Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canan canım benimde kızımda o sorunu yaşadık.Gözleri sulanıp çapaklanıyordu.Sana bir göz damlası önereyim günde 3 kez 2 damla Tobrex...Birde gözün burunla birleştiği yere serçe parmağını bastırıp masaj yap canım hemen geçer..geçmiş olsun..

selam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz

canım yaa aklımız hep sende..dualarımız da bebeklerin için hep..biliyorum çok zor ama azıcık sık dişini çok az kaldı..gelecek yavrular sağlıcakla inşallah..bak her işte bir hayır vardır, onlar eve gelene kadar senin yaraların, dikişlerin iyileşiyor,ayaklanabiliyosun gördün mü?eve gelince bebekler hemen eline gelecek inşallah..

günaydın hatunlar...... kızı okula gönderdim ....... gene kaldım yalnız başıma.... koca gün nasıl geçecekse.................. topiğide ben açtım sanırım bugün.......... hadi bakalım hayırlı bir gün hayırlı bir hafta olsun........ güzel haberler alalım sıralı doğumlar duyalım.... sürpriz olmasın inşallah....................yaniiiii kimse sırama geçmesin yolarım haaaaaaaaaaaaaalmaz: kaydirigubbakcemile

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Son düzenleme:

canım benm az kalmış bak en kısa sürede evlerinde olacaklar inşallah annelerinin yanında.:Saruboceq:

Canım az kalmış rabbim sıkıntısız doğum versin sağlıkla al kucağına kızlarını merak ediyordum baktım doğurmamıssın :lepi:

biv canım demek doğurdun sende Allah uzun ömürler versin yavrularına o günler geçiyor şu an dinlenmene ve iyileşmene bak bakki kendine onlarla güzel ilgilenebilesin a.s.
geçmiş olsun

günaydın kızlar..
herkes iyi mi?biz dinleniyoruz..
kayınvalidemle kayınpederimin bugün evlilik yıldönümü, kayınpederim tutturdu bugün gelecek bebekler diye..ben de tutturdum doğurmayacağım diye..iddialaşıp duruyoruz bakalım kim haklı çıkacak zemuszemus
bu arada bugün bebişlerimin süslü sepetleri geliyor..gelsinler inşallah gösteririrm size kızlar, çünkü sağolsun kayınvalidem süsledi, dikti herşeyini ve ben de daha görmedim..çok merak ediyorum..inşallah güzel olmuştur..

günaydınlar akam alişi babası cerrahpaşaya götürdü
aliş kusmuştu...tesadüf acilde aliş ömerin doğumuna giren doktor varmış
alişi özel bakımdada takip ediyordu...hiçbişeyi yok demiş doktor geniz akıntısı var demiş
bol bol temizleyeceksiniz demiş doktor ateş yok,ciğerler temiz demiş...ilaç bile vermişş
gece sıkıntılı yattık aliş kalkmadı ama geç yattık vs. heryer heryerde ,inş. uslu dururlarda yaparım işlerimi
çokda halsiz hissediyorum kendimi yaaa

günaydın kızlar.... nasılsınız?
ben bu ara bunalımdayım ya... beni gören vah vah deyip duruyo.. çok zayıfladım çokk... ne bi göbek ne bihamilelik belirtisi vücutta... onlar vah vah dedikçe bendemi bi gariplik var die üzülüyorum....bide ikiz olcam yani...

bivcim hayırlısı ile gelecek bebişlerin inşallah az kalmış bak ne güzel....
burçincim hayırlı doğumların olsun vakitlice zamanında doğsunlar inşallah....
dırımcım 10. ayınız hayırlı olsun... valla diş partisinden sonra süper bi doğum günü bekliyoruz sizden

SaĞolun kızlarrr valla doĞumgÜnÜ partımız kendı evımızde olacak
evım Çok kÜÇÜk arakdaŞlarımdan gelen olursa gÜndÜz arkadaŞlarla
aksam aıle ıle olur nhava gÜzel olursa terasda yapabılırım bu dahada gÜzel olurrr.....

Ama mayıs annelerı toplanıp yalovada bÜyÜk bır doĞumgÜnÜ organızasyonu dÜŞÜnÜyoruz ....arakdaŞın yazlıĞı var orada genıŞ bahÇesı varmıŞ.....bızz Çok yaŞgÜnÜ kutlayacaz sanırım heheh

günaydn kızlarr herkeze iii haftalar diliyorummm keyifler nasıl bugünnn

dorukcum aynı dert bendede varr 26 cı haftaya girdik ama karnımın küçük olduğunu hiç kilo almadığımı söylüyorlarr kuzucuklarım iii şükürler olsunn ama aman karnım küçük olsun da ben kilo almayımda bebişlerimmm iii olsunnn yeterrr boş ver milllete fazla kulak asmamaya başladımmm

kızlar bu arada içinizde logusa döneminde giyilen lizöz örnegii varmııı arıyom bir türlü bulamıyomm yaprak dökümünde hani fikret giymişdi harika bişeydiii yaaa

dırımkızı daha nice yaşgünlerine inşallahhh rabbim korusun meleklerini canım allahım bizlere inşallahh ilk yaş günlerini göstermeyi nasip etsinnn ayy zkarnımda zaman geçmiyooo bir an önce kuzucuklarımı kucağıma almayı istiyorumm sanırım ben hamilelikden sıkılmaya başladımmm

bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE

yuppiiiii..
çabuk başla doğumgünü organizasyonu yapmaya :))
alişime de geçmiş olsun, çok şükür önemli bişeyi yokmuş..

takılma insanlara canım..bünye meselesi bu..benim de mesela sanki hamile kalır kalmaz çıkmıştı göbeğim..daha 1 aylıktık herkes "aşkolsun neden söylemedin kaç aylık bu" diyodu..ben de herkese daha 1 ay oldu ama ikizler ondan çabuk çıktı karnım derdim ve çok sinir oluyodum..o yüzden takılma millete..

bu arada güzel dileklerin için de teşekkürler..inşallah hepimiz vakitli ve sağlıklı doğumlar yaşarız..

bnm çizelgemde 36+5 yazıyo aslında bugün +4'üz biz noldu yahu bu ticker'a?
i-google'ımdakinde de +5 olmuş..biz çarşambaları +6 oluyoruz normalde,pazartesileri de haliyle +4..hiç bişi anlamadım valla.. :uhm: :uhm: :uhm:

Hayırlı günler kızlar........nasılsınız.........
Yine kmsecikler yok,herkes bir selam vermiş çıkmış.
Bende bugün kendimi çok halsiz hissediyorum,canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Sıkıntılı bir gün bugün hava kapalı,dışarda yağmur var.Yaz gelsin artık ya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…