seninkide güzel gidiyor canım maşallah. önemli olan sağlık dediğin gibi. hep sağlıklı olmalarını diledim bende Rabbime şükür. kiloda olunca ele avuca geldiler işte :)valla ikiz bebeğe göre tosunmuşlar nerdeyse maşallah bebişlerine
benim 32+2 de 1854gr oğlum 1950 gr da kızımdı boylarıda 42 ve 43 cm di
eğer 37leri görebilirsem benimkiler ne kadar olur acaba şu an çok ufaklar gibi geliyor bana
ama tabiki sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem
canım çok sağol, çok teşekkür ederim..haftaya bugün gidicem kısmetse tekrar kontrole o zaman da 37+6 olcaz :)) zaman için bişey diyemiyorum ama bebişlerim seninkilerin rekorunu imkanı yok kıramaz..seninkiler maşallah tosuncuk, tospağacık :)) Allah bağışlasın, nazarlardan esirgesin onları da seni de inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar allah analı babalu büyütsün yavrularınızı sizlere bagıslasın
bu cogul gebeliklerden sonra kg vermek
tek bebişe göre daha mı zor oluyor
ve vucudunuzun en cok neresi bozuldu sizce
gögüs mü karın mı kalca mı?
formu korumak ıcın neler yaptınız ?
Birsen ciğim nasılsın kzuularının ateşi geçtimi nasıllar merak ettim tatlım inşallah düzelmişlerdir
jayjay ben sorunlarına henüz cevap veremiycem çünkü kocaman göğsüm ve göbüşüm oldu gün günede büyüyorlar aklıma bile getirmek istemiyorum
cnm aliş sanırım biraz daha iyi ama ömer huysuz
yanlız onunda diş olayı var sanırımişin en kötüsüde ben hasta oluyorum bu çok fenaaa antibiyotiğe başayacağım yoksa düzelmem
geldimi üstüste geliyor desene canım. tüh sen hasta olmasaydın bari. sıcak tut kendini bol bol sıcak şeyelr iç emyve ye inşallah sabaha bişeyin kalmaz canım. dişlerinide çabucak çıakrsında rahatlasın kuzular inşallah.
inşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsun..sağlıklı olsunlarda kiloyu boşver zaten canım. hadi bakalım son günlerinin tadını çıkar son günler çok güzel oluyor kavuşmaya az kaldığı için. ben son günlerde çok hafif hissetmiştim kendimi. ayy şiş göbüşümü özlediiim karnını benim için okşa emi şekerim :) her şey süper olucak allahın izniyle canım opuyorumnanaktan
canım artık gelseler de bişey olmaz diye düşündüğü için izin verdi..yoksa yattım bu haftaya kadar..recep ivedik'i ben de izlemek istiyorum ama bakalım kısmet..canım maşallah sana ya Rabbim böyle güzel devam etmek nasip etsin 38ler 39 lar oy oy çok güzel ama az kaldı kavuşmaya darısı bizim başımıza inşallah
bu arada drun çok insaflıymış gez diyor ne güzel benim dr yat diyor başka bişey demiyor bende eşime yalvarıyorum cuma recep ivedik gösterime giriyor diye ama götürmüyor ayaklarım şiş olduğundan devamlı oturmaktan daha beter şişermiş bide fazla gülersem sancılanırmışım ne alem adam ya benim şu kocam
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle yaa..inşallah hepimiz için öyle olsun, hepimiz ailemizle çocuklarımızla çok mutlu olalım..burcin cnm msn den konuştuk ama buradanda söyleyim
maşallahhhh kocamannn sanaharika bir gebelik yaşıyorsun inş. 40 haftayıda görürsün cnm
listende muhteşem her satırıını okudum....ve katılıyorum...
işte tek sorun benimki sürekli kusan gebeler ekmek ve peynirle geçirebilirler
onlarda üzülmesin bebekleri güzel gelişiyor...en azından benimkiler öle oldu
umut olsun diye söylüorum yani :1hug:
burcin cnm anneliğin muhteşem yoluna girdiğinde hereşey bugünlerden dahada güzel olacak
güzel annemmm
not:bu aradada çıtır annesin heeee
amiiiiinnn inşallah hepimiz vakitlice ve sağlıkla dünyaya getiririz kuzularımızı..canım maşallah sana.
sağlıklı olsunda tosuncuk olmasın varsın.hem daha ne olacak. çok güzel kiloları. tek bebeği vaktinde o kadar doğuruyorlar.
vakti saatinde doğuracaksın Allah'ın izniyle ne güzel. darısı diğer hamile arkadaşların başına..sağlıklı alın bebekleriinizi kucağınıza ..
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
tahminin doğru canım aynen öyle yapıyor..hatta eşimle gizli gizli konuştular ve ben söyletemedim eşime bişey..şu günlerin tadını çıkar sıkma canını dedi..çok korkuyorum ya ondan böyle yapıyolar yaa..
lmaz: sakın duymıyım öyle şeyler..ne demekmiş bakamamak..aşkolsun kuzum yaa..sıkma canını..ben çocukken geçirdiğim hastalıkları sana anlatsam inanamazsın hele eşiminkileri bilsen şükredersin..şöyle diyim içlerinde travmaya bağlı menenjit dahi var hem de 4 yaşında 4-5 ay hastanede yatmak zorunda kalmış,hergün belinden su almışlar..vs vs vs..sakın bozma moralini..tabiki de insanın canından bi parça bu çocuklar ve hastalanmayı bırak azıcık burunları aksa üzülürüz ama soğukkanlılığı elden bırakmamalı..sen de böyle yaparsan ben naparım, korkutma beniii eyvahedigeldismile
canım Allah'a çok şükür geldik bu haftalar..darısı hepinizin başına inşallah..
canım çok teşekkür ederim..ben de meraktayım acaba ne zaman gelecekler :))
şimdi anlatayım size kızlar..saat 1de dr agittik..muayene etti..açılmam yok hala..ultrasonla baktı..bebeklerin suları gayet normal, kilo da almışlar 2700-2750 olmuşlar..doktor artık yatağını topla yatma bu kadar dedi..eşinle son zamanlarınız sinemaya tiyatroya yemeğe gidin çıkın hava alın beraber dedi..biraz dolan ki bebekler insin aşağı diyo..38+1-2 ye kadar duracaklar gibi gözüküyormuş..o da haftaya cuma falan yapıyor..o zamana kadar suyun gelirse falan korkma, herşey yolunda dedi..haftaya çarşamba görsem tekrar olabilir daha da az aralıkla görüşmemizi gerektirecek bi durum yok şu an dedi..
ama ben muayene ettikten sonra bi wc ye gittim, eşimle fısır fısır bişi konuşuyolardı..ben çok korktuğum için bana tarih söylemiyor sanıyorum ama eşime eşime bilgi vermş olabilir..ben de eşimi konuşturmaya çalıştım ama tadını çıkarsana şu günlerin, ararsın sonra, stres yapma işte kendine dedi..ben de üstelemedim daha fazla..
bu arada muayenehaneden çıkarken artık yasaklar kalktı, sana herşey serbest dedi doktor biz de hemen carrefoura gittik "yahşi batı" yı izledik..şimdi geldim eve hemen size yazıyım dedimm..artık doğuma kadar ara ara çıkıcam böyle, hem doping olur hem de moral..Allah'ım bu duyguları herkese, hepinize yaşatsın inşallah..benim kuzularım 38+ larda gelirlerse 39 haftalık ikiz doğum yapmış olacağım ve rekor olacak bu..36ya girmeyi hedeflerken 39 süper bir zaman doğum için..inşallah aynı şeyleri yaşarsınız siz de..inanın dualarım sizlerle, hep darısı başınıza olsun diyorum..hepimizin hakkında hayırlısı ama bu işin sırrı yatmak, hep yatmak, hep dinlenmek ve çok dikkatli beslenmek..protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin mutlaka, meyveyi de ihmal etmeyin tabi..
sizi çoookkkk seviyorum çookkkk.. opuyorumnanaktan
ayh geçmiş olsun canım yA hamilelikte ne zor gecer ALLAH kolaylık versin evet nerdeyse 2 yada 3 ay sonra hayatımız müthiş bir şekilde değişicek boshayallersmile bakalım neler bekliyo bizi :CüvCüv:
canııımmmmmm..çok teşekkür ederim..
darısı sizlerin de başına inşallah..
valla neler yedim içtim, neler yaptım hepsini tek tek anlatırım isteyene :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
günaydın canım..inşallah canım sizlere de nasip etsin Allah..evet bence de bol bol dinlen..1-2 haftaya çık izne..sen ikiz hamilesin 40 hafta hesaplayıp da 30. haftada çıkma izne..28den sonra riskli zamanlra giriliyor malum..bol bol dinlen, bol bol yat..aman dikkat canım..günaydın.....a.s.
maşallah burçinim ya allah nazarlarda korusun süper bir hamilelik geçiriyorsun inşallah bizlerinde böyle olur
valla süper yazmışsın bende hemen hemen senin gibi besleniyorum çok dikkatliyim bu konuda dr iyi gidiyordun diyor ama bakalım ben yinede tedirgin oluyorum,dinlenmek çok önemli demişsin bende 10 hafta kala izne çıkıp bol bol yatmak istiyorum,
günaydın canım..ne güzel bak sen de dikkatli besleniyomuşsun..korkma ağırlaşmaktan falan..sadece bolca yat dinlen, mecbur olmadıkça kalkma ayağa..günaydın kızlar
Burçincimm kocaman maaşallah sana ve bebişlerine bende senin yazdığın gibi besleniyorum inşallah bizlerde görürüz o günleri...Çıtır anne adayııısağlıcakla gelsinler kuzularınnn
kızlar bende artık iice ağırlaştım korkmaya başladım dinleniyorum bol bol hepiinizi öpüyorum....
günaaaaydııııııınnnnnnn...sanırım herkes iyi ablam ama hava kapalı ya uyuyo heralde hatunlar :)) baksana yine kimsecikler yokgünaydın hatunlaar....... herkes iyidir inşallah...................
Herkese günaydınlar arkadaşlar...........nasılsınız...........
Ya ben bu sefer çok zorlanmaya başladım,niye böyle oldu anlamadım.
Gece ayak ağrılarım saat başı uyandırıyor beni.Belim sırtım of çokmu şikayet ediyorum.Allahım affet beni.
Eşime diyorum ya ben yaşlanıyorum galiba diyorum.Annemde artık kız kuvvetin yok,doğum yaptın 2 kez düşük yaptın vucudun çok yıprandı yine çok iyisin maşallah diyor.Valla tek moral kaynağım anacım.
günaydın hatunlaar....... herkes iyidir inşallah...................
Gece ayak ağrılarım saat başı uyandırıyor beni.Belim sırtım of çokmu şikayet ediyorum.Allahım affet beni.
Eşime diyorum ya ben yaşlanıyorum galiba diyorum.Annemde artık kız kuvvetin yok,doğum yaptın 2 kez düşük yaptın vucudun çok yıprandı yine çok iyisin maşallah diyor.Valla tek moral kaynağım anacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?