- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Günaydın hanımlar........nasılsınız......Bizde şimdi yaptık kahvaltımızı,bi bakalım dedik kk teyzelerimiz neler yazmış.
Kayracım annen geliyomuş,afiyet olsun canım.Hadi gözün aydın kendine bir eskişehirli buldun,ama doğuracan be güzelim,inşallah çabuk kaynaşırsınız.
Canancım hoşgeldin nasılsın,oh kızınla beraber takılmışsınız dün kk ya,valla oda yazmazsa iyidir bize(selam kk teyzelerim diye)
Kayınvalidelerden şikayetler var yine,ya ben kayınvalidemi çok severim bana hiç kötülüğü olmadı allah için,doğuma kısmetse geleceklermiş,ama oda saolsun çok üstüme düşer öyle oluncada ben çok daralıyorum.Aaman onu ye,bunu yeme ,yeleğini giy vs.çok üstüne düşülmeside iyi değil.Bende kayınpederimden darlanıyorum saolsun kötü kaynannaları aratmaz adam.Çok titizdir o titizlik yaptıkça benim şarterler atıyor.Aman ne bileyim bizmi tuhafız,onlarmı bilmem.
Burcin canım hayırlı haberlerle gel inşallah.belki doğum tarihini verir dr.bugün.Ama bence sen kafana takma diye sana tarih vermiyor senin dr.Hayırlısı olsunda vakitli ve verilen saatinde doğur inşallah.
ohh ne güzel..ben de şimdi kahvaltı yaptım..heyecanla şu 1 saatin geçmesini bekliyorum..saat 1'de malum randevumuz..inşallah hakkımızda hayırlı haberlerle geliriz..
aman dualarınızı eksil etmeyin..
aynen benım kayınvalıdemde cok tıtız herseye mutlaka karısır kendı ıstedıgı gıbı olsun ıster benımde sarterler atarlmaz: dogumuma kesın burda bızım yanımızda olur bıde ıkız olunca ııce yerlesır kaydirigubbakcemile3bende bı kotulugunu gomedım ama hep ıstedıkelrı gıbı olsun ehrsey ıstıorlar buda bana ters bence tuafık ne bızde ne onalrda tuaflık nesılde nesıl deıstıkce dusuncelerde deısıo napalımguclubacismile
merhabalar kızlar halam gitti...çocukları uyuttuk
çocuklar fena değil ama hala toparlanamadılar ...allahtan gece uyuyolar
ama bu gece ömer ateşlendi uyandı ,....inş.hafta sonuna kadar iyi olurlar
kızlar çok kafama takıyorum acaba ben çocuklara iyi bakamıyormuyum ya
ben iş yaparken bazen onlarda evin içinde benle dolaşıyolar
ama ben onlara evde kalın pijama kilotlu çorap ayaklarına yün yarım çorap yelek giydiriyorum...
oda sıcaklığını 20-22 derece arası tutuyorum...oturma odam serin oluyor diye hemen klimayı açıyorum
ne yapmam gerek başka yaa anlamıyorum ben...püffff...çok zor yaa
inş.çok hasta olan çocuk olmazlar yaaa...
medinecimmm hoşgeldin sen de nasılsın bebişler nasılll
kızlar selam bugün hep hastanedeydim biraz sonra yine gidicem sabahtan beri oğlumu besliyorum :)) doktorumuz bir aksilik olmassa oğlanı yarın taburcu ederiz dedi.bir iki güne kadar da kızı taburcu edicekler sanırım .darısı diğer küvözdeki bebeklerimize inşallah el muallimcim senin için dua ediyorum arkadaşım
ohh ne güzel..ben de şimdi kahvaltı yaptım..heyecanla şu 1 saatin geçmesini bekliyorum..saat 1'de malum randevumuz..inşallah hakkımızda hayırlı haberlerle geliriz..
aman dualarınızı eksil etmeyin..
ama ben onlara evde kalın pijama kilotlu çorap ayaklarına yün yarım çorap yelek giydiriyorum...
oda sıcaklığını 20-22 derece arası tutuyorum...oturma odam serin oluyor diye hemen klimayı açıyorum
medine nasılsn cnm
Canım kusura bakma ya pc acıktı ben yatıyodum bugun nedense bide tansiyonum falan düşüyo anlamadım gitti genede bugunumze şükür sen nasılsın bebişlerin nasıl
Burcin canım hayırlı haberlerle gel inşallah.belki doğum tarihini verir dr.bugün.Ama bence sen kafana takma diye sana tarih vermiyor senin dr.Hayırlısı olsunda vakitli ve verilen saatinde doğur inşallah.
canım Allah'a çok şükür geldik bu haftalar..darısı hepinizin başına inşallah..meraba kızlar bu ara bi meraba diyip kaçıyorum keyifsizim çok kafamı toparlar aktif halde dönerim aranıza en kısa zaman da inşallah yarın dr a gidicem sanırım idrar yollarımda yine sorun var bide üstüne ishal var bide gece bazen uykudan sanki sağ kasığımdan yukarı doğru bişi kopuyo acıyla uyanıyorum sert dönüş te yapıo olabilirim farketmeden bilmiyorum artık gitçem bakim yarın burçin valla burda herkezin hayali olan bişi yaşıyosun canım 37 hafta bitti süper dr dan yine güzel haberlerle gelirsin umarım alaina kavuşmuş minişlerine Allahım hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla biv ablacım senin de gözün aydın en fazla bir hafta sonra herşey geride kalıcak o yoğun tempoya sende giricek sin burayada kızlar oğluşumun gazı var kızım beline kadar kaka yapmış ben bi gidim gelirim diye yazıcaksın inşallah hepinizi öpüyorum kızlar atladığım bişiler varsa geçmişe pek bakamadım ondan öptüm hepinizi
canım çok teşekkür ederim..ben de meraktayım acaba ne zaman gelecekler :))Burçincim hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
Artık sıra sende yani ne zaman geliçekelr meraktayız
olurmu cnm aşk olsun aynen bugünlerimize şükür,bende eşim hastaydı 5 gündür o kadar dikkat ettim ama banada bulaştı biraz gripliyim onun haricinde iyim cnm işte iş güç ev aynı,hayatlarımız 3-4 ay sonra çok hareketlenecek inşalah,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?