Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hay Allah ya geçmiş olsun canım..Allah tez zamanda şifa versin kuzucuğuna..
evet doğum da çok yakın,en çok 1 haftamız var bakalım..inşallah kendileri gelmezler de şöyle keyifle bavulumuzu alıp gidelim istiyorum..bu zamana kadar gönlümce geldim inşallah doğum da gönlüme göre olur..güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz..
ahhhhh ahhh..okurken daha yoruldum yaa..bu paşalar gün geçtikçe daha da cingöz oluyo..bak şunların yaptığına..nasıl da üzmüşler güzel anneciklerini..hadi şimdi dinlenmeye çalış birazcık bitanem yaa..dinlenmeden iyileşemezsin ki ( ooofff off..
ahh ben terim o devrim prensesi..dikkat et annesi, sen güzelce temizliyosun minişleri suları ısıstıp ısıtıp bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma sen..

canan canım çok sağol. ben aslında ikisininda poposunu kaka yaptıklarında banyoda yıkıyordum. şimdi annemlede kalıyoruz. onların banyo çok dar iki kişi giremiyo o yüzden popo yıkama yerine ılık suyla iyice siiyoruz. sanırım ondan oldu diyorum. çünkü şimdiye kadar ne zaman kaka yapsalar hemen belden aşapı güzelce sabunluyorduk eşimle birlikte. dikkat et derim canım bi de temizlerken kesin biliyorsundur yukarıdan aşağıya temizle canım ıslak mendilde kullanma derim koy bi leğene su bezle güzelce temizle ıslak mendiller temiz yamıyo gibi geliyor bana.
dirim canım çok sağoll.
yav uyumuyor bunlar yarasa bunlar yarasaaaaa(

ayyy bu saat oldu benimkilerde uyumuyorrrrrrrrr

bu saat oldu benimkiler de uyumuyo valla..hem kıpır kıprlar uyutmuyolar..hem magnezyumu bıraktık tabi kasılmalar fazla..şu 1 haftayı da sağlıkla geçirsek bari..bu akşam da azıcık çıktım dışarı ama alışık değilim ya nasıl yorgunum anlatamam..mahvolmuşum valla..ama uyuyamıyorum da şimdi oramın buramın ağrısından off yaa..

canım daha evel yazdıgım gibi bende zaten var olan şey bu .benim dizimden aşagıda agrılarım yukarıda hiçbirşey yok. yer çekimine karşı koyamıyor benim kan .ama dr daha ileride hamilelik agrıların başlıyacak başa çıkamassın kilo almamaya çalış yerinden kalkamassın dedi.varizlerin varsa oda yapar bide bende varizde var tabi şuanda çıldırdılar
ama dogumdan sonra geçiyor onlar.bence dr konuş başka sebebi yoksa tek çözüm ilaç ne masaj ne ayaklarını yukarı kaldırmak hiç birşey yaramıyor .

ayyy ben ona kıyamam biz koca insanlar dayanamıyoruz enfeksiyona. canı yanıyordur onun şimdi.bebeişleri bir şeye alıştırdınmı bir gün farklı birşey yaptıgında kaldırmıyor bünyeleri hemen tepki veriyor allahım şifa versin biran önce

dirimcim senin evde hergün bir macera var allah kolaylık versin bitanem ya .bakalım biz neler yapacagız .hatta bugün eşime dedim .biz iki kişi dışarı çıktıkmı özellikle bir çocuga yetemiyoruz .bu kuzular gelince ne olacak .benim oğlanın istegide bitmez daha kapıdan girdigi gibi ilk söyledigi şey çizgi film aç muzumu ver çikolatamı ver yemek mevzu bile deyil tabi .daha gerisini saymayayım bu montunu çıkarıp odasına götürene kadar.bebekler olunca daha haydutlaşacak bide berk valla senin yazıları okudugumda imdatdiyorum .bide kendimi 3 taneyle düşününce avazım çıktıgı kadar imdatdemek geliyor içimden.
ama yinede onlar dünyanın en güzel şeyleri herşeye deyiyorlar.

eee onlarıda heyecan sardı acele ediyorlar artık annesi .hem bide alıştırma anne nasıl uyanık tutulur .aman kasılmalarına dikkatet kuzum sıklıgına yani .ohhh gezmiş ne güzel iyi yapmışsın yeter artık demi evin içine kapandıgın dr izin vermişken çok yormadan gez canım en sevdigin yerlere git bişey kalmadı şuarda allaha emanet ol canımmm

dirimcim valla okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi yoruldum .
arada bende diyorum çevremizden yardım istiyoruz sagolsunlar yapmaya çalışıyorlar ama bir dönüp bakıyorsun daha çok yorulmuşsun cebelleşmişsin başı dönüyor insanın kimi zaman.kimse kimsenin düzenine ayak uyduramıyor ee buda normal .ama benim bir yengem var yok böyle birşey kadın resmen bir motor. ben dr gidiyorum eve bir geliyorum perdeler yıkanmış ev süprülmüş silinmiş yemekler ocakta ütüler yapılmış bukadar pratik olur insan .tek duam dogumdan sonra sıksık gelmesi .böylesine can kurban sana birşey kalmıyor.
ama şuda bir gerçek seninkilerde hızır gibi yetişiyor sana bunu bulamıyanda var .
kızzzzz canan lafım sana o kaynananı lafla paralayasım geliyor valla.klava:

canan ne güzel anlatmışsın. herşey vız geliyor insana .allah kadını nekadar çok seviyorki böyle bir güzelligi duyguyu ona yaşatıyor.ben her zaman derim bir insan hiç bir şeyi bu kadar yogun ve haz verir şekilde yaşayamaz .düşünsene o uyanmadan 15 sn önce gözünü açıyorsun uyanacagını acıkacagını hissediyorsun .
bir olay anlatayım .oğlum bakıcısıyla evde bende işerimde çalışıyorum ama nasıl bir yogunluk var su içecek vakit yok öyle birgün ama ben bir anda koptum kalbimde bir çarpıntı surat olmuş kıpkırmızı içim daraldı hani çküz oturdu derler ya benim on öküz oturdu yüreyime yok çalışamıyorum daraldım .kızlar abla çık dışarı hava al dedi bende tam çıktım tel çalıyor inanın onun sesi bile kulagıma cayır cayır geliyor.neyse arayan sibel abla bir gelebilirmi eve demiş zaten çok yakın evim. hemen gittim içeri girdim.sibel ablaya bakınca kendi yüzümü gördüm sanki kıpkırmızı olmuş ayakta zoor duruyor.abla noldu dedim berkemi bişeyoldu korkma berk iyi şimdi .neyse girdim içeri benim haydur pek keyifli oynuyor içeride .sibel abla meyvasını yediriyor agzını siliyor .elindekileri bırakmaya mutfaga gidiyor tam kapıyı kapatacak oda allahtan işte berke bakıyor ne görsün mos mor
gık yok burnunda meyveler geliyor artık yazık kadın kendine getiriyor ama koptum diyor dünya yıkıldı başıma diyor .ya dönmeseydi bir an için allahım korumuş.oğlumu oan anladım niye işyerinde o hale geldigimi annelik işte allah malumediyor anneye .
yavrularımız ilk önce allaha emanet sonra bize melekler hep yanlarında olsun kuzuların:Saruboceq:

günaydın kızlar...hayırlı cumalar....

ben gripi atalamadım henüz çok yorgunum gece burnum tıkandığı için uyuyamıyorum,gündüz işte of çok sinir bu grip hamilelikte,,,aman dikkat edin kızlar bu havalarda,,

wavy cnm geçmiş olsun kuzuna,,,,

dırım sanada rabbim koaylık versin yine bir atraksiyonlu gece geçirmişsin,maşallah atom karınca gibisin,,,,,

canancğm ne güzel anlatmışsın mayıs gelsede bende kuzularımı kucağıma aasım geldi bir an önce

bende çok tedirginim bu konuda ikiside kız benimde en çok temizleme konusunda kasılıyorum,

kızlar doktorum bana hep sol tarafına yat dedi,doğru olan buymuş.iki gündür hem gündüzleri hemde geceleri hep sol tarafıma yatıyorum.ama sol kolum,omzum ve sırtım ağrı yapmaya başladı artık.birde sola dönünce sanki bebeklerimde gelip oraya yığlıyorlar sizce bu durum normal mi?kızlar sırt üstü falan yatmamamız mı lazım hiç,anlamadım ki..

canım 2 gün nedir ki..?
aylardır çekiyorum o ağrıları..sırtım, omzum, kolum ve hatta belimin sol tarafı çok fazla ağrıyo..ama dayanıcaz..çünkü sola yattığımızda rahimden kan akışı daha fazla oluyor bebeklere ve daha güzel gelişiyolar..uzun oturuş olabilir belki ama sırtüstü yatma derim ben..bebekler nefessiz kalabiliyo ya da kordona dolanma riskleri oluyo o zaman çünkü..

firdos canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim dr 28.haftadan sonra sola yatmamın gerekebilecegini bebeklerin kilolarına baglı oldugunu söyledi .ama burçin daha evel yazmıştı her yemekten sonra yarım saat yatıyorum diye soluna yani yanlış hatırlamıyorsam. bende şimdiden yemeklerden sonra yatmaya çalışıyorum o şekilde.
dümdüz sırt üstü yatılmasının iyi olmadıgını biliyorum bide .

sağol canım,o zaman yapacak birşey yok.sola yatmaya devam.ama bende şöyle birşey oluyor,sola yatınca o tarfıma doğru birşeyler toplanıyor sanki.elimle destek yapıyorum.bebekler olabilir mi bu toplanan şey? birde geceleri sola döner dönmez kasıklarıma doğru pıt pıt bişeyler değiyor.

bugün 19+0 oldum canım,5.aya girdim Allah'ın İzniyle.bende hep sırt üstü yatardım,o zaman asla yapmıyım artık.sana da sorayım,haftalarımız yakın çünkü.ben sola döner dönmez hemen o tarafıma birşeyler gelip yığılıyor.sende de oluyor mu bu?

hayırlı cumalar herkese.....

firdos canım ben 13+4 haftadayım daha ama şimdiden sola yattığımda yığılma bende de oluyo.sola yatmak problem değilde yığılma olunca bebekler rahatsız olacaklar diye endişeleniyo insan.umarım normaldir.

şuan bende öyle birşey yok . ama anımsıyorumda senden daha ufakken vardı elimi karnımın altına koyuyordum hatta ama şimdi yok canım bide ben sırt üstü yatıyorum ama dizlerimi toplayarak ayaklarımı uzatmadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…