Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Günaydın hanımlar........nasılsınız......Bizde şimdi yaptık kahvaltımızı,bi bakalım dedik kk teyzelerimiz neler yazmış.
Kayracım annen geliyomuş,afiyet olsun canım.Hadi gözün aydın kendine bir eskişehirli buldun,ama doğuracan be güzelim,inşallah çabuk kaynaşırsınız.
Canancım hoşgeldin nasılsın,oh kızınla beraber takılmışsınız dün kk ya,valla oda yazmazsa iyidir bize(selam kk teyzelerim diye)
Kayınvalidelerden şikayetler var yine,ya ben kayınvalidemi çok severim bana hiç kötülüğü olmadı allah için,doğuma kısmetse geleceklermiş,ama oda saolsun çok üstüme düşer öyle oluncada ben çok daralıyorum.Aaman onu ye,bunu yeme ,yeleğini giy vs.çok üstüne düşülmeside iyi değil.Bende kayınpederimden darlanıyorum saolsun kötü kaynannaları aratmaz adam.Çok titizdir o titizlik yaptıkça benim şarterler atıyor.Aman ne bileyim bizmi tuhafız,onlarmı bilmem.

Burcin canım hayırlı haberlerle gel inşallah.belki doğum tarihini verir dr.bugün.Ama bence sen kafana takma diye sana tarih vermiyor senin dr.Hayırlısı olsunda vakitli ve verilen saatinde doğur inşallah.

aynen benım kayınvalıdemde cok tıtız herseye mutlaka karısır kendı ıstedıgı gıbı olsun ıster benımde sarterler atarlmaz: dogumuma kesın burda bızım yanımızda olur bıde ıkız olunca ııce yerlesır kaydirigubbakcemile3bende bı kotulugunu gomedım ama hep ıstedıkelrı gıbı olsun ehrsey ıstıorlar buda bana ters bence tuafık ne bızde ne onalrda tuaflık nesılde nesıl deıstıkce dusuncelerde deısıo napalımguclubacismile

ohh ne güzel..ben de şimdi kahvaltı yaptım..heyecanla şu 1 saatin geçmesini bekliyorum..saat 1'de malum randevumuz..inşallah hakkımızda hayırlı haberlerle geliriz..
aman dualarınızı eksil etmeyin..

o bekledıgımız hayırlı haberler ne bılmıyorum ama merak ettım gelınce yazarsan sevınırım

merhabalar kızlar halam gitti...çocukları uyuttuk
çocuklar fena değil ama hala toparlanamadılar ...allahtan gece uyuyolar
ama bu gece ömer ateşlendi uyandı ,....inş.hafta sonuna kadar iyi olurlar

kızlar çok kafama takıyorum acaba ben çocuklara iyi bakamıyormuyum ya
ben iş yaparken bazen onlarda evin içinde benle dolaşıyolar
ama ben onlara evde kalın pijama kilotlu çorap ayaklarına yün yarım çorap yelek giydiriyorum...
oda sıcaklığını 20-22 derece arası tutuyorum...oturma odam serin oluyor diye hemen klimayı açıyorum
ne yapmam gerek başka yaa anlamıyorum ben...püffff...çok zor yaa
inş.çok hasta olan çocuk olmazlar yaaa...

Dalin26 Hoşgeldin topiğimize.Sen kaç haftalık hamilesin,sende yap çizelgeni canım senide takip edelim.
Valla bizimde öyle olacak heralde ikiz olunca birde doğum yaza geliyor.Artık kayınvalidem,kayınpederim birde kaynım var tabiki hepsi epey bir zaman bizde olurlar.Evimde çok uygun değil çok zorlanıcaz galiba,birde bursada oturuyorlar evde yakın değil,gidip gelemezler,bebeklerin 40 ı çıkana kadar burda olurlar.Valla şimdiden sıkıntı bastı beni.eyvahedigeldismile

DIRUMCIM canım sen niye öyle düşündünki şimdi,lmaz:çocuk bunlar tabiki hasta olacak.Annene sor bakalım sen nasıl büyümüşsün.Valla sen iki yavrunada çok çok iyi bakıyorsunSakın moralini bozma olurmu,bak iyi olmuşlar yavrularında çok şükür.

medinecimmm hoşgeldin sen de nasılsın bebişler nasılll

Canım geç oldu ama hosbulduk zemuszemus
İyiyim hamd olsun biraz kaburgama baskı yapıyolar pek pc basında duramıyorum cumartesi doktora gidicez pazartesi stanbula gidicez evi falan toparlıyorum zor oluyo işte hayırlısı hakkımızda

Sen nasılsın iyisin inş bebişlerin nasıl az kaldı doguma masaALLAH

Kızlar ya size brşey sorucam vede danışıcam.
Bende 1 haftadır ayak ağrısı başladı,önce sol ayağımda şimdide sağ ayağımda.Üzerine yatınca uyuşma ağrı oluyor.Sırt üstü yatınca ağrı geçiyor.Ama dr.artık sırt üstü yatma çok tehlikeli dedi.
Sizdede olmuşmuydu böyle uyuşma ve ağrılar?Birde dr.ne önerdi size?
DR.aradım şimdi önce gelip muyene etmem gerek dedi.Benim konbtrolüme daha 2 hafta var.

biv cnm çok sevindim güzel haberine,kuzuların artık yanında olacaklar

ohh ne güzel..ben de şimdi kahvaltı yaptım..heyecanla şu 1 saatin geçmesini bekliyorum..saat 1'de malum randevumuz..inşallah hakkımızda hayırlı haberlerle geliriz..
aman dualarınızı eksil etmeyin..

iyi haberlelrini bekliyoruz cnm,gidipte hastanede kalmayasın sakın doğum için,,

kuzum sen evham yapma kendine sende bakamıyorum diyorsan biz ne yapalım bilmem,,,
coçuk bunlar düşe kalka hasta ola ola büyüyecekler,,,

Geçmiş olsun canım
Bence öyle düşünce canım cocuk bunlar düşe kalka büyücekler bizlerde aynı büyüdük ki ben hala küçük bi sogukta biz bile hasta oluyoruz

artvinli cnm benimde gebeliğimde hangi yönüme yatarsam o bacağım ağrıyodu hemde öle böle değildi eklem yerleri....doktora sormuştum kısa zamanlarda yer değiştirerek yat dedi...herhangi bişey vermedi bana

meraba kızlar bu ara bi meraba diyip kaçıyorum keyifsizim çok kafamı toparlar aktif halde dönerim aranıza en kısa zaman da inşallah yarın dr a gidicem sanırım idrar yollarımda yine sorun var bide üstüne ishal var bide gece bazen uykudan sanki sağ kasığımdan yukarı doğru bişi kopuyo acıyla uyanıyorum sert dönüş te yapıo olabilirim farketmeden bilmiyorum artık gitçem bakim yarın burçin valla burda herkezin hayali olan bişi yaşıyosun canım 37 hafta bitti süper dr dan yine güzel haberlerle gelirsin umarım alaina kavuşmuş minişlerine Allahım hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla biv ablacım senin de gözün aydın en fazla bir hafta sonra herşey geride kalıcak o yoğun tempoya sende giricek sin burayada kızlar oğluşumun gazı var kızım beline kadar kaka yapmış ben bi gidim gelirim diye yazıcaksın inşallah hepinizi öpüyorum kızlar atladığım bişiler varsa geçmişe pek bakamadım ondan öptüm hepinizi

Burçincim hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
Artık sıra sende yani ne zaman geliçekelr meraktayız

Canım kusura bakma ya pc acıktı ben yatıyodum bugun nedense bide tansiyonum falan düşüyo anlamadım gitti genede bugunumze şükür sen nasılsın bebişlerin nasıl

olurmu cnm aşk olsun aynen bugünlerimize şükür,bende eşim hastaydı 5 gündür o kadar dikkat ettim ama banada bulaştı biraz gripliyim onun haricinde iyim cnm işte iş güç ev aynı,hayatlarımız 3-4 ay sonra çok hareketlenecek inşalah,,

selaaaam ben geldim.... abim geldi beni almaya...yeğenimi sevmeye gittim apar topar... şimdi geldim. kız gelicek yemek yapmaya başlamadan bir selam verem dedim.............

artvinlim canım evet hemşeri buldum ama biraz geç gibi...neyse hayırlısı olsun....... bende onu takip ederim artık..

dalin cim ben 34+1 deym canım..ikiside kız...cinsiyetleri 11.haftada öğrendim... hareketleri ise net olarak 20.haftata hissettim..... burçin için hayırlı haberi sormuşsun...burçin artık son haftada doğum zamanını merak ediyoruz...... bugün evde olmadığım için telefonuma mesaj atmış burçin..38+1 de alacaklarmış bebekleri...

Burcin canım hayırlı haberlerle gel inşallah.belki doğum tarihini verir dr.bugün.Ama bence sen kafana takma diye sana tarih vermiyor senin dr.Hayırlısı olsunda vakitli ve verilen saatinde doğur inşallah.

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
tahminin doğru canım aynen öyle yapıyor..hatta eşimle gizli gizli konuştular ve ben söyletemedim eşime bişey..şu günlerin tadını çıkar sıkma canını dedi..çok korkuyorum ya ondan böyle yapıyolar yaa..

lmaz: sakın duymıyım öyle şeyler..ne demekmiş bakamamak..aşkolsun kuzum yaa..sıkma canını..ben çocukken geçirdiğim hastalıkları sana anlatsam inanamazsın hele eşiminkileri bilsen şükredersin..şöyle diyim içlerinde travmaya bağlı menenjit dahi var hem de 4 yaşında 4-5 ay hastanede yatmak zorunda kalmış,hergün belinden su almışlar..vs vs vs..sakın bozma moralini..tabiki de insanın canından bi parça bu çocuklar ve hastalanmayı bırak azıcık burunları aksa üzülürüz ama soğukkanlılığı elden bırakmamalı..sen de böyle yaparsan ben naparım, korkutma beniii eyvahedigeldismile
canım Allah'a çok şükür geldik bu haftalar..darısı hepinizin başına inşallah..
Burçincim hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
Artık sıra sende yani ne zaman geliçekelr meraktayız
canım çok teşekkür ederim..ben de meraktayım acaba ne zaman gelecekler :))

şimdi anlatayım size kızlar..saat 1de dr agittik..muayene etti..açılmam yok hala..ultrasonla baktı..bebeklerin suları gayet normal, kilo da almışlar 2700-2750 olmuşlar..doktor artık yatağını topla yatma bu kadar dedi..eşinle son zamanlarınız sinemaya tiyatroya yemeğe gidin çıkın hava alın beraber dedi..biraz dolan ki bebekler insin aşağı diyo..38+1-2 ye kadar duracaklar gibi gözüküyormuş..o da haftaya cuma falan yapıyor..o zamana kadar suyun gelirse falan korkma, herşey yolunda dedi..haftaya çarşamba görsem tekrar olabilir daha da az aralıkla görüşmemizi gerektirecek bi durum yok şu an dedi..
ama ben muayene ettikten sonra bi wc ye gittim, eşimle fısır fısır bişi konuşuyolardı..ben çok korktuğum için bana tarih söylemiyor sanıyorum ama eşime eşime bilgi vermş olabilir..ben de eşimi konuşturmaya çalıştım ama tadını çıkarsana şu günlerin, ararsın sonra, stres yapma işte kendine dedi..ben de üstelemedim daha fazla..
bu arada muayenehaneden çıkarken artık yasaklar kalktı, sana herşey serbest dedi doktor biz de hemen carrefoura gittik "yahşi batı" yı izledik..şimdi geldim eve hemen size yazıyım dedimm..artık doğuma kadar ara ara çıkıcam böyle, hem doping olur hem de moral..Allah'ım bu duyguları herkese, hepinize yaşatsın inşallah..benim kuzularım 38+ larda gelirlerse 39 haftalık ikiz doğum yapmış olacağım ve rekor olacak bu..36ya girmeyi hedeflerken 39 süper bir zaman doğum için..inşallah aynı şeyleri yaşarsınız siz de..inanın dualarım sizlerle, hep darısı başınıza olsun diyorum..hepimizin hakkında hayırlısı ama bu işin sırrı yatmak, hep yatmak, hep dinlenmek ve çok dikkatli beslenmek..protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin mutlaka, meyveyi de ihmal etmeyin tabi..
sizi çoookkkk seviyorum çookkkk.. opuyorumnanaktan

ayh geçmiş olsun canım yA hamilelikte ne zor gecer ALLAH kolaylık versin evet nerdeyse 2 yada 3 ay sonra hayatımız müthiş bir şekilde değişicek boshayallersmile bakalım neler bekliyo bizi :CüvCüv:

Burçin canım masaALLAH berekALLAH bebeklerin kilosu süper cok sevindim

Ohhh sinemaya bilem gidilmiş senden keyiflisi yok tabi valla kıskanıyorum seni 38leri görmek isterim ne yalan söylim nazarlar degmesin sanada ALLAH bizlerede nasip etsin inşaALLAH ...

Hayırlı zamanda gelsinler artık bebişlerin bizde seni cok seviyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…