Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dirim ne tuhafmış bu gelin ne demek bi günde iki yere gidemezmiş o zaman kusurabakma malan göremeyecek bu partiyii
bu arada diş buğdayı partisi nasıl oluyo kız anlatsana biz davetli değilmiyiz yoksa heheh ben artık ordan doğuma gideirimmmm

kevserimmm maşallah damla ile çağlaya tombikleşmeye başlamışlar şöyle 5-6 kilo olsunlarda sırmaya geleyim onlarııı hart hart

diirm kaygana işte ama bazende adamın damarı atıyo anlayış hoşgörü nereye kadar bazen sopa göstermek istiyorum yoksa durmak bildiği yok ama eşimi kırmamak adına bişi yapamıyorum eşimede söylenmek istemiyorum arada derede kalmasın diye pöffffffff

slm kızlar bende 28 haftalık ikizlerimi bekliyorum ama erken gelecekler galiba bugün doktor karnımın sertleştiğini söyledi iğne vurulcam yarın ne kadar kalırlarsa kalacakmış ama fazla durmazlar daha dedi

bu kaynanaları kaynar kazana atmalı yaw.. ben,imki de hediye derdinde, onun akrabalarından uyduruk bitişört de gelse delirio herkese anlatıo amcamın gelinleri getirdi aman aman bakın pek güzeller, ay deli edio beni bide k.altın takıntımız var ölecekler altın yastığını düzeltirken hergün hergün...

koptummm beee:roflol::roflol:altın yastığı heeee

ne diyem bizimde o yastığımız oldu ama kimse bizi evimizde ziyert etmediii

CANANCIM sabır canım.inan sabredersen mükafatını fazlasıyla alacaksın canım.büyükleri idare etmek çok zor.herşeyi biz biliriz olunca oda dayanılmaz oluyor. KEVSERCıM maşallah yavrularına,sağlıklı ve huzurlu büyüsünler canım.k.altın mevzusu bursalılarda çok önemlidir bilirim,bizimkilerde bursada,merak işte ne yaparsın.

cananla hirama cvp verdim ama çıkmadııı aaaa

canan halam kendi bilir gelimimide ben ne olduğunu biliyorum...gelmezse gelmesinler
dişbudayına gelince yapınca resimleri koyunca sizlere anlatırım...bebişko çoktan yaptı ama resimler gelmedi....

hiram cnm benimde 28 haftada sancılarım başladı ama 29 haftada anladım
29 haftadam hastaneye yattım ve önce allahın sonrada doktorumun sayesinde
ben 33+2 de doğurdum cnm ...

hiramcım inşallah erken gelmezler canım.... yat dinlen güzelim hiç kalkma.... bende yatıyorum .. ayrıca doktorlarımız bize magnezyum verdiler sertlik geçti...

ay bu ara ben de korkmaya başladım valla canım..çünkü dünden beri sırtım ağrıyıp duruyo, gazım da var kasıklarıma vuruyo zaman zaman..magnezyumu dr günde 2 ye çıkardı ama yetmiyo mudur nedir gün içinde kasılmalarım oluyo..sanırım bu haftalarda hepsi normal ama hastanelik olcam diye de aklım çıkıyo valla..artık hakkımızda hayırlısı ne diyim..

hiramcım inşallah erken gelmezler canım.... yat dinlen güzelim hiç kalkma.... bende yatıyorum .. ayrıca doktorlarımız bize magnezyum verdiler sertlik geçti...

evet o kasılmalar için magnezyuma ben progestanı bırakır bırakmaz başladım..14. haftaydı..hala da içiyorum sonuna kadar da içicem, bir de gece yatmadan calsiyum alıyorum artık..hatta 1,5-2 aydır magnezyumu da günde 2ye çıkardı dr..ona rağmen oluyo kasılmalar ve dr normal olduğunu söyledi..gaz, idrara sıkışıklık vs gibi nedenler de rahmin kendini kasmasına neden olabiliyomuş..hira'nın da tek nedeni kasılma değildir bence muhakkak doktoru başka bişey daha görmüştür..Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin inşallah..

cnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım

burcin cnm yatacaksın doktorunla irtibatı koparmayacaksınn

tatlım yatıyorum hep zaten..çok dikkat ediyorum..doktorumdan da memnunum..
artık kontrollerimiz de 2 haftada bire indi..günün her saati arayabiliyorum doktorumu..o anlamda yok bir sıkıntım ama biraz rahat kendisi..ona göre herşey yolunda ve böyle giderse 38i görür bebekler ama ben 36 yı hedefledim..bakalım kim haklı çıkacak..daha erken gelmesinler de başka bişey istemiyorum..

cnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım

hımm anladım tatlım..dediğim gibi senin özel bir durumun var..hakkaten suyunun gelmesine rağmen bu haftalara gelmen mucize gibi bişey..sakın korkma bence herşey yolunda gidecek..her durumda bebeklerine sağlıkla kavuşacaksın sen..baksana ne kadar güçlü kuvvetli senin bebeklerin..MAŞALLAHHH onlaraaa..

amin cnm çok saol inş kızlar dayanıklı oluyormuş doktor öle söledi biraz daha dayanırlar inş bende sürekli yatıyorum

amin cnm çok saol inş kızlar dayanıklı oluyormuş doktor öle söledi biraz daha dayanırlar inş bende sürekli yatıyorum

ben de duymuştum kızların daha kuvvetli olduğunu..
hadi bakalım hayırlısı..
hayırlı haberler ver inşallah bize..

hiram cnm benim yazımıda oku arka tarafda cnm

burcin cnm koırkma cnm yaa bişey olmaz allahın izni ile

hiram rabbim şifa versin bebeklerin zamanında kucağında olsun canım.ya birde ben anlamadım suyun gelince doğum başlamış olmuyormu?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…