şimdi anlatayım size kızlar..saat 1de dr agittik..muayene etti..açılmam yok hala..ultrasonla baktı..bebeklerin suları gayet normal, kilo da almışlar 2700-2750 olmuşlar..doktor artık yatağını topla yatma bu kadar dedi..eşinle son zamanlarınız sinemaya tiyatroya yemeğe gidin çıkın hava alın beraber dedi..biraz dolan ki bebekler insin aşağı diyo..38+1-2 ye kadar duracaklar gibi gözüküyormuş..o da haftaya cuma falan yapıyor..o zamana kadar suyun gelirse falan korkma, herşey yolunda dedi..haftaya çarşamba görsem tekrar olabilir daha da az aralıkla görüşmemizi gerektirecek bi durum yok şu an dedi..
ama ben muayene ettikten sonra bi wc ye gittim, eşimle fısır fısır bişi konuşuyolardı..ben çok korktuğum için bana tarih söylemiyor sanıyorum ama eşime eşime bilgi vermş olabilir..ben de eşimi konuşturmaya çalıştım ama tadını çıkarsana şu günlerin, ararsın sonra, stres yapma işte kendine dedi..ben de üstelemedim daha fazla..
bu arada muayenehaneden çıkarken artık yasaklar kalktı, sana herşey serbest dedi doktor biz de hemen carrefoura gittik "yahşi batı" yı izledik..şimdi geldim eve hemen size yazıyım dedimm..artık doğuma kadar ara ara çıkıcam böyle, hem doping olur hem de moral..Allah'ım bu duyguları herkese, hepinize yaşatsın inşallah..benim kuzularım 38+ larda gelirlerse 39 haftalık ikiz doğum yapmış olacağım ve rekor olacak bu..36ya girmeyi hedeflerken 39 süper bir zaman doğum için..inşallah aynı şeyleri yaşarsınız siz de..inanın dualarım sizlerle, hep darısı başınıza olsun diyorum..hepimizin hakkında hayırlısı ama bu işin sırrı yatmak, hep yatmak, hep dinlenmek ve çok dikkatli beslenmek..protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin mutlaka, meyveyi de ihmal etmeyin tabi..
sizi çoookkkk seviyorum çookkkk.. opuyorumnanaktan
Burçin canım masaALLAH berekALLAH bebeklerin kilosu süper cok sevindim
Ohhh sinemaya bilem gidilmiş senden keyiflisi yok tabi valla kıskanıyorum seni 38leri görmek isterim ne yalan söylim nazarlar degmesin sanada ALLAH bizlerede nasip etsin inşaALLAH ...
Hayırlı zamanda gelsinler artık bebişlerin bizde seni cok seviyoruz opuyorumnanaktan
en geç bir haftaya bebiişler geliyor ne güzel hemde rekor kırarak ,ama anneyi tebrik etmek lazım bebişlerinede kendinede çok iyi baktı buda bükafatı.maşallah kilolarıda çok güzel anneleri iyibesledi kuzuları. bizde seni ve bebişlerini çokkkkkk seviyoruz .allah mutlulugunu hiç eksik etmesin hayatında .opuyorumnanaktan
canııımmmmmm..çok teşekkür ederim..
darısı sizlerin de başına inşallah..
valla neler yedim içtim, neler yaptım hepsini tek tek anlatırım isteyene :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
burcın sana masallah..bende hergun gezdım..dogumdan bıgun once bıle sınemadaydım...belkı de o yzuden erken dogurdum....doktor alakası yok dedı ama belkı ben uzılmım dıyedır...bılemedım kızlar..sız benım gıbı gezmeyın...
istemezmiyiz hayatım. sen anlat yaz buraya hepsini .kaydirigubbakcemile2
sağol canım benim..daha büyük rekorları siz kırın inşallaaaaahhhh..burçin sen bize umut oluyosun ya.ne güzel.rekor diye buna denir.sana ve bebişlerine kocaman bir Maşallah
minnoşuummmmm..aklım hep sende, hep senle..Allah yardımcın olsun inşallah..kızlaaarrrr... naber? dün mevlidimizi yaptık, akşam yine çığlıklar eşliğinde anneannemize geldik...akşam annem göbeklerine bi kesennin içinde civan perçemi+çörekotu+anason koyup dikti ve göbeklerinin üzerine koyduk, bugün güzel uyudular , şimdi damlanın kriz saati o başladı ama çok şiddetli değil, tabi şimdilik, artık alıştım galiba ağlamasına duymamaya çalışıom, gerçi dün gece çok ağladım ama...
geçmişi okuyamıom kuzlar ya, iisiniz dimi?burçinimlen görüşeblios azcık telle o kadar..eweet, damla ya müdehale gerekio, buralardayım...
inşallah canım..inşallah hakkında hayırlısı olsun..pazartesiye ne kaldı şurada..Allah sağlıkla kurtarsın inşallah..Ohh ne güzel haberler Burçin. Ben de senden 2 gün gerideyim biliyorsun. Bende de daha hiç doğum sinyali yok. Ama pazartesiye aldık randevumuzu doğum için. 3 kilo civarı bekleniyor. İnşallah sağlıkla ve hayırla gelsinler.
burcinn maşallah canım sanada bebişlerinede. bakalım beni geçebilicenmi. 37+6 da doğum yaptım 3250 idi kuzularımın ikiside. bende daha doğurmazdım ama kendim istedim merak ediyodum kuzularımı kavuşmak istedim :)
hdi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
canım çok sağol, çok teşekkür ederim..haftaya bugün gidicem kısmetse tekrar kontrole o zaman da 37+6 olcaz :)) zaman için bişey diyemiyorum ama bebişlerim seninkilerin rekorunu imkanı yok kıramaz..seninkiler maşallah tosuncuk, tospağacık :)) Allah bağışlasın, nazarlardan esirgesin onları da seni de inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
tahminin doğru canım aynen öyle yapıyor..hatta eşimle gizli gizli konuştular ve ben söyletemedim eşime bişey..şu günlerin tadını çıkar sıkma canını dedi..çok korkuyorum ya ondan böyle yapıyolar yaa..
lmaz: sakın duymıyım öyle şeyler..ne demekmiş bakamamak..aşkolsun kuzum yaa..sıkma canını..ben çocukken geçirdiğim hastalıkları sana anlatsam inanamazsın hele eşiminkileri bilsen şükredersin..şöyle diyim içlerinde travmaya bağlı menenjit dahi var hem de 4 yaşında 4-5 ay hastanede yatmak zorunda kalmış,hergün belinden su almışlar..vs vs vs..sakın bozma moralini..tabiki de insanın canından bi parça bu çocuklar ve hastalanmayı bırak azıcık burunları aksa üzülürüz ama soğukkanlılığı elden bırakmamalı..sen de böyle yaparsan ben naparım, korkutma beniii eyvahedigeldismile
canım Allah'a çok şükür geldik bu haftalar..darısı hepinizin başına inşallah..
canım çok teşekkür ederim..ben de meraktayım acaba ne zaman gelecekler :))
şimdi anlatayım size kızlar..saat 1de dr agittik..muayene etti..açılmam yok hala..ultrasonla baktı..bebeklerin suları gayet normal, kilo da almışlar 2700-2750 olmuşlar..doktor artık yatağını topla yatma bu kadar dedi..eşinle son zamanlarınız sinemaya tiyatroya yemeğe gidin çıkın hava alın beraber dedi..biraz dolan ki bebekler insin aşağı diyo..38+1-2 ye kadar duracaklar gibi gözüküyormuş..o da haftaya cuma falan yapıyor..o zamana kadar suyun gelirse falan korkma, herşey yolunda dedi..haftaya çarşamba görsem tekrar olabilir daha da az aralıkla görüşmemizi gerektirecek bi durum yok şu an dedi..
ama ben muayene ettikten sonra bi wc ye gittim, eşimle fısır fısır bişi konuşuyolardı..ben çok korktuğum için bana tarih söylemiyor sanıyorum ama eşime eşime bilgi vermş olabilir..ben de eşimi konuşturmaya çalıştım ama tadını çıkarsana şu günlerin, ararsın sonra, stres yapma işte kendine dedi..ben de üstelemedim daha fazla..
bu arada muayenehaneden çıkarken artık yasaklar kalktı, sana herşey serbest dedi doktor biz de hemen carrefoura gittik "yahşi batı" yı izledik..şimdi geldim eve hemen size yazıyım dedimm..artık doğuma kadar ara ara çıkıcam böyle, hem doping olur hem de moral..Allah'ım bu duyguları herkese, hepinize yaşatsın inşallah..benim kuzularım 38+ larda gelirlerse 39 haftalık ikiz doğum yapmış olacağım ve rekor olacak bu..36ya girmeyi hedeflerken 39 süper bir zaman doğum için..inşallah aynı şeyleri yaşarsınız siz de..inanın dualarım sizlerle, hep darısı başınıza olsun diyorum..hepimizin hakkında hayırlısı ama bu işin sırrı yatmak, hep yatmak, hep dinlenmek ve çok dikkatli beslenmek..protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin mutlaka, meyveyi de ihmal etmeyin tabi..
sizi çoookkkk seviyorum çookkkk.. opuyorumnanaktan
burcinn maşallah canım sanada bebişlerinede. bakalım beni geçebilicenmi. 37+6 da doğum yaptım 3250 idi kuzularımın ikiside. bende daha doğurmazdım ama kendim istedim merak ediyodum kuzularımı kavuşmak istedim :)
hdi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?