bu kaynanaları kaynar kazana atmalı yaw.. ben,imki de hediye derdinde, onun akrabalarından uyduruk bitişört de gelse delirio herkese anlatıo amcamın gelinleri getirdi aman aman bakın pek güzeller, ay deli edio beni bide k.altın takıntımız var ölecekler altın yastığını düzeltirken hergün hergün...
cananla hirama cvp verdim ama çıkmadııı aaaa
canan halam kendi bilir gelimimide ben ne olduğunu biliyorum...gelmezse gelmesinler
dişbudayına gelince yapınca resimleri koyunca sizlere anlatırım...bebişko çoktan yaptı ama resimler gelmedi....
hiram cnm benimde 28 haftada sancılarım başladı ama 29 haftada anladım
29 haftadam hastaneye yattım ve önce allahın sonrada doktorumun sayesinde
ben 33+2 de doğurdum cnm ...
hiramcım inşallah erken gelmezler canım.... yat dinlen güzelim hiç kalkma.... bende yatıyorum .. ayrıca doktorlarımız bize magnezyum verdiler sertlik geçti...
burcin cnm yatacaksın doktorunla irtibatı koparmayacaksınn
cnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım
amin cnm çok saol inş kızlar dayanıklı oluyormuş doktor öle söledi biraz daha dayanırlar inş bende sürekli yatıyorum
cnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım
hiram cnm benim yazımıda oku arka tarafda cnm
burcin cnm koırkma cnm yaa bişey olmaz allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?