- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
kuzucuuuummm..öğretmeni birazcık fazla yüklenmiş bence.."MATEMATİKte sorun yaşıyoruz." yaşına göre bu cümle bile ağır gelmiş..önce öğretmenine sevgilerimi ilet!!!ayyy sorma burçin ya sinirlerim altüst .dün öğretmeni demiş matematik sorunu yaşıyoruz güzel yazamıyor ayırt edemiyor sayılar hangileri diye berk sayıları 15 kAadar sayıyor ingilizcede sayabiliyor .hatta seninle konuşacaktım napayım diye ama yakalıyamıyorum seni enteresan yuvarlak hatlı sayıları 2ve 3 gibi çok rahat yazıp tanıyor ama düz çizgili rakamları yazmada zorluk çekiyor .1 ters yapmakta israrediyor çobuk sıkılıyor.bide ben bugün çok yüklendim birazda ses yükselttim .çocuk ne oldugunu bilemedi ayyy ben ne yapacagımı şaşırdım berk bu arada beşe girdi önümüzdeki yıl anaokuluna başlayacak
bu ügretmenlermi çok şey istiyor diyorum benim oğlummu geç algılıyor diyorum .anlamadım gitti.biraz araştırmak lazım .mafoldumben
canım bende de aynısı olmuştu, zayıfsan, iç karnın geniş değilse, tuvalet düzenin bozulduysa ya da gazın varsa olabilir bunlar..ben mesela çok zayıftım, o yüzden hemen çıktı karnım,zaten normalde de 1 kilo alsam göbüşüme giderdi..daha yeni hamileyken görenler "aa neden sölemedin hamile olduğunu" diye sitem ederdi bana :))ya size bısey dıcem 10 haftalık oldu benım ıkızlerım ve ben 4 aylık hamıle gıbıyım karnım cok sert v cok cıktı normalmı bu hamıle gobegımı hamıle kıyafetlerı gıymeye basldım kocaman oldu gobek ıkız dıemıkı acıl cvppppp
kızlar acıl cvp nolur normalmı anormalmı ne gobegı bu hamılelık gobegımı baska bıseymı
yazdım canım..sıkma bu kadar canını..bu kadar sıkıntı stresle senin karnın şişmekle kalmaz söyliyim, herşeyi zora koşarsın..önce sakin olman ve stresten uzak bi 9 ay geçirmen lazım..başka türlü altından kalkamazsın, zaten önünde tahmin ettiğinden daha zor bir yol var..bunu daha da zorlaştırma..
kimseler yoookkkk(
haftasonu gezmeleri dimi hain domdomlar??
ben de çıkarım o zaman bana ne bana neee :umursamaz: :umursamaz:
benimkini de al bi de yanında sol sırt kemiğimi veriyim..birini alana öbürü bedava :))
canım ah o kaburgalar çıksa bende sana uyacagım hemen çıkaracagımda özellikle sag kaburgam çıkmıyor sabredecegiz Allahım kolaylıkversin hepimize inşallah hayırlısıyla kuzularımızı kucagımıza saglıklı sıhatlı alalımda önemli olun bu inşallah alırız
yok seninkini almasın canım artık senin kalmadı inşallah bir kaç gündaha sabret inaşllah herşey güzel olacak
valla ben yazarken yoktu kimse canım, bilemeyeceğim :umursamaz:bizi adamdan sayan yokmulmaz:
ayy sorma valla..artık yatarken de ağrıyo,otururken,yürürken..hep ağrıyo heeeppppboshayallersmile aynı noktalardan müzdaribiz senin az kaldı inşaALLAH
Bizede bol sabır...
kimseler yoookkkk(
haftasonu gezmeleri dimi hain domdomlar??
ben de çıkarım o zaman bana ne bana neee :umursamaz: :umursamaz:
valla ben yazarken yoktu kimse canım, bilemeyeceğim :umursamaz:
ayy sorma valla..artık yatarken de ağrıyo,otururken,yürürken..hep ağrıyo heeepppp(
bitecek inşallah hepsi, hepimizin dertleri bitecek inşallah sırayla..
kuzucuuuummm..öğretmeni birazcık fazla yüklenmiş bence.."MATEMATİKte sorun yaşıyoruz." yaşına göre bu cümle bile ağır gelmiş..önce öğretmenine sevgilerimi ilet!!!
sonraaaa, böyle sıkıntılar çok normal tatlım..yuvarlak hatlı sayıları yazması bile bence büyük bir adım..anaokulunda adım adım öğrense ve asıl 1. sınıfta başlasa böyle şeylere bence daha iyi..kimi çocuk sayıları kolayca sayar ama yazamaz, kimi yazar okuyamaz, kimi bunları yapamaz ama çok muntazam keser, bazısı çok güzel resim yapar, bazısı ise hiç birini yapamaz ama çok düzgün konuşur kendini çok güzel ifade eder..adı üstünde çocuk bu yaa robot değil ki..vakti gelince hepsini öğrenecek..üstüne gitme, bıktırma..öğretmenine de tıka birazcık kulağını..2 tane çiçek, iki organ anlatsa ona da fen bilgisi dersi mi deyecek!!!???çok kızdım yaa, o yaşta çocuk hakkında konuşurken cümlede "matematik" sözcüğü bile eğreti duruyor bence..ben 3 yaştan 15 yaşa kadar her grup çocukla çalıştım, otistiklerle bile çalıştım,devlette,özelde,dersanede,kursta çalıştım, böyle saçmalık görmedim..bi kere çocuğun cinsiyeti sağlak ya da solak olması bile bişeydir yani..mesela kızlar biraz daha muntazam yazarlar o yüzden "1" gibi düz hatlı sayılar ya da "A" gibi harfler daha kolaydır, erkekler yuvarlak hatlı sayıları ve harfleri daha kolay öğrenirler, solaklar 4 ile 7 yi, 3 ile 8 i sık sık karıştırır mesela, "1" i, "7" yi ters yazmaya daha meyillidirler, çoğunun yazısı sağlaklara göre daha biçimsizdir..sonra gözünde bi sıkıntı varsa da aynı sıkıntılar oluşabilir..buna hemen "MATEMATİKTE SORUN VAR!!!!" denmez!!öğretmeni de çocuk heralde bu yakışıklının..ayy o kadar sinirlendim ki..okuluna gidip o öğretmenle bi konuşasım geldi..işte herkes öğretmen olmamalı yaa, herkes herşey olmamalı, yetenek diye bişey var..hele ki öğretmenlik sadece bi meslek değildir yaa..bu çocukların geleceğinin temelini atıyo bu öğretmenler..pessss peeeessss!!!
SAKIN SİNİR YAPMA, BIRAK OYUN OYNASIN YAHU..MİNNACIK O, EL KADAR ÇOCUĞA DA BAĞIRMA..TAMAM MI ŞEKERCİM?
opuyorumnanaktan :)
ya size bısey dıcem 10 haftalık oldu benım ıkızlerım ve ben 4 aylık hamıle gıbıyım karnım cok sert v cok cıktı normalmı bu hamıle gobegımı hamıle kıyafetlerı gıymeye basldım kocaman oldu gobek ıkız dıemıkı acıl cvppppp
sagol bitanem ya içime su serptin .biraz evel çantasını boşalttım berkin içinden not çıktı
sayılı çalışmaları ve yazmayı demiş eşim heralde bu şekilde söyledi bana ama yok takmıyacagım bune ya çok kötü birgün geçirdim çocugada geçirttim yazık.arkadaşının yanına götürdüm birazevel orada oynuyor teyzeyide bıraktım başlarına biraz rahaylasın çocuk.sanki biz 5 yaşında hepsini ögrendik şimdi babamız gelir oda gelince ben çalıştırırım dedi ama yok onada izin vermiyecegim .
bu arada sen nasılsın hayatım ya valla kendi derdime düştüm kimseleride sormadım kusura bakmayın artık.
canım böyleşeyleri takma kafana . şimdi bir baksan hepimizin karnınna kiminin küçük kiminin büyük kişiden kişiye farkeder o benimde çok erken çıktı ve erkenden hamile kıyafetleri giymeye başladım kiminin içi dar kiminin geniş olur.bide akşamları daha çok şişer karnın bebişler saglıklı olsunda .
hııhhh işte şöyleee..çocuk o yahu..aferin sanaaaaa :))
ben iyiyim de bugün azıcık kasıklarım ağrıyo, kasılmalar da arttı artık..bakalım çarşamba günkü kontrole dayanıcak mı kuzular..??
şimdi eşimi bekliyorum, yemeğe çıkıcaz ama nasıl olcak bilmiyorum valla..evdeyken çıkmak istiyodum şimdi de hemen yoruluyorum, evime gelmek, yatmak istiyorum..
maymun iştahlılık mı bu yoksa ağırlıktan mı bilmem artık.. fisfisfis
ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim. iç kanamadan dolayı 15 gündür sürekli yatıyorum.sanırım cok yatmaktan sersemlik ve sürekli bir uyku halinden başka bir şikayetim yok cok şükür. pzt. kontrolümüz var inşallah iyidir artık durumum. bence ikiz annesi olmak cok özel ve ayrıcalıklı birşey. ama zaman zaman içimi bir korku ve mutsuzluk da kaplamıyor değil. ama hormonlardandır sanırım. tahmini doğum tarihi 15 eylül ama sanırım ikizler biraz aceleci oluyorlar ya bakalım artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?