hay Allah ya geçmiş olsun canım..Allah tez zamanda şifa versin kuzucuğuna..herkese selam geçmişi okuyamadım. hepiniz iyisinizdir umarım. cerenim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. yavrum benim ciyak ciyak ağlıyor çişini yaptıkça.. o yüzden pek vaktim yok bi cee diyim dedim. hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım.
ay bu arada burçinn canım sanırım doğurmadın ama bugün yarındır allahım bi aqvazda kurtarsın canım..
ahhhhh ahhh..okurken daha yoruldum yaa..bu paşalar gün geçtikçe daha da cingöz oluyo..bak şunların yaptığına..nasıl da üzmüşler güzel anneciklerini..hadi şimdi dinlenmeye çalış birazcık bitanem yaa..dinlenmeden iyileşemezsin kiayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff
ahh ben terim o devrim prensesi..dikkat et annesi, sen güzelce temizliyosun minişleri suları ısıstıp ısıtıp bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma sen..offf dirim ya bi ahat gün yok sana sürekli bişiler çıkıyo ywww yazıyı okuyunca anam ağızlarına da sürmüşler diyecektimki sen şükür sürmediler demişsin canım ne diyeyeim ya geçmiş olsun vallahi
ee bi söz var komşu komşunun eşşeğini türkü söyleyerek ararmış aynı o hesap yani kimse snein çocuklarınla sen gibi ilgilenmez herkes amann yapayımda başımdan savayımda nasıl olursa olsun diyo
wavy cim burdamısın bilmiyorum ama geçmiş olsun ya benim kızda çok cıvık mıçıyo heo kukusunun dudaklarının arasına doluyo temizlemeyede korkuyorum elim yırtar felan diye bugn ıslak mednidlle biraz temizlemeye uğraştım ama tam temizlenmeid çok küçük kukusu ama içine doluyo işte off offf mikrop kapacak diye ödüm kopuyo
canan canım çok sağol. ben aslında ikisininda poposunu kaka yaptıklarında banyoda yıkıyordum. şimdi annemlede kalıyoruz. onların banyo çok dar iki kişi giremiyo o yüzden popo yıkama yerine ılık suyla iyice siiyoruz. sanırım ondan oldu diyorum. çünkü şimdiye kadar ne zaman kaka yapsalar hemen belden aşapı güzelce sabunluyorduk eşimle birlikte. dikkat et derim canım bi de temizlerken kesin biliyorsundur yukarıdan aşağıya temizle canım ıslak mendilde kullanma derim koy bi leğene su bezle güzelce temizle ıslak mendiller temiz yamıyo gibi geliyor bana.
dirim canım çok sağoll.
yav uyumuyor bunlar yarasa bunlar yarasaaaaa(
Selam kızlar......yine kimsecikler yok.
Canancım albüm olmadım.ayaklarımda şişlik yok zaten uyuşma ve ağrı var
NEFES sendedemi ayak ağrısı oluyordu.tek çözüm ağrı kesicimi yani.
Ya sanki benim çok erken başladı bu ayak ağrıları,aman onlara bir sakıncası olmasında,ben çekerim ne yapalım artık.
herkese selam geçmişi okuyamadım. hepiniz iyisinizdir umarım. cerenim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. yavrum benim ciyak ciyak ağlıyor çişini yaptıkça.. o yüzden pek vaktim yok bi cee diyim dedim. hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım.
ay bu arada burçinn canım sanırım doğurmadın ama bugün yarındır allahım bi aqvazda kurtarsın canım..
ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff
bu saat oldu benimkiler de uyumuyo valla..hem kıpır kıprlar uyutmuyolar..hem magnezyumu bıraktık tabi kasılmalar fazla..şu 1 haftayı da sağlıkla geçirsek bari..bu akşam da azıcık çıktım dışarı ama alışık değilim ya nasıl yorgunum anlatamam..mahvolmuşum valla..ama uyuyamıyorum da şimdi oramın buramın ağrısından off yaa..
canancığım ne diyem bunada şükür
halam hiçbir işe el sürmüyor sadece çocuklara oynuyor
ben çamaşıra bulaşığa yemeğe evin işine bakıyorum...
hee çocukları beslemeyide ortak yapıyoruz...
ama çocuk bakımında tek çocuk mantalitesinde ve kendi torunu kımıldamadığı için yerinden öle sanııyor kaçkere kanepede bıramış bez almaya gelmiş çocukları
dedim hala onlar durmaz düşer dedim ...ben dur dedim diyo allahtan durmuşlar...
en gıcık olduğum şey çocukların altını alıyolar bezin ağzı açık yere koyuyolar ,
eee diğer çocuk hemen ona saldıryo bu sefer bi panik...
valla 6 senedir kırmadan kullandığım çay bardağım kırıldı
yani bu bir şikayet değil ama çocuklar ayaklanmış ellerin ualaşacağı yere konmamalı
sonra bugün sehpaya çay bardağını koymuş halam arkasını döndü ali devirdi bardağı
şimdi o bardak çay dolu değildi ...ama ya dolu olsaydı çocuk haşlansaydı
çocuğun göğüs kısmı kople ıslakdı...halımın üzeri kapalı olmasından korundu
ama koltuğuma geldi...eee halam panik yaptı ....çocuğama baksın bardağa mı baksın derken....koltuk çayı emecek hemen sabunlu bezle sildim..
çocuklara kıyafet getirdim...
şimdiye kadar hep alt aldım sırtlarına kadar çıksada ne yere bulaştırdım ne koltuğuma
ama halam sağolsun koltuğun örtüsünü mok yaptı....
yani kızlar hasta olmakkkk yasakkkkkkkkkkkkkkk
rabbim şifa versin .....ve şükrediyorum o da gelmeseydi olmazdı
gücüm yok çocuklara enerji harcamaya....mafoldumben
medinecim tabiki zor yanları varrrr ama bu sevginin bu müthiş duygunun yanında zorluklar ufak kalıyo yeterki göğsüme yatsın o gözleriyle gözlerime baksın ve ben onun o cennet kokusunu duyayım varsın sabaha kadar uyumayayım varsın süt sağmaktan göğüslerim yara olsun varsın salonum 10 gndür süpürülmesin varsın kahvaltımı saat 1.30 da yapayımm................
ama anne olmak herşeye değer inan banaaaa
medinecim tabiki zor yanları varrrr ama bu sevginin bu müthiş duygunun yanında zorluklar ufak kalıyo yeterki göğsüme yatsın o gözleriyle gözlerime baksın ve ben onun o cennet kokusunu duyayım varsın sabaha kadar uyumayayım varsın süt sağmaktan göğüslerim yara olsun varsın salonum 10 gndür süpürülmesin varsın kahvaltımı saat 1.30 da yapayımm................
ama anne olmak herşeye değer inan banaaaa
offf dirim ya bi ahat gün yok sana sürekli bişiler çıkıyo ywww yazıyı okuyunca anam ağızlarına da sürmüşler diyecektimki sen şükür sürmediler demişsin canım ne diyeyeim ya geçmiş olsun vallahi
ee bi söz var komşu komşunun eşşeğini türkü söyleyerek ararmış aynı o hesap yani kimse snein çocuklarınla sen gibi ilgilenmez herkes amann yapayımda başımdan savayımda nasıl olursa olsun diyo
wavy cim burdamısın bilmiyorum ama geçmiş olsun ya benim kızda çok cıvık mıçıyo heo kukusunun dudaklarının arasına doluyo temizlemeyede korkuyorum elim yırtar felan diye bugn ıslak mednidlle biraz temizlemeye uğraştım ama tam temizlenmeid çok küçük kukusu ama içine doluyo işte off offf mikrop kapacak diye ödüm kopuyo
kızlar doktorum bana hep sol tarafına yat dedi,doğru olan buymuş.iki gündür hem gündüzleri hemde geceleri hep sol tarafıma yatıyorum.ama sol kolum,omzum ve sırtım ağrı yapmaya başladı artık.birde sola dönünce sanki bebeklerimde gelip oraya yığlıyorlar sizce bu durum normal mi?kızlar sırt üstü falan yatmamamız mı lazım hiç,anlamadım ki..
kızlar doktorum bana hep sol tarafına yat dedi,doğru olan buymuş.iki gündür hem gündüzleri hemde geceleri hep sol tarafıma yatıyorum.ama sol kolum,omzum ve sırtım ağrı yapmaya başladı artık.birde sola dönünce sanki bebeklerimde gelip oraya yığlıyorlar sizce bu durum normal mi?kızlar sırt üstü falan yatmamamız mı lazım hiç,anlamadım ki..
günaydın kızlar...... cumanız mübarek olsun..............
canım 2 gün nedir ki..?
aylardır çekiyorum o ağrıları..sırtım, omzum, kolum ve hatta belimin sol tarafı çok fazla ağrıyo..ama dayanıcaz..çünkü sola yattığımızda rahimden kan akışı daha fazla oluyor bebeklere ve daha güzel gelişiyolar..uzun oturuş olabilir belki ama sırtüstü yatma derim ben..bebekler nefessiz kalabiliyo ya da kordona dolanma riskleri oluyo o zaman çünkü..
firdos canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim dr 28.haftadan sonra sola yatmamın gerekebilecegini bebeklerin kilolarına baglı oldugunu söyledi .ama burçin daha evel yazmıştı her yemekten sonra yarım saat yatıyorum diye soluna yani yanlış hatırlamıyorsam. bende şimdiden yemeklerden sonra yatmaya çalışıyorum o şekilde.
dümdüz sırt üstü yatılmasının iyi olmadıgını biliyorum bide .
bugün 19+0 oldum canım,5.aya girdim Allah'ın İzniyle.bende hep sırt üstü yatardım,o zaman asla yapmıyım artık.sana da sorayım,haftalarımız yakın çünkü.ben sola döner dönmez hemen o tarafıma birşeyler gelip yığılıyor.sende de oluyor mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?