Dirim geçmiş olsun canım
Nero canım herkes gezmede biz evdeyiz kar var dısarda yollar fena kayıyo cıkılmaz burda cıksamda bişi anlamıyorum zaten gezemiyorum yoruluyorum
Ben Vandayım canım eşimin işi nedeniyle ama 1 hafta sonra bende İstanbuldayım artık eşim yalnız kalıcak ama offf :sinifsinif: ne zor geliyo şimdi bana
Ben iki kere düştüm kar yüzünden artık cıkmıyorum korkuyorum yaa
doudou cum nasılsın arıcaktım seni az önce bugün pazar die çekindim ohaoldumsmile
bizde evdeydik kocişle bugün dışarı çıkınca ben çabuk yoruluyorum alışverişimizde tamamlandı sayılır dolabımız kaldı birde emzik biberon bakım setleri onun dışındakiler tamam..Bu arada evde tadilat olacak o çok sıkıcı annemler gelicek onlar varken yapılıcak önümüzdeki hafta falan çocukların odası boyanacak camlarımız değişecek falann..Bakalım nasıl çıkıcaz içinden gerçi ben bişi yapmıcamda yinede bittiğini bi görseydik.onun telaşı var..temizlik içinde annem ve kayınvalidem ikiside belden sakat annem ameliyatlı zaten ondan kadın çağırırız ondan sonrada yerleştiririz inş.kuzularımın odalarını...
İyi akşamlar kızlar, benim iki gündür ablam yanımdaydı bugün gitti yine yalnızlığımla başbaşa kaldım, annemin ördüğü patikleri bi güzel süsledi süsledi gitti. Ben çok iyi değilim ellerimin uyuşukluğu hala var hiç geçmedi 3 tane doktora gittim B vit verdiler oda fayda etmedi doğumdan sonra geçer diyolar. Artık dayanacağım böyle.
Ben Vandayım canım eşimin işi nedeniyle ama 1 hafta sonra bende İstanbuldayım artık eşim yalnız kalıcak ama offf :sinifsinif: ne zor geliyo şimdi bana
Ben iki kere düştüm kar yüzünden artık cıkmıyorum korkuyorum yaa
bizde evdeydik kocişle bugün dışarı çıkınca ben çabuk yoruluyorum alışverişimizde tamamlandı sayılır dolabımız kaldı birde emzik biberon bakım setleri onun dışındakiler tamam..Bu arada evde tadilat olacak o çok sıkıcı annemler gelicek onlar varken yapılıcak önümüzdeki hafta falan çocukların odası boyanacak camlarımız değişecek falann..Bakalım nasıl çıkıcaz içinden gerçi ben bişi yapmıcamda yinede bittiğini bi görseydik.onun telaşı var..temizlik içinde annem ve kayınvalidem ikiside belden sakat annem ameliyatlı zaten ondan kadın çağırırız ondan sonrada yerleştiririz inş.kuzularımın odalarını...
neler çekiyoruz bu sıpalar için kaydirigubbakcemile3 dayanıcz cnm benimde inanılmaz göğüs altında ağrım var dr 36 haftadan sonra geçer dedi ben 36 haftaya kadar çekince geçmesede olur dedim dr sempatiksalakcinni
Ay sorma bazen ağlayasım geliyo ama isyan ettiğimden değil çok şükür Rabbimin verdiklerine. Allah yardımcımız olsun. Senin bebeklerden biri oraya dayadı popoyu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?