oooohhhhhhh kızlar valla allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel kaynatiosunuz :hulya: bizamnlar bende sürekli burdaydım ve tüm sohbetlere dahildim ama şimdi nerdeeeeeeeeeeeeee... neyse sizde hayırlısıyla bi doğurun bakalım.. bu uzunnn uzuunnn sohbetlerii çok ararsınızzzzz :ecrin_bebek:
hymarry göbüşüm büyüyor... inşallah 32 lere gelirsem bir daha foto koycam..... birde doğumdan önce koyarız..... yada şöle yapalım senimn fotolar kaçıncı haftalardaysa aynı haftalarda bende foto koyarım karşılaştırız.oldumuuuu kıızzzzz..... amaaaa haksızlık bikerem hep benmi foto kıycem....eskiler hep fotolarını koyuyorlardı..yeniler neden foto koymuyor....biv..vil..erolcan..geranimo..medine..nero-ka herkes göbüş fotosunu koysun.... çekinenler yüzünü koymasın nolcek.......
biv senin binaya bakim dedimde dün pastane tarafından gelirken sağdaki bina dimi canım kızlar sizde duyun rastantının güzelliğini biz bivle aynı semti bırakın aynı mahallenin hatunları çıktıkkaydirigubbakcemile3
aynen öytle canım sağda kalıyor seslensen cama çıkardım :)) aynı mahalleyide geçtim hatta aynı sokak :))))vereliniortak
hymarry göbüşüm büyüyor... inşallah 32 lere gelirsem bir daha foto koycam..... birde doğumdan önce koyarız..... yada şöle yapalım senimn fotolar kaçıncı haftalardaysa aynı haftalarda bende foto koyarım karşılaştırız.oldumuuuu kıızzzzz..... amaaaa haksızlık bikerem hep benmi foto kıycem....eskiler hep fotolarını koyuyorlardı..yeniler neden foto koymuyor....biv..vil..erolcan..geranimo..medine..nero-ka herkes göbüş fotosunu koysun.... çekinenler yüzünü koymasın nolcek.......
kaydirigubbakcemile3 canım bunlar da snein iyi günlerin 30-32yi geç bakalım o zaman nolcekk kaydirigubbakcemile3
canım benim bugün yine doktora gittik,
14 penisilin bitirmiştiki3 tane daha verdi,enfeksiyon vücudu yeniden istila etmesin diyeymiş,
yine kan idrar faciası tabi ki,yavrumdan alınamayan kanlar,ağlamaktan moraran yavrum..
iyi olsun inşallah canım benim..
bu arada inan 1 haftada sadece tek çocuğa yaklaşık 750 lira harcadık,
bir de halenin rota virüsü aşısı kontrolü derken 1 haftada 1000 lira.........
sağlık versin Rabbim inşallahh..
canım benim beni burda şimdi anne olmuşlar daha iyi tanır,
ben harika bir hamilelik geçirdim,hiç kendimi dinlemedim,ay oram mı ağrıyor,buram mı şişiyor,hiç girmedim,
yani biz çok sitedik onları,hamilelik ikiz gebelike beraber ömrümde bir daha yaşanır mı bilmiyordum,
başından beri beni öyle bir heves ve mutluluk almıştı ki,sonuna kadar hep öyleydim hamdolsun,
28.haftaya kadar karşı yakada tam gün özel okulda oturmadan çalıştım,tor tor gittim geldim,
bu yoğunlupa ve ağırlığa rağmen,
hiç aklıma kötü bir şey getirmedim,
sık sık doktora koşmadım,
sakınmadım hiç bişeyden kendimi,yemeğimi de yaptım,ağır olmamak kaydıyla temizlik ve düzeni mi de,
gezdim,alışverişlerimi kendim yaptım,
herşey hevesle can taşıdığımı bilerek oldu,harikaydı herşey,
hala hatırladıkça içim kıpırdar o günler için,
bir de yine burdakiler bu mantığımı iyi bilirler ki,
biz yavrularımızla sadece vitamin ve mineral paylaşmıyoruz,onlar bizim olumlu olumsuz tüm enerjimizi paylaşıyor ve hissediyorlar,
bu yüzden hayata mız mız,endişeli,gergin bebekler getirmek adına hep mutlu ve pozitif oldum..
Bugün herşey onlarla çok daha güzel..
kayraaaaa egeliiiii nasılsınız
hihihi şaka gibi valla ya ben alışverişe filanda çıkınca çalarım zilini senin bişi lazımsa alırım izne çıkınca sen yat dinlen ablacım voltranı oluştururuz artık hele bide çocuklar eklenincekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?