Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlarrr offf bugün alişi tekrar doktora götüreceğim öksürüğü arttı...
uyutmuyor geceleri inanın başım çatlıyor yanında yatırıyorum birinden birini
onlar uyanmasın diye inan put gibi yatıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum ya

bide kızlar ben çok acıkmaya başladım sürekli açlık hissediyorum....sanırım benim pko yüzünden yaa
doktorlar sitesinde diyetisyene sordum şimdi....eskiden şeker ilacı alıyordum ben yaa doğum sonrası almamaya başladım tekrar alacağım sanıırım o ilaç iştahımı kesiyordu...

offf yaaa herşey bitti bu başladı.......

ben geldim ...kimse yok..... haftasonu herkes bir yerde sanırım... bense eve kapandım.... kızımda mızmızlanıyor..... canım sıkıldı diye.....

Kayracım bende senin gibi evdeyim,havada çok güzel güneş var,camı açtım oh mis gibi dışarısı,ama me yapalım sağlık olsun,bizde yavrularımız gelince çıkarız.DIRIMCIM geçmiş olsun,havalar çok değişken,çocuklar ayak uyduramıyorlar heralde.rabbim şifa versin.

kızlar size bir sorum olacak ferrum fort denen demir hapını günde iki defa alan varmı ben dün yanlışlıkla bir akşam birde sabah almışım doktorumu ardım bişey olmaz dedi tekrar bugün başka doktoru aradım oda bişey olmaz dedi ama akşam çok korktum acaba içinizde bu hapı günde iki defa alan varmı

canım geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah

anammm kız karşılara nasıl gelelim artık yaza toplu buluşma yapcazzzz:)))))))))

veririm eline bi kova kusa kusa oturursun hehehe yok kız yemeğe değil eşimin okulundan arkadaşı ne zamandır çaya davet ediyodu gidelimde aradan çıksın dedim

kızlar bu sabah kabus gibiydi.. hamileliğimin ilk aylarında böyle kusmuyodum ya bir kaç gündür sabahları ne yesem çıkarıyorum çok kötü (
mantıklı gelirmi bilmiyorum ama eskiler saçlanıyo felan der bu durum için yani bebek saçlanınca mide bulantısı yaparmış ama tabi bide gebelik reflüsü var

eee gel tanışalım o zamannnnnnnzemuszemus

evet canım bnde hipotiroit hastasıyım gebeliğimden önce biliyodum bunu her ay düzenli tsh freet3-freet4 testi yaptırıyosun ona göre doktorun ilaç ayarlaması yapıyo ilacını düzenli kullan korkmana gerek yok şekerrrrr:lepi::lepi:

canancıııııımm medikal parka gelmişsiiinn,aradığında ordamıydın,ooof getiriverirdim sana şu emanetleri yaaa,
of darmadağınım yaaaaaaaaaaaa..........
evet canım oraya geldim kapıdan 5 dakka seni görmek istedim ama vazgeçtim sonra emanetler için aramadım seni kızları sormak için aramıştım aslında ama yoğun anneler telefonlara bakacak vakti yok demek rota aşısınıda yaptırsın hadi ishaldende yırttın hehehe

ben geldim ...kimse yok..... haftasonu herkes bir yerde sanırım... bense eve kapandım.... kızımda mızmızlanıyor..... canım sıkıldı diye.....

evet ya kimsecikler yokkk bende evde sıkıldım kızında sıkılmakta haklı bugün istanbulda güneşli bi hava var kombiyide kapattım dışarı çıkıp gezmek istiyorum şimdi taksim ne güzeldir cıvıl cıvıl heryer yılbaşı süslemesi offf offff nisana kadar taksim gözümde hayal artıkkkkmafoldumben

canım arkadaşım kendine böyle herşeyi sıkıntı yaparsannnnn bu işin tadı çıkmaz dediğin ilacç demir hapı kan ilacı 3 de iç bişi olmaz benimde kanım düşüktü bi ara günde ikiye çıkarttım şimdi ara ara yine ikitane alıyom hiç bişey olmaz ben bazen eleviti bile unutup ikitane içiyom böyle ufak şeyleri dert etme lütfen bütün hamilelere söylüyorum çok fazla ayrıntılara girmeyin teferruatlarda boğulmayın mutlu ve rahat bi hamileleik geçirirnki bebeğinizde huzurlu olsunnnnn:1hug::1hug:

sagolasın Allah razı olsun rahatladım sayende

insan çocuklarla değil telefon,kendini bile kaybediyor işte dırımım,

benim de dikişim açılmış iki-üç cm kadar,bi doktora gidemedim,telden bağlanıp antibiyotik ve batikon nbaşladım..
keyifli hamişler bu yoğunluğu anca yavrularına kavuşarak tadacaklar..

sagolasın Allah razı olsun rahatladım sayende
ne demek canım rica ederim birbirimize destek için burada varız :asigim:
aa canım neden dikişlern açılmışşşş ağır bişeymi yaptınnn

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ikitane kuzun var senin ilgine şefkatine muhtaç

ah canım ya,çok geçmiş olsun.Ağır birşey kaldırmışsındır,yada eğilip kalkarken olmuş olabilir,sende epey oldu doğum yapalı,ama demekki 40 günden sonrada dikkatli olmak lazımmış,

Canan hazırladınızmı yavruların odasını,fotolarını çelip koysana,çok güzel olmuştur eminim,

ne demek canım rica ederim birbirimize destek için burada varız :asigim:

aa canım neden dikişlern açılmışşşş ağır bişeymi yaptınnn

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ikitane kuzun var senin ilgine şefkatine muhtaç

ah canım ya,çok geçmiş olsun.Ağır birşey kaldırmışsındır,yada eğilip kalkarken olmuş olabilir,sende epey oldu doğum yapalı,ama demekki 40 günden sonrada dikkatli olmak lazımmış,

yani gerçekten ben de neden olduğuna anlam veremedim,
ben ki doğumdan 4 saat sonra ayağakalıp yürümüş,aynı gece hastanede canı sıkılıp asansörle hastane keşfine çıkmış,4 günlükken korse giymiş ve sıkıntı yaşammaış biriyim,neden oldu nasıl oldu anlamadım,
böyle bildiğiniz kesik yaa,derindi hemde ıyyygggh,antibiotikle kapandı kabuk tuttu ama çok şükür..

aah tatlım be,işte sende söylüyorsun.sezeryanla doğumdan sonra bütün yapılmıyacakları yapmışsın sen,çok dikkatli olmak gerekiyormuş canım,kesik bu hemde 2 çocuk çıkıyor,sen çok basite almışsın bu işi sanki.neyseki ilaçların iyi gelmiş,rabbim şifa versin.

iyi de o zaman bile olmadı demek istiyorum,
hamilelik de dahil hiiiç sakınmadım kendimi,hiç de bişey olmadı hamdolsun,
bu tam anlamıyla durup dururkendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…