Sanki hamile kalınca kadınların değilde erkeklerin hormonu değişiyor, ay sinir oluyorum ya... Herşeyden koruyo, sakınıyo sonra da sinirden öldürüyo böyle bişey varmı[/QUOTE
şu erkek milletine nedenir bilmemki geçen pazarda yine onların dedikodusunu yapmıştık.
aynı dertten bende muzdaribim.Al işte saat kaç hala arkadaşlarıyla beraber beyefendi ben evde yanlız
14 penisilin bitirdik,2 günde bir kan enfeksiyonunun düşüşü için doktorda tahlil verdik,orda ayrı bir delindi yavrum,
yazarken bile eriyorum canım,
inşallah iyi olcak..
Sanki hamile kalınca kadınların değilde erkeklerin hormonu değişiyor, ay sinir oluyorum ya... Herşeyden koruyo, sakınıyo sonra da sinirden öldürüyo böyle bişey varmı
Beni sinir küpü yaptı sonrada gitti saat 9 da uyudu. Geçen bir yerde okumuştum erkek kaleme benzer ne kadar ince olursa olsun hammaddesi odundur diye. Ne güzel yazmışlar
şu erkek milletine nedenir bilmemki geçen pazarda yine onların dedikodusunu yapmıştık.
aynı dertten bende muzdaribim.Al işte saat kaç hala arkadaşlarıyla beraber beyefendi ben evde yanlız
zeynepcim özelden msj attım geldimi
kızlarrr erkekleri bide bebekler gelince tartışmak gerekkkk
kuzuların videosunu koydum alişim tam şebelek yaa
Vildan canım sen rapormu aldın yatıyorum dedinde bi de ne dedi doktor ağrılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?