Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi aksamlar kızlar çokkk yorgunummmmmmmmmmmmmmm çokkkk bütüngün çocukları pışpışla
evi temizle heryeri çamaşır sulu su ile sildim çocukların odasını havalandırdım
tüllerini yıkadım ....kuzularımın etini haşladım kavonozlara koydum buzluğa attım...yemek yaptım....banyo odalar derken ...halam poğça istedi meçbur yaptık...heee 5 posta çamaşır yıkadın son postayı daha asamadım...çocuklara su kaynattım....bulaşıklar makinaya girdi....
çay demledim otursun diye bekliyorum...
fena yorgunum fenaa gece inş. uyur kuzularım...........hee çocuklarda çok gelişme yok ama sanırım daha iyiler yaww....benden böle herkesde iyi sanırımm

dırımcım walla hayranım enerjine maaşallah darısı başımıza enerjinin...

kızlar bende iice ağırlaşmaya başladım yürürken zorlanıyorum kasıklarıma baskı yapıyolar bundan sonra böyle gidicek galiba ay sonu da izinime başlarım heralde

artvinlim kimse yazdırmamıtır kendini.......birde sürekli topikte olmayanları yazmayalım...gelip gidiyorlar...... boş kalıyor sıraları.... zuzum ve erolcan yok ortada..... doğurdularmı doğurmadılarmı belli dedğil...boşver hep birlikte seni bekleriz işte.... daha heyecanlı olur

ALLAH en kısa zamanda kavuştursun inşaALLAH ...
Cok zor tabi ama gecer en ksıa zamanda inş..

Ah canım aynı yollardan gecen biri olarak hiç takma diyorum ben 6 kilo verdim görenler ölü gibisin diyolardı ki neler dediler insanlar derler sen kafana takmıcaksın aynı seyi bana burdakiler dedi bende aynı durumda takardım ama ögrendim kimseyi ilğilendirmez demek aklinialirimsmile

Canım ya cok üzüldüm onlarda hastaya belki oyüzden aglıyolar ya sabır ya sabır

kızlar hymarry nerde ne zamandır görmüyorum acaba bana mı denk gelmiyo merak ettim önemli bişi olmasında telefonuda yok arayamadım aslında bende hiöbirinizin telefonu yok özelden alsam ii olur nolur nolmaz dimi

eh işte kayracım ağırlaşmaya başladımm yürürken zorlanıyprum artık

yürüme artık güzelim... bundan sonra ufak işler haricinde yat...erken doğum riski oluşmasın...küvez zor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…