- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
dırım vazgecmeeee sakınnnn yaa fıstık ol....gecmış ols oğluna dıkkat et bu aralar.........artvınlı nasılsın butun ıkız annelerı hepınıze allah kolaylık versın
tesettürlüyüm diyorsun.likralı kumaş bedene yapışır hatları belli eder.... yani en azından ben giyemem...bende tesettürlüyüm...
Evet bende baktım onlara ve bayıldım,eşim zor ikna edip çıkarttı beni ordan.ikiz olunca zor ama iki tane almak lazım 4.aydan sonra yatamıyorlarmış,sonra nereye kaldırıcaz bilmiyorumkismile.valla çok güzeldi.
Hast.yanındaki hani şu cananın meşhur metroportu var ya oraya gitmek istiyorum bir dahaki kontrolde.
tabi cnm o minik beşiklerin bir işe yaradığı yok şekerim,metroportta çok çocuk mağzası varmı bilmiyorum 2 kere gittim ben ama hamile değildim tabi hiç bakmadım bile,bu sabah kocama dedim kalk beni kahvaltıya götür dışarı değişiklik olsun sanki çok evde duruyomuşum gibikaydirigubbakcemile3 o benden meraklı gezmeye fatih te civil bebe var oraya girdim ayaklı alt penyeler 2,25 tl üst penyeler 3,50 tl aaa ne kadar ucuz yahu şaşırdım,kahvaltıdan sonrada demirkapıya gittik mobilyacılara dün maskoda 1300 tl beğendiğim dolap aynısı 850 tl orda yuh dedim bu kadar fark olur,,
boşver be hayatım sinirleirmi bozmamaya çalışıyorum eşime dedim annene söyle gelip gidip öpmesin bebekleri ay daha ben öpmüyorum yawww ya acayip geriliyorum varya herşey sinirimi bozuyo bende her kadın gibi biraz ağlama krizine girsemde rahatlasam
bence kendin söyle hayatım sen kıyamıyosun öpmeye ne öyle şapur şupur minicikler daha herşeyden mikrop kaparlarklava:
dualarını eksik etme yavrum rabbim dualarını kabul etsin sağlığım yerimde olsunda gerisi boş ben misafirde ağırlarım çekinmemde belim çok fena bu spinal belimi fena yaptı ya diğer kızlar kadar rahat olmadım ben olsun geçecek buda
benim dularımda seninle yavruları al kucağına yazın toplanacaz ona göreee ben aslında seni çok tanımak istiyorum yakınsın bana gel tanışalım diorum gelmiyosunnn((
Canım ya senin belşn spinalden değil tatlım ameliyatlısın,ikiz gebelik geçirdin vucudunun şekli bozuldu,beline hamileyken çok yük bindi kolaymı eeee şimdide şöyle bir dinlenemedin bu yazdıklarım ağırtıyor senin belini.Benim ilk gebelikte belimde hiç ağrım olmamıştı dr.doğumdan sonra kontrolde 2.hamileliiğinde belinde ağrı olur demişti bak şimdiden başladı belim ağrımaya.
Canım benim bende seni çok tanımak isterim ama yanlız hiç dışarı çıkmama izin yok,eşimde haftanın her günü gece 10 a kadar çalışıyor beni oda getiremez.işte benim durumum böyle canım.
ya ne bilimm ya doğum yapan arkadaşlardan kimse bel ağrısından bahsetmedi kimsede böle şiddetli bel ağrısı olmadı benimki çok fena anlatamam
canım vallaha gelmeni isterim iyi olursan atla taksiye gel ama zorlama yok tabi önemli olan sağlığın bu arada hamileliğinde epey ilerlemiş nerdeyse 20 olmuşsun yolu yarılamışsın geriside güzel geçer işallah canım benimm
MaşaALLAH bebişlerine
Aldıklarınıda güzel günlerde kullan inş canım bende sadece bir polar aldım bebişlerime baskada bişi almadım ya istanbulda baslıcam inş
aynen medineciğm bugn yarın derken 6 ayım bitti çok şükür 2 takım badi aldım başka bi halt almadım hafta içi işten fırsat haftasonuda havalar biraz açsın diye beklerken bu ay içi halledeyim diyorum bakalım kısmet olursa
kayracım bakalım bu ay verecekler ınşş beklıyorum
inşallah,,,,,inşallah,,,,,,inşallah,,,,,,,,:Saruboceq:
kayracım bakalım bu ay verecekler ınşş beklıyorum
cnm sözlerin içn teşşekür ederim ama
bu hamaratlık değil mecburiyet kuzum
eğer ben o poşetleri ve valizi ortafa bıraksam
yarın eşim çocuklarla oynarken ben iş yapacaktımm
ama yarın çamaşır yıkar asarım
yimek yaparım biterrrrrrrrrrrrrrr
ay allahım bıde ojesını cıkartmış ay o yorgunlukla kalsın kız...........gunaydın bu arada herkese doguran yok dımı...........dırım oğluşlar nasıl
ohh herkes gezmelerde iyi tatiller olsun inş..
Biz evde sıkıldık ya
ayyyy kızlar yaa aliş çok öksürüyor valla yaa
offf antibiyotik verdim 2 .gün ama hala öksürüyor....
evi topluyorum markete gideceğim şimdi
Dirim geçmiş olsun canım
Nero canım herkes gezmede biz evdeyiz kar var dısarda yollar fena kayıyo cıkılmaz burda cıksamda bişi anlamıyorum zaten gezemiyorum yoruluyorum
Medinecim çoooooook haklısın valla eşimle şöyle pzar tatillerini özledim ya,akşama kadar gezerdik dolaşırdık,şimdi eşimi 9 dan önce göremiyorum bile,birde ben böyle olunca tek dışarıda çıkmak istemiyorum.Sıkıldım valla bende senin gibi.
aynen bende sabahtan bir posta gezdim burda çok yağmur var,sen hangi şehir cnm aman zaten çıkma karda allah korusun kayarsın allah muhafaza
Merhaba artvinli nasıl gidiyor
artvinli cnm annemlerdeyken hasta oldu tabi dün ilaca başladık yoksa evimizin sıcaklığı 22 derece şuan onlar için iyi
Benim eşim hiç sevmiyo gezmeyi ya o kadar eve bagımlı ki anlatamam evde duralım ben pc takılım dio yazın ortasında cok agladım bu yüzden ne edelim artık böyle cekiçem kahrını artık alıştım ben sıkılmaya boshayallersmile
Ben Vandayım canım eşimin işi nedeniyle ama 1 hafta sonra bende İstanbuldayım artık eşim yalnız kalıcak ama offf :sinifsinif: ne zor geliyo şimdi bana
Ben iki kere düştüm kar yüzünden artık cıkmıyorum korkuyorum yaa
ohh herkes gezmelerde iyi tatiller olsun inş..
Biz evde sıkıldık ya
kimse yok valla medinecğm
ayyyy kızlar yaa aliş çok öksürüyor valla yaa
offf antibiyotik verdim 2 .gün ama hala öksürüyor....
evi topluyorum markete gideceğim şimdi
Ben Vandayım canım eşimin işi nedeniyle ama 1 hafta sonra bende İstanbuldayım artık eşim yalnız kalıcak ama offf :sinifsinif: ne zor geliyo şimdi bana
Ben iki kere düştüm kar yüzünden artık cıkmıyorum korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?