Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar selamlar

hepiniz iyisinizdir umarım sanırım doğuran yok artık çok zorlanmaya başladım giremiyorum

devamlı yatıyorum ayakta durmak bir bulaşık yıkamak bile işkence ayrıca oturamıyorum

gögüs kafesim batıyor ayaklar deseniz korkunç vaziyette nerdeyse su borusu kadar

kalınlaştı bende devamlı yatmak zorundayım anca o zaman çok rahatım bazen karnımı

açık çıkarasım geliyor resmen bu ara sanırım depresyon eşiğindeyim :a015:

Allah hepimize yardım etsin sabırlı kullarından eylesin

haftaya salı kontrolüm var bakalım

ne kadar olmuş benim veletler alsanaalsanasmile

canım ya kaçıncı haftana gelmişsin maşallah sana

ben daha 33 lerde şikayete başladım

kocaman bebişlerin olucak zamanında gelmiş olarak

ne güzel allah sağlıklı bir şekilde gelmeyi nasip etsin bebişlerimizi:ecrin_bebek: hepimize

kızlar selam bugün hep hastanedeydim biraz sonra yine gidicem sabahtan beri oğlumu besliyorum :)) doktorumuz bir aksilik olmassa oğlanı yarın taburcu ederiz dedi.bir iki güne kadar da kızı taburcu edicekler sanırım .darısı diğer küvözdeki bebeklerimize inşallah el muallimcim senin için dua ediyorum arkadaşım

benim ticker kafayı yedi.... ben bugün 34 haftalıkım..sabah doğru gösteriyordu..şimdi 1 gün önde
benim de canım..aynen öyle..dün de 1 gün öndeydi, bu sabah sorun yoktu, şimdi yine bir gün öne geçmiş..gerçi +6'da olmak hoşuma gitti açıkçası :))
aman kuzucum bırak dursunlar rekor kırarsın kız ne güzel 40 hafta .yanlız garibim çocuklar nasıl sıgar bilemem sıkışır kuzucuklar ya .
yarın hayırlı haberler bekliyorum canım
valla güzel olur tabiki ama şimdiden pek konforlu değiller ki ilerlesek 2-3 hafta daha kimbilir ne olur kuzularım..balık istifi gibiler günah kız yavrularıma..
amin canım, dediğin gibi Allah hepimize sabır versin inşallah..
inşallah salı günü de hayırlı haberler alır gelirsin..benim de kontrolüm yarın,artık haftalık kontrole gidiyoruz..
çok şükür hayatım bugünlere geldim kazasız belasız..bakalım, yarın için çok heyecanlıyım..neler olacak acaba?
eşim nasıl sabırsız anlatamam sana..her "ah","of" dememde gidelim mi hastaneye diyo?her aradığımda geliyolar mı diye açıyo telefonu :))

ayy çok sevindim canım yaaa..
inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar..Allah bağışlasın, nazarlardan esirgesin onları..
dualarımız sizlerle.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım şu an 36+6 dasın yani 37.hafta bitiyor artık ... hayırlısı neyse o olsun son zmanlar beklemek te zor be ama sizin sağlığınız iyi olsun...

ben şu an evlide olsak çocuksuz günleri bekarlık günleri sayıyorum son bekar günlerin seninde

yarın hayırlı haberlerle bekliyoruz seni ama bence bavul yakınlarda olsun:asigim::asigim:

ben de öyle düşünüyorum aslında..çok şükür herşeyimiz de hazır..bakalım doktor teyzemiz yarın ne dicek bize..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

kızlar bu arada bugün bişey oldu onu paylaşmak ve akıl sormak istiyorum..

geçen hafta magnezyumum bitmişti doktor "alma hiç, böyle tek tek keselim ilaçları." demişti..zaten ben magnezyumdan başka sadece vitamin, calsiyum, demir için ilaç alıyorum..öyle doğumu engelleyecek falan bişey kullanmıyorum..
bugün demir ilacım bitti, "siz bittikçe keselim demiştiniz..alıyım mı şimdi?yoksa kesiyim mi ilacı?" dedim.." doktor "hayııırrrr hemen aldır, doğuma kadar içeceksin." dedi..

şimdi benim sevgili doktorum hakkaten son ana kadar bekletmenin peşinde mi yoksa demir,kan hapları doğuma kadar içiliyo mu hakkaten?ayy aklım çok karıştı şimdi yaa..hem ödüm kopuyo şu doğum olayından hem de kuzularımı çok özledim, koklamak istiyorum artık..

Selam kızlar nasılsınız....
Şöyle bir baktım doğum haberi yok,ama birde başladımı doğumlar artık takip etmekte zorlanıcaz gibi geliyor.
Benim gözüm hep burcinde gece bile rüyamda doğum haberini alıyorum.Sen bile benim kadar beklemiyorsundur bucincimboshayallersmile
Kayracım benden haftası küçük olanlarda var ama listede en sonda ben varım niye ya,azcık birileri eklensin listeye benimde moralim yerine gelse ne güzel olur zemuszemus

ayy canım benim yaa..
çok sağol, inşallah hayırlısıyla,sağlıkla ve kolayca gelsin minişlerim de hep beraber kutlarız burada..

canım bence en çok kilo aldıkları anneden ençek vitaminleri çektikleri dönem diye düşünüyorum o yüzden kesmemeni isteye bilir .benim ilk aklıma gelen bu oldu .

canım bence en çok kilo aldıkları anneden ençek vitaminleri çektikleri dönem diye düşünüyorum o yüzden kesmemeni isteye bilir .benim ilk aklıma gelen bu oldu .

hımm evet olabilir..çünkü geçen hafta neredeyse 250şer gr aldı bnm kuzular..
bak böyle düşününce..ikişer içtiğim ilacı beşer içesim geldi :)))
yeter ki kuzularım sağlıkla büyüsün..

canım çok sevindim.bir kaç güne ikiside huzurlu evlerinde kendi yataklarında olacaklar.
:lepi:

ayyy var ya katıldı gülmekten. kardeşimde şaşırdı niye kahkaha atıyorsun diyor ilahi burçinnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy var ya katıldı gülmekten. kardeşimde şaşırdı niye kahkaha atıyorsun diyor ilahi burçinnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napıyım ben canım..kuzularım sağlıklı olsunlar, azıcık da ele avuca gelsinler başka bişey istemiyorum ben..hepimiz aynı şeyleri dilemiyo muyuz :)) ?

napıyım ben canım..kuzularım sağlıklı olsunlar, azıcık da ele avuca gelsinler başka bişey istemiyorum ben..hepimiz aynı şeyleri dilemiyo muyuz :)) ?

dilemezmiyiz canım tabiki onlar yeterki saglıklı doğsun diye uğraşıyoruz istiyoruz dogduktan sonrada bu hep böyle herşey onlar için sırf onlar için yaşar hale geliyoruz tabi bazı istisna anneler var üzülerek söylüyorum bunu. allahım saglıklı hayırlı evlatlar versin herkeze emeklerimizin karşılıgını alalım bi tanem.

inşallah canım, inşallah hepimizin yüzü gülsün..
hiç bir bebek anneciğini üzmesin, acele etmesin inşallah..
sağlıkla ve vakitlice bekliyoruz onları biz..şimdi de sonra da herşey ama herşey onlar için..

ben kaçar .benim haydut gelir şimdi .bu aralar acagip kriz yaşıyoruz sebebini anlayamıyoruz .ya bebekler etkiliyor sinyalleri veriyor bizim haydut.o konuda babayla ikimiz işin içinden çıkamıyoruz allahım yardım etsinbize duygularını çobuk çözelim .
kocaman öpüyorum hepinizi

kızlar merhabaaa...
Dırımcım çok geçmiş olsun havalarda soğuk .allah beterinden saklasın tez zamanda iyileşirler inşallah üzme canım kendini...

burçincim kan hapları ve vitaminleri doğumdan sonrada kullanıyosun cannım hemen bırakmıyosun benim doktorum içmemi söyledi devam eden başka arkadaşlarımda var ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…