Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayra cnm bende hastayım

ayyy yaa alişime bişey oldu ...yemiyor zorla bir kase muhallebi yedirdim....sonra tam yere saldım
kaka yapmış aman altını alayım dedim...kasıklarına kadar mıçmışşş....bi yerden mıcını temizliyorum
bi yerden ömer moklu beze saldırıyo...ali mıcını kapatmaman içinde kaçmaya çalışıyorr
ter döktümm

ben bugün ilk defa deliksiz uyudum...nasıl oldu bilmiyorum ama ne döndüğümdeki acıyı hissediyorum.... wc ye bile kalkmamışım.......

ayy süper valla..ben de geçenlerde öyle bi deliksiz uyumuşum..saat tam 07:22'ydi bi uyandım inanamadım..keşke her gece öyle olsa..

Her ne kadar fazla giremesem de ve gebelik çizelgesini hala yapamamış olsam da 31. haftadayım, Burcinle aynı gidiyoruz sanırım. Doğum 15 şubatta. Sıradakileri sayarken araya kaynayım istedim :)

canım ben de 30+4 olmak suretiyle 31. haftamın içindeyim..inşallah 15 Şubat'ı bekler bebişler..süper olur bu valla..gerçi biz çok ağırlaşırız mahvoluruz ama bebekler için çok ama çok iyi olur..İNŞALLAAAAHHHHH!!!

benimkiler de rahat vermiyolar canım..bazen sallamıyım diyorum ama önce tepiklemeye başlıyolar sonra da kasılma oluyo zaman zaman..yani daha şimdiden ne istiyolarsa onu yaptırıyo sıpacıklarım benim..
susuzluk olayı da aynı canım..gece wc yetmiyomuş gibi bi de dilim damağım kurumuş bi şekilde uaynıyorum..sanırım geceleri de 1 litreye yakın su içiyorumdur..tabi o da wc yi tetikliyo ayy aman işte bi nevi kısır döngü :))

slm kızlarrrrrr annemde hasta yawww ben bakacağım herkeseee

amaniiiinnnnn...çookk geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun kuzum..

ayy benimkiler de aynı biçimde duruyo bi farkla benim kız yukarda oğlan aşağıda..

canım inşallah sen de bugünlere geleceksin ve sağlıkla gelecek meleklerin..
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

clairede şu saatlerde doğumda olsa gerek... rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hayırlı doğumlar olsun.....

selam kızlar haftasonu nedeniyle giremedim iki gündür napıosunuz herşey yolundadır umarım claire doğurucakmış Allahım hayırlı sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah bu arada bende artık çabuk yorulanlar kategorisine giriyorum sanırım dün cevahire gittik kocamla o kadar oturup molalarla gezmeme rağmen çok rahatsız olsum eve nasıl atıcam kendimii bilemedim en sonunda 1 saat kadar yatınca kendime geldim gezip tozmalar yalan oluyo artık bana da sanırım napalım bunada şükür artık gezip tozup yaptıklarıma sayıcam

clairede şu saatlerde doğumda olsa gerek... rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hayırlı doğumlar olsun.....

ay evet canım..13:15'teydi doğumu..belki bitmiştir şimdiye kadar..inşallah çok kolay, hayırlı ve sağlıklı bir doğum olmuştur..bebekleri de çok iyidir inşallah..dualarımız onunla..

artık dikkat etmeye başlasan iyi olur tabiki canım..yorulmak bize iyi gelmez aman dikkat..

herkese selamlar hamiş anneler,
ikiz anneleri,

kayracım nasılsın canım,göbiş ne durumda,gittikçe kocamanlaşıyormu kıııızzzakannehirkaydirigubbakcemile3?

burcinim ay bizim zamanımnızda bir de yaz sıcağı vardı ay ne zordu uyksuz geceler....

geranimo sen nasılsın canım?

nerocum bu nickin nerden geldiği geldi gece aklıma inanırmısın,manyakmıyım neyimmlaelaelaelaelae

geranimocum dikkat et kendine gerçi bunlar iyi günlerin :) 20.haftalarda allahım bu ne dicen :))) iki adım atıcan sanki kilometrelerce yürümüş gibi

hymarryim nasılsın?
doktora gittiniz mi?ne alemdesiniz bakalım?merak ettik biz seniii...

haklısın canım valla..bana kış günü ev sıcak geliyo, nefes alamıyorum zaman zaman..ilk 3 aylık dönemimde yatmak zorunda kalmıştım hatırlarsın..o zaman yaz sıcağına gelmişti deliriyorum sanmıştım sen çok haklısın valla..bu ağırlık ve 40 derece sıcak hayal bile edemiyorum..çok zor olmalı çookkkkk..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hey allahım hiç güleceğim yoktu,takılır insanın aklına işte nero benim arkadaşlarımın bana takdığı kısa isim şeker,ka da soyadımın başlangıçı aydınlatayım seni canım,

ay kızlar valla hergeçen gün korkularımda azıyo zaten herhalde ben 20 lerden sonra töbe kaldırmam popomu bu gidişle ama çok enteresan 1 hafta önce gayet iyiken bir hafta sonra birden bu kadar yorgunlupun başlaması enteresan geldi bide yusuflar geldi tabii hemenn ardından hymarrycim canım iyiyim işte kaygılar olmasa sen nasılsın dikişlerde sorun varmış canım sanırım ihmal etme başına iş açılmasın bebelerine ayakta lazımsın biv komşucumm hadi izne ayrılda görüşelim şekerim:) burçincim canım artık töbe yorulmam dün ödüm koptu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…