Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ah canım cok geçmişler olsun yaa bide sen hasta olunca ne zor olmus yaa Rabbim yardım eylesin..

Kızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile

Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa

Burçin canım şu an sadece seni merak ettiğim için girdim fırsat bulmuşken...merak ettim doğum gerçekleştimi diye..Maşallah canım harika bir haftadasın...Ben doğuma hiç açılmam ve sancım olmadan girmiştim..doktorum bekletmek istemişti 1 hafta daha ama ben çok zorlanıyordum...Canım Burçin inşallah sağlıkla güzel haberlerini alacağız ve inşallah ben senin doğuma gittiğin zaman sana Kur'an-ı Kerim okuyacağım dualarım seninle...Ömrünün en güzel günü olacak o gün...opuyorumnanaktan

Artvinli canım seninde haftan ilerlemiş maşallah canım,çok seviniyorum senin adına..Gerçekten o zamanlar ne zamanlardı ya...özlüyorum çok..koca bir gebeliği burada geçirdik kahkahalarla ,kimi zaman gözyaşlarıyla..sabahın erkeninde kalkar gecelerdik...Artvinli canım önemli olan şu an senin gebe olman hemde bonuslu..bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklarım...

gecenin bi vakti ağlattın beni canım yaa..o kadar güzel şeyler şeyler yazmışsın ki, nasıl duygulandım anlatamam sana..
ben de şu an seninle aynı durumdayım..açılmam ya da sancım yok benim de ve doktor bekletmek istedi bir hafta daha ve ikna edemedik bebekleri alması için..dün geceden beri biraz huzursuzluğum var, magnezyumu kestik diye sanıyorum kasılmalarım arttı ki o da baya rahatsız ediyor beni..biraz gazım da var..bakalım hayırlısıyla çarşamba günü bi gidelim doktora da sanıyorum perşembe ya da cuma alır artık..
çok rahatlattı beni mesajın..Allah razı olsun..hakkını helal et..

burcincim hepimzin gözü kulağı sende, dualarımız seninle...bebeklerini düşün....mutlu ol... ve bu son haftanın tadını çıkar...

Son düzenleme:
dırımcımmmm inşallah tez zamnda iyileşirsin canım arkadaşımmm...Burçincim gözüm kulağım hep senle hayırlı doğumların olsun inşallahhh....

tünaydın kızlar.
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi pek okuyamadım.ben pek iyi deyilim dünden beridir.biraz dışarı çıktım bebişlere alışverişedeyim diye kıracagım bu karamsarlıgı alışverişi yapacagım dedim yazık eşimde bir hevesle geldi öğlen gittikte yine elim boş geldim .tabi eşimin azını kapatayım diye bir iki parça aldım .hep bahane yok nurası pahalı yok burda güzel birşey yok belki daha güzelleri gelir yazık oda anladıki sonunda gel hadi başka gün gidelim dedi kurtuldum .sanki bütün magaza üstüme geliyor boğazlıyorlar beni napacagım bilmem bu durumu hayırlısı olsun napayım bunuda atlatacagım .
ama dünden beri tansiyonum bir iniyor bir çıkıyor hayatta bilmem tansiyonum çıksın berktede olmamıştı .heralde bu sefer tansiyon sorunu yaşayacagım .
oğlum cigi film seyrederken bir bakayım dedim .yakalanmassam geçmişe bakarım .bide rakamlarla sorunumuz var bugünden itibaren evdede bir çalışma düzeni ayarlayacagız iyice agırlaşmadan şu rakam problememizi halletmemiz lazım .bana inatmı yapıyor kafası geçmi alıyor bilmiyorum .gidip oğlumu bir rakamlara boğayım .
hepinizi kocaman öpüyorum kuzucuklarınızıda .

araştırmalara göre çikolata yiyen ve huzurlu bir hamilelik geçiren annelerin bebekleri de çok mutluve huzurlu oluyormuş.sende rahat olmaya çalış.endişe hepimizde az veya çok var ama mutlu olacağın şeyler yap bence.oğluna da Allah zihin açıklığı versin canım ödüllendir onu bol bol...Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla kal...

burcincim hepimzin gözü kulağı sende, dualarımız seninle...bebeklerini düşün....mutlu ol... ve bu son haftanın tadını çıkar...
dırımcımmmm inşallah tez zamnda iyileşirsin canım arkadaşımmm...Burçincim gözüm kulağım hep senle hayırlı doğumların olsun inşallahhh....
kızlar Allah hepinizden razı olsun..inşallah hayırlısıyla gelsin yavrularm..şu çarşambaya bi ulaşalım, sağlıkla kontrolumuze gidelim günümüz belli olsun başka bişey istemiyorum şuan..
doğumdan sonra da inşallah korktuğuma değmedi,bu muymuş doğum dedikleri derim..sağlıkla ve kolaylıkla alıcam dualarını sayesinde bebeklerimi inanıyorum..
aaaa ne bu karamsarlık..dur bi yaa..hepsi olacak sırayla, şimdi erken gelmiş almamışın tamam haftaya canın ister alırsın..sıkma canını..ben de ilk çıktığımda alış veriş için gördüğüm herşey sanki benim yavrularıma layık değil gibi gelmişti..ne saçma geliyo şimdi..sıkma canını geçicek bunlar..
oğlanı da sıkma, bunaltma kendini de..o daha dört yaşında neymiş o rakamlar falan şimdi..öğretmeni delirmiş herlade..adam akıllı saymayı öğrensin yavaş yavaş yeter..bu çocuk okuyup yazıcak donanımda zaen değil..soğutursun Allah muhafaza bak..önce beşe kadar saysın hele bi, sonra yavaş yavaş artar üzülme güzelim..hırpalamayın birbirinizi..

merhabalar bu gece oğluşum ali uyumadı
uykusu var dalamadı bi türlü
sanırım aldığı antibiyotikten kabus görürdürürmüşş

sersem gibi dolaştım bütün gece.....sabah kaynanam geldi çocuklar kalktı attım çocukları içeri yedirdim
o baktı ben uyudum 11.30 kalktım..kahvaltı yaptım şimdi kk bakim dedim...sonra işlere dalacam

Artvinli canım seninde haftan ilerlemiş maşallah canım,çok seviniyorum senin adına..Gerçekten o zamanlar ne zamanlardı ya...özlüyorum çok..koca bir gebeliği burada geçirdik kahkahalarla ,kimi zaman gözyaşlarıyla..sabahın erkeninde kalkar gecelerdik...Artvinli canım önemli olan şu an senin gebe olman hemde bonuslu..bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklarım...[/QUOTE]

Canım benim allah razı olsun.Çok şükür ilerledik artık,rabbimin izniyle şöyle bir 30 lu haftalara gelsem dahada bir rahatlıycam.
Evet kesinlikle bende takipteydim burayı dostluklar çok güzeldi.Şİmdide çok tatlı arkadaşlar var ama,yoğunlarmı nedendir bilmiyorum kimse pek uğramıyor.selam veren çıkıyor.Bizde seni kocamaaaaaaaaaaan öpüyoruz.kaydirigubbakcemile3

Canım benim dualarımız hep seninle inan.İlk açınca senden haberlere bakıyorum.Herşey çok güzel rabbimin izniyleCanım doğuma gideceğin zaman bende kaswa gibi yasinler okuyacağım sana çok daha güzel olsun diye herşey.Sonra sen kendine gelince kızlar çok güzel bir duyguymuş diyeceksin.Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

Dırımcım merak etme kuzun ilaçlarını almaya başaldı çok daha iiyi olacak.
Çok şükür sana yardımada gelmişler.şimdi daha rahat edersin,kendini daha iyi toplarsın.

Kızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile

Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa

canım ah o kaburgalar çıksa bende sana uyacagım hemen çıkaracagımda özellikle sag kaburgam çıkmıyor sabredecegiz Allahım kolaylıkversin hepimize inşallah hayırlısıyla kuzularımızı kucagımıza saglıklı sıhatlı alalımda önemli olun bu inşallah alırız

benimkini de al bi de yanında sol sırt kemiğimi veriyim..birini alana öbürü bedava :))

yok seninkini almasın canım artık senin kalmadı inşallah bir kaç gündaha sabret inaşllah herşey güzel olacak

ahh be canımm.aklım sende valla..Allah tez zamanda şifa versin paşalarıma..
akşam eşime anlattım,o da çok üzüldü inan..ve eşimin sana bir notu var: "bu kadar çok video fotofraf vs koymasın, herkes bizlerin baktığı gözle bakmıyor..biz her resimde bi maşallah diyoruz, okuyup üflüyoruz yavrulara..Allah muhafaza nazar değecek diyodum hep değdi bak.." aynen böyle söyledi..paylaşıyım dedim..
inşallah canım inşallah herşey çok güzel olsun hepimiz için..
yok seninkini almasın canım artık senin kalmadı inşallah bir kaç gündaha sabret inaşllah herşey güzel olacak
haklısın valla ama ben de uyuyamadıkça şurda kaç günüm kaldı ki son bi defa daha uyusam bari diyorum durmadan :)) aahhh uyku ahhh..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…