Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

seninkide güzel gidiyor canım maşallah. önemli olan sağlık dediğin gibi. hep sağlıklı olmalarını diledim bende Rabbime şükür. kiloda olunca ele avuca geldiler işte :)

sende hayıorlısıyla kucağına alırsın inşallah tatlım.

kızlar allah analı babalu büyütsün yavrularınızı sizlere bagıslasın
bu cogul gebeliklerden sonra kg vermek
tek bebişe göre daha mı zor oluyor
ve vucudunuzun en cok neresi bozuldu sizce
gögüs mü karın mı kalca mı?
formu korumak ıcın neler yaptınız ?

arkadaslar gogusler ıcın ozel bır sutyen var mı?sarkıcı thalia gebe ıken degisik bır sutyen kullanmıs
hani o sarkıcı belkı ozel yapmıslardır pıyasada bulunuyor mu bu tarz bısıler

canım maşallah sana.
sağlıklı olsunda tosuncuk olmasın varsın.hem daha ne olacak. çok güzel kiloları. tek bebeği vaktinde o kadar doğuruyorlar.
vakti saatinde doğuracaksın Allah'ın izniyle ne güzel. darısı diğer hamile arkadaşların başına..sağlıklı alın bebekleriinizi kucağınıza ..

jayjay cnm bende göbek kaldı ama şunu belirteyim hamileliğimde 11 kilo aldım
13 kilo verdim..ama lohusalıkda kilo aldım...şimdi istesemde veremiyorum diyet yapamıyorum çünki ev işi çocukların bakımı yemek yediğim kar kalıyor....

göğüsüm sarkmadı .....o işi bilemeyeceğim çünki çok az emzirdim genelde sağdım ben

Birsen ciğim nasılsın kzuularının ateşi geçtimi nasıllar merak ettim tatlım inşallah düzelmişlerdir

jayjay ben sorunlarına henüz cevap veremiycem çünkü kocaman göğsüm ve göbüşüm oldu gün günede büyüyorlar aklıma bile getirmek istemiyorum

slm. tabikide en çok göbek bozuldu. yani benim öyle ama çoğul gebelikte çok çatlak ve sarkma oluyor benneyaptımki göğüslerimde eskisine göre sarkmış vaziyette.4 ay çeke çeke süt sağmaktan mahvoldular.
56 ile hamile kaldım 16 kilo aldım. doğumdan sonra 59 da takılı kaldım.kilomdan memnunum ama göbeğim canımı sıkıyor. buruş buruş , çatlak, sarkmış.
hamilelikte formunu korumak için hızlı değil yavaş kilo almak gerekiyor..
ama açılan iştah, ödem vs. bunu pek mümkün kılmıyor.

cnm aliş sanırım biraz daha iyi ama ömer huysuz
yanlız onunda diş olayı var sanırımişin en kötüsüde ben hasta oluyorum bu çok fenaaa antibiyotiğe başayacağım yoksa düzelmem

cnm aliş sanırım biraz daha iyi ama ömer huysuz
yanlız onunda diş olayı var sanırımişin en kötüsüde ben hasta oluyorum bu çok fenaaa antibiyotiğe başayacağım yoksa düzelmem

geldimi üstüste geliyor desene canım. tüh sen hasta olmasaydın bari. sıcak tut kendini bol bol sıcak şeyelr iç emyve ye inşallah sabaha bişeyin kalmaz canım. dişlerinide çabucak çıakrsında rahatlasın kuzular inşallah.

cnm 4 tane çıktı ama çıkacak olanlar geliyo yavaş yavaş

inşallah canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olsun..
ben hem çok mutlu ve heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum doğumdan..inşallah kolay olur herşey..
canım artık gelseler de bişey olmaz diye düşündüğü için izin verdi..yoksa yattım bu haftaya kadar..recep ivedik'i ben de izlemek istiyorum ama bakalım kısmet..
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle yaa..inşallah hepimiz için öyle olsun, hepimiz ailemizle çocuklarımızla çok mutlu olalım..
not:bu arada çıtır çıtır yerim seniii :)))))))
amiiiiinnn inşallah hepimiz vakitlice ve sağlıkla dünyaya getiririz kuzularımızı..
zaten bu k
ilo olayı mutlaka ırsidir..ben tek bebek 2700 doğmuşum mesela düşünsene..benim kuzularım 2 tane olmalarına rağmen bu kilolardalar ya çok şükür..

günaydın.....a.s.

maşallah burçinim ya allah nazarlarda korusun süper bir hamilelik geçiriyorsun inşallah bizlerinde böyle olur

ayh geçmiş olsun canım yA hamilelikte ne zor gecer ALLAH kolaylık versin evet nerdeyse 2 yada 3 ay sonra hayatımız müthiş bir şekilde değişicek boshayallersmile bakalım neler bekliyo bizi :CüvCüv:

kesin güzel ve yorucu şeyler bekliyor bizi cnm

canııımmmmmm..çok teşekkür ederim..
darısı sizlerin de başına inşallah..
valla neler yedim içtim, neler yaptım hepsini tek tek anlatırım isteyene :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

valla süper yazmışsın bende hemen hemen senin gibi besleniyorum çok dikkatliyim bu konuda dr iyi gidiyordun diyor ama bakalım ben yinede tedirgin oluyorum,dinlenmek çok önemli demişsin bende 10 hafta kala izne çıkıp bol bol yatmak istiyorum,

günaydın kızlar

Burçincimm kocaman maaşallah sana ve bebişlerine bende senin yazdığın gibi besleniyorum inşallah bizlerde görürüz o günleri...Çıtır anne adayııısağlıcakla gelsinler kuzularınnn

Dırımcım geçmiş olsun çok havalarda bi öyle bi böyle artı dişde çıkarıyolarsa hastalık kaçınılmaz oluyo bu konda kendini suçlama canım arkadaşım hsata olmadan çocuk büyürmü bizler nasıl büyümüşüz sen mükemmel bir annesin sakın bu konuda kendini üzme canım arkadaşımm...
kızlar bende artık iice ağırlaştım korkmaya başladım dinleniyorum bol bol hepiinizi öpüyorum....

Herkese günaydınlar arkadaşlar...........nasılsınız...........
Ya ben bu sefer çok zorlanmaya başladım,niye böyle oldu anlamadım.
Gece ayak ağrılarım saat başı uyandırıyor beni.Belim sırtım of çokmu şikayet ediyorum.Allahım affet beni.
Eşime diyorum ya ben yaşlanıyorum galiba diyorum.Annemde artık kız kuvvetin yok,doğum yaptın 2 kez düşük yaptın vucudun çok yıprandı yine çok iyisin maşallah diyor.Valla tek moral kaynağım anacım.

günaydın canım..inşallah canım sizlere de nasip etsin Allah..evet bence de bol bol dinlen..1-2 haftaya çık izne..sen ikiz hamilesin 40 hafta hesaplayıp da 30. haftada çıkma izne..28den sonra riskli zamanlra giriliyor malum..bol bol dinlen, bol bol yat..aman dikkat canım..
günaydın canım..ne güzel bak sen de dikkatli besleniyomuşsun..korkma ağırlaşmaktan falan..sadece bolca yat dinlen, mecbur olmadıkça kalkma ayağa..
günaydın hatunlaar....... herkes iyidir inşallah...................
günaaaaydııııııınnnnnnn...sanırım herkes iyi ablam ama hava kapalı ya uyuyo heralde hatunlar :)) baksana yine kimsecikler yok (

canım sen bizlerden çoookkk daha deneyimlisin..malum ikiz gebelik hiç kolay değil..olacak böyle sıkıntılar sıkıcaz dişimizi mecbur..bebekler için değer öyle değil mi..?
annecik haklı bence de kolay şeyler değil yaşadıkların..vücudun da yorgun tabi..sen dinlenmene bak..olmadı bi doktoruna danış belki bi ağrı kesici falan önerir sana..bana parol alabilirsin..günde 1 parolun hiç zararı yok sana ve bebeklerine demişti mesela ve baya rahatlatmıştı beni..bir de calsiyum takviyesi belki kemiklerini güçlendirip ağrılarını azaltır..ne biliyim ayaklarını yüksekte tut mesela dinlenirken..
geçmiş olsun tatlım..

burçin cnm doğrusun valla erkenden çıkmak lazım dinlenmek için

günaydın hatunlaar....... herkes iyidir inşallah...................

iyiyiz kayrcm asıl sen nasılsın sonlara az kaldı senin

ah be cnm ne yapalım sızlanıyoruz ama yapacakta bişey yok allah bugünlerimizi aratmasın bende göğüs kafesi ağrılarımdan uyuyamıyorum bütün gece ah ofla geçiyor,hayırlısı ile günlerimizi tamamlayalımda,

valla az kaldı karnımda aşağılara indi artık....burçini sollamasam diye dua ediyorum...inşallah 15 günü geçerim..38 de gözüm yok 36 hafta yeter inşallah

Canım hamd olsun iyiyiz
ALLAH kolaylık versin ya gercekten zor bir durum sonucta kolay degil vucüdün da aynı şekilde yoruluyor. İnşaALLAH sorunsuz bir hamilelik olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…