kızlar hepinize iyakşamlar biz de cumartesi akşamı biraz çıkalım dedik o da dışarda değildik oturmaya gittik ama orda bile rahat edemedim. dışarı çıkınca kendimi rahatsız hissediyorum çok şükür Allaha benim de elimin uyuşukluğundan başka bişey yok . buna da şükür diyelim ne yapalım doudou doktora anlattım canım kramplar vardı onlar geçti ama uyuşma geçmiyor dedim. eğer çok artarsa söyle ilaç veririm dedi. ikiz olduğu için herşey iiki katı olucak korkma diyor. benim de uyuşukluğum devam ediyor ama şimdilik ilaç almadım .
bugün de evdeydik pazar keyfi ...
selam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz
bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
Ben hamile kalmadan önce eşim işten 9 bile çıksa mutlaka şöyle bir dolaşır,bir yerlerde çayımızı içer eve öyle gelirdik.Şimdi ben çıkınca hemen yoruluyorum eve gelip 15dk.uyuyorum valla anca kendime geliyorum.Ama yinede gezmekten kendimi alamıyorum:kedi:.Senin durumunu çok iyi anlıyorum canım bizde doğuda görev için kaldık 3 sene ben çok zorlanmıştım ama zamanla alıştım ve çok iyi dostluklar kurdum.Senin çevrende vakit geçireceğin arkadaş gurupların yokmu canım
ben bile korkuyorum senin için valla canım..aman haa dikkat et emi?
doğum içinmi geliyosun cnm,zor gelmezmi ne olsa insanın kendi evi biz bazen cuma akşamından annemde kalıyoruz ama evimize gelince oh be oluyoruz cnm,
aman aman çıkma sakın o kadar yolu otobüsle falan gelmeyeceksin değilmi ??????
iyi günler kızlar
kimsecikler ykladı ortalık tabi akşam yine kazık gibi olurum yine geçmişe pek bakamadım .pek giremiyorumda .kardeşim geldi cumartesi yogunluk var malum .
herkez iyidir inşallah. ben iyiyi şükür geceleri saymassaz gece çok agırlaşıyorum günün yorgulugumu çıkıyor bilmem .bugünde güzelce bir temizlik yaptım parladı heryer ama akşam kasılır kalırım yine yapmadanda olmuyor piskolojim bozuluyor işler durunca daha çok hasta oluyorum.
kızlar ben doguma hiç hazırlık yapmıyorum neden bilmem içimden gelmiyor bilinç altımda korkularımmı var bilmem birazdaha bekleyim diyorum ama ya kalkamassam yatarsam diyorum sıkıyorr bu olay beni
eşimde sen niye birşey almıyorsun bakıp bakıp geçiyrsun diyor bende daha erken bide berkten kalanlar çok deyip bahane uyduruyorum.inşallah biran önce bu sıkıntıyı atarım üstümden.
sizi seviyorum bebişlerinizide öpüyorum opuyorumnanaktan
canım inşallah en kısa sürede bebişlerin eve gelir Allah bir daha sıkıntı göstermesin sizlereselam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz
burçincim güle güle kullan inşallah iyi günlerde ne güzel hazırlıklar da bitti bebişleri bekliyoruzgünaydın kızlar..
herkes iyi mi?biz dinleniyoruz..
kayınvalidemle kayınpederimin bugün evlilik yıldönümü, kayınpederim tutturdu bugün gelecek bebekler diye..ben de tutturdum doğurmayacağım diye..iddialaşıp duruyoruz bakalım kim haklı çıkacak zemuszemus
bu arada bugün bebişlerimin süslü sepetleri geliyor..gelsinler inşallah gösteririrm size kızlar, çünkü sağolsun kayınvalidem süsledi, dikti herşeyini ve ben de daha görmedim..çok merak ediyorum..inşallah güzel olmuştur..
canım geçmiş olsun çok şükr bişeyleri yok nice yaşlarını görürsün inşallah sağlıcaklagünaydınlar akam alişi babası cerrahpaşaya götürdü
aliş kusmuştu...tesadüf acilde aliş ömerin doğumuna giren doktor varmış
alişi özel bakımdada takip ediyordu...hiçbişeyi yok demiş doktor geniz akıntısı var demiş
bol bol temizleyeceksiniz demiş doktor ateş yok,ciğerler temiz demiş...ilaç bile vermişş
gece sıkıntılı yattık aliş kalkmadı ama geç yattık vs. heryer heryerde ,inş. uslu dururlarda yaparım işlerimi
çokda halsiz hissediyorum kendimi yaaa
doruk canım hiç kimseye kafanı takma önemli olan doktorun dedikleri kilo alsan bu sefer de çok aldın diyeceklerdi. bilip bilmeden konuluyolar sanki konuşanların hepsi ikiz mi doğurmuş. ben çok kilo aldım 10 kilo aldım ama doktor bi şey demedi kızartma hamurişi tarzı yemediğin sürece iyi gidiyo dedi. ama ona rağmen bana karnın hiç yok fazla kilon yok diyolar ikiz için azmış karnım . aman boşver bunları sinir bozarlar anca. benim de o zaman da hiç karnım yokdu . bebekler sağlıklı olduktan sonra karnının olmaması daha güzel demek ki karnının içi geniş daha iyi çatlamıycak çok fazlagünaydın kızlar.... nasılsınız?
ben bu ara bunalımdayım ya... beni gören vah vah deyip duruyo.. çok zayıfladım çokk... ne bi göbek ne bihamilelik belirtisi vücutta... onlar vah vah dedikçe bendemi bi gariplik var die üzülüyorum....bide ikiz olcam yani...
canım bende bi pembe bi mavi vardı taaaaa evlenirken annem vermişti annem bugün gelcek dolabın üstünde ona çıkarttırırım gösteririm sana dagünaydn kızlarr herkeze iii haftalar diliyorummm keyifler nasıl bugünnn
dorukcum aynı dert bendede varr 26 cı haftaya girdik ama karnımın küçük olduğunu hiç kilo almadığımı söylüyorlarr kuzucuklarım iii şükürler olsunn ama aman karnım küçük olsun da ben kilo almayımda bebişlerimmm iii olsunnn yeterrr boş ver milllete fazla kulak asmamaya başladımmm
kızlar bu arada içinizde logusa döneminde giyilen lizöz örnegii varmııı arıyom bir türlü bulamıyomm yaprak dökümünde hani fikret giymişdi harika bişeydiii yaaa
nefescim ben de aynen senin gibiyim dayanamıyorum yapıyorum akşama fena oluyorum sanki kalçamın kemiği kırılmış gibi acıyo. belim ağrıyo ....iyi günler kızlar
kimsecikler ykladı ortalık tabi akşam yine kazık gibi olurum yine geçmişe pek bakamadım .pek giremiyorumda .kardeşim geldi cumartesi yogunluk var malum .
herkez iyidir inşallah. ben iyiyi şükür geceleri saymassaz gece çok agırlaşıyorum günün yorgulugumu çıkıyor bilmem .bugünde güzelce bir temizlik yaptım parladı heryer ama akşam kasılır kalırım yine yapmadanda olmuyor piskolojim bozuluyor işler durunca daha çok hasta oluyorum.
kızlar ben doguma hiç hazırlık yapmıyorum neden bilmem içimden gelmiyor bilinç altımda korkularımmı var bilmem birazdaha bekleyim diyorum ama ya kalkamassam yatarsam diyorum sıkıyorr bu olay beni
eşimde sen niye birşey almıyorsun bakıp bakıp geçiyrsun diyor bende daha erken bide berkten kalanlar çok deyip bahane uyduruyorum.inşallah biran önce bu sıkıntıyı atarım üstümden.
kızlar selam bugün bebeklerim daha iyi şükürler olsun dün aksam oksijen takviyesini kesmişler burundan besleniyorlardı şimdi yarı burun yarı biberona geçmişler doktorumuz bir iki gün daha sabret annesi yakında çıkarıcaz dedi ne olur dua edin kızlar
kızlar selam bugün bebeklerim daha iyi şükürler olsun dün aksam oksijen takviyesini kesmişler burundan besleniyorlardı şimdi yarı burun yarı biberona geçmişler doktorumuz bir iki gün daha sabret annesi yakında çıkarıcaz dedi ne olur dua edin kızlar
Canan canım benimde kızımda o sorunu yaşadık.Gözleri sulanıp çapaklanıyordu.Sana bir göz damlası önereyim günde 3 kez 2 damla Tobrex...Birde gözün burunla birleştiği yere serçe parmağını bastırıp masaj yap canım hemen geçer..geçmiş olsun..
selam arkadaşlar nasılsınız benim pc çökmüştü bayadır giremiyordum.kızlar bilidğiniz gibi ben evdeyim ama benim bebişler halen küvözdeler ama durumları iyiye gidiyor bugün ilk defa yoğun bakımda bebeklerimin yanına soktular beni halen elimi süremesem bile en azından küvözün yanına kadar gidip bebeklerimi yakından görme fırsatı buldum belki yarın kızı beslemek için sizi çağırırız dediler eğer beslenirse kızı veririz birkaç güne kadar da oğlana aynı işlemi uygularız dediler uyku bile uyuyamıyorumkızlar aklım hep onlarda ne zor şeymiş şu küvöz
günaydın kızlar..
herkes iyi mi?biz dinleniyoruz..
kayınvalidemle kayınpederimin bugün evlilik yıldönümü, kayınpederim tutturdu bugün gelecek bebekler diye..ben de tutturdum doğurmayacağım diye..iddialaşıp duruyoruz bakalım kim haklı çıkacak zemuszemus
bu arada bugün bebişlerimin süslü sepetleri geliyor..gelsinler inşallah gösteririrm size kızlar, çünkü sağolsun kayınvalidem süsledi, dikti herşeyini ve ben de daha görmedim..çok merak ediyorum..inşallah güzel olmuştur..
günaydınlar akam alişi babası cerrahpaşaya götürdü
aliş kusmuştu...tesadüf acilde aliş ömerin doğumuna giren doktor varmış
alişi özel bakımdada takip ediyordu...hiçbişeyi yok demiş doktor geniz akıntısı var demiş
bol bol temizleyeceksiniz demiş doktor ateş yok,ciğerler temiz demiş...ilaç bile vermişş
gece sıkıntılı yattık aliş kalkmadı ama geç yattık vs. heryer heryerde ,inş. uslu dururlarda yaparım işlerimi
çokda halsiz hissediyorum kendimi yaaa
bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
ya sen boşver o konuşanları ya göbeğinde olsa ne kadar çok şişmişsin ne kadar çok kilo almışsın diyeceklerdi bu insanları anlamak zor sakın takılma her vücut bir değil bak bende doğum yaptım1 hafta geçmiş üstünden 3 doğum yapmış olan teyzem bana göbeğin kalmış diyo cahil desem değil ama işte inanoğlu derler ya torba değilki büzesin o hesap insanların lafı hiç bitmiyo skaın takılmaaagünaydın kızlar.... nasılsınız?
ben bu ara bunalımdayım ya... beni gören vah vah deyip duruyo.. çok zayıfladım çokk... ne bi göbek ne bihamilelik belirtisi vücutta... onlar vah vah dedikçe bendemi bi gariplik var die üzülüyorum....bide ikiz olcam yani...
bivcim hayırlısı ile gelecek bebişlerin inşallah az kalmış bak ne güzel....
burçincim hayırlı doğumların olsun vakitlice zamanında doğsunlar inşallah....
dırımcım 10. ayınız hayırlı olsun... valla diş partisinden sonra süper bi doğum günü bekliyoruz sizden
SaĞolun kızlarrr valla doĞumgÜnÜ partİmİz kendİ evİmİzde olacak
evİm Çok kÜÇÜk arakdaŞlarımdan gelen olursa gÜndÜz arkadaŞlarla
aksam aİle İle olur nhava gÜzel olursa terasda yapabİlİrİm bu dahada gÜzel olurrr.....
Ama mayıs annelerİ toplanıp yalovada bÜyÜk bİr doĞumgÜnÜ organİzasyonu dÜŞÜnÜyoruz ....arakdaŞın yazlıĞı var orada genİŞ bahÇesİ varmıŞ.....bİzz Çok yaŞgÜnÜ kutlayacaz sanırım heheh
günaydn kızlarr herkeze iii haftalar diliyorummm keyifler nasıl bugünnn
dorukcum aynı dert bendede varr 26 cı haftaya girdik ama karnımın küçük olduğunu hiç kilo almadığımı söylüyorlarr kuzucuklarım iii şükürler olsunn ama aman karnım küçük olsun da ben kilo almayımda bebişlerimmm iii olsunnn yeterrr boş ver milllete fazla kulak asmamaya başladımmm
kızlar bu arada içinizde logusa döneminde giyilen lizöz örnegii varmııı arıyom bir türlü bulamıyomm yaprak dökümünde hani fikret giymişdi harika bişeydiii yaaa
kuzum arada oluyo öyle banada olmuştu hem kk çizelgem hem kağan çizelgem 1 gün ileride gösteriyodu hatta 2-3 gün öle gösterdi sonra doğru yola girdi amabnm çizelgemde 36+5 yazıyo aslında bugün +4'üz biz noldu yahu bu ticker'a?
i-google'ımdakinde de +5 olmuş..biz çarşambaları +6 oluyoruz normalde,pazartesileri de haliyle +4..hiç bişi anlamadım valla.. :uhm: :uhm: :uhm:
iyi günler kızlar
atarsın cnm bende öyleydim bu 2 haftadır aldım 2 takım badi ve 2 pantolon o kadar eşimde ne zaman yapıcaz diyor alışveriş doğuma giderkenmi bende diyorum aman 7 ayda alırız diye şaka maka 7 aya giriyorum bu hafta martta dşünüyorum tüm aışverişi bakaım hayırlısı ile,,
kız yoksun ne msn de ne kk da yoksa doğurdunmu
bıv canım se dogum yaptın mı kuvezdelermı ya ınş canım senınkıler erken cıkar merak etme haftalruı ıyı cunku.......ama bekleyıs zor dımı ....kac kılolar canım hangı hastanedeler ınş hepımız kavusuruz ınşş sutun olsun sıvı al sıkısık sut onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?