Ah canım cok geçmişler olsun yaa bide sen hasta olunca ne zor olmus yaa Rabbim yardım eylesin..merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki
kendimi kuytu köşede kalmış gibi hissediyorum
kocamın ve halamın özele gitme çocuk iyi olur ikigün ilaç vermekle geçmez demelerine aldırış etmeden
hastaneden doktorumuzdan randevu aldım hemen yola çıktım
ömerin 3 gecedir ateşler içinde ve gündüzleri gözünü açamıyor....
hastaneye gittik daha kapıda soydular çocuğumu ateş 38.8 di
muayne oldu acilde iki iğne yapıldı kan alındı
akciğer filmi çekildi....çocuk iğneden sonra tabi rahatladı uyudu....tahliller temiz çıktı
akciğer filmi dışında broşit dedi ama öle ilerlemiiş bişey yok dedi...
nefes için dedi ilaçlı oksijen vereceğiz dedi...1 saat oldu geleli yemek yedim ömerimde uyuşturucu almış gibi uyuyor....
doktorda ağlamaya başladım ben bakamıyormuyum dedim....doktor güldü ..
kendine ve bu oğluna bakamıyorsun dedii...sadece öteki oğluna bakmışsın dedi
bazı çocuklar virüsleri nezle ve girp olarak atlatır bazılarıda böyle olur dedi
bunu oğlunuzun vücudu yapıyor dedi..
o oksijeni alınca nefesi acıldı deliksiz uyuyor...ben çok fenayım ama
kaynımı aradım yarın anneni bize getir dedim...c.tesi pazar ömerin iğnesi var aliye bakar en azından
ama işlerin hepsi bana bakıyor bakalım vücudum ne kadar dayanacak
annem sağolsun bu durumda afrası tafrasını yaptı ...bugün hastaneye gelmek için istiyorsa geleyim diye halamla haber yolluyor yaaa..............ve ben hastayım çocuklar hasta demedi kızım gelin bize diye...
Kızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile
Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa
Burçin canım şu an sadece seni merak ettiğim için girdim fırsat bulmuşken...merak ettim doğum gerçekleştimi diye..Maşallah canım harika bir haftadasın...Ben doğuma hiç açılmam ve sancım olmadan girmiştim..doktorum bekletmek istemişti 1 hafta daha ama ben çok zorlanıyordum...Canım Burçin inşallah sağlıkla güzel haberlerini alacağız ve inşallah ben senin doğuma gittiğin zaman sana Kur'an-ı Kerim okuyacağım dualarım seninle...Ömrünün en güzel günü olacak o gün...opuyorumnanaktancanım ben direk sana bişey söylemedim ki..neden alındın anlamadım..
hepimiz zaman zaman aklımıza takılanları soruyoruz, sorucaz da..ama zaten geçirdiğimiz zaman kolay değil..zamanla daha iyi anlayacaksın beni, hele bi ağırlaş bak..bizim burada çok güzel arkadaşlıklarımız oldu, bir çoğumuz telefonlaşıyor birbirimize gidip geliyoruz bile..demek istediğim oydu benim siz buranın tadını alamadınız derken..yani bu süreçte sorular, sorunlar da olacak elbette ve destek olacağız birbirimize ama en önemlisi bu zor dönemde beraber sohbet edip hoş vakit geçirmek ve bu olumsuzluklardan uzaklaşabilmek..
ben burada herkese elimden geldiğince destek olup gördüğüm her soruya satırlarca cevap yazıyorum ve bunu yaparken de gocunmuyorum..ama burada tüm arkadaşlarımızı dualarla uğurladık doğuma, şimdi sıra bana geldi ve bakıyorum bakıyorum kimse yok..sadece aklına bir soru takılan uğruyor o kadar..buna bozuldum, üzüldüm ve hatta biraz kızdım o kadar..
yanlış anlayıp alınacak bişey yok yani..!! opuyorumnanaktan
Artvinli canım seninde haftan ilerlemiş maşallah canım,çok seviniyorum senin adına..Burcincim kesinlikle sana katılıyorum.Ben ilk bu topiği keşfettiğimde,daha ikiz annesideğildim.Aama hep yazılanları takip ederdim.egeli,hymary,kaswa,wayv, kevser,canan,çekirgeler hiç biri doğum yapmamıştı,kayranın ve muallim ablanın daha çıtır hamilelikleriydi çok güzel muhabbetler olurdu.AMA şimdi bende çok şükür katıldım bu topiğe ama şimdi kiiiiiiimsecikler yok.
Hadi sen 1 haftaya kadar doğumunu yapıcan allahın izniyle meşgul olduğun günler başlayacak.
Ya ben benim sorularıma,sorunlarıma kim yardımcı olacakbilmiyorumkismile
Burçin canım şu an sadece seni merak ettiğim için girdim fırsat bulmuşken...merak ettim doğum gerçekleştimi diye..Maşallah canım harika bir haftadasın...Ben doğuma hiç açılmam ve sancım olmadan girmiştim..doktorum bekletmek istemişti 1 hafta daha ama ben çok zorlanıyordum...Canım Burçin inşallah sağlıkla güzel haberlerini alacağız ve inşallah ben senin doğuma gittiğin zaman sana Kur'an-ı Kerim okuyacağım dualarım seninle...Ömrünün en güzel günü olacak o gün...opuyorumnanaktan
tünaydın kızlar.
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi pek okuyamadım.ben pek iyi deyilim dünden beridir.biraz dışarı çıktım bebişlere alışverişedeyim diye kıracagım bu karamsarlıgı alışverişi yapacagım dedim yazık eşimde bir hevesle geldi öğlen gittikte yine elim boş geldim .tabi eşimin azını kapatayım diye bir iki parça aldım .hep bahane yok nurası pahalı yok burda güzel birşey yok belki daha güzelleri gelir yazık oda anladıki sonunda gel hadi başka gün gidelim dedi kurtuldum .sanki bütün magaza üstüme geliyor boğazlıyorlar beni napacagım bilmem bu durumu hayırlısı olsun napayım bunuda atlatacagım .
ama dünden beri tansiyonum bir iniyor bir çıkıyor hayatta bilmem tansiyonum çıksın berktede olmamıştı .heralde bu sefer tansiyon sorunu yaşayacagım .
oğlum cigi film seyrederken bir bakayım dedim .yakalanmassam geçmişe bakarım .bide rakamlarla sorunumuz var bugünden itibaren evdede bir çalışma düzeni ayarlayacagız iyice agırlaşmadan şu rakam problememizi halletmemiz lazım .bana inatmı yapıyor kafası geçmi alıyor bilmiyorum .gidip oğlumu bir rakamlara boğayım .
hepinizi kocaman öpüyorum kuzucuklarınızıda .
burcincim hepimzin gözü kulağı sende, dualarımız seninle...bebeklerini düşün....mutlu ol... ve bu son haftanın tadını çıkar...
kızlar Allah hepinizden razı olsun..inşallah hayırlısıyla gelsin yavrularm..şu çarşambaya bi ulaşalım, sağlıkla kontrolumuze gidelim günümüz belli olsun başka bişey istemiyorum şuan..dırımcımmmm inşallah tez zamnda iyileşirsin canım arkadaşımmm...Burçincim gözüm kulağım hep senle hayırlı doğumların olsun inşallahhh....
aaaa ne bu karamsarlık..dur bi yaa..hepsi olacak sırayla, şimdi erken gelmiş almamışın tamam haftaya canın ister alırsın..sıkma canını..ben de ilk çıktığımda alış veriş için gördüğüm herşey sanki benim yavrularıma layık değil gibi gelmişti..ne saçma geliyo şimdi..sıkma canını geçicek bunlar..tünaydın kızlar.
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi pek okuyamadım.ben pek iyi deyilim dünden beridir.biraz dışarı çıktım bebişlere alışverişedeyim diye kıracagım bu karamsarlıgı alışverişi yapacagım dedim yazık eşimde bir hevesle geldi öğlen gittikte yine elim boş geldim .tabi eşimin azını kapatayım diye bir iki parça aldım .hep bahane yok nurası pahalı yok burda güzel birşey yok belki daha güzelleri gelir yazık oda anladıki sonunda gel hadi başka gün gidelim dedi kurtuldum .sanki bütün magaza üstüme geliyor boğazlıyorlar beni napacagım bilmem bu durumu hayırlısı olsun napayım bunuda atlatacagım .
ama dünden beri tansiyonum bir iniyor bir çıkıyor hayatta bilmem tansiyonum çıksın berktede olmamıştı .heralde bu sefer tansiyon sorunu yaşayacagım .
oğlum cigi film seyrederken bir bakayım dedim .yakalanmassam geçmişe bakarım .bide rakamlarla sorunumuz var bugünden itibaren evdede bir çalışma düzeni ayarlayacagız iyice agırlaşmadan şu rakam problememizi halletmemiz lazım .bana inatmı yapıyor kafası geçmi alıyor bilmiyorum .gidip oğlumu bir rakamlara boğayım .
hepinizi kocaman öpüyorum kuzucuklarınızıda .
gecenin bi vakti ağlattın beni canım yaa..o kadar güzel şeyler şeyler yazmışsın ki, nasıl duygulandım anlatamam sana..
ben de şu an seninle aynı durumdayım..açılmam ya da sancım yok benim de ve doktor bekletmek istedi bir hafta daha ve ikna edemedik bebekleri alması için..dün geceden beri biraz huzursuzluğum var, magnezyumu kestik diye sanıyorum kasılmalarım arttı ki o da baya rahatsız ediyor beni..biraz gazım da var..bakalım hayırlısıyla çarşamba günü bi gidelim doktora da sanıyorum perşembe ya da cuma alır artık..
çok rahatlattı beni mesajın..Allah razı olsun..hakkını helal et..
merhabalar bu gece oğluşum ali uyumadı
uykusu var dalamadı bi türlü
sanırım aldığı antibiyotikten kabus görürdürürmüşş
sersem gibi dolaştım bütün gece.....sabah kaynanam geldi çocuklar kalktı attım çocukları içeri yedirdim
o baktı ben uyudum 11.30 kalktım..kahvaltı yaptım şimdi kk bakim dedim...sonra işlere dalacam
Kızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile
Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa
benimkini de al bi de yanında sol sırt kemiğimi veriyim..birini alana öbürü bedava :))
ahh be canımm.aklım sende valla..Allah tez zamanda şifa versin paşalarıma..merhabalar bu gece oğluşum ali uyumadı
uykusu var dalamadı bi türlü
sanırım aldığı antibiyotikten kabus görürdürürmüşş
sersem gibi dolaştım bütün gece.....sabah kaynanam geldi çocuklar kalktı attım çocukları içeri yedirdim
o baktı ben uyudum 11.30 kalktım..kahvaltı yaptım şimdi kk bakim dedim...sonra işlere dalacam
inşallah canım inşallah herşey çok güzel olsun hepimiz için..Canım benim dualarımız hep seninle inan.İlk açınca senden haberlere bakıyorum.Herşey çok güzel rabbimin izniyleCanım doğuma gideceğin zaman bende kaswa gibi yasinler okuyacağım sana çok daha güzel olsun diye herşey.Sonra sen kendine gelince kızlar çok güzel bir duyguymuş diyeceksin.Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
haklısın valla ama ben de uyuyamadıkça şurda kaç günüm kaldı ki son bi defa daha uyusam bari diyorum durmadan :)) aahhh uyku ahhh..!!yok seninkini almasın canım artık senin kalmadı inşallah bir kaç gündaha sabret inaşllah herşey güzel olacak
ayyy sorma burçin ya sinirlerim altüst .dün öğretmeni demiş matematik sorunu yaşıyoruz güzel yazamıyor ayırt edemiyor sayılar hangileri diye berk sayıları 15 kAadar sayıyor ingilizcede sayabiliyor .hatta seninle konuşacaktım napayım diye ama yakalıyamıyorum seni enteresan yuvarlak hatlı sayıları 2ve 3 gibi çok rahat yazıp tanıyor ama düz çizgili rakamları yazmada zorluk çekiyor .1 ters yapmakta israrediyor çobuk sıkılıyor.bide ben bugün çok yüklendim birazda ses yükselttim .çocuk ne oldugunu bilemedi ayyy ben ne yapacagımı şaşırdım berk bu arada beşe girdi önümüzdeki yıl anaokuluna başlayacak
bu ügretmenlermi çok şey istiyor diyorum benim oğlummu geç algılıyor diyorum .anlamadım gitti.biraz araştırmak lazım .mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?