Selam kızlar benim büyük gün yarın. Allahın izniyle kızlarım yarın aramıza katılacak.
Saat 13.15 gibi sezaryene giricem bana dua edin, kızlarım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.
Selam kızlar benim büyük gün yarın. Allahın izniyle kızlarım yarın aramıza katılacak.
Saat 13.15 gibi sezaryene giricem bana dua edin, kızlarım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.
ooo kimseler yok yine haftasonu tatili sanırım :) canım dirimim geçmiş olsun kuzum..
bana da afakanlar gelmeye başladı artık bir an önce yalnız kalmak istiyorum eşim ve kızlarımla... sağolsunlar çok ii bakıolar bana ama geliolar işte.. annem biraz daha sakin rahat, kaynanam tam tersi pire gibi ve temizlik hastası, delirtiyo beni.. yeleğimi çıkartıyorum 5 dk. sonra giycem, hop bi bakıyom katlayıp dolabıma koymuş, daha neler öf kırmak da istemiyorum ama geliolar yaaa...
kızlar korkutmayın bizi bende yanımda biri olsa güzel olur diyorum.annemde kaynanamda uzak benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?