üzmesinler kuzum beni onlara dayanamam kaynanayı duymamazlığa geliyorum yokmuş gibi davranıyorumm onu sinir ediyorum bu günlerde bende biraz şeytanım sanırmmmkötükedihüsoCanancım hoşgeldin tatlım,maşallah senin yavrular uslu olacak annesi
Aman onlar bari üzmesinler seni zaten sinir edenler çok seniklava:
Kaynananın dediğini inan hiç duymamıştım bende arkasından güzel birşeyler bekliyorum peh bu ne be.
Aanam seninki zorla sinir eder insanı.Ne diyim anacım rabbim sana peygamber sabrı versin.
16 günlük oldunuz be,aman bana burdan zaman ne kadarda çabuk geçmiş.
berbat bi haldeyim çıldırdım cinnet geçirmeme az kaldı
çocuklara bağırdım..onlar ağladı ben ağladım
kocamla kavga ettim
başım zonk zonkluyooo
içimden kendime kızıyorum neden bağırdın diye çocuklara
ama bende insanım hiç durmadan üstelik hiçbirşey yokken ömer sürekli ağlıyor
nefes aldırtmıyordu....
koptu filim bende inş. aksama anlayışlı bir koca görürüm yoksaa kesin kavga çıkarr
berbat bi haldeyim çıldırdım cinnet geçirmeme az kaldı
kocamla kavga ettim
başım zonk zonkluyooo
nefes aldırtmıyordu....
koptu filim bende inş. aksama anlayışlı bir koca görürüm yoksaa kesin kavga çıkarr
burçin sepetlerin hayırlı olsun kokoşum benim resimleri bekliyozzzzzz
aman doğurma ya doğurup napcan kalsın içinede hehehe:kedi::kedi:
burcin sepettt gelmedimi cnmmmmmmm
cano kuzu bunların artık sesi seninkiler gibi depil dışarıdan
duyan kadın çocuğu boğazlıyo der...
ki beni bilirsin relaxsım çocuklara...ama bazen böyle oluyor
ve o anda sayı sayamıyorsun dudaklarını ısırıyorsun hala ensemde ağrı var zonkluyo başım
eşime bağlı bu gece dinlenip dinlenmem
burcinnnn koyda sepeti örneğini çalayım birine hediye yaparım
ama malzemem yok.b.köye gidip malzeme alacamm
kaswacım kaşılaşamıyoruz..Canan canım benimde kızımda o sorunu yaşadık.Gözleri sulanıp çapaklanıyordu.Sana bir göz damlası önereyim günde 3 kez 2 damla Tobrex...Birde gözün burunla birleştiği yere serçe parmağını bastırıp masaj yap canım hemen geçer..geçmiş olsun..
kayraaa canımmm az kalduu kısss. şu listeyi bi yayınlada bakalım ne durumda listemiz..günaydın hatunlar...... kızı okula gönderdim ....... gene kaldım yalnız başıma.... koca gün nasıl geçecekse.................. topiğide ben açtım sanırım bugün.......... hadi bakalım hayırlı bir gün hayırlı bir hafta olsun........ güzel haberler alalım sıralı doğumlar duyalım.... sürpriz olmasın inşallah....................yaniiiii kimse sırama geçmesin yolarım haaaaaaaaaaaaaalmaz: kaydirigubbakcemile
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
oyşş maşallahh paşalarıma.. kıs hayal gibi 4 aylık falanlardı heralde seninle tanıştığımızda. oyy zaman nasıl geçiyor. maşallahhhh..bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
aman güselim boiver sen onları bende tüm hamileliğimde bu sözleri duymuştum noldu doğuramadım mı besleyemedimmi yavruları. avantaj olarak doğumdan sonra kilo sorunum olmasdı. sanada laf atanlara yavruları besliyorum ben fit bi hamileyim doğumdan sonra sizin gibi kilolarla boğulmayacağım de sen çatlat onlarıaklinialirimsmilegünaydın kızlar.... nasılsınız?
ben bu ara bunalımdayım ya... beni gören vah vah deyip duruyo.. çok zayıfladım çokk... ne bi göbek ne bihamilelik belirtisi vücutta... onlar vah vah dedikçe bendemi bi gariplik var die üzülüyorum....bide ikiz olcam yani...
bivcim hayırlısı ile gelecek bebişlerin inşallah az kalmış bak ne güzel....
burçincim hayırlı doğumların olsun vakitlice zamanında doğsunlar inşallah....
dırımcım 10. ayınız hayırlı olsun... valla diş partisinden sonra süper bi doğum günü bekliyoruz sizden
ha şöyle ya arada girinde tavsiye felan verin doğuran kaçtı anasını satimm böylemiydi anlaşmamız hani gelecektiniz hani görüşecektik geneeee
hani bekleyecektinnn bi ömür boyuuuu
hani olmayacaktın başkalarınınnn sen yalancı çıktınn vefasız çıktınnn
buraya hakan altunun bu şarkısını yakıştırdım
canım çok sağol tavsiyen için ilacı bi dr sorayım ama masajı deneyeyim ama yaww bunların gözü çok küçük teyzesii benim koca parmağım canını acıtmadınnn
sana dün msn den yazdım yoktun sanırımki dualarımız seninle canım en yakın zamanda kucaklayacaksın kuzucuklarını işallahhhh
kız yoksun ne msn de ne kk da yoksa doğurdunmu
ya bende akşam merak ettim arayacaktım saat çok geç oldu diye çekindim aman maşallah çok ciddi bişey yokmuş
ayy ne güzel yaaaa biz daha 16 günlüğüzzzzz bizde büyüyelimm kocaman olalımm sizde daha nice 10 aylar 10 yıllar görün işalahhh
ya sen boşver o konuşanları ya göbeğinde olsa ne kadar çok şişmişsin ne kadar çok kilo almışsın diyeceklerdi bu insanları anlamak zor sakın takılma her vücut bir değil bak bende doğum yaptım1 hafta geçmiş üstünden 3 doğum yapmış olan teyzem bana göbeğin kalmış diyo cahil desem değil ama işte inanoğlu derler ya torba değilki büzesin o hesap insanların lafı hiç bitmiyo skaın takılmaaa
ayy kıskandım bizde gelekmiiiiiii
bende bi tane var ama sana nasıl gösterebilirim acabaaa
kuzum arada oluyo öyle banada olmuştu hem kk çizelgem hem kağan çizelgem 1 gün ileride gösteriyodu hatta 2-3 gün öle gösterdi sonra doğru yola girdi ama
oh oh maşallahh git gide kuzulara yaklaşıyoruz sakın üzülme canım biizm muallim abla 2 ay oluyo doğum yapalı hala alamadı kuzucuklarını sen şanslısın yani
akşama sabaha kavuşacaksın kuzularına öpğyorum
evet kızlarrr herkes iyi maşallah
bizimde kocişsizil gece ve sabahımızdı çocuklar babalarının işe gideceğini hissettiler sanırım gece sadece 3 kez uyandılar maşallah
babamız gelincede banyomuzu yaptık misssssssss olduk
sonra süt içtikkkkk sonra uyudukkk
kokoş annede bu fırsattan istifade gitti orman kaşlarını aldırdııı acukta merkete gitti koşa koşa eve geldi geriiii
ya bu kaynana varya deli etcek beni bugün bebekleri seviyo yavrumun yavrusu yarısıda............... diyo gerisini getirmiyo diyoki bide devamını biliomusun biliyorum dedim yavrumun yavrusu yarısıda yılanın yavrusu sözüm ona gerisini getirmiyo ama boğasım gelio bazı şakaları bi sinir ediyo adamı zati böyle sözle şaka olmaz ya neyse
canım benim kıyamam sana ben. sakin ol derin nefes al seni çok iyi anlıyorum cerende hiç sebepsiz ağlama nöbetlerine tutuluyor ve ister istemez bende delleniyorum. derin nefes al canım tatlı bişeyler ye kan şekerin yerine gesin ben hep öyle yapıyom ve yakında 100 kilo olcem kıs valla hamileşiğimde bu kadar şişmemiştimmafoldumbenberbat bi haldeyim çıldırdım cinnet geçirmeme az kaldı
kocamla kavga ettim
başım zonk zonkluyooo
nefes aldırtmıyordu....
benimde acil oldu doğum tansiyon problemiyle hemen ameliyata aldılar canım kiloları kız 3400 oğlanda 3000 kilo doğdular ben şeker hastası olduğum için düşük şeker ve solunum problemleri oldu avrasyada doğum yaptım ben eve geleli 1 hafta oldu el muallimcim kafayı yicem hemen aklıma seni getiriyorum çok zormuş gerçekten allah yardımcımız olsun
bizde iiyiz kızlar uslu uslu sıramızı bekliyoruz..Şaka mka 31 olduk hayal gibiydi bu günler eskiden ....
kızlar ömerimde hasta oldu demek kuzum bundan ağlıyordu 20 dk.önce ateş düşürücü verdim
buna rağmen ateşi 39.1 çıktı yarım saat olsun birdaha ölçeceğim...soydumda
annemi aradım çok hastayım dedi...
halamı aradım çarşamba misafrim var dedi...
anneni çağır dedi ..
annem hastaymış dedim...aaa biz bugün bütüngün pazarı gezidk
o kadar hasta değil dedi...ısrarla çağır anneni dedi
yaa hastayım diyen kadını nasıl getireceğim dedim.
büyük halamı aramıştım küçük halamdan önce
ama küçük halama çarşamba o ve başkası gidecekmiş
mır kır edecek diye bişey demedimmm
kaynanamda çarşamba gidecekmiş doktora bigün için gelmesin
bilmiyorum ne yapacağım yaa
merhaba kızlar bebeklerım pazar gunu evlerıne geldıler....bıraz yorucu ama cok guzel...oglum kızıma dokundugu an kızım baslıyor yaygaraya...cok tipişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?