Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benden sonrada kayra geliyor sanırım:)
baksana şuan topikde de dördümüz varız galiba biz uyuyamayanlar :)))

kızlar hepinize günaydın inşallah hayırlı bi hafta olur hepimiz için. ben bugün gece 2 de uyandım döndüm durdum yatakta en sonunda da 5 de kalktım . çok uyuyorum diyodum şimdide cin gibi oldum

günaydınlar kızlarrr fenayım malum nezle oldum ama kuzularım hiç üzmediler beni uyudular alişim kalktı arabasındaaa...oynuyor kahvaltı vereceğim onaa

kızlar hepinize günaydın inşallah hayırlı bi hafta olur hepimiz için. ben bugün gece 2 de uyandım döndüm durdum yatakta en sonunda da 5 de kalktım . çok uyuyorum diyodum şimdide cin gibi oldum

günaydın,ben hamileliğimin başından beri böyleyim maalesef çok zor bu uykusuzluk eylül inşallah kısa sürer sende

günaydın,ben hamileliğimin başından beri böyleyim maalesef çok zor bu uykusuzluk eylül inşallah kısa sürer sende

aynen bende öyle saat 3,5 da kalktım sabah 6,30 a kadar uyku hak getire zaten saat 8 de kalkıp işe geliyorum (

Son düzenleme:
evet biv 2 gün sonra senin çizelgedede 30+ gözükmeye başlayacak heheh demekki 3. doğum sensin ben burcin bivv

ayy resmen öyle..hem seviniyorum bunu düşündükçe hem de heyecan ve korku basıyo valla.. :1closedeyes: Allah yardımcımız olsun sağlıkla ve vakitlice gelsin bebeklerimiz inşallah.. :hooray:

benden sonrada kayra geliyor sanırım:)
baksana şuan topikde de dördümüz varız galiba biz uyuyamayanlar :)))

ahhh ahhh uyku mu o da ne??? akannehir
mahvoldum kaç zamandır..sağa dön olmuyo, sola dön olmuyo..napıcamı şaşırdım..ağrılarım da geceleri başlıyo..daha da artar mı bu şikayetler acaba??off off..
bu sıpaların herşeyleri zor valla, gelmeleri, hamilelikleri, bakımları.. :bbo:
bi gelsinler ben onları nasıl ısırıcam nasıl nasıl nasıl nasıl.. cokacimcoook

aynen bende öyle saat 3,5 da kalktım sabah 6,30 a kadar uyku hak getire

ben de 2yi geçiyodu uyuyabildim, bu ara midem de çok rahatsız malesef..reflü başladı, gazım var ve bulantılarım oluyo hamileliğimin başından beri ilk kez hem de..
ama sabaha karşı tekrar uyandım 8 gibi bi daha uyudum..9 da tekrar kalktım artık bi daha da uyumadım ama sersem gibiyim artık..
imdaaaaaaaaaaaaaattttttttttt..!!!!!

ben bugün ilk defa deliksiz uyudum...nasıl oldu bilmiyorum ama ne döndüğümdeki acıyı hissediyorum.... wc ye bile kalkmamışım.......

Her ne kadar fazla giremesem de ve gebelik çizelgesini hala yapamamış olsam da 31. haftadayım, Burcinle aynı gidiyoruz sanırım. Doğum 15 şubatta. Sıradakileri sayarken araya kaynayım istedim :)

Ben 4-5 sefer tuvalete kalkmayı saymazsak çok şükür uyuyabiliyorum. Uykuya dalana kadar biraz zahmetli, sola yatsam soldaki bey hoşlanmıyor, sağa yatsam sağdaki rahatsız oluyor, uyuduktan sonra duymuyorum şikayetleri.
Bir de benim susuzluğum bir türlü dinmiyor, sizde de var mı bu durum?

sorma kız bende aynı dertten müsdaribim valla ilk aylarımda kusmadım şimdi başladı kusmalar cumartesi doktorum hem kabızlık hemde gaz için ilaç verdi bende midemden uyuyamıyorum zaten benim oğlan yukarıda mideme baskı yapıyor kız aşağıda idrar kesesine baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım valla :)))

Kızlar sizleri çok iyi anlıyorum.rabbim sıkıntılarınızın mükafatını verecek inşallah.yavrularınızı kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.çok zor gerçekten hele sağdan sola dönemk tam bir senfoni eşliğinde oluyordu benim resmen,sağdaki yastık düşer yerden onu al,karnına yerleştir,sonra bacak arandaki yastığı düzelt,of içim daralırdı.ama onların en ufak hareketlri herşeyi unuttururdu,rabbime hamd olsun,ikiz annesi olmak çooooook güzel bir duyguymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…