Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar nasılsınız...Canancım ne güzel anlatmışsın anneliği...ahh bende duymak istiyorum artık kuzularımın cennet kokusunu...
Dırımcım allah şifa versin nazarlara geldin sen oku kendini çocuklarını bol bol c vitamini ıhlamur falan iç ii gelir ...

geçmiş olsun canım

maşallah kuzularına canım banada geçen cumartesi 50 lik yapıldı Allah şükür normal çıktı ama

yine bugun doktordaydık karnımda sertleşme oldu dün akşam bende sabah gittim bir defa oldumu korkma dedi doktor ama şimdi yine sert kızlar sizinde karnınız sertleşiyormu

ALLAH herkese tattırsın bu güzel duyguları...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yine bugun doktordaydık karnımda sertleşme oldu dün akşam bende sabah gittim bir defa oldumu korkma dedi doktor ama şimdi yine sert kızlar sizinde karnınız sertleşiyormu

Geçmiş olsun canım ne kadar sertlaşıyo ki öyle doktora gitme ihtiyacı hisettin benim karnım hep sert öyle cok yumusak degil ama seni rahatsız ediyo bu durum sanırım

çok az kaldı canım sende duyacaksın evlatlarının cennet kokusunuu
canım bendede sürekli oluyordu taş gibi oluyodu kasılma onlar ve düzenli olmadığı sürece tehlike yok diye biliyorum ama düzenli kasılma oldumu o zaman ciddi bişi var demektir
ALLAH herkese tattırsın bu güzel duyguları...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aminnn:CüvCüv:

Selam kızlar......yine kimsecikler yok.
Canancım albüm olmadım.ayaklarımda şişlik yok zaten uyuşma ve ağrı var
NEFES sendedemi ayak ağrısı oluyordu.tek çözüm ağrı kesicimi yani.
Ya sanki benim çok erken başladı bu ayak ağrıları,aman onlara bir sakıncası olmasında,ben çekerim ne yapalım artık.

Geçmiş olsun canım ne kadar sertlaşıyo ki öyle doktora gitme ihtiyacı hisettin benim karnım hep sert öyle cok yumusak degil ama seni rahatsız ediyo bu durum sanırım

yeşekkürler canım karnım benimde hep sert rahatsız olmak biyana doktorum söyledi karnının heryeri sertleşirse hemen ara ve geldiye bende aradım gittim korkacak bişey yok dedi 45 dakikada bir olursa sakın ihmal etme gel dedi

canım bendede sürekli oluyordu taş gibi oluyodu kasılma onlar ve düzenli olmadığı sürece tehlike yok diye biliyorum ama düzenli kasılma oldumu o zaman ciddi bişi var demektir

evet doktorumda aynı şeyi söyledi canım aman inşallah olmaz bidaha

tembel hamişler ne olacak ben 2 çocukla burdayım siz ay oram ağrıyo ay buram ağrıyooo

pöff ya canım sigara istiyo memişler şişti süt sağmam lazım belim yine fena ağrıyo
size söylüyom ama benimde sizden altta kalır yanım yok

herkese selam geçmişi okuyamadım. hepiniz iyisinizdir umarım. cerenim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. yavrum benim ciyak ciyak ağlıyor çişini yaptıkça.. o yüzden pek vaktim yok bi cee diyim dedim. hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım.

ay bu arada burçinn canım sanırım doğurmadın ama bugün yarındır allahım bi aqvazda kurtarsın canım..

kayra canımmm. yok anacım geçm iş falan okuyamıyom. sabahtan beri kk açoık anca şimdi bakabildim. oda nerde bakabiliyom bil bakem:)):kedi:
umarım iyisindir canım seninde haftan yaklaşıyor. oyyy heyecan dorukta. öpüyom canım başladı benimkiler yine çığırmaya..

aaaa wavy cnm idrqar yolumu olmuşş ahhh çok geçmiş olsun cnm yaaaa
doktor olacağım heee şaştım kendime şimdii

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah

ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff

offf dirim ya bi ahat gün yok sana sürekli bişiler çıkıyo ywww yazıyı okuyunca anam ağızlarına da sürmüşler diyecektimki sen şükür sürmediler demişsin canım ne diyeyeim ya geçmiş olsun vallahi
ee bi söz var komşu komşunun eşşeğini türkü söyleyerek ararmış aynı o hesap yani kimse snein çocuklarınla sen gibi ilgilenmez herkes amann yapayımda başımdan savayımda nasıl olursa olsun diyo
wavy cim burdamısın bilmiyorum ama geçmiş olsun ya benim kızda çok cıvık mıçıyo heo kukusunun dudaklarının arasına doluyo temizlemeyede korkuyorum elim yırtar felan diye bugn ıslak mednidlle biraz temizlemeye uğraştım ama tam temizlenmeid çok küçük kukusu ama içine doluyo işte off offf mikrop kapacak diye ödüm kopuyo

eyvahedigeldismileboshayallersmilebayanssulusmilesempatiksalakcinniolumunekankayizsmileohaoldumsmile

canancığım ne diyem bunada şükür
halam hiçbir işe el sürmüyor sadece çocuklara oynuyor
ben çamaşıra bulaşığa yemeğe evin işine bakıyorum...
hee çocukları beslemeyide ortak yapıyoruz...

ama çocuk bakımında tek çocuk mantalitesinde ve kendi torunu kımıldamadığı için yerinden öle sanııyor kaçkere kanepede bıramış bez almaya gelmiş çocukları
dedim hala onlar durmaz düşer dedim ...ben dur dedim diyo allahtan durmuşlar...
en gıcık olduğum şey çocukların altını alıyolar bezin ağzı açık yere koyuyolar ,
eee diğer çocuk hemen ona saldıryo bu sefer bi panik...
valla 6 senedir kırmadan kullandığım çay bardağım kırıldı
yani bu bir şikayet değil ama çocuklar ayaklanmış ellerin ualaşacağı yere konmamalı
sonra bugün sehpaya çay bardağını koymuş halam arkasını döndü ali devirdi bardağı
şimdi o bardak çay dolu değildi ...ama ya dolu olsaydı çocuk haşlansaydı
çocuğun göğüs kısmı kople ıslakdı...halımın üzeri kapalı olmasından korundu
ama koltuğuma geldi...eee halam panik yaptı ....çocuğama baksın bardağa mı baksın derken....koltuk çayı emecek hemen sabunlu bezle sildim..

çocuklara kıyafet getirdim...
şimdiye kadar hep alt aldım sırtlarına kadar çıksada ne yere bulaştırdım ne koltuğuma
ama halam sağolsun koltuğun örtüsünü mok yaptı....
yani kızlar hasta olmakkkk yasakkkkkkkkkkkkkkk
rabbim şifa versin .....ve şükrediyorum o da gelmeseydi olmazdı
gücüm yok çocuklara enerji harcamaya....mafoldumben

canan cnm kızın küçük cnm ama bu konuda çok hasas sana önerim lovobada yıka kızının özel bölgesini
çünki bebekler çok hasas ıslak mendil kullanma dondurma kutuları varya ona ılık su yap pamukla sil cnm bi süre

wavy hayatım yaaa geçmiş olsun dedimmi bilmem ama çok geçmiş olsun rabbim vermesin zaten gaz sorununuz varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…