Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Artık 31lere gelmişsin canım ee sıkıntıların başlaması normal bol bol dinlen hayırlı zamanda gelsinler inşaALLAH
Sen hala calısıyomusun dinlenmeye ayrılmadın mı

merhabalar kızlarrrrr ...bende fena hasta oldum...sabah halamı aradım geldi ama o gelene kadar ömeri yıkamak zorunda kaldım.....kahvaltıları verdim ..makinamı boşalttım...
ağzımın içi acıyor kızlar o kadar fena oldum....

valla az kaldı karnımda aşağılara indi artık....burçini sollamasam diye dua ediyorum...inşallah 15 günü geçerim..38 de gözüm yok 36 hafta yeter inşallah

yok yok sollamazsın..korkma ablam..
ben de önce 34+ dedim geçtim çok şükür, sonra 36+ dedim biliyosun Allah'ıma şükür onu da geçtim..şimdi nasıl rahatım biliyo musun?psikolojim değişti, ruh halim dinginleşti resmen..stres, sıkıntı bitti Allah'a çok şükür..sen de benim gibi adım adım hedef koydun, gör bak geçeceksin hedefleri bir bir..bakarsın sen de ummadığın kadar güzel bi sonuçla alırsın prensesleri kucağına..

canıımmmm çoookkk geçmiş olsun..halan varken hazır bol bol dinlenmeye çalış..
ilaçlarını düzenli al, meyve ye, vitamini ihmal etme..ılık, bol limonlu çay, ıhlamur falan iç..hay Allah yaa geldi mi üstüste gelir işte..

geçmiş olsun cnm evet halan varken bol bol dinlen yatman lazım senin,bende grip oldum valla kafam tutmuyor yatmadan,dinlenmeden geçmiyor,

artvinli o ayak agrısını bilirim insana uyku uyutmuyor bide benim kan dolaşımımdada sorun var tavan yapıyor kimi zaman. sr. konuştum ben bana minoset verdi.eskiden olsa
hayatta geçirmezdi bu ilaç en agırlarını içiyordum geçsin diye. ama allahım yardım ediyor insana haftada 3 geçmemek kaydıyla içiyorum.dr.hergün içebilirsin dedi ama korkuyorum işte .senin gibi bende eşime diyorum yaşlanıyorum ben artık diye aman allahım bu günlerimizi aratmasın.canım bol bol dinlen.yanlız en az 1saatte bir kalkıp dolaşmakta hafifletiyor agrıları canım .

valla az kaldı karnımda aşağılara indi artık....burçini sollamasam diye dua ediyorum...inşallah 15 günü geçerim..38 de gözüm yok 36 hafta yeter inşallah

kayracım sollamassın hayatım. sen yeterki bol bol dinlen. kalmammaya çalış.içinide ferah tut.aklına öyle şeyler getirme allaha emanet ol canım.

geçmiş olsun dırımcım. bol bol ılık su iç hayatım .ıhlamur portakal suyu .yorgunluktanda vücudun direnci düşüyordur canım vitamin takviye alsan iyi olur esasında.allah biran önce şifa versin opuyorumnanaktan

ayh geçmiş olsun canım yA hamilelikte ne zor gecer ALLAH kolaylık versin evet nerdeyse 2 yada 3 ay sonra hayatımız müthiş bir şekilde değişicek boshayallersmile bakalım neler bekliyo bizi :CüvCüv:

yavrummm seni yorucu ama müthiş günler bekliyo bebeğini alıp göğsüne yaslayacaksın ya kokusunu duyacaksın ya o iri iri gözleri ile sana bakacak ya sen onun o cennet kokusunu alacaksın ya....

müthiş mükemmel kelimelere sözücklere sığmayacak cümlelerle anlatılayacak kadar harika bi gelecek bekliyo seni

bu günleirn keyfini çıkar o günler gelecek nede olsa şimdi içinde ve sadece sana aitler bunu keyfini sür doğdukları zaman birikucağına alsa kıskanıyosun hehehe

işte mükemmel anne işte dört dörtlük anne işte bilinçli anne yavrumm senin çocukların için bol özverili bi dokuz ay geçirdin umarım bebekleirnden bunun karşılığını alacaksın doğduklarında onlarda sana uslu bebek olarak teşekkür edecekler fedakarlığının karşılığını vereceklerrr

ayrıca bizlerde seni çok seviyoruz eyşenur ve emirin geleceği günü dört gözle bekliyoruzzzz

yavrum geçmiş olsun siizn eve virüz girmiş anlaşılannn bol yatış yapın ailecek tabi yavru arslanlar izin verirse

artvinli canım sırt üstü yatmak iyi değil hamilelikte ama hanidr abarttığı kadar riskli bi durumda yok yani sırt üstüde yatabilirsin tabi vucut şekli buna pek müsade etmez o ayrı mesela ayak şişmeleir bende pek olmadı acaba albümin mi yükseldi

bizde banyo yaptık bu günnn misss gibi yaw kızlar bu annelik çok güzel yawwww yavrularımın kokusu durmdan burnumun ucunda devamlı kokuları gelio yani ayy kızım ağlıuo mesela şimdi onları çok seviyorummm

sizde doğurun anlayacaksınız benii tabi bu ilk doğumu olanlar için söyleidm 2.3. doğumu olanlar zaten biliodurrrrzemuszemus

oğlum açlığa hiç dayanamıyo acıktımı ortalığı velveleye veriyo çığlık çığlığa ağlıyorrr

kızlar ben bişi demek istiyorum çocuklarımız ufak doğuyolar malum ama hızlıca büyüyolar ve aldıklarımız hızlıca küçülüyo mesela ben 2-3 kilo arası tulumlar almıştım 19 günlüğüz ve tulumlarımız küçüldü mesela ve onun dışında küçülen patikli altlarımız felan oldu üst içlikler.. 19 günde ne kadar giyildi tahmin edebilirsiniz ben onların birilerinin daha işine yaramasını istiyorum herhangi bi karşılık beklemeden burdan isteyen birisi varsa paylaşmak istediğimi belirtmek istiyorummm

ayrıca ben bi cahillik yaptım sanki bolca sütüm varmış gibi süt poşeti aldımki sağıp buzluğa atayım ve sonra kullanayım diye hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum 2 çocuğa yetmiyo bide arttırmayı düşünüyorum aldığım süt poşetleri elidme kaldı anlayacağınız 1 pake açılmamış var içinde 25 tane var lansinosh marka 36.5 liraya aldım burdan çalışan anneler varsa veya sütümü poşetler anneme felan bırakırım diyen varsa yani ihtiyacı olana daha ucuz bi fiyata verebilirim çünkü açılmamış paketi ile elimde kaldı ve çöp olacak 36 liram hani ihtiyacı olan almayı düşünen varsa diye söylüyorum

canım benim yaa..ne güzel sözler onlar..inşallah sağlıkla gelsin de kuzularım göreceğiz bakalım nasıl olacaklar..evet yamaya çalıştım elşmden geleni ama eşim ve annemin de hakkını ödeyemem..malum yalnız başına olmuyor bazı şeyler..
sana bakınca ben de senin için diyorum mükemmel anne diye..hem deli gibi bir sevgin var ve çok güzel ifade ediyosun bunu..hem de daha el kadar minnacık bebeklere yapayalnız bakıyosun üstelik evini ihmal etmeden..asıl sen harikasın canooommmm...

afferinnn kız sana bak ne güzel düşünmüşsün yaa..tabi birilerinin işini görsün cicileriniz..inşallah hakkaten ihtiyacı olan biri sana ulaşır da işini görür onun da..bence başka başlıklara da yaz..sonuçta tek bebek bekleyenlerin de ihtişyacı olabilir..

slm Canan bizde 21+5 haftadayız, Allah ın izniyle bir kızım bir oğlum olucak, kıyafetler iyi durumdaysa ben isterim. İş çıkışları hep burdayım bende yazılanları okuyorum, cicişlerimiz bölümünde alınanlara baktıkça içim açılıyo. iiki bu topik açılmış, insan yalnız olmadığını hissediyo

topiğimiz süperrrrrr,,,
burası olmasa ben de geçiremezdim yaz hamileliğimi,
şimdi takılamıyoruz fakat bebeklerden,
herkese güzel hamilelikler diliyorummm..

yeni hamişlerr huuuuuuu,
aramıza hoşgeldiniizzz,harika bi ryolculuk sizleri bekliyor,keyfinize bakın,,
bu arada,topiğimizin ilk sayfasında bir listemiz var,
orda listede istenen bilgileri aynen sırasıyla bana özelden mesaj atııın,sizi de bu harika listemize ekleyelimmmmm

tabi canım alıyoruz kısa bi süre giyiniyolar büyüyolar hemen keşke banada veren olsa giyecekleri neki çocuğun bide malum çocuk eşyaları pahalı çok para vermek istemiyorum bende çünkü alt tarafı 2-3 ay giyiniyolar sonra kalıyo benim takıldığım başka topic yok artık burdan isteyen olursa burdan veririm

canım benim kıyafeterimiz gayet iyi durumda dediğim gibi çocuklarım 20 günlük ve tulumları ufaldı bile yani 20 günde yıpranma felan olmadı tertemizler 22 haftlıksın sana gönderirim 30 lu haftalarında bana özelden adresini yaz o zamana kadar küçülenler çoğalır topluca gönderirim hayatım

ben kızların ilk prematüre takımlarını,hastane bilekliklerini,birer bezlerini,birer çoraplarını,ilk kestiğim tırnaklarını bohça yapıp sakladım..
ama sonrakileri paylaşmak çok hoş tabi..

selam kızlar acayip yorgunum bugün saat 3 ten 6,30 lara kadar hastaneddeydim çok şükür bebeklerim iyiler biri 730 diğeri 760 gr olmuşlar bide 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sınırın biraz üstünde çıktı şimdi 4 gün sonra 100 lük yapılıcak inşallah iyi çıkar bide demirr eksikliğim yoktu hiç o başlamış demir hapına başladım bizde haberler böyle öptüm hepinizi

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

canım artık gelseler de bişey olmaz diye düşündüğü için izin verdi..yoksa yattım bu haftaya kadar..recep ivedik'i ben de izlemek istiyorum ama bakalım kısmet..

inşallah gidersin canım ya benim koca götürmemekte kesin kararlı bişey mişey olur deyip duruyor

bu arada bugün biraz temizlik yapayım dedim ama ayaklar daha bir davul oldu benim
görseniz korkarsınız acayip sızlıyor belim ağrıyor azıcık bakıyım dedim ama oturamıycam sanırım
ben yatmaya gider bulaşıklarımıda bitirdim iş kalmadı belki ağrılarım geçer

herkeze iyi geceler şimdiden

Canım ya böyle anlatıyosun ya ALLAH herkese tattırsın böyle güzel duyguyu
İnşaALLAH bizlerde sizin gibi oluruzda hemen alışırız :kedi: Nedense zorlukları gözümüz görüyo ne kadar güzel yanları var halbu ki

Geçmiş olsun canım ya ALLAH en ksıa zamanda şifa versin inş..

MaşaALLAH annesi bebişlerine cok güzel kiloları
Ne güzel demir eksikligi yok bende cok eksiklik var sevindim senin adına ....

topiğimiz süperrrrrr,,,
burası olmasa ben de geçiremezdim yaz hamileliğimi,
şimdi takılamıyoruz fakat bebeklerden,
herkese güzel hamilelikler diliyorummm..
Hymarry canım özlettin kendini yahu ne yoruyo senin kızlar seni
Nasılsın iyisin inşaALLAH ...
Kızların ansıl öptüm kocamannn zemuszemus

medinecim tabiki zor yanları varrrr ama bu sevginin bu müthiş duygunun yanında zorluklar ufak kalıyo yeterki göğsüme yatsın o gözleriyle gözlerime baksın ve ben onun o cennet kokusunu duyayım varsın sabaha kadar uyumayayım varsın süt sağmaktan göğüslerim yara olsun varsın salonum 10 gndür süpürülmesin varsın kahvaltımı saat 1.30 da yapayımm................

ama anne olmak herşeye değer inan banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…