medinecim boşver şimdi sölesem kabul etmezler sen ters anlıyosun derler onlarda bana bahane bulurlar artık gün yüzüne bile çıkarmıyorum benim doğum ani oldu ya anneme dedim sen git evi temizle yani topla görünen yerleri sil süpür annem gelmiş eve eşim yanımdaydı dedim kaynanamlarda anahtar var al onlardan neyse gelmiş kaynanam bizde anahtar yok felan demiş vermek istememiş sonradan canan var şöyle böyle deyince vermiş anahtarı öyle sinirim bozulduki bugünde eşime söyledim anneme soğuksun kadına yokmuş gibi davranıyosun dedi de ay deidm annen lafını sözünü bilmio durmadan laf sokuyo sen takma onu dio o konuşsun sne bildiğini yap diyo ay deidm benim annem böyle davransa sana acaba sen benim gibi sabırlı olurmuydun dedim annemede böle böle yapmışlar kızıyorum dedim bişi demedi kayınvalidem yüzünden eşimlede kavga etmek istemiyorum çünkü adamın bi sçu yok ama hıncımı ondan çıkarıyorum adamda aramızda kalıyo üzülüyorum ay ne bilim yawww
ay kızım bı mıçmış sormayın kızlar kukusu felan hep batmış hemen su ısıttım yıkadım orasını burasını
yaww bide sağ gözü devamlı çapak oluyo kızımın yaww sıcak suyla siliom olmuyo sütümle siliom olmuyo 2 saat geçmiyo göz tekrar kapanıyo olmadı pzt dr arayıp sorayım bi
ay demin netten 1 aylık bebeğin gelişimini okudumda ilginç bişi öğrendim kız bebeklerdede adet gibi kanama olabilir normal diyo aynı adet gibi anneden geçiyomuş sütteki hormonlardan çok ilgincime gitti sizinle paylaşmak istedim
selam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz
selam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz
günaydın hatunlar...... kızı okula gönderdim ....... gene kaldım yalnız başıma.... koca gün nasıl geçecekse.................. topiğide ben açtım sanırım bugün.......... hadi bakalım hayırlı bir gün hayırlı bir hafta olsun........ güzel haberler alalım sıralı doğumlar duyalım.... sürpriz olmasın inşallah....................yaniiiii kimse sırama geçmesin yolarım haaaaaaaaaaaaaalmaz: kaydirigubbakcemile
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Canım az kalmış rabbim sıkıntısız doğum versin sağlıkla al kucağına kızlarını merak ediyordum baktım doğurmamıssın :lepi:
bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
günaydın kızlar.... nasılsınız?
ben bu ara bunalımdayım ya... beni gören vah vah deyip duruyo.. çok zayıfladım çokk... ne bi göbek ne bihamilelik belirtisi vücutta... onlar vah vah dedikçe bendemi bi gariplik var die üzülüyorum....bide ikiz olcam yani...
bivcim hayırlısı ile gelecek bebişlerin inşallah az kalmış bak ne güzel....
burçincim hayırlı doğumların olsun vakitlice zamanında doğsunlar inşallah....
dırımcım 10. ayınız hayırlı olsun... valla diş partisinden sonra süper bi doğum günü bekliyoruz sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?