Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

şu erkek milletine nedenir bilmemki geçen pazarda yine onların dedikodusunu yapmıştık.
aynı dertten bende muzdaribim.Al işte saat kaç hala arkadaşlarıyla beraber beyefendi ben evde yanlız[/QUOTE]

Beni sinir küpü yaptı sonrada gitti saat 9 da uyudu. Geçen bir yerde okumuştum erkek kaleme benzer ne kadar ince olursa olsun hammaddesi odundur diye. Ne güzel yazmışlar

14 penisilin bitirdik,2 günde bir kan enfeksiyonunun düşüşü için doktorda tahlil verdik,orda ayrı bir delindi yavrum,
yazarken bile eriyorum canım,
inşallah iyi olcak..

ayy kıyamam meleğime geçecek canım inşallah tez zamanda düzelecek

Sanki hamile kalınca kadınların değilde erkeklerin hormonu değişiyor, ay sinir oluyorum ya... Herşeyden koruyo, sakınıyo sonra da sinirden öldürüyo böyle bişey varmı

boşver canım takma kafana bebişleirni üzme erkekler hep aynı

Beni sinir küpü yaptı sonrada gitti saat 9 da uyudu. Geçen bir yerde okumuştum erkek kaleme benzer ne kadar ince olursa olsun hammaddesi odundur diye. Ne güzel yazmışlar

ay çok yaşa sen emi güldürdün akşam akşam kaydirigubbakcemile3

şu erkek milletine nedenir bilmemki geçen pazarda yine onların dedikodusunu yapmıştık.
aynı dertten bende muzdaribim.Al işte saat kaç hala arkadaşlarıyla beraber beyefendi ben evde yanlız

Beni sinir küpü yaptı sonrada gitti saat 9 da uyudu. Geçen bir yerde okumuştum erkek kaleme benzer ne kadar ince olursa olsun hammaddesi odundur diye. Ne güzel yazmışlar[/QUOTE]

alemsin doudou akşam akşam güldürdün ama dedikleri doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…