kızlar selam bugün hep hastanedeydim biraz sonra yine gidicem sabahtan beri oğlumu besliyorum :)) doktorumuz bir aksilik olmassa oğlanı yarın taburcu ederiz dedi.bir iki güne kadar da kızı taburcu edicekler sanırım .darısı diğer küvözdeki bebeklerimize inşallah el muallimcim senin için dua ediyorum arkadaşım
burcin naber kuzum yoksun buralarda seni görmedikçe aklıma gelen tek şey acaba doğurdumu oluyoo maşallah 38 e geldin dayandın bu arada yarın ne diyecek bakalım dr kaçta muaynen ona görw arayayım sneiiii
canım benim görümcem geldi istanbuldan doğum için..bugün bizdeydi..daha şimdi gitti eve..o yüzden gelemedim..yoksa çok şükür herşey yolunda..randevumuz yarın saat 1de tatlım..haberleşiriz..
biz nasılız bizde iyiyiz işte 2 gündür şükür gelen giden yok biraz dinlendim ama belim hala çok kötü maalesef korkuyorum kalıcı bi sakatlık bırakacak bana geçsede kendime gelsem biranevvle
hakkaten tatlım yaa inşallah şu belin bir an evvel geçer..olmadı bi doktoruna sorsan..belki bi ilaç falan önerir de rahatlarsın..
bebeklerim azıcık büyüdüler sanırım eldiven artık kızımın elinde durmaya başladı :)))ikisinede eşit oranda yediriyorum ama nedense kızm daha önde gidio o daha iyi toparlandı kızım mememi tutuyo mesela ama oğlum hala tutamıyo 1 aylık olalımda dr gidelim bakalım ne kadar büyümüşüzzz
büyürler tabi annecikleri..sen ne güzel bakıyosun onlara..sütünle besliyosun..ne içtiler ne kadar içtiler tek tek takip edip ona göre besliyosun daha ne olsun..
dün gece 2 kere oğlum elime sıçtıııı aygecerezillikti resmen yaaaatambezini açtım altını değiştiricem tam mıçma zamanında açmışım patır patır bi bıraktı allahtan altında alt açma bezi vardı ayaklarını tuttum bekliyorum ki iyice bitirsin aynısı sabahta başıma geldi sonra kızım bi yapmış ama sormayın üstüne başına çıkmış hep tulum badi bok içinde hemen su ısıttım yıkadım belini felan eşimde diyoki sen kayısı kompostosunu biraz azalt bu ara bende öyle yapcam üzüm kompostosuna geçiyom yarınnn
yani kızlarrr moklu günleree hazır olunnnnnnnnn
eyvaaahhhh..gerçi onların herşeyine kurban olurum ben ama bir an hayal ettim komik geldi...hadi bakalım üzümü de dene de bize de bilgi ver ok?
doudoucum kaynana işte acaba kaynanalarıda onlaramı öle yaptı benimkinin çenesi hiç durmaz sürekli laf sokar allahtan sadece 6 ay burda kalanı köyde:)))
burçincim uyuyamadınmı canım.
günaydın kızlar....... erken alktım bugün annem gelicek inşallah bugün kahvaltıya............ gelmeden bir bakayım dedim.............
buyur gel canım batıkentteyim...annem henüz gelmedi...............
günaydın kızlar....... erken alktım bugün annem gelicek inşallah bugün kahvaltıya............ gelmeden bir bakayım dedim.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?