Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinlicim yapamadık odayı kocaiş masayı tek başına çıkaramayacağına karar verdi oda eski dağınıklığında duruyo anlayacağınnn(

artvinlicim yapamadık odayı kocaiş masayı tek başına çıkaramayacağına karar verdi oda eski dağınıklığında duruyo anlayacağınnn(

senin benim kocalara iş kalmıycak anlaşıldı,bunların ipiyle kuyuya inilmez:mymeka:
boğa burcu mu seninki de en tembelindenkaydirigubbakcemile3..

SElam kızlar
Herkes iyidir inş..

Eylül ve rose güzel dilkerleriniz için tşk ederim..

Grdim ama emin degilim baklım sonucları ögrenince anlıcaz cok zordu hiç alakasız sorular cıktı bide kadın okadar parfüm sıkmıstiki anlatamam belki baskları rahatsız olmaz hamileyim die ben rahatsız oldum bu sogukta bide vanda camı acık bıraktırdım gene koku tam burnumdaydı
Rabbim hayırlısnı versin morelim bozuk ama ya

Hymarry canım geçmiş olsun neyseki ilaçla kapanmıs ama fazla güvanme git doktora hiç zorlanmadan acılması kötü

Uffffff çok geçmiş olsun yaaa :çok üzgünüm:

oooooofff medine millete "nan bakın ben ikiz hamileyim bi daha gelemem ona göre,geçirin beni uleeeyynnnklava:" deseydinnkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim medinecim,

liyadoram üzülcek bişey yok,geçer inşallah canım yaaakaydirigubbakcemile3

iyi de o zaman bile olmadı demek istiyorum,
hamilelik de dahil hiiiç sakınmadım kendimi,hiç de bişey olmadı hamdolsun,
bu tam anlamıyla durup dururkendi..

özür dilerim o zaman.bende bir hamilelik ve sezeryan geçirdim.bana söylenenler bunlardı ve bende öyle yaptım.hiç zararınıda görmedim.

özür dilerim o zaman.bende bir hamilelik ve sezeryan geçirdim.bana söylenenler bunlardı ve bende öyle yaptım.hiç zararınıda görmedim.

rica ederim özür dilenecek bişey yok ortada canım benim,
yani ben kendimi sakınmadım hiç,o zaman bile olmadı,bu nerden çıktı oldum 3 ay sonra ama geçiyor hamdolsun..

Medine hoşgeldin.........nasıl geçti sınavın?

Hosbulduk canım vallahi tam bilmiyorum 70 alım yeter diyorum ama karma karısıktı hiç bilmiyorum

oooooofff medine millete "nan bakın ben ikiz hamileyim bi daha gelemem ona göre,geçirin beni uleeeyynnnklava:" deseydinnkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim medinecim,

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Cok güldüm valla
İnşaALLAH gecerimmm :Saruboceq:

kalp atışlarını duymuşsun yacnm, gerisini meraketme kaydirigubbakcemile2

h maşallah zemuszemus

canım geçmiş olsun ya, ay kıyamam ben onun minicik lparmağına, ay içim sızladı.. offf

bu da geçer be canım, bu dağ ne rüzgarlar gördü...yerimseniben

ben geldim ...kimse yok..... haftasonu herkes bir yerde sanırım... bense eve kapandım.... kızımda mızmızlanıyor..... canım sıkıldı diye.....
ya kayram sorma bugün bursa da lodos var dışarısı günlük güneşlik ,, patlıyorum evde ama çıkarmıyorlar neymiş daha yarı kırklanmamışım

canım takma bu ka yaaa.. 2 dr. a sormuşsun daha neklava:

canım benimkiler şimmdilik pekuslu, sonradan mı azacaklar acaba ???:1shok:
rica ederim özür dilenecek bişey yok ortada canım benim,
yani ben kendimi sakınmadım hiç,o zaman bile olmadı,bu nerden çıktı oldum 3 ay sonra ama geçiyor hamdolsun..

geçmiş olsun cnm

tabi canım tabi..haftada bir bi ablamız var sağolsun o gelip yapıyor her işimi diğer günler de annem gelmeye çalışıyor yoksa ben asla yapamam..durmadan yatıyorum valla..

ama bugün bir kaçamak yaptım kızlar :))
kevsere gittim..nasıl çirkin bebişleri var bir görseniz bayılırsınız..Allah'ım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallah çokkk..ffotoğraf da çektirdik uygun zamanda koyar kevser görürsünüz inşallah..Allah hepimize yaşatsın bu güzellikleri, hepimiz hayırlısıyla vakitlice ve sağlıkla alalım bebklerimizi kucağımıza inşallah..

hymarry aman canım dikkat et kendine..bebeklerle eşinle ilgilenirken kendini de ihmal etme..çok geçmiş olsun..öpüyorum..

gözün aydın canım çok sevindim :))

kızlar bende bugün doktora gittim bebeklerin durumu gayet iyi :))) banada 32.hafta itibariyle işe gitme ayaklarını uzatıp dinleneceksin dedi birde ciğer geliştirici iğneyi diabet doktoruma sormamı istedi eğer şekerimi tetiklemesse 32 haftada vurulacakmışım sizlerde ciğer geliştirici iğne yapmıştınız değilmi

herkese selam bugün dışarıda nasıl güzel di hava kızlar
bebeklerin alısverişini yaptım sonunda ıvır zıvır biberonu bilmemlesi haric tulumları badylari battaniyeler alt acmaları pijamaları ...giyeceklerini aldım ama cokkk yoruldum yaaaa rabbim kullanmak nasip eder insallah

sunu anladım alısveris yaparken anlamıyo insan ama kasaya gelince baya yorgun oluyosun eve zor geldim
artık geri kalanları cıkamasamda alırlar daha kremi biberonu yatağı ıvır zıvırı kaldı ama onları kendim alamasamda aklım kalmaz en azından

masallah kuzulara bende gidince sorayım bari şu iğneyi dr um ne düsünüyo...vallla okuduğum kadarıyla coğunluk oluyo bu iğneleri....

medine canım gecmissindir yaaa
yoksa olmadı yolarız ordakileri bu halinle calısıp gittin daha kime vereceklermis o ehliyeti bakimmmmmm

amanın gecmis olsun canım benim

Canım yavrularına aldıklarını güle güle kullan inşallah.oooh maşallah herşey alınmış,evet alırken çok zevkli oluyor,ama eve dönüş kötü,insan çok yorgun oluyor.ama onlar için herşeye değer.:CüvCüv:

kızlar tesekkur ederım bılgılerınız ıcın pazartesı gıdıcem endokrın uzmanına ıcım rahatladı.bıde arkadas demır hapını gunde 2 kere ıcmıs sanırım hıc bısey olmaz bende 2 defa ıcıyorum cunkı demırımde cook dusuk cıktı.dr rum verdı zaten.hepınızı opuyorum ıyıgeceler....

medine canım gecmissindir yaaa
yoksa olmadı yolarız ordakileri bu halinle calısıp gittin daha kime vereceklermis o ehliyeti bakimmmmmm

kaydirigubbakcemile3 inş bana versinler ben baska bişi istemiyorum genede hayırlısı

SEninde aldıklarını bebeklerin güle güle günlerde kullansın bebşlerin.
saglıcaklı günlerde inşaALLAH...

senin benim kocalara iş kalmıycak anlaşıldı,bunların ipiyle kuyuya inilmez:mymeka:
boğa burcu mu seninki de en tembelindenkaydirigubbakcemile3..
ya işte işi yapacak ama benide yüzlercekez söyletecek nefesimi tüketecek şimdi yiyce sıkıştık zaman daraldı bak 10 gün içinde gardolapları gelecek bebeişlerin arka odmaı görsen adım atmaya yer yok herşey heryerde odayı süpürüp silemiyorum bile allah muhafaza bide aniden doğum olsa küllen kalcam ortada benimki yengeç burcu hayatım yalnız çok üşengeç bi adam çalışma masası var orda geçen yıldan kalma öğrenci notları var heryer yazılı kağıdı felan sinirler tepede anlayacağın pöffffffff:1ninca:

güzel günlerde kullan canım tüm aldıklarını neşe ve keyifler giydirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…