slm kızlarrrrrr annemde hasta yawww ben bakacağım herkeseee
ben bugün ilk defa deliksiz uyudum...nasıl oldu bilmiyorum ama ne döndüğümdeki acıyı hissediyorum.... wc ye bile kalkmamışım.......
Her ne kadar fazla giremesem de ve gebelik çizelgesini hala yapamamış olsam da 31. haftadayım, Burcinle aynı gidiyoruz sanırım. Doğum 15 şubatta. Sıradakileri sayarken araya kaynayım istedim :)
Ben 4-5 sefer tuvalete kalkmayı saymazsak çok şükür uyuyabiliyorum. Uykuya dalana kadar biraz zahmetli, sola yatsam soldaki bey hoşlanmıyor, sağa yatsam sağdaki rahatsız oluyor, uyuduktan sonra duymuyorum şikayetleri.
Bir de benim susuzluğum bir türlü dinmiyor, sizde de var mı bu durum?
sorma kız bende aynı dertten müsdaribim valla ilk aylarımda kusmadım şimdi başladı kusmalar cumartesi doktorum hem kabızlık hemde gaz için ilaç verdi bende midemden uyuyamıyorum zaten benim oğlan yukarıda mideme baskı yapıyor kız aşağıda idrar kesesine baskı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım valla :)))
Kızlar sizleri çok iyi anlıyorum.rabbim sıkıntılarınızın mükafatını verecek inşallah.yavrularınızı kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.çok zor gerçekten hele sağdan sola dönemk tam bir senfoni eşliğinde oluyordu benim resmen,sağdaki yastık düşer yerden onu al,karnına yerleştir,sonra bacak arandaki yastığı düzelt,of içim daralırdı.ama onların en ufak hareketlri herşeyi unuttururdu,rabbime hamd olsun,ikiz annesi olmak çooooook güzel bir duyguymuş
clairede şu saatlerde doğumda olsa gerek... rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hayırlı doğumlar olsun.....
selam kızlar haftasonu nedeniyle giremedim iki gündür napıosunuz herşey yolundadır umarım claire doğurucakmış Allahım hayırlı sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah bu arada bende artık çabuk yorulanlar kategorisine giriyorum sanırım dün cevahire gittik kocamla o kadar oturup molalarla gezmeme rağmen çok rahatsız olsum eve nasıl atıcam kendimii bilemedim en sonunda 1 saat kadar yatınca kendime geldim gezip tozmalar yalan oluyo artık bana da sanırım napalım bunada şükür artık gezip tozup yaptıklarıma sayıcam
selam kızlar haftasonu nedeniyle giremedim iki gündür napıosunuz herşey yolundadır umarım claire doğurucakmış Allahım hayırlı sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah bu arada bende artık çabuk yorulanlar kategorisine giriyorum sanırım dün cevahire gittik kocamla o kadar oturup molalarla gezmeme rağmen çok rahatsız olsum eve nasıl atıcam kendimii bilemedim en sonunda 1 saat kadar yatınca kendime geldim gezip tozmalar yalan oluyo artık bana da sanırım napalım bunada şükür artık gezip tozup yaptıklarıma sayıcam
herkese selamlar hamiş anneler,
ikiz anneleri,
kayracım nasılsın canım,göbiş ne durumda,gittikçe kocamanlaşıyormu kıııızzzakannehirkaydirigubbakcemile3?
burcinim ay bizim zamanımnızda bir de yaz sıcağı vardı ay ne zordu uyksuz geceler....
geranimo sen nasılsın canım?
nerocum bu nickin nerden geldiği geldi gece aklıma inanırmısın,manyakmıyım neyimmlaelaelaelaelae
herkese selamlar hamiş anneler,
ikiz anneleri,
kayracım nasılsın canım,göbiş ne durumda,gittikçe kocamanlaşıyormu kıııızzzakannehirkaydirigubbakcemile3?
burcinim ay bizim zamanımnızda bir de yaz sıcağı vardı ay ne zordu uyksuz geceler....
geranimo sen nasılsın canım?
nerocum bu nickin nerden geldiği geldi gece aklıma inanırmısın,manyakmıyım neyimmlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?