Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anammm kimseye yetişememişimmm
kızımla biz geldik kızlarrr oğlumda yanımda ama o uyyor kızmıda şimdiden kk ya alıştırıyorum ee nede olsa oda geleceğin kadını
eslemebrar vil canlar benim kaynanada öyle işte kulak ardı ediyorum uyuzu yapacak bişi yok
dirimm kuzucuklarıma çok çok geçmiş olsun ilaçları ihmal etme ıhlamur felan içirsen işe yarramı acabaaaa

wavy canım dr götürmedim daha ama 2 gündürde iyi kızın gözü kaynanam çocuğun 40 ı gözünden çıkar bişi olmaz deyip duruyo biz zamane annelerimi pimpiriğiz eski kadınlarmı tacrübeli bilemiyorum
biv canım demek gelio kuzucuklar ayyy çok sevindimmmm bu ilk ve son ayrılığınız olur işallahhh

burcin naber kuzum yoksun buralarda seni görmedikçe aklıma gelen tek şey acaba doğurdumu oluyoo maşallah 38 e geldin dayandın bu arada yarın ne diyecek bakalım dr kaçta muaynen ona görw arayayım sneiiii

biz nasılız bizde iyiyiz işte 2 gündür şükür gelen giden yok biraz dinlendim ama belim hala çok kötü maalesef korkuyorum kalıcı bi sakatlık bırakacak bana geçsede kendime gelsem biranevvle

bebeklerim azıcık büyüdüler sanırım eldiven artık kızımın elinde durmaya başladı :)))ikisinede eşit oranda yediriyorum ama nedense kızm daha önde gidio o daha iyi toparlandı kızım mememi tutuyo mesela ama oğlum hala tutamıyo 1 aylık olalımda dr gidelim bakalım ne kadar büyümüşüzzz

dün gece 2 kere oğlum elime sıçtıııı aygecerezillikti resmen yaaaatambezini açtım altını değiştiricem tam mıçma zamanında açmışım patır patır bi bıraktı allahtan altında alt açma bezi vardı ayaklarını tuttum bekliyorum ki iyice bitirsin aynısı sabahta başıma geldi sonra kızım bi yapmış ama sormayın üstüne başına çıkmış hep tulum badi bok içinde hemen su ısıttım yıkadım belini felan eşimde diyoki sen kayısı kompostosunu biraz azalt bu ara bende öyle yapcam üzüm kompostosuna geçiyom yarınnn
yani kızlarrr moklu günleree hazır olunnnnnnnnn

Kız canan bugün de benim kaynana geldi. Oda bana yıllardır derdi bebekleriniz olursa yarısıda yılan yavrusu diye seveceğim diye. Şimdilik gıkı çıkmıyoda sonra ne olur bilmem. Benim kaynana da az değildir hani.

canım çok sevindim inşallah herşey istedigin gibi olur

doudoucum kaynana işte acaba kaynanalarıda onlaramı öle yaptı benimkinin çenesi hiç durmaz sürekli laf sokar allahtan sadece 6 ay burda kalanı köyde:)))

kızlar görümcem bendeydi..giremedim bu akşam..maşallah herkes iyi..bizim yarın 1 de randevumuz var..inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya..

Son düzenleme:

doudoucum kaynana işte acaba kaynanalarıda onlaramı öle yaptı benimkinin çenesi hiç durmaz sürekli laf sokar allahtan sadece 6 ay burda kalanı köyde:)))

canım kimileri ben çok çektim benim gelin de çeksin diyo, kimileri de ben çektim aman gelinim çekmesin diyo..kaynanalar da böyle tatlım naparsın..Allah sabır versin..takmayın kafanızı..

günaydın kızlar....... erken alktım bugün annem gelicek inşallah bugün kahvaltıya............ gelmeden bir bakayım dedim.............

günaydın kızlar....... erken alktım bugün annem gelicek inşallah bugün kahvaltıya............ gelmeden bir bakayım dedim.............

sonunda buldum senı hemsooooo kaç dakıkadır arıorum duruyorum.sonunda bulabıldım annen geldımı kahvaltıya :)eskısehırın nersınde oturuorsun yakınsa bende geleyım kahvaltıya kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel..ben de şimdi kahvaltı yaptım..heyecanla şu 1 saatin geçmesini bekliyorum..saat 1'de malum randevumuz..inşallah hakkımızda hayırlı haberlerle geliriz..
aman dualarınızı eksil etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…