Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hay allah sen körolmayasın emi şikayetlere bak.. bunlar normal...... anne oluyorsun günahların dökülüyor..... bunlar şikayet değil.... allh korusun kanaman yok kasılman yok ... düzenli dayanılmaz ağrıların yoksa gerisi normal..... inanmıyacaksın ama bir kere doğurunca tekrar hamileliği özlemek uzun sürmüyor...

kız yavrukartallar ben 10 hafta dayanırmıyım kııız.... ayyyyyyy 10 hafta sonra karnımı düşünemyiroum.... kızlar 1 er kiloyken millet göbüşten korktu.... 10 hafta sonra bu göbüşü taşımaya vinç lazım ....

koy koy canım her hafta çek koy,
ben bazı günler takılamıyorum,
ayrıca kendimi seninle karşılaştıramam kız ben,ben senin kadar bile yoktum doğurduğumda,sen beni yenersin hıhkaydirigubbakcemile3
hiç gerek yok gerginliğe,çok güzel günleropuyorumnanaktan
egelim hoşgeldin canım benim....kııııız biz az giriyoruz nete..inan kevser.dırım .hymarry bile bizden çok giriyor....... bak yavrukartallarda burda....... şimdi hamileler tembel anacım
valla ortada yoksun kayram cidden ben burda yoklamada senden öndeyimmlülülülülülü
canım ya özlüyorum hamileliği...ama geçirdiğim zamanları hastane günleriiii..ayyyy..özeniyorum yenmni hamilelere yenidenmi hamile kalsam nee
çocuklar 3.4 yaşında olsunlar ben yine becericem ooohhh zemuszemus:CüvCüv: :ecrin_bebek:
maşallahhhhhh
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende buradayımmmmmmm
ahanda kambersiz halay olur muu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:1rolleyes:a.salkisalkisalkisyerimseniben

sağol tatlımm seninkilerde öleeeee

bu arada ben çıkmak zorundayım çünkü uayandılarr ve ağliolarrr öpüyorum hepiniziiii

koş koş koş.. :))

bol bol dinlen abla..yatarak geçer 10 hafta merak etme..Allah büyük..

kızlar ben bi yemek yiyim gelirim yine...
öptüm sizi, göbüşleri ve bebişleriiii..

kızlar hepinize merhabalar muhabbet iyice koyulaşmış şikayetler de artmış ne yani daha da bunlar mı olucak ben şimdidn tembelleştim sanki dünyanın işini yapmış gibi oluyoru zaten kaydirigubbakcemile3
kızlar bi de kilodan bahsetmişsiniz gerçi hiç konuşmak istemediğim bi konu ama kaydirigubbakcemile3 ben de şimdiden 5 kilo aldım 3 gün sonra 16 hafta oluyo haftada iki kilo yazmışsınız ama ilk aylar için geçerli mi bu . inanın sabah kahvaltısı hariç ekmek yemiyorum akşam yemeklerinde ağzıma ekmek vurmuyorum, zaten tatlıyı da sevmem ama herşeyden yiyorum açlığa dayanamıyorum. ben bu kadar hızlı nasıl kilo alıyorum anlamadım kaydirigubbakcemile3

nasıl nerde kim haftada iki kilo demiş yaaww,

7 aya kadar ayda 1 kilo,
7.8.aylarda iki haftada bi r kilo,
9.ayda evet haftada 1-2 kg kadar alınması ideal canım.
ama bğnyeden bğnyeye değişiyor tabi..
keyfine bak yaa

bencede bu kilo konusunu çoook takmayın.... ben ilk gebeliğimde tek olmasına rağmen toplam 30 kilo aldım... evet vermek zor oldu ama ben azimli değildim... keyfime baktım..... emzirirken ne verirseniz o kar...... sonradan vermek zor.... birde yürümeye başlayınca çook verdim..biraz haşarıydı cadım....

emzirirken daha çok aldım yaaaaa,nası yanii:1no2:
yemeden sütüm olmuyor ki beniimmmmmCADIARZU
ben de sonradan veririm bari diyordumfisfisfis..

hahaha

kilo demeyin ben fıcı gibi oldummm,
ilacıma başladım şimdiii

iştahımı kestiii birazzz.....

ben iki yaşına kadar sanırımmm verememmm.....yani çocuklara biri bakana kadar yoksa diyet spor yapamam ben çocuklara uğraşmaktan yememk yemiyorum yedimmide tam yiyorum

nasıl nerde kim haftada iki kilo demiş yaaww,

7 aya kadar ayda 1 kilo,
7.8.aylarda iki haftada bi r kilo,
9.ayda evet haftada 1-2 kg kadar alınması ideal canım.
ama bğnyeden bğnyeye değişiyor tabi..
keyfine bak yaa

canım ben geranimo85'e cevap yazdım geçmiş sayfalarda..mesajımın o bölümü de şuydu:
"...... hareketsiz olunca kilo alırım falan diye düşünüp kilo olayına falan da takılma hiç sakın..ben arkadan sanki hamile değilim önde kocamaaannnn bi göbüşüm var..normal kilom 45-47 boyum 1.65 ama 51 kiloyla hamile kaldım ben ve şu an yaklaşık 67 kiloyum (66,3) yani 16 kilo aldım..her ay ortalama 2 kilo alıyorum yani..ve doktorum çok iyi buluyor kilo alışımı..sonlara doğru hızlanır büyük ihtimal ama napalım..
doktorumun şöyle bi söylemi olmuştu herşeyi tek gebeliğe göre değerlendirip ikiyle çarpıcaksın..yorgunluk,bulantı,kilo vs vs vs herşey iki katı olabilir..olsun varsın..yeter ki bebişlerimiz iyi olsun.."

yanlış mı anlaşıldı acaba?ama ben mesajımdan kopyala yapıştır yaptım "her ay" yazmışım..valla kimseyi yanlış bilgilendirmek ya da yönlendirmek istemem..üzülürüm sonra..

herkes geçmişte mi ama yaaa..
çok zor duruyorum dünden beri sırtım ve kasıklarım ağrıyo yahu..yatsam olmuyo otursam olmuyo..
kimse konuşmuyo nedeeeeeeennnnn???????

selam kızlarrrrr

herkes iyi maşallah clair arkadaşımızda anneliğe terfi etti arayan görüşen varmı ??? burdanda ayrıca tebrik ediyorum okursa diye

eski anneler gelmiş oh maşallahhh

bende oturuyomkaynanaya canım sıkkın alttan al ala nereye kadar
doğalgazı çok yakmayın hava aydınlık ışıkları yakmayın(istanbulda olanlar bugün havanın nekadar kapalı olduğunu bilir)çok uyuyomuşum durmadan bişeyler söylüyo ama durmadan karışıyo huyu bu biliyorum normalde duymamazlığa geliyorum eşimde benden yana o konuşsun sne bildiğini yap diyo 3 yıldır bana ama bazen öyle oluyoki sinir çıkıyo ya bi sus bişeyede karışma diye bağırmak geliyo içimden kızım önce doğacak mesela yok keşke erkek önce doğsaymış kız abla olacakmış 2 dakka fark nasıl önemliyse yok 2. de erkek olsaymış bu erkek merakınıda anlamıyorum ya kısacası bi saatten sonra duymamazlığada gelemiyo insan ışığı yakınca el işimi yapıyosun şığı kapat dedi bana bende el işi yapmıyorum ama karanlıktada oturmak isteiyorum dye çıkıştım eşim bi bakış attı kaynana gidince dedim ne bakış atıyosun duymamazlığa gelsene diyo ya deidm bi kerede o duracağı yeri bilse olmazmı sürekli laf sokma herşeye karışma havasında be kadın bide haddini bil ya ben annemi bu kadar alttan almadım dedim sen beni bu kadar alttan almıyosun dedim ama benden bekliyosun deidm çokta uzatmadım oda cevap vermedi zaten ikili koltukta uyukluyo şimdi küslük yapsammı yoksa normalmi davransam karar veremedim

slm canlar.. ya ne çok kaynatmışsınız yaaa... off ben bugün dr. ve misafirden vakit bulamadım...
kızlarımın maşallah ı var teyzeleri bu hafta 250 şer gr. almışlar :) herşeycikleri yolundaçok şükür.. damlam 2580, çağlam 2800 olmuş :)

canoooo kuşummmmmm kayganaa bu ne diyemm

bu arada bende kaynanamı aradım geçen 2 aydan sonra

ayyy bi canımlı cicimli konuşmalar

sırf eşim için aradım sürekli dedi ...bide dişbudayımız varya eşimin tarafından kimse olmayacak
buradakiler laf yapar........

eltimle kaynanamı çağırdım...

ama halam sinir etti beniii....16 ocak olarak ayarladıkk ...eltimin kızının yarışları var
ona göre ayar yaptı....
neymiş gelinin kızkardeşi yurtdışından geliyormuşş...topu topuu 1 ay kaldı...ve halamın gelini çok kalpazan biri....neymiş halam hazırlık yapacakmışşş.bize başka zaman yapın diyor......annemde kızdıı...sanki hacıdanmı geliyor dedi...cuma gününden yapsınlar c.tesi havada karada gelebilirler neymiş gelini birgünde iki yere gidemezmiş.....annemde gelmesinler dedi....

kuzum bana resileri mail atarmısın yaa ben kardeşimin pc kullanmıştım onda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…