Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya bu kaynana varya deli etcek beni bugün bebekleri seviyo yavrumun yavrusu yarısıda............... diyo gerisini getirmiyo diyoki bide devamını biliomusun biliyorum dedim yavrumun yavrusu yarısıda yılanın yavrusu sözüm ona gerisini getirmiyo ama boğasım gelio bazı şakaları bi sinir ediyo adamı zati böyle sözle şaka olmaz ya neyse
şeker çok üzüldüm şu anlattığına yaa(kendimi aklıma getirdim bi an ,ben o lafı aylarca duydum kayınvalidemden allah kolaylık versin canım sana tez zamanda büyüsün bebişlerin de kimseye minnet etmek zorunda kalma.yani şu iki cümlende ne stres gizli anlayabiliyorum allah kolaylık versin canan cım...Çok üzgünüm çoook

iyi geceler hastaneden geldikk..........ömere alişten geçmiş aldık ilaçları geldik

bu arada annem aramadı bile mır kır eder dediğim halam bi baktım elinde çantası geldi sağolsun eniştemde bizle geldi yani o götürdü hastaneyee...getirdide

uyudular yatıyorum kızlar içim acıdı bu aksam yaa nasıl bağırdım kuzularıma hastaymışlar
alişimin hele bakışlarııı içimi acıttı....

merhaba kızlar bebeklerım pazar gunu evlerıne geldıler....bıraz yorucu ama cok guzel...oglum kızıma dokundugu an kızım baslıyor yaygaraya...cok tipişler...

gözün aydın cnm,darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın aşına inşallah en kısa zamanda,

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok çok geçmiş olsun

günaydın.......... aaa bu saat olmuş kimsecikler uğramamış buralara nerelerdesiniz kızlar,ben sabahtan beridir şeker yüklemesi yaptırıyorum ay çok acıktım yahu,inşallah iyi çıkarda 100 yüklemeye gerek kalmaz

kuzummm yaa çoookkk geçmiş olsun çok..
sakın sen moralini bozma bitanecim..olacağı varmış..kendini kötü hissetme..
Allah tez zamanda şifa versin..

kızlar saat 12 olmuş kimse yok..hava kapalı uyuyo musunuz?
doğuran falan yok dimi?kızarım sırayı bozana artık ona göre lmaz:

herkese hayırlı günler....

dırım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşaallah.

nero inşaallah bişey çıkmaz.okadar şekerli şeyi içmek zor oluyomu?eşim bana sen içemezsin diyo

burcincim sanada merhaba senin göbüşü gördüm biraz önce 41 kere maşaallah subhanallah çok güzel görünüyo.

ya kızlar 13+1 olduk çok şükür ama bi türlü yemek yiyemiyorum.kusmalarım geçti ama herşey hala kokuyo ve bişey yiyemiyorum.sizce nezaman geçer...bebeklerime bişey olacak diye çok korkuyorum.Allahım sen koru yarabbim.(amin)

canım çok teşekkür ederim..inşallah seninki de öyle olcak tatlım..
bulantıya gelince, benim hiç bulantım olmadı bişey diyemeyeceğim ama burada arkadaşlardan okuduğum kadarıyla 15-16. haftalarda geçebiliyor..inşallah seninki de biter..bebekler için de hiç üzülme onlar bir şekilde beslenirler, önemli olan senin kansız olmaman..

merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...

halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa

sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....

artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım

kızlar birşey sorcam sizlere.ben 18+4 günlük ikizlerime hamileyim.sırt ve bel ağrılarım hep olurdu ama sanki ki haftadır çok arttı.özellikle kuyruk sokumuna doğru ağrım oluyor,bu haftalarda daha erken değil mi bu ağrılar yoksa sizlerdede olmuş muydu?

ahh canım yaa biliyorum çok zor, anlamaya çalışıyorum seni..şimdi bunları düşünüp stres yapma..sen güzelce halanla beraber yavrularınla ilgilen..hele bir iyileşsinler sonra kırılırsın anneciğine falan..şimdi ertele bunları tamam mı kuzucum??
normal canım..hepsi normal..

merhaba kızlar bebeklerım pazar gunu evlerıne geldıler....bıraz yorucu ama cok guzel...oglum kızıma dokundugu an kızım baslıyor yaygaraya...cok tipişler...

gözün aydın canım darısı biv le muallim ablamın başına inşalllah...............

geçmiş olsun dırımım ... çocuk bu hasta olur inan bana moralini bozmak istemem ama 6 yaşına kadar sürer bu hastalıklar...okula başladıkları sene biraz hızlanır...sonra hiçbişeycikleri kalmaz..... değişik virüsleri tanıyor vücut..ama hepsine bağışıklık kazanıyor... birazda emmedikleri için erken başladınız hastalıklara.emselerdi bıraktıkları anda başlarlar... immuneks gibi bağışıklık sistemini güçlendiren bitkisel şuruplar verebilirsin... ayrıca kendini suçlayıp durma sende sabır taşı değilsin... bağırdığında olcak sevdiğinde....olur o kadar...............
nerocum inşallah temiz çıkar tahlillerin canım...........

kızlar saat 12 olmuş kimse yok..hava kapalı uyuyo musunuz?
doğuran falan yok dimi?kızarım sırayı bozana artık ona göre lmaz:

bozmuyoz işte sırayı bekleyip duruyoz seni...seninde doğurcağın yok valla..........

ilk 16 haftada 4 kilo verdim kusmaktan dolayı..... benden daha kötülerde vardı... bebekler beslenir sen merak etme.... 17 haftadan sonra bitti benim kusmalarım........

kimsenin çocuğuyla kendi çocuklarını kıyaslama...... kıyaslayanada ses çıkarma çünkü ne desen anlamaz.....evin sıcak olduktan sonra sende çocuklarını düzgün giydirdikten sonra hiçbişey olmaz..... çocuk bu illa ki hastalanacak...... kucakta gezen çocuk zor olur sonra napsan onu oturtamazsın.... zira benim başımda var... hastalanacak diye değil ama sevemk için hep kucağa aldılar kızımı...şimdi 6 yaşında 5 dakika oturtabilene aşkolsun.... yemek yerken bile otruramıyor çocuk....sen iki çocuğu nasıl taşıyacaksın hep...... dışarıdan davulun sesi hoş gelir.............. ama sen insanları tersleme ecavpta verme ...heeeeee de geç..... zira bak sıkışınca gene onlar koşuyor yardıma...

normal güzelim normal.............. hem daha dur....30 haftayı geçte inşallah...... işte ozaman gör ağrıyı sızıyı.............

bozmuyoz işte sırayı bekleyip duruyoz seni...seninde doğurcağın yok valla..........
yok valla :))
diyorum ya anladı bu çocuklar buralarda bişicik yok, sıcacık oturalım bari diyolar :))
ben de hiç zorlamıyorum minişleri tabi..yat yat sıksam 40. haftayı beklicekler..bakalım yarın yine var dr kontrolumuz..bakarsınız insafa gelir dr hadi alalım der..
normal güzelim normal.............. hem daha dur....30 haftayı geçte inşallah...... işte ozaman gör ağrıyı sızıyı.............
kaydirigubbakcemile5

kayra cnm benim sağol inşallah iyi olur,

hituci cnm valla bende tedirgin gittim çünkü benim şekerle tatlıyla hiç işim olmaz ee bide aç karınla yapılınca daha bi trstım içemem diye kocaman 2 bardak görünce şaşırdım ama allahtan çok az tatlıydı onun için yudum yudum içtim 3 kere kan verdim zor olmadı yani şekerim,

canım ya sende herkezi idare etmeye çalışıyosun ama kimsede bu kız 2 çocukla tek başına uğraşıyor diye düşünmüyor,bu çocuk kıyaslamalarıda beni ayrıca hasta ediyor her çocuğun gelişimi aynı olacak diye bir kural yok,ama sen yinede sinir stres yapma boşver kuzum:teselli:

Burçin,Kayra çok sağolun kızlar.ben bütün ağrılara razıyım yeterki sizler gibi İnşallah 30 lu haftalara geleyimopuyorumnanaktan

çok oluyorum ama bişey daha sormak istiyorum.bazen karnımın herhangi bir yerinde,bazen kasıklarıma doğru bugünde midemin üst taraflarında böyle pıt pıt bişeyler hissediyorum.sanki böyle minik baloncuklar patlıyor içimde.hele bugün midemin üstünde yana doğru sürekli oluyor,şimdi yazarken bile.bunlar bebeklerimin hareketi olabilir mi?çok deneyimsizim yaeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin

gözün aydın canım çok sevindim darısı tüm beklayen arkadaşların başına inşallah

canım geçmiş olsun canım bide takılma butüe şeylere kolay deyil iki çocuk. haklısın bende oğluma kızdımmı gece uyku uyuyamam rüyalarıma bile girer ama olacak butürşeyyler napalım sabrı ögrenecegiz hele büyüdülermi gerçek kızmalar çekişmeler başlıyor kırizler yaşanıyor daha çok sabır istiyor .
hituci canım inşallah yakın zamanda biter kusmaların çok zor bende ilk dönem azda olsa yaşadım ama bunu hamileligin sonuna kadar yaşayanlar var hayatım. bebişler mutlaka besleniyor korkma benim arkadaşım sürekli kustu yemek yiyemezdi yazık resmen kuru ekmek yiyordu ama maşşallah topaç gibi doğurdu bebişini .takılma sakın canım

yine halan dayanamamış gelmiş canım .bazen bu büyükler tutamazlar çenelerini bizlerin nasıl üzülecegini düşünemiyorlar ama napacaksın canım biraz dikene katlanacaksın
ben oğlumu hiç yere bırakmadım çocuk yatakta koltukta büyüdü 14 aylık yürüdü emekleyemedibile yaşıtlarına göre herşeyi geç yaptı bin pişman oldum okadar titizlendigim için onun içinhiç takılma bu laflara bırak özgürce dolansınlar .erkenden bagışıklık sistemleri gelişiyor kreşe başladıklarında bunla yüzleşmek daha zor bizim öyle oldu benin oğlan kreşe gidene kadar hastalık nedir bilmedik diş ateşimiz bile olmadı ama kreşe başadı zatürebile olduk her koşulda yaşıyacaklar allah çözümsüz hastalıklar vermesin kimseye çocuk bunlar .
annenede kızma canım belki onunda sıkıntıları vardır öyle düşünmeye çalış haklısın insanın çok zoruna gidiyor ama işte ne olursa olsun ilk önce anam diyoruz demi .sakın aman canım sen gönlünü kırma annenin bak ne kadar zor büyüyoruz yine o yanında olacak.

canım çogumuzda var o agrılar benim mesela bel kalça ayak agrıları hiç durmuyor olacak ikiz taşıyoruz kolaymı .dr konuş arada artık dayanamadıgında içebilmen için bir ilaç versin canım rahatlarsın biraz

aman kuzucum bırak dursunlar rekor kırarsın kız ne güzel 40 hafta .yanlız garibim çocuklar nasıl sıgar bilemem sıkışır kuzucuklar ya .
yarın hayırlı haberler bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…