Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

VALLA artvinli cnm aslında benimde yapasım yok ama ev aldı başını gidiyoır
şimdi nevresimleri değiştirdim....makinaya çamaşır attım oturma odasını topladım
alişi sallıyorum şuan....o uyursa yeniden oturma odası süpürelecek silincek tozu alıncak çıkılıp yatak odasına aynı işlemler yapılacak.......sonra mutfak ve çocuk odası
offffffffff yaaaaa antre ile banyoda var tabiiii

Canım bana b vit verdiler ve birkaç uygulama tavsiye ettiler hiçbirşey geçirmiyor ve hatta daha kötü yapıyor sade uyuşuk haline razıyım şimdilik ilacıda bıraktım artık böyle miadımızı bekleyeceğiz ne yapalım bebişler iyi olsun da doğunca poposundan ısırır ağlatır ödeşiriz artık

Canım en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine İnşallah az kalmış.

Ah canım ne güzel ya van biraz tuhaf millet birbirine selam bile vermiyo ben anlamadım burdaki insanlari 1 kac arkadasım oldu oda ben hamile kalınca bana gelmek istediler bende rahatsızım agırlayamam dedim ama benim ilk zamanlarım gercekten cok kötüydü ayaga bile kalkamıyodum yanımda da kimse yoktu ki yardım etsin sornada hiç sormadılar bile bir tabak corba ile bile gelmediler hani istedigimden degil ama onlar bu halden gecmiş insanalr anlarlar ama yok bana gelip ben onlara yapıcam o yüzden gelmediler bende gitmedim

Doktor bana izin vermedi en gec 15 subata kadar ucaga binebilirsin dedi bende 15 subatta bilet altım gercekten cok üzülüyorum eşimden ayrılmak daha zor geliyoo mafoldumben
ben bile korkuyorum senin için valla canım..aman haa dikkat et emi?

Ben bir yere gitmek istesem direk aklıa sen geliyosun :smiley-cool:
Yok daha hiç cıkmıyorum canım inan korkuyorum bişi olur die ama ablamda cıkmak istiyo arada kalıyorum işte bilmiyorumkismile

Biliyorum cok zorlanıcam ama ne yapım benim yanıma kimse gelemiyo bide vanda imkanlar sınırlı hiç olmassa annemde daha rahat ediçem artık ne olucak zaman göstericek şimdiden sıkılıyorum
Yok canım 15 subata bilet aldım ucak için

iyi günler kızlar
kimsecikler ykladı ortalık tabi akşam yine kazık gibi olurum yine geçmişe pek bakamadım .pek giremiyorumda .kardeşim geldi cumartesi yogunluk var malum .
herkez iyidir inşallah. ben iyiyi şükür geceleri saymassaz gece çok agırlaşıyorum günün yorgulugumu çıkıyor bilmem .bugünde güzelce bir temizlik yaptım parladı heryer ama akşam kasılır kalırım yine yapmadanda olmuyor piskolojim bozuluyor işler durunca daha çok hasta oluyorum.
kızlar ben doguma hiç hazırlık yapmıyorum neden bilmem içimden gelmiyor bilinç altımda korkularımmı var bilmem birazdaha bekleyim diyorum ama ya kalkamassam yatarsam diyorum sıkıyorr bu olay beni
eşimde sen niye birşey almıyorsun bakıp bakıp geçiyrsun diyor bende daha erken bide berkten kalanlar çok deyip bahane uyduruyorum.inşallah biran önce bu sıkıntıyı atarım üstümden.
sizi seviyorum bebişlerinizide öpüyorum opuyorumnanaktan

atarsın cnm bende öyleydim bu 2 haftadır aldım 2 takım badi ve 2 pantolon o kadar eşimde ne zaman yapıcaz diyor alışveriş doğuma giderkenmi bende diyorum aman 7 ayda alırız diye şaka maka 7 aya giriyorum bu hafta martta dşünüyorum tüm aışverişi bakaım hayırlısı ile,,

canım inşallah en kısa sürede bebişlerin eve gelir Allah bir daha sıkıntı göstermesin sizlere
burçincim güle güle kullan inşallah iyi günlerde ne güzel hazırlıklar da bitti bebişleri bekliyoruz

canım geçmiş olsun çok şükr bişeyleri yok nice yaşlarını görürsün inşallah sağlıcakla
doruk canım hiç kimseye kafanı takma önemli olan doktorun dedikleri kilo alsan bu sefer de çok aldın diyeceklerdi. bilip bilmeden konuluyolar sanki konuşanların hepsi ikiz mi doğurmuş. ben çok kilo aldım 10 kilo aldım ama doktor bi şey demedi kızartma hamurişi tarzı yemediğin sürece iyi gidiyo dedi. ama ona rağmen bana karnın hiç yok fazla kilon yok diyolar ikiz için azmış karnım . aman boşver bunları sinir bozarlar anca. benim de o zaman da hiç karnım yokdu . bebekler sağlıklı olduktan sonra karnının olmaması daha güzel demek ki karnının içi geniş daha iyi çatlamıycak çok fazla
canım bende bi pembe bi mavi vardı taaaaa evlenirken annem vermişti annem bugün gelcek dolabın üstünde ona çıkarttırırım gösteririm sana da
nefescim ben de aynen senin gibiyim dayanamıyorum yapıyorum akşama fena oluyorum sanki kalçamın kemiği kırılmış gibi acıyo. belim ağrıyo ....
tatlım ayrıca öyle kötü şeyler aklına getirme ben de bişey almadım ama dışarı çıkıp pek bebek şeylerine bakmıyorum ama onlar batıl şeyler böyle düşün Allah ne derse olur sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran

kızlar selam bugün bebeklerim daha iyi şükürler olsun dün aksam oksijen takviyesini kesmişler burundan besleniyorlardı şimdi yarı burun yarı biberona geçmişler doktorumuz bir iki gün daha sabret annesi yakında çıkarıcaz dedi ne olur dua edin kızlar

ah be kuzum dualarımız hep erken doğan bebişlerimiz için zaten,yesinler onların biberonla beslenen ağızlarını,,,opuyorumnanaktan

gelecekler güzelim korkma...dualarımız sen ve bebeklerinle.... muallim ablam 2.5 aydır bekliyor onlara bakıp şükret gönlünü ferahlat canım..seninkilerin hayati riskide olmadı çok şükür....

bıv canım se dogum yaptın mı kuvezdelermı ya ınş canım senınkıler erken cıkar merak etme haftalruı ıyı cunku.......ama bekleyıs zor dımı ....kac kılolar canım hangı hastanedeler ınş hepımız kavusuruz ınşş sutun olsun sıvı al sıkısık sut onemlı

Dırımcım Rabbim kolaylık versin inşallah hem ev hem çocuklar kolay değil tabiki.Ama sen o kadar güzel anlatıyorsunki valla bana moral oluyor,niye bilmiyorum ama sen sıkıntı duyarakta anlatsan,ben çok güzel hayaller kuruyorum.Her seferinde bende istiyorum böyle yoğunluk diyorum.

Medinecim durumun özelmiş o zaman,erken gelmen daha mantıklı tabiki.Sabredicen canım ne yapalım herşey yavrularımızın sağlığı ve iyiliği için.
Aman boşver zaten görüşmede o düşüncedeki arkadaşlarınla,seni zor gününde aramayanı sende arama.Benimde biliyorsun zor geçiyor hamileliğim bende arkadaşlara sık gidemiyorum ama onlar gelirler saolsunlar bana.Hazırlıklarını yaparlar gelincede beni yerimdende kaldırmazlar.Yanlız sıkılma derler,onlar gelince rahatsızda olmuyorum.ama sana yapılan gibi olsa bende görüşmek istemem,kendimizi idare edemiyoruz birde başkasını hiç pofpoflıyamam valla

ha şöyle ya arada girinde tavsiye felan verin doğuran kaçtı anasını satimm böylemiydi anlaşmamız hani gelecektiniz hani görüşecektik geneeee

hani bekleyecektinnn bi ömür boyuuuu
hani olmayacaktın başkalarınınnn sen yalancı çıktınn vefasız çıktınnn

buraya hakan altunun bu şarkısını yakıştırdım
canım çok sağol tavsiyen için ilacı bi dr sorayım ama masajı deneyeyim ama yaww bunların gözü çok küçük teyzesii benim koca parmağım canını acıtmadınnn

sana dün msn den yazdım yoktun sanırımki dualarımız seninle canım en yakın zamanda kucaklayacaksın kuzucuklarını işallahhhh

kız yoksun ne msn de ne kk da yoksa doğurdunmu

ya bende akşam merak ettim arayacaktım saat çok geç oldu diye çekindim aman maşallah çok ciddi bişey yokmuş
bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE

ayy ne güzel yaaaa biz daha 16 günlüğüzzzzz bizde büyüyelimm kocaman olalımm sizde daha nice 10 aylar 10 yıllar görün işalahhh

ya sen boşver o konuşanları ya göbeğinde olsa ne kadar çok şişmişsin ne kadar çok kilo almışsın diyeceklerdi bu insanları anlamak zor sakın takılma her vücut bir değil bak bende doğum yaptım1 hafta geçmiş üstünden 3 doğum yapmış olan teyzem bana göbeğin kalmış diyo cahil desem değil ama işte inanoğlu derler ya torba değilki büzesin o hesap insanların lafı hiç bitmiyo skaın takılmaaa

ayy kıskandım bizde gelekmiiiiiii

bende bi tane var ama sana nasıl gösterebilirim acabaaa

kuzum arada oluyo öyle banada olmuştu hem kk çizelgem hem kağan çizelgem 1 gün ileride gösteriyodu hatta 2-3 gün öle gösterdi sonra doğru yola girdi ama

oh oh maşallahh git gide kuzulara yaklaşıyoruz sakın üzülme canım biizm muallim abla 2 ay oluyo doğum yapalı hala alamadı kuzucuklarını sen şanslısın yani
akşama sabaha kavuşacaksın kuzularına öpğyorum

evet kızlarrr herkes iyi maşallah
bizimde kocişsizil gece ve sabahımızdı çocuklar babalarının işe gideceğini hissettiler sanırım gece sadece 3 kez uyandılar maşallah
babamız gelincede banyomuzu yaptık misssssssss olduk
sonra süt içtikkkkk sonra uyudukkk
kokoş annede bu fırsattan istifade gitti orman kaşlarını aldırdııı acukta merkete gitti koşa koşa eve geldi geriiii

ya bu kaynana varya deli etcek beni bugün bebekleri seviyo yavrumun yavrusu yarısıda............... diyo gerisini getirmiyo diyoki bide devamını biliomusun biliyorum dedim yavrumun yavrusu yarısıda yılanın yavrusu sözüm ona gerisini getirmiyo ama boğasım gelio bazı şakaları bi sinir ediyo adamı zati böyle sözle şaka olmaz ya neyse

biv ablacım maşallah bak ne güzel haberler vermişsin Allahın izniyle evlerine de gelir kuzucukların ozaman annelerinin kokusuyla mutlu mesut kocaman olurlar

Canancım hoşgeldin tatlım,maşallah senin yavrular uslu olacak annesi
Aman onlar bari üzmesinler seni zaten sinir edenler çok seniklava:
Kaynananın dediğini inan hiç duymamıştım bende arkasından güzel birşeyler bekliyorum peh bu ne be.
Aanam seninki zorla sinir eder insanı.Ne diyim anacım rabbim sana peygamber sabrı versin.
16 günlük oldunuz be,aman bana burdan zaman ne kadarda çabuk geçmiş.

kızlar çok geçe bırakmayın bir anda ağırlaşıcaksınız..sonra pişman olursunuz..bakın benden söylemesi..ben 20-25 haftalar arasında sadece haftada bir kez çıkarak hallettim herşeyi..yani beş postada aldım :))

ohh hadi az kaldı inşallah..

kız yoksun ne msn de ne kk da yoksa doğurdunmu

yok canım..bebeklerin beşikleri geldi..kayınvalidem gelmişken oturdu azıcık..annem de vardı..o yüzden gelemedim..
doğurmadım,inat ettim doğurmayacağım daaaa :))

berbat bi haldeyim çıldırdım cinnet geçirmeme az kaldı
çocuklara bağırdım..onlar ağladı ben ağladım
kocamla kavga ettim
başım zonk zonkluyooo
içimden kendime kızıyorum neden bağırdın diye çocuklara

ama bende insanım hiç durmadan üstelik hiçbirşey yokken ömer sürekli ağlıyor
nefes aldırtmıyordu....
koptu filim bende inş. aksama anlayışlı bir koca görürüm yoksaa kesin kavga çıkarr

benimde acil oldu doğum tansiyon problemiyle hemen ameliyata aldılar canım kiloları kız 3400 oğlanda 3000 kilo doğdular ben şeker hastası olduğum için düşük şeker ve solunum problemleri oldu avrasyada doğum yaptım ben eve geleli 1 hafta oldu el muallimcim kafayı yicem hemen aklıma seni getiriyorum çok zormuş gerçekten allah yardımcımız olsun

canancım benim pc çökmüşdü dün pc yi yaparlarken msn den yazdın heralde canım ben görmedim. arkadaaşlar çoklu mesajla yazmayı beceremiyorum hepinize teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…