hymarycim korkutma kız beni daha kötü ne olabilir :))) yatamıyorum oturamıyorum altıma kaçırıyorum :)) kusuyorum midem ağrıyor kabızım gazım var ayaklarım davul gibi şişiyor daha başka ne olcek banaaaaaaaaa((
egeli maşallahları varrr..çok tatlılarr..allah analı bablı büyütsünnn
canım benim bugün yine doktora gittik,
14 penisilin bitirmiştiki3 tane daha verdi,enfeksiyon vücudu yeniden istila etmesin diyeymiş,
yine kan idrar faciası tabi ki,yavrumdan alınamayan kanlar,ağlamaktan moraran yavrum..
iyi olsun inşallah canım benim..
bu arada inan 1 haftada sadece tek çocuğa yaklaşık 750 lira harcadık,
bir de halenin rota virüsü aşısı kontrolü derken 1 haftada 1000 lira.........
sağlık versin Rabbim inşallahh..QUOTE]
Allah sağlık sıhhat versin canım..haklısın valla, artık hasta olmak çok pahalı..
oooohhhhhhh kızlar valla allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel kaynatiosunuz :hulya: bizamnlar bende sürekli burdaydım ve tüm sohbetlere dahildim ama şimdi nerdeeeeeeeeeeeeee... neyse sizde hayırlısıyla bi doğurun bakalım.. bu uzunnn uzuunnn sohbetlerii çok ararsınızzzzz :ecrin_bebek:
bebekler sağlıkla ve vakitlice gelsin de ben herşeye razıyım canım..napalım azıcıka ayrı kalırız :)
ben hep dedim ki,
"...ben iyiyimm,
bebeklerim de iyi tamam mı,
kötü birşey söylemek,anlatmak isteyen dışarı çıksın,bebeklerim duyuyor :lepi:"
:hooray:
burçinnn birsennn nasılsınız
sağol canım sen nasılsın??
kızlar valla hepinizi çok özledimm...eski sohbetlerimizide tabiii...inanın ben fırsat bulamiom..ama yinede küçüçük bile ara bulduğumda girmeye çalişiom... biz iiz kızlarr oğluşumda kızımda git git büyüyolarr mucize gibiler ve ben hala inanmiorum :))) bu arada yarın kırkımız çıkıyoooooooooo hihoyyyt
kocaman maşallah cadıya da sıpaya da..
hay allah sen körolmayasın emi şikayetlere bak.. bunlar normal...... anne oluyorsun günahların dökülüyor..... bunlar şikayet değil.... allh korusun kanaman yok kasılman yok ... düzenli dayanılmaz ağrıların yoksa gerisi normal..... inanmıyacaksın ama bir kere doğurunca tekrar hamileliği özlemek uzun sürmüyor...
hamileliği özlemek miii??? :uhm:
ben bi 9 ay daha yatmayı hayal bile edemiyorum..kısmet tabiki ne diyelim..
koy koy canım her hafta çek koy,hymarry göbüşüm büyüyor... inşallah 32 lere gelirsem bir daha foto koycam..... birde doğumdan önce koyarız..... yada şöle yapalım senimn fotolar kaçıncı haftalardaysa aynı haftalarda bende foto koyarım karşılaştırız.oldumuuuu kıızzzzz..... amaaaa haksızlık bikerem hep benmi foto kıycem....eskiler hep fotolarını koyuyorlardı..yeniler neden foto koymuyor....biv..vil..erolcan..geranimo..medine..nero-ka herkes göbüş fotosunu koysun.... çekinenler yüzünü koymasın nolcek.......
hiç gerek yok gerginliğe,çok güzel günleropuyorumnanaktansüper dedin valla canım ben bu sene işi bile bıraktım ama inan böyle olucağnı bilseydim bırakmazdım en azından bi meşguliyetim olurdu şimdi bütün gün yalnız kur da kur kafanda işte inşallah biran önce sıyrılırım yoksa benim oğlanlar garanti gerim gerim gergin olucaklar
valla ortada yoksun kayram cidden ben burda yoklamada senden öndeyimmlülülülülülüegelim hoşgeldin canım benim....kııııız biz az giriyoruz nete..inan kevser.dırım .hymarry bile bizden çok giriyor....... bak yavrukartallarda burda....... şimdi hamileler tembel anacım
çocuklar 3.4 yaşında olsunlarcanım ya özlüyorum hamileliği...ama geçirdiğim zamanları hastane günleriiii..ayyyy..özeniyorum yenmni hamilelere yenidenmi hamile kalsam nee
maşallahhhhhhkızlar valla hepinizi çok özledimm...eski sohbetlerimizide tabiii...inanın ben fırsat bulamiom..ama yinede küçüçük bile ara bulduğumda girmeye çalişiom... biz iiz kızlarr oğluşumda kızımda git git büyüyolarr mucize gibiler ve ben hala inanmiorum :))) bu arada yarın kırkımız çıkıyoooooooooo hihoyyyt
ahanda kambersiz halay olur muu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende buradayımmmmmmm
:1rolleyes:a.salkisalkisalkisyerimsenibenhay allah sen körolmayasın emi şikayetlere bak.. bunlar normal...... anne oluyorsun günahların dökülüyor..... bunlar şikayet değil.... allh korusun kanaman yok kasılman yok ... düzenli dayanılmaz ağrıların yoksa gerisi normal..... inanmıyacaksın ama bir kere doğurunca tekrar hamileliği özlemek uzun sürmüyor...
sağol tatlımm seninkilerde öleeeee
bu arada ben çıkmak zorundayım çünkü uayandılarr ve ağliolarrr öpüyorum hepiniziiii
kız yavrukartallar ben 10 hafta dayanırmıyım kııız.... ayyyyyyy 10 hafta sonra karnımı düşünemyiroum.... kızlar 1 er kiloyken millet göbüşten korktu.... 10 hafta sonra bu göbüşü taşımaya vinç lazım ....
bencede bu kilo konusunu çoook takmayın.... ben ilk gebeliğimde tek olmasına rağmen toplam 30 kilo aldım... evet vermek zor oldu ama ben azimli değildim... keyfime baktım..... emzirirken ne verirseniz o kar...... sonradan vermek zor.... birde yürümeye başlayınca çook verdim..biraz haşarıydı cadım....
nasıl nerde kim haftada iki kilo demiş yaaww,
7 aya kadar ayda 1 kilo,
7.8.aylarda iki haftada bi r kilo,
9.ayda evet haftada 1-2 kg kadar alınması ideal canım.
ama bğnyeden bğnyeye değişiyor tabi..
keyfine bak yaa
slm canlar.. ya ne çok kaynatmışsınız yaaa... off ben bugün dr. ve misafirden vakit bulamadım...
kızlarımın maşallah ı var teyzeleri bu hafta 250 şer gr. almışlar :) herşeycikleri yolundaçok şükür.. damlam 2580, çağlam 2800 olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?