Canan ve burcin,kızlar mşallah sizinde azkaldı doğuma,eğer 36.haftalarda doğum yaparsanız,fazlası olsun,eksiği olmasın,sizede azkaldı.darısı bizlere inşallah
ooo kimseler yok yine haftasonu tatili sanırım :) canım dirimim geçmiş olsun kuzum..
bana da afakanlar gelmeye başladı artık bir an önce yalnız kalmak istiyorum eşim ve kızlarımla... sağolsunlar çok ii bakıolar bana ama geliolar işte.. annem biraz daha sakin rahat, kaynanam tam tersi pire gibi ve temizlik hastası, delirtiyo beni.. yeleğimi çıkartıyorum 5 dk. sonra giycem, hop bi bakıyom katlayıp dolabıma koymuş, daha neler öf kırmak da istemiyorum ama geliolar yaaa...
kevserciğim bende 8 aya kadar çok güseldim yanlızz
ama sonra zorlu dönem geldi
uyumama ağlama oyun istekleri
mıy mıylıklar ..neyse bi zaman sonra lazım oluyorrr
canım korkutmak değil tabi amacımız ama,lohusalık psikolejisi farklı oluyor,birde üstüne çok düşülüyor,insana gına geliyor ya.ben doğum yaptığımda kayınvalidem 20 gün kadar yanımdaydı saolsun,ama tuvalete bile gitsem gece oda gelir kapıda beklerdi,sen lohusasın irkilirsin diye,o böyle yaptıkça ben daha çok korkak olmaya başladım.buda şimdi abartı değilmi sence?
topik dolmuş
hehe
nassunuz kızlarrr
İyi kşamlar vil iyimisin birazdaha
herkese merhaba kızlar 3 gündür giremedim
sol ayağımda müthiş bir ağrı üzerine basamıyorum kalçamdan doğru..Yattım hep ...Sizler nasılsınız
sağolun kızlar ya
ewt hymarrycim bana da aynı şeyi söyledi..
sanada geçmiş olsun canım dikkat et nazarlara geldin ..Bu arada sare nasıl oldu
Bende de dönem dönem artıyo azalıyo ama hep var
Biz bugün a city outlete gittik hastane çıkış takımlarına baktık gezdik yemek yedik, sonra eve geldik akşamüstü bir güzel kavga ettik
14 penisilin bitirdik,2 günde bir kan enfeksiyonunun düşüşü için doktorda tahlil verdik,orda ayrı bir delindi yavrum,
yazarken bile eriyorum canım,
inşallah iyi olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?