kız yavrukartallar ben 10 hafta dayanırmıyım kııız.... ayyyyyyy 10 hafta sonra karnımı düşünemyiroum.... kızlar 1 er kiloyken millet göbüşten korktu.... 10 hafta sonra bu göbüşü taşımaya vinç lazım ....
günaydınlar kızlarrr fenayım malum nezle oldum ama kuzularım hiç üzmediler beni uyudular alişim kalktı arabasındaaa...oynuyor kahvaltı vereceğim onaa
hymarry göbüşüm büyüyor... inşallah 32 lere gelirsem bir daha foto koycam..... birde doğumdan önce koyarız..... yada şöle yapalım senimn fotolar kaçıncı haftalardaysa aynı haftalarda bende foto koyarım karşılaştırız.oldumuuuu kıızzzzz..... amaaaa haksızlık bikerem hep benmi foto kıycem....eskiler hep fotolarını koyuyorlardı..yeniler neden foto koymuyor....biv..vil..erolcan..geranimo..medine..nero-ka herkes göbüş fotosunu koysun.... çekinenler yüzünü koymasın nolcek.......
vilciğim dikkat et cnm baya ilerlemişsinn
herkess ezel izliyoo
hirkes gitmişşş
pöfff bu ara kiloma taktım yaaaaaaaaaaaa koca bir mide ve göbüşşşş var
düşünimmmmmmmmmm düşünimmmmmmmmmmmmm çocuklara bakan olmazsa ben gidemem spora yapamam diettt
canım dur daha onlar sana ne kilo verdirecek günde 200 mekik çekmiş kadar olursun valla ben birtaneyle 27 kilo verdim hepsi gider takmaaaa
dirimmm ne takıyon kız kiloları rahat ol birazzz sende bi göbüş var korse giy toplansın oda 1 beden incelirisn germe hayatım kendiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?