Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

üzmesinler kuzum beni onlara dayanamam kaynanayı duymamazlığa geliyorum yokmuş gibi davranıyorumm onu sinir ediyorum bu günlerde bende biraz şeytanım sanırmmmkötükedihüso

evet ya kocaman olduk kk teyzesi siizn doğumları bekliyoruzzzz

canım lütfen sakin sakin anlıyorum seni sürekli ağlması sinir bozucu bişey ama içinden sayı say bişi yap sakinleştir kendinisüprizzzzz

burçin sepetlerin hayırlı olsun kokoşum benim resimleri bekliyozzzzzz
aman doğurma ya doğurup napcan kalsın içinede hehehe:kedi::kedi:

canan o kaynanada manyakmı ne ya
neden bizi doğrusu bulmaz ya
cano kuzum sende gel mayıs doğumgününe mayıs sonu gfibi havalarda güzel olur
bide profösyönel fotocuda gelecek....
burcinde pastamızı yapacak bizde bi tepsi bişi kapıp gidecez..
avrupa yakası kızları aynı saatte binecek feribota
arkadaş bizi alacak çünki........

biv abla gözün aydın az kaldı yanında olacaklarrr

artvinli cnm sen benden yine aynı potensileyi al...bakma bana adetim yaklaştı ondan agresifim hoşgörümü yitiriyorum adet öncesi sendrom de buna...

burcin sepettt gelmedimi cnmmmmmmm

dirimcim eminim eşinde anlayışla yaklaşır sana kolay değil iki bebekle uğraşmak kimse üstüne fazla gelmesin ara ara olur böyle dönemler sende kendini daha fazla hırpalama ablacım

cano kuzu bunların artık sesi seninkiler gibi depil dışarıdan
duyan kadın çocuğu boğazlıyo der...
ki beni bilirsin relaxsım çocuklara...ama bazen böyle oluyor
ve o anda sayı sayamıyorsun dudaklarını ısırıyorsun hala ensemde ağrı var zonkluyo başım

eşime bağlı bu gece dinlenip dinlenmem

ahh canım benim yaa..çok haklısın çoookkk..ama soğukkanlısın sen, sabırlısın, becerikli, marifetli ve sevecensin..sakın vicdan yapıp kendini daha da ğzme..olan olmuş bir kere napalım..eşinle de kavga edip delirme hemen, bak daha çok gerilirsin..güzelce anlat kendini..at çocukları ona yat uyu birazcık..sinirlerin bozulmuş senin olur öyle zaman zaman..geçer birazdan ömercik gülüverir anneciğine..aliş de hasta ya ona da üzüldün sen tabi..sabret geçecek hepsi..
sebi seviyoruuuummmmm...

burçin sepetlerin hayırlı olsun kokoşum benim resimleri bekliyozzzzzz
aman doğurma ya doğurup napcan kalsın içinede hehehe:kedi::kedi:

kokoşun yesin seniii :))
hakkaten çok kokoş olmuş ama, gelin yatağı gibi harika..şimdi çok yorgun hissediyorum kendimi kalkamıcam ama en kısa zamanda çekicem fotolarını gösteririm tatlım..
ben de öyle diyorum "amaaannn bişi yok burda bakın, hava da soğuk..durun daha.." diyorum onlara..galiba uslu çocuk bunlar dinliyo anneciklerini..

burcin sepettt gelmedimi cnmmmmmmm

geldi canım geldi çok şükür..ilk fırsatta göstericem size de inşallah..
çok sindi içime, gelin yatağı gibi olmuş maşallaaahhhh..
ayy kendi kendime nazar değdiricem valla..

dinlenirsin hiiiçç üzülme..ama akşam msn'de, facebook'ta görmiyim seni..yat uyu tamam mı??

burcinnnn koyda sepeti örneğini çalayım birine hediye yaparım

ama malzemem yok.b.köye gidip malzeme alacamm

burcinnnn koyda sepeti örneğini çalayım birine hediye yaparım

ama malzemem yok.b.köye gidip malzeme alacamm

çal kuzucum çal..
bugün beşik olan sepetleri geldi..yarın öbür gün de kozmetik ürünlerini koyacağımız sepetler gelecek kısmetse..koycam tatlım hiç merak etme ama bugünlerde söyledim ya sana da çok halsizim..şimdi kalkamayacağım..uygun bi zamanda koycam SÖZ:))

biv ablacığım çok sağolllllllllll
şimdi makina durdu gidem içini boşaltayım kuzuları ikikez salladım vakitlice uyudular
alahtan...dedim ömer apladı onu aldım dalsın kalkarım............

merhaba herkese kızlar şöyle bi geçmişe baktım...
Dırımcım geçmiş olsun bu arada nice 10lu aylara yıllara...
Canancım o ne kayınvalidemi nası bişi o nasıl konuşuyo ölyle aman gözünü seviyim kulak asma söylediklerine....
Bivcim inşallah tez zamanda alırsın kuzucuklarını hastaneden az kalmış...

bizde iiyiz kızlar uslu uslu sıramızı bekliyoruz..Şaka mka 31 olduk hayal gibiydi bu günler eskiden ....

kaswacım kaşılaşamıyoruz..
canan canım benimde cerende sıkıntı var. dr kanallarda tıkanıklık olabilir dedi. ve tobrex damla ile kaswanın önerdiği masajı hergün yapmamızı tavsiye etti. yoksa 1 yaşından sonra ameiyat olabilirmiş(
kayraaa canımmm az kalduu kısss. şu listeyi bi yayınlada bakalım ne durumda listemiz..

bugün kuzulRIM 10 AYLIK OLDULAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SOM 2 AY DOĞUMGÜNÜMÜZEE
oyşş maşallahh paşalarıma.. kıs hayal gibi 4 aylık falanlardı heralde seninle tanıştığımızda. oyy zaman nasıl geçiyor. maşallahhhh..

aman güselim boiver sen onları bende tüm hamileliğimde bu sözleri duymuştum noldu doğuramadım mı besleyemedimmi yavruları. avantaj olarak doğumdan sonra kilo sorunum olmasdı. sanada laf atanlara yavruları besliyorum ben fit bi hamileyim doğumdan sonra sizin gibi kilolarla boğulmayacağım de sen çatlat onlarıaklinialirimsmile

gıcık kaynanaaaalsanaalsanasmile
yavrum inşallah senin yavrular hep böyle uslu olur ve sen hep burda yön gösterici olursun malesef kaswa kevser ve benim yavrular aman vermiyor bize bak mesela sabahtan beri kk açık ama ancak şimdi okuytabiliyom. ve gece nöbeti için doping topluyomguclubacismile
canım benim kıyamam sana ben. sakin ol derin nefes al seni çok iyi anlıyorum cerende hiç sebepsiz ağlama nöbetlerine tutuluyor ve ister istemez bende delleniyorum. derin nefes al canım tatlı bişeyler ye kan şekerin yerine gesin ben hep öyle yapıyom ve yakında 100 kilo olcem kıs valla hamileşiğimde bu kadar şişmemiştimmafoldumben

canım çok geçmiş olsun bitanem. benim yavruların kilosu daha düşüktü solunum sıkıntıları kan şekeri düşüklüğü vardı ve 6günde çıktılar. seninkilerde çok yakında yanında olacak yüreğini ferah tut. sağlam durki yavruların san geldiğinde onlara süper bakabilesin onlar sana munhtaç unutma canım benim. o camın arkasından yavruna bakmak ne demek çok iyi biliyorum kucağına alamamak parmağının ucuyla hafiften tenine dokunmak ama kokusunu alamamak ama alalhım büyük sabrını veriyor. sende bol bol dua et ve iyi beslenki yavrulara hüt olsunopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bizde iiyiz kızlar uslu uslu sıramızı bekliyoruz..Şaka mka 31 olduk hayal gibiydi bu günler eskiden ....

vil valla canım şoka igriyorum haftalarınızı görünce daha dün gibi buraya gelipte ya en küçüğünüz benim hepiniz doğurcanız ben yalnız kalcam dediğin gün sanki. bak bir sürü arkadaş geldi sana bizde elimizden geldiğince daha dorusu kızlar rahat verdikçe okuyup yazmaya çalışıyoz. allahım hepinize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin..

Son düzenleme:
ewt wavycim ya daha dün gibi zaman akıp geçiyo senin bıdıklarda büyüyo....

kızlar ben biras rahatsızım bu akşam uzancam biras öpüyorum hepinizi

kızlar ömerimde hasta oldu demek kuzum bundan ağlıyordu 20 dk.önce ateş düşürücü verdim
buna rağmen ateşi 39.1 çıktı yarım saat olsun birdaha ölçeceğim...soydumda
annemi aradım çok hastayım dedi...
halamı aradım çarşamba misafrim var dedi...
anneni çağır dedi ..
annem hastaymış dedim...aaa biz bugün bütüngün pazarı gezidk
o kadar hasta değil dedi...ısrarla çağır anneni dedi
yaa hastayım diyen kadını nasıl getireceğim dedim.
büyük halamı aramıştım küçük halamdan önce
ama küçük halama çarşamba o ve başkası gidecekmiş
mır kır edecek diye bişey demedimmm

kaynanamda çarşamba gidecekmiş doktora bigün için gelmesin
bilmiyorum ne yapacağım yaa

Son düzenleme:

Ah canım benim ya,havalar çok kötü dırımcım yavrular ondan hasta oluyorlar.rabbim şifa versin tez zamanda inşallah

merhaba kızlar bebeklerım pazar gunu evlerıne geldıler....bıraz yorucu ama cok guzel...oglum kızıma dokundugu an kızım baslıyor yaygaraya...cok tipişler...

merhaba kızlar bebeklerım pazar gunu evlerıne geldıler....bıraz yorucu ama cok guzel...oglum kızıma dokundugu an kızım baslıyor yaygaraya...cok tipişler...

çok şükür sağlıkla gelmişler..darısı "biv", "el-muallim" ve bebeğini bekleyen herkesin başına inşallah..
maşallah kuzularına..Allah bağışlasın..

][table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius|10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:|
02|mimoza|11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:|
03|Hymarry| 09.Oca.09|ıki kızımız oldu|
04|ıkizlemiz|17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:|
05|Bebiş istiyoruz|20.Oca.09|iki kartalımız oldu|
06|Pamukşeker|03.Şub.09|iki tombalağımız oldu|
07|kinder|09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:|
08|incisu|20.Şub.09|haber alamadık
09|Nevra_t|26.Şub.09|22 Ekim 09 iki oğlan
10|penses|26.Şub.09|haber alamadık
11|hazanx|1.Mar.09|haber alamadık
12|kaswa|06.Mar.09|20 kasım09 birkız bir oğlan
13|Egeli|08.Mar.09|21 kasım09 birkız bir oğlan
14|sadecebu|10.Mar.09|haber alamadık
15|wavy|10.Mar.09|14 kasım09 iki kısçe
16|çekirgeler|11.Mar.09|26 kasım 2009
17|canbebek|14.Mar.09|26 kasım 2009
18|artemissia|21.Mar.09|haber alamadık
19|umudumol|04.Nis.09|haber alamdık
20|kevser|07.Nis.09|13 Aralık09iki kısçe
21|umudumsun|09.Nis.09|23 aralık 09
22|claire|15.Nis.09|28aralık09
23|özge|26.Nis.09|23 kasım 09
24|Canan|20.May.|23.01.2010 bir kız bir erkek
25|burcinn|28.May.09|
26|erolcan|02.Haz.09|
27|zuzum|03.Haz.09|
28|biv| 03.Haz.09|30.01.10bir kız bir erkek
29|selinius|15.Haz.09|
30|Kayra|16.Haz.09|
31|alaina|25.Haz.09|25.01.10
31|nisan-nur|28.Haz.09|
32|zuzu|30.Haz.09|
34|vil|06.Tem.09|
35|MeDıNe|03.Ağu.09|
36|Rose|08.Ağu.09|
37 |Doudou|11.Ağu.09|
38|siber|16.Ağu.09|
39|geranimo|22.Ağu.09|
40|nero-ka|24.Ağu.09|
41|eylül|10.Eyl.09|
42|nefes|21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT]Artvinli|10.eki.09|
[FONT=Calibri)]44|[/FONT]liyadora|17.eki.09|
[/table][/QUOTE][/QUOTE]
ahanda liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…