiş bana ısrarla gün vermiyo bakalım kim önce davranacak..sonra da kısmetse kayra var..
sen nasılsın?prensesler daha iyi inşallah..

ayyyy kızlar yaa aliş çok öksürüyor valla yaa
offf antibiyotik verdim 2 .gün ama hala öksürüyor....
evi topluyorum markete gideceğim şimdi

Dirim geçmiş olsun canım

Nero canım herkes gezmede biz evdeyiz kar var dısarda yollar fena kayıyo cıkılmaz burda cıksamda bişi anlamıyorum zaten gezemiyorum yoruluyorum

ohh herkes gezmelerde iyi tatiller olsun inş..
Biz evde sıkıldık ya

Medinecim çoooooook haklısın valla eşimle şöyle pzar tatillerini özledim ya,akşama kadar gezerdik dolaşırdık,şimdi eşimi 9 dan önce göremiyorum bile,birde ben böyle olunca tek dışarıda çıkmak istemiyorum.Sıkıldım valla bende senin gibi.

Dırımcım çocuklar annenden gelince dikkat ediyorsan hast.oluyorlar.heralde sıcaklık derecesi farklı evlerin.rabb,m en kısa sürede şifa versin oğluşuna

Dirim geçmiş olsun canım

Nero canım herkes gezmede biz evdeyiz kar var dısarda yollar fena kayıyo cıkılmaz burda cıksamda bişi anlamıyorum zaten gezemiyorum yoruluyorum

aynen bende sabahtan bir posta gezdim burda çok yağmur var,sen hangi şehir cnm aman zaten çıkma karda allah korusun kayarsın allah muhafaza

artvinli cnm annemlerdeyken hasta oldu tabi dün ilaca başladık yoksa evimizin sıcaklığı 22 derece şuan onlar için iyi

Benim eşim hiç sevmiyo gezmeyi ya o kadar eve bagımlı ki anlatamam evde duralım ben pc takılım dio yazın ortasında cok agladım bu yüzden ne edelim artık böyle cekiçem kahrını artık alıştım ben sıkılmaya boshayallersmile

aynen bende sabahtan bir posta gezdim burda çok yağmur var,sen hangi şehir cnm aman zaten çıkma karda allah korusun kayarsın allah muhafaza

Ben Vandayım canım eşimin işi nedeniyle ama 1 hafta sonra bende İstanbuldayım artık eşim yalnız kalıcak ama offf :sinifsinif: ne zor geliyo şimdi bana
Ben iki kere düştüm kar yüzünden artık cıkmıyorum korkuyorum yaa

Merhaba artvinli nasıl gidiyor

Doudou mesajını geç gördüm kusura bakma.İdare ediyoruz çok şükür sabah bulantıları ve çıkarmalarına devam.ama onun dışında gün içinde iyiyim.
Sen nasılsın,senin nasıl gidiyor?
artvinli cnm annemlerdeyken hasta oldu tabi dün ilaca başladık yoksa evimizin sıcaklığı 22 derece şuan onlar için iyi

Dırımcım tekrar geçmiş olsun.ama çocuklar bizim gibi değil işte ne kadar dikkat etsen yinede hasta olabiliyorlar.

Ben hamile kalmadan önce eşim işten 9 bile çıksa mutlaka şöyle bir dolaşır,bir yerlerde çayımızı içer eve öyle gelirdik.Şimdi ben çıkınca hemen yoruluyorum eve gelip 15dk.uyuyorum valla anca kendime geliyorum.Ama yinede gezmekten kendimi alamıyorum:kedi:.Senin durumunu çok iyi anlıyorum canım bizde doğuda görev için kaldık 3 sene ben çok zorlanmıştım ama zamanla alıştım ve çok iyi dostluklar kurdum.Senin çevrende vakit geçireceğin arkadaş gurupların yokmu canım

Medinecim keşke 30.haftana kadar kalabilsen eşinin yanında,o zaman daha az ayrı kalmış olursunuz.

ohh herkes gezmelerde iyi tatiller olsun inş..
Biz evde sıkıldık ya

kimse yok valla medinecğm

ben evdeyim valla.keşke gezebilsem dediğiniz gibi..bi ara baktım hiiiiçç kimse yoktu..sonra bahsettiğim amerikada yaşayan arkadaşım geldi..onla oturduk..şimdi de eşim geldi biraz size bakıyım dedim,sonra gidicem kocişe..

kudurdu kudurdu terledi tabi dimi?ahh bu yaramazlar ahh..
çok geçmiş olsun kuzuma..Allah tez zamanda şifa versin onaaaa..

ben bile korkuyorum senin için valla canım..aman haa dikkat et emi?

kızlar merhaba nasılsınız...Canancım takma kafana çok gıcık bi durum ama boşverr de geçsin..Dırımcım geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer öksürüğü kuzunun..Medinecim ama çıkma karda nolur nolmaz...

bizde evdeydik kocişle bugün dışarı çıkınca ben çabuk yoruluyorum alışverişimizde tamamlandı sayılır dolabımız kaldı birde emzik biberon bakım setleri onun dışındakiler tamam..Bu arada evde tadilat olacak o çok sıkıcı annemler gelicek onlar varken yapılıcak önümüzdeki hafta falan çocukların odası boyanacak camlarımız değişecek falann..Bakalım nasıl çıkıcaz içinden gerçi ben bişi yapmıcamda yinede bittiğini bi görseydik.onun telaşı var..temizlik içinde annem ve kayınvalidem ikiside belden sakat annem ameliyatlı zaten ondan kadın çağırırız ondan sonrada yerleştiririz inş.kuzularımın odalarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…