merhabalar kızlarrrrr ...bende fena hasta oldum...sabah halamı aradım geldi ama o gelene kadar ömeri yıkamak zorunda kaldım.....kahvaltıları verdim ..makinamı boşalttım...
ağzımın içi acıyor kızlar o kadar fena oldum....
selam kızlar acayip yorgunum bugün saat 3 ten 6,30 lara kadar hastaneddeydim çok şükür bebeklerim iyiler biri 730 diğeri 760 gr olmuşlar bide 50 lik şeker yüklemesi yapıldı sınırın biraz üstünde çıktı şimdi 4 gün sonra 100 lük yapılıcak inşallah iyi çıkar bide demirr eksikliğim yoktu hiç o başlamış demir hapına başladım bizde haberler böyle öptüm hepinizi
medinecim tabiki zor yanları varrrr ama bu sevginin bu müthiş duygunun yanında zorluklar ufak kalıyo yeterki göğsüme yatsın o gözleriyle gözlerime baksın ve ben onun o cennet kokusunu duyayım varsın sabaha kadar uyumayayım varsın süt sağmaktan göğüslerim yara olsun varsın salonum 10 gndür süpürülmesin varsın kahvaltımı saat 1.30 da yapayımm................
ama anne olmak herşeye değer inan banaaaa
yine bugun doktordaydık karnımda sertleşme oldu dün akşam bende sabah gittim bir defa oldumu korkma dedi doktor ama şimdi yine sert kızlar sizinde karnınız sertleşiyormu
merhaba kızlar nasılsınız...Canancım ne güzel anlatmışsın anneliği...ahh bende duymak istiyorum artık kuzularımın cennet kokusunu...
Dırımcım allah şifa versin nazarlara geldin sen oku kendini çocuklarını bol bol c vitamini ıhlamur falan iç ii gelir ...
canım bendede sürekli oluyordu taş gibi oluyodu kasılma onlar ve düzenli olmadığı sürece tehlike yok diye biliyorum ama düzenli kasılma oldumu o zaman ciddi bişi var demektirgeçmiş olsun canım
maşallah kuzularına canım banada geçen cumartesi 50 lik yapıldı Allah şükür normal çıktı ama
yine bugun doktordaydık karnımda sertleşme oldu dün akşam bende sabah gittim bir defa oldumu korkma dedi doktor ama şimdi yine sert kızlar sizinde karnınız sertleşiyormu
ALLAH herkese tattırsın bu güzel duyguları...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım ne kadar sertlaşıyo ki öyle doktora gitme ihtiyacı hisettin benim karnım hep sert öyle cok yumusak degil ama seni rahatsız ediyo bu durum sanırım
canım bendede sürekli oluyordu taş gibi oluyodu kasılma onlar ve düzenli olmadığı sürece tehlike yok diye biliyorum ama düzenli kasılma oldumu o zaman ciddi bişi var demektir
herkese selam geçmişi okuyamadım. hepiniz iyisinizdir umarım. cerenim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. yavrum benim ciyak ciyak ağlıyor çişini yaptıkça.. o yüzden pek vaktim yok bi cee diyim dedim. hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım.
ay bu arada burçinn canım sanırım doğurmadın ama bugün yarındır allahım bi aqvazda kurtarsın canım..
offf dirim ya bi ahat gün yok sana sürekli bişiler çıkıyo ywww yazıyı okuyunca anam ağızlarına da sürmüşler diyecektimki sen şükür sürmediler demişsin canım ne diyeyeim ya geçmiş olsun vallahi
ee bi söz var komşu komşunun eşşeğini türkü söyleyerek ararmış aynı o hesap yani kimse snein çocuklarınla sen gibi ilgilenmez herkes amann yapayımda başımdan savayımda nasıl olursa olsun diyo
wavy cim burdamısın bilmiyorum ama geçmiş olsun ya benim kızda çok cıvık mıçıyo heo kukusunun dudaklarının arasına doluyo temizlemeyede korkuyorum elim yırtar felan diye bugn ıslak mednidlle biraz temizlemeye uğraştım ama tam temizlenmeid çok küçük kukusu ama içine doluyo işte off offf mikrop kapacak diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?