Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canlarım m selamlarr..yeni anneler ve yeni gelen arkadaşlar ayrıca hamiş arkadaşlarım hepinizi öpüyorumm

delikafadulden hoşgeldin kııııızzz buyrunnnnnnnnn
dimi kız burda ne geyik yapardıııkkk,
sabahtan akşama kadar yazın sıcağındaopuyorumnanaktan
çok güzel günlerdi................

egelim hoşgeldin canım benim....kııııız biz az giriyoruz nete..inan kevser.dırım .hymarry bile bizden çok giriyor....... bak yavrukartallarda burda....... şimdi hamileler tembel anacım

anam eski anneler dedim bizimkiler gelmiş maşallahh

kuşum nasılsın yavru kartalım............
yavru kartallar nasıllarrr,
ne güzeldi hamilelik günleri dimiiiiii...

walla tembeliz hatta kızlar ben kaçar uzanim biraz uyuştum sonra görüşürüz öptüm hepinizi muckksx opuyorumnanaktan

valla kayracğm ben sabırsızlanıyorum resim eklemek için ama ben yeni taşındım evime şu internetim bağlandı göya ama 2 haftadır internete giremiyorum bağlandığı dakika göbüşümü ekleyeceğim,,,

canım ya özlüyorum hamileliği...ama geçirdiğim zamanları hastane günleriiii..ayyyy..özeniyorum yenmni hamilelere yenidenmi hamile kalsam nee

aynen öytle canım sağda kalıyor seslensen cama çıkardım :)) aynı mahalleyide geçtim hatta aynı sokak :))))vereliniortak

kızlar valla hepinizi çok özledimm...eski sohbetlerimizide tabiii...inanın ben fırsat bulamiom..ama yinede küçüçük bile ara bulduğumda girmeye çalişiom... biz iiz kızlarr oğluşumda kızımda git git büyüyolarr mucize gibiler ve ben hala inanmiorum :))) bu arada yarın kırkımız çıkıyoooooooooo hihoyyyt

aynen öytle canım sağda kalıyor seslensen cama çıkardım :)) aynı mahalleyide geçtim hatta aynı sokak :))))vereliniortak

hihihi şaka gibi valla ya ben alışverişe filanda çıkınca çalarım zilini senin bişi lazımsa alırım izne çıkınca sen yat dinlen ablacım voltranı oluştururuz artık hele bide çocuklar eklenincekaydirigubbakcemile3

koyarız arkadaşım göbüşümüzü ama k k ye nasıl konacak onu bilmiyorum

hymarycim korkutma kız beni daha kötü ne olabilir :))) yatamıyorum oturamıyorum altıma kaçırıyorum :)) kusuyorum midem ağrıyor kabızım gazım var ayaklarım davul gibi şişiyor daha başka ne olcek banaaaaaaaaa((

kayra canım 3.5 aylık olduk...bebeişlerde iyi teyzesii öperler ellerinden..10 hafta sıonra sıra sende.....

ay canım benim düşünmen yeter sen gel laflarız ben izine çıkınca biraz sıkılırım gibi sanki doğuma kadar ne güzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…