Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Herkese hayırlı günler.........nasılsınız........Herkesler eşleriyle birlikte eeee bugün pazar tabi,bizim ne pazarımız var ne tatilimiz var,neyse sağlık olsun,bugün bizim evdede temizlik var,hiç sevmem biri temizlik yaparken boş boş oturmayı,ama elimi birşeye sürdürmüyorlarki,bari toz alayım dedi,oda gizli gizli,ama annem kıyamet koparttı sanamı kaldı diye.bende sıkıntıdan dedim bakiyim kızlar varmı,ama kimsecikler yok.

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok hasta oldum ...annem deli ediyor beni hemen iyi olmalıymısım
çocuklara bakamazmış....dengesizleşmeye başladı yine ....çok sinirleniyorum ya
zaten sinirden hasta oldum..........eşimde duydu ben sana demedimmi diş partisini yap eve gidiyoruz dedi

dırım cok gecmış ols canım...............annen telas etmıştır yazık bakamam dıye..........ıyı ol bıan once kımse bı anne gıbı bakamaz..........

herkese iyi pazarlar...bende evde yalnız takılanlardanım
zar zor duş aldım ....sonrada mayışıp kalmışım....
dırımcım geçmiş olsun.........

offkeşke benimde temizliğime yardım etcek biri olsa yaaa eşim yapıyo sağolsun ama onunda belinde fıtık var onada kıyamıyorum kıvranıyo sonra..annemde uzak sağolsun iki üç haftada bir geliyo ama yetmiyo...bende yapamıyorumm...pis evim benim canım evim...

Selam kızlar benim büyük gün yarın. Allahın izniyle kızlarım yarın aramıza katılacak.
Saat 13.15 gibi sezaryene giricem bana dua edin, kızlarım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.

Selam kızlar benim büyük gün yarın. Allahın izniyle kızlarım yarın aramıza katılacak.
Saat 13.15 gibi sezaryene giricem bana dua edin, kızlarım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.

Sağlıkla dünyaya gelir inşallah kızların canım...:Saruboceq: :Saruboceq:

ay maşallah claire şimdiden hayırlı doğumlar..hadi bugün son kez kuzularını karnında uyut sonra artık kucağında uyutursun... allah nazarlardan korusun hepinizi hayırlısıyla doğur gel...

demek bu büyülü yolculuğun sende sonuna geldinnn maşallah öyle böyle geçti haftalar şimdi kucağına alacaksın ve yıllarca büyüteceksin onları sağlık mutluluk dolu nice uzun yıllar diliyorum sana ailenle ve tüm sevdiklerinde duacnız sakın canını sıkma herşey biranda olup bitecek kkızlarına kavuşmuş olacaksın şimdiden tebrik ediyrummmm

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..inşallah sağlıkla ve kolayca gelsinle aranıza prensesler..dualarımız seninle canım., habersiz bırakma bizi..

Canan ve burcin,kızlar mşallah sizinde azkaldı doğuma,eğer 36.haftalarda doğum yaparsanız,fazlası olsun,eksiği olmasın,sizede azkaldı.darısı bizlere inşallah

ooo kimseler yok yine haftasonu tatili sanırım :) canım dirimim geçmiş olsun kuzum..
bana da afakanlar gelmeye başladı artık bir an önce yalnız kalmak istiyorum eşim ve kızlarımla... sağolsunlar çok ii bakıolar bana ama geliolar işte.. annem biraz daha sakin rahat, kaynanam tam tersi pire gibi ve temizlik hastası, delirtiyo beni.. yeleğimi çıkartıyorum 5 dk. sonra giycem, hop bi bakıyom katlayıp dolabıma koymuş, daha neler öf kırmak da istemiyorum ama geliolar yaaa...

kevsercim seni çok iyi anlıyorum..valla biz bile evde çok kalamamıza rağmen,benide delirtmişlerdi,biri bebeği giydiriyordu,diğeri hop bu çocuk terler diye üstünü açıyordu,çok iyiler saolsunlar ama fazla abartıyorlar herşeyi,yanlız bakmak zor ama daha keyifli.sana katılıyorum.

kevserciğim bende 8 aya kadar çok güseldim yanlızz
ama sonra zorlu dönem geldi
uyumama ağlama oyun istekleri
mıy mıylıklar ..neyse bi zaman sonra lazım oluyorrr

kızlar korkutmayın bizi bende yanımda biri olsa güzel olur diyorum.annemde kaynanamda uzak benden

canım korkutmak değil tabi amacımız ama,lohusalık psikolejisi farklı oluyor,birde üstüne çok düşülüyor,insana gına geliyor ya.ben doğum yaptığımda kayınvalidem 20 gün kadar yanımdaydı saolsun,ama tuvalete bile gitsem gece oda gelir kapıda beklerdi,sen lohusasın irkilirsin diye,o böyle yaptıkça ben daha çok korkak olmaya başladım.buda şimdi abartı değilmi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…