Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

doudou cum nasılsın arıcaktım seni az önce bugün pazar die çekindim ohaoldumsmile

Dirim geçmiş olsun canım

Nero canım herkes gezmede biz evdeyiz kar var dısarda yollar fena kayıyo cıkılmaz burda cıksamda bişi anlamıyorum zaten gezemiyorum yoruluyorum

doğum içinmi geliyosun cnm,zor gelmezmi ne olsa insanın kendi evi biz bazen cuma akşamından annemde kalıyoruz ama evimize gelince oh be oluyoruz cnm,
aman aman çıkma sakın o kadar yolu otobüsle falan gelmeyeceksin değilmi ??????

ıyi akşamlar kızlar, benim iki gündür ablam yanımdaydı bugün gitti yine yalnızlığımla başbaşa kaldım, annemin ördüğü patikleri bi güzel süsledi süsledi gitti. Ben çok iyi değilim ellerimin uyuşukluğu hala var hiç geçmedi 3 tane doktora gittim B vit verdiler oda fayda etmedi doğumdan sonra geçer diyolar. Artık dayanacağım böyle.

Ay hadi hayırlısı heyecan dorukta herşey çok güzel olur İnşallah. Tadilat işlerini oldum olası sevmemişimdir ben.

neler çekiyoruz bu sıpalar için kaydirigubbakcemile3 dayanıcz cnm benimde inanılmaz göğüs altında ağrım var dr 36 haftadan sonra geçer dedi ben 36 haftaya kadar çekince geçmesede olur dedim dr sempatiksalakcinni

Aman dikkatli ol ben kar varsa dışarı adımımı atmıyorum. Doktorum en son muayenede düşme olaylarına çok dikkat et demişti.

yetişir be canım herşey yepyeni pırıl pırıl olur,kuzularda yeni odalarına gelir inşallah sağlıkla,benimde göya yeni ev banyodan çocuk odasına su sızdı duvarlar kabardı kurusunda duvar kağıdı istiyorum şöyle çiçekli falan kibarcık olsun

Ay sorma bazen ağlayasım geliyo ama isyan ettiğimden değil çok şükür Rabbimin verdiklerine. Allah yardımcımız olsun. Senin bebeklerden biri oraya dayadı popoyu galiba

ben çok güzel hareketleri seyredeyim öptüm sizi kızlar,öfff kocam 2 saattir maç seyrediyor sıkıntı geldi

Ay sorma bazen ağlayasım geliyo ama isyan ettiğimden değil çok şükür Rabbimin verdiklerine. Allah yardımcımız olsun. Senin bebeklerden biri oraya dayadı popoyu galiba

amin cnm amin yok anacğm benimkilerin ayaklar var orda tepinip duruyo orda işte kafasına görekaydirigubbakcemile3

iyi ya gelsinler tabi benim kaynanmda geldi burdaydı 2 gündür dün gitti.Hırsızlık olayından sonraki gün geldi içi rahat etmmeiş korkuda doğumu falan başlar die :)

kızlar herkese ii geceler ben yatıyorum kızlarım yorulmuş olacaklarki belim sinyal veriyo öpüyorum koca göbüşlerden....

kızlar hepinize iyakşamlar biz de cumartesi akşamı biraz çıkalım dedik o da dışarda değildik oturmaya gittik ama orda bile rahat edemedim. dışarı çıkınca kendimi rahatsız hissediyorum çok şükür Allaha benim de elimin uyuşukluğundan başka bişey yok . buna da şükür diyelim ne yapalım doudou doktora anlattım canım kramplar vardı onlar geçti ama uyuşma geçmiyor dedim. eğer çok artarsa söyle ilaç veririm dedi. ikiz olduğu için herşey iiki katı olucak korkma diyor. benim de uyuşukluğum devam ediyor ama şimdilik ilaç almadım .
bugün de evdeydik pazar keyfi ...

selam koca göbüşlerr nasılsınızzz
biz iyiyiz çok şükürrr bel ağrılarımız biraz hafifledi sancılarımız her gün dahada azalıyo ama kızımda bu gün gaz problemi baş göstermeye başladı nedense acaba ben bişimi yedim gaz yaptı acaba
onun dışında iyiyiz günden güne büyüyüp etlenioruzzz
saba 1 de kahvaltıdayken ilk misafirleirm geldi 4 gibigittiler 5 gibi 2. posta misafirim geldi onlarda gidince acaba akşam misafiri kim olacak dedim ama akşam gelan olmadı gazete okumayı özleidm vallaha kızlar ya nete bile giriyom face msn ye yarım yamalak bakıp çıkıyommmm
bu boş zamanalrda yapacaklarınız yapın yaniiii
kocişte yarın işe başlıyo geceleri yalnız nöbetçiyim artıkkkk
tabi öğlene kadarda tekim bundan sonra
artık bi düzen oturtucazzz
sizi sveiyorummm

iyi geceler kızlar nasılsınız biv abladan haberi olan varmı bebişler gelmişlermi eve sizler napıosunuz herkes iyi gördüğüm kadarıyla öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…