Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benimde çok belim ağrıyor geranimo sende de varmı bel ağrısı aynı haftalardayız seninle,
ben bide bu hafta sonu link link gezdim dün bütün akşam bel ağrısından yattım valla belim kopuyor sandım ağrıdan,nasıl olsa doğum yapınca gezemicez fırsat bu fırsat gezelim diyorumkaydirigubbakcemile3

evet komşum ya görüşelim :))) aslında seslensek duyucaz birbirimizi :)))

canım bel ağrısı pc başında sandalye tepesinde vs takılırken oluyo ama ayakta olduğumda kasıklarda ağrım oluyo dünde mesela bebeklerim benim sağda ama sol tarafım acayip ağrıdı derin nefes bile alamadım yatınca geçti ama bana gerekliydi evide süpürüyorum viledalıyorumda kaşınıyodum yani şimdi sıkar biraz yapmam

canım dikkat et valla ben ilk 3 ay hiç kalkmadan yattım kanamalar falan vardı malesef..sonra doktor 14. haftamda kaldırde beni..o zaman bile pek çıkmadım evden ama yatmıyodum..sonra senin haftalarda ağırlaşmalar başladı tabi..20-25 hafta aralığında sadece haftada 1 gün çıkarak (yani 5 kere alışverişe çıkarak) bütün eksiklerimizi giderdik..onun dışında ya evde ya annemde hep yattım..hala da yatıştayım..çok şükür doktorumuz herşeyi yolunda buldu ve bunu dikkat edip bolca istirahat etmeme bağladı..
hareketsiz olunca kilo alırım falan diye düşünüp kilo olayına falan da takılma hiç sakın..ben arkadan sanki hamile değilim önde kocamaaannnn bi göbüşüm var..normal kilom 45-47 boyum 1.65 ama 51 kiloyla hamile kaldım ben ve şu an yaklaşık 67 kiloyum (66,3) yani 16 kilo aldım..her ay ortalama 2 kilo alıyorum yani..ve doktorum çok iyi buluyor kilo alışımı..sonlara doğru hızlanır büyük ihtimal ama napalım..
doktorumun şöyle bi söylemi olmuştu herşeyi tek gebeliğe göre değerlendirip ikiyle çarpıcaksın..yorgunluk,bulantı,kilo vs vs vs herşey iki katı olabilir..olsun varsın..yeter ki bebişlerimiz iyi olsun..

biv senin binaya bakim dedimde dün pastane tarafından gelirken sağdaki bina dimi canım kızlar sizde duyun rastantının güzelliğini biz bivle aynı semti bırakın aynı mahallenin hatunları çıktıkkaydirigubbakcemile3

burcinnnn kızzzz geçe faceden baktımm pek çıtırrr hoşşş bi hatunsunn cnm yaaa

canııııııııımmmmmmmmmmm o senin güzel bakan gözlerin..çok teşekkür ederiimmmm..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yapma yapma yapmaaaaaaaaaaaaaa..
bolca dinlen boşver evi b.k götürsün..sen bebeklerini düşün..

aaa süpermiş..ne büyük şans..

evet canım valla haklısın artık bende daha dikkatli davranıcam aslında hamileliğimi yeni yeni anlamaya başladım desem daha doğru olur bugüne kadar şaka gibi geliodu karnım çıkıp yemek yedikten sonda miniklerimin hafif pıtırtıları tokat etkisi yaptı artık kontrollü olucam kesinlikle bu arada benimde kiloyla ilgili bi derdim yok bende 48 kiloyla başladım hamileliğe 6 kilo aldım bile ama umrumdada değil zaten 1,72 filanım boyumda kaldırır derdim değil istersede çatlasın göbişim bilmem neyim bebişlerimin imzası olur böyle canım yani ama kaygılar beni yiyip bitiriyo korkularla başedemiyorum

aman boşver yapma ya valla ben elimi sürmüyorum süpürgeye tüp bebek tedavisine başladığımdan beri kocama diyorum hadi canm bi evi süpürüp siliver sna zahmet biz yıllarca yaptık onlar yapsın azıcıkta yok öyle yan gelip yatmak,,

haklısın hepimizin yüreği ağzında tabi ama stres de iyi bişey değil biliyosun..bebeklerimize onun da zararı var..içini ferah tutmaya çalış..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

peki bişi sorucam özellikle gece yyatınca kızlar kuruntular başlıyo ya arkasından uykusuzlukluk ve gerçekliği şüpheli ağrılar napıosunuz kendine güzel bi telkin yöntemi bulan varmı hani ne düşünüp kuruyosunuzda kötü düşünceler gelmiyo aklınıza acayip ihtiyacım var valla neroka valla ben acıyodum hem çalışıyo o kadar bide eve gelince işle mi uğraşıcak die ama artık yaparsa o yapsın yapmazsada b.k götürsün hiç sallamıcam

yatarken eğlenceli bir kitap al eline..o dönemlerde oldukça iyi geliyor..
zeki kayahan coşkun, gülse birsel vs oku mesela..bebeklerle ilgili bişiler okuma yatarken hatta düşünme bile..sev onları elinle, şükret varlıklarına..belki eşin sırtına beline hafif masajlar yapabilir, gevşersin..ben hepsini yapıyodum 28-29. haftalara kadar sıkıntısız geldim çok şükür ama artık hiç biri yetmiyor..30lu haftalarını düşün ve şükret mesela haline :))) bu bile yetebilir..

hymarry göbüşüm büyüyor... inşallah 32 lere gelirsem bir daha foto koycam..... birde doğumdan önce koyarız..... yada şöle yapalım senimn fotolar kaçıncı haftalardaysa aynı haftalarda bende foto koyarım karşılaştırız.oldumuuuu kıızzzzz..... amaaaa haksızlık bikerem hep benmi foto kıycem....eskiler hep fotolarını koyuyorlardı..yeniler neden foto koymuyor....biv..vil..erolcan..geranimo..medine..nero-ka herkes göbüş fotosunu koysun.... çekinenler yüzünü koymasın nolcek.......

benim sorunum kötü bişi duyunca mesela burdan kötü bi haber filan alınca hemen kendime yapıştırp belirti aramak oluyo burçincim işte doğsunlar belki anca o zaman biticek bunlar şu günler bi geçse hayırlısıyla zaten kafamı yorucak kitaplar tercih ediyorum genelde meşgul olim başka bişi düşünmim diye ama işte oluyo yinede

geranimocum dikkat et kendine gerçi bunlar iyi günlerin :) 20.haftalarda allahım bu ne dicen :))) iki adım atıcan sanki kilometrelerce yürümüş gibi
kaydirigubbakcemile3 canım bunlar da snein iyi günlerin 30-32yi geç bakalım o zaman nolcekk kaydirigubbakcemile3
hymarryim nasılsın?
doktora gittiniz mi?ne alemdesiniz bakalım?merak ettik biz seniii...
canım benim bugün yine doktora gittik,
14 penisilin bitirmiştiki3 tane daha verdi,enfeksiyon vücudu yeniden istila etmesin diyeymiş,
yine kan idrar faciası tabi ki,yavrumdan alınamayan kanlar,ağlamaktan moraran yavrum..
iyi olsun inşallah canım benim..
bu arada inan 1 haftada sadece tek çocuğa yaklaşık 750 lira harcadık,
bir de halenin rota virüsü aşısı kontrolü derken 1 haftada 1000 lira.........
sağlık versin Rabbim inşallahh..
canım benim beni burda şimdi anne olmuşlar daha iyi tanır,
ben harika bir hamilelik geçirdim,hiç kendimi dinlemedim,ay oram mı ağrıyor,buram mı şişiyor,hiç girmedim,
yani biz çok sitedik onları,hamilelik ikiz gebelike beraber ömrümde bir daha yaşanır mı bilmiyordum,
başından beri beni öyle bir heves ve mutluluk almıştı ki,sonuna kadar hep öyleydim hamdolsun,
28.haftaya kadar karşı yakada tam gün özel okulda oturmadan çalıştım,tor tor gittim geldim,
bu yoğunlupa ve ağırlığa rağmen,
hiç aklıma kötü bir şey getirmedim,
sık sık doktora koşmadım,
sakınmadım hiç bişeyden kendimi,yemeğimi de yaptım,ağır olmamak kaydıyla temizlik ve düzeni mi de,
gezdim,alışverişlerimi kendim yaptım,
herşey hevesle can taşıdığımı bilerek oldu,harikaydı herşey,
hala hatırladıkça içim kıpırdar o günler için,
bir de yine burdakiler bu mantığımı iyi bilirler ki,
biz yavrularımızla sadece vitamin ve mineral paylaşmıyoruz,onlar bizim olumlu olumsuz tüm enerjimizi paylaşıyor ve hissediyorlar,
bu yüzden hayata mız mız,endişeli,gergin bebekler getirmek adına hep mutlu ve pozitif oldum..
Bugün herşey onlarla çok daha güzel..

benim 14. haftamda face de var kayracım bu haftalarda yeni fotom yok çekince koyarım neden koymim şikercim bende göbek meraklısıyım zaten koyunda görimkaydirigubbakcemile3

oooohhhhhhh kızlar valla allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel kaynatiosunuz :hulya: bizamnlar bende sürekli burdaydım ve tüm sohbetlere dahildim ama şimdi nerdeeeeeeeeeeeeee... neyse sizde hayırlısıyla bi doğurun bakalım.. bu uzunnn uzuunnn sohbetlerii çok ararsınızzzzz :ecrin_bebek:

ben hep dedim ki,
"...ben iyiyimm,
bebeklerim de iyi tamam mı,
kötü birşey söylemek,anlatmak isteyen dışarı çıksın,bebeklerim duyuyor :lepi:"

süper dedin valla canım ben bu sene işi bile bıraktım ama inan böyle olucağnı bilseydim bırakmazdım en azından bi meşguliyetim olurdu şimdi bütün gün yalnız kur da kur kafanda işte inşallah biran önce sıyrılırım yoksa benim oğlanlar garanti gerim gerim gergin olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…