Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canan ve burcin,kızlar mşallah sizinde azkaldı doğuma,eğer 36.haftalarda doğum yaparsanız,fazlası olsun,eksiği olmasın,sizede azkaldı.darısı bizlere inşallah

amin canım inşallah..ben de 36yı biraz geçsinler istiyorum Allah'ın izniyle..şöyle azıcık ele avuca gelseler çok memnun olacağım..Allah hepimize hayırlısını göstersin inşallah..

artık sana heeeeepppp "haklısın" dicem ben yaa..ne desen çıkıyo valla, sonra utanıyorum sölediklerime..
haklısın zor valla diyorum sadece :))))))))

kevserciğim bende 8 aya kadar çok güseldim yanlızz
ama sonra zorlu dönem geldi
uyumama ağlama oyun istekleri
mıy mıylıklar ..neyse bi zaman sonra lazım oluyorrr

ayy bu minnoşların her dönemi ayrı bi zor sanırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun valla..

bence de haklısın ama bizim ailede de öyledir lohusa yanlız bırakılmazmış.Kesin bu zaman zarfında annem yanımda olur.Tabi psikolojik olarak nasıl etkilenirim bilmiyorum.

selam kzılar,biz de uğraşa devam ayrıntıya girmiyeyeimmmm..

claire canım benim ççoookk güzel tekrar tekrar yaşamak isteyeceğin güzelliktte bir doğum olsun sapasağlam kızlarını sağlıkla al kucağına inşallah yeni anneeemmmmmm

burcinniiiimmm,cananııııımm siz de zamanında aynı güzellikle kavuşun yavrularınıa inşallahhh...

kevser geçmişi biraz okudum gözüme çarptın kıııızzz,telde anam ne mesuttuunn nazarım değmez benim inan kendi çocuklarımdan başkasına amaaaa dedim ben sana kuşum,en güzeli kendin bakman..

dırımım bir zaman sonra ateşkesler gitmiyor canım benim maalesef,çok iyi anlıyorum..

herkese selamlar tekrar...

herkese merhaba kızlar 3 gündür giremedim
sol ayağımda müthiş bir ağrı üzerine basamıyorum kalçamdan doğru..Yattım hep ...Sizler nasılsınız

vil.. çok geçmiş olsun canım benim,
bir ara bende de olmuştu,normal demişti doktorum..
sonra daha da artabiliyor,fakat bu sefer iki bacakta da oluyor hiihihhiihi kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar ya
ewt hymarrycim bana da aynı şeyi söyledi..
sanada geçmiş olsun canım dikkat et nazarlara geldin ..Bu arada sare nasıl oldu

sağolun kızlar ya
ewt hymarrycim bana da aynı şeyi söyledi..
sanada geçmiş olsun canım dikkat et nazarlara geldin ..Bu arada sare nasıl oldu

14 penisilin bitirdik,2 günde bir kan enfeksiyonunun düşüşü için doktorda tahlil verdik,orda ayrı bir delindi yavrum,
yazarken bile eriyorum canım,
inşallah iyi olcak..

Biz bugün a city outlete gittik hastane çıkış takımlarına baktık gezdik yemek yedik, sonra eve geldik akşamüstü bir güzel kavga ettik

Sanki hamile kalınca kadınların değilde erkeklerin hormonu değişiyor, ay sinir oluyorum ya... Herşeyden koruyo, sakınıyo sonra da sinirden öldürüyo böyle bişey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…