Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dayanırsınnn...seni topiğin en tatlı göbüşlü hamişi seçeriz fenamııı

günaydınlar kızlarrr fenayım malum nezle oldum ama kuzularım hiç üzmediler beni uyudular alişim kalktı arabasındaaa...oynuyor kahvaltı vereceğim onaa

Geçmiş olsun dırımcım..

koyacam kayracım ama vakit bulamadım en kısa zamanda inşallah

herkese hayırlı akşamlar kızlar benim ağrım az da olsa hafifledi..Bugün iş çıkışı kocişle yemeğe gittik yeni geldik..eski formum yok walla yürüyemiyom eskisi gibi git gide ağırlaşmaya başladım ..Ama olsun cadı kızlarımın tekmelerini hissedince herşeye deyiyo walla rabbim herkes nasip etsin...Bizden böyle sizlerde ne var ne yok

iyiakşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir .ben ikigündür girmiyorum keyifsizdim biraz.geçmişe biraz göz attım maşşallah herkez iyi bir sorun yok hatta doğuma giden bile var.inşallah sağlıkla kucagına almıştır arkadaşımız kuzularını.kaydirigubbakcemile5

vil canım sen bana niden bakıyon ben erken sancılandım

hoşgeldin canoo

herif alişi uyutmaya çalışıyorr kök söktürdü .çocuk yaa bide bağrıyooooooo

hirkes gitmişşş

pöfff bu ara kiloma taktım yaaaaaaaaaaaa koca bir mide ve göbüşşşş var
düşünimmmmmmmmmm düşünimmmmmmmmmmmmm çocuklara bakan olmazsa ben gidemem spora yapamam diettt

biraz sohbet edelim diye geldim ama sırtım çok ağrıyo..yatmaktan oldu sanırım..ayağa kalkınca geçiyo ama yüz tane yastıkla desteklemek de bi çözüm olabiliyo kimi zaman :)) bi deniyim şu yastık olayını olmadı gelirim yine artık napalım..

hirkes gitmişşş

pöfff bu ara kiloma taktım yaaaaaaaaaaaa koca bir mide ve göbüşşşş var
düşünimmmmmmmmmm düşünimmmmmmmmmmmmm çocuklara bakan olmazsa ben gidemem spora yapamam diettt

canım dur daha onlar sana ne kilo verdirecek günde 200 mekik çekmiş kadar olursun valla ben birtaneyle 27 kilo verdim hepsi gider takmaaaa

aman ya midem ekşiyoo
antibiyotikten oluyo hep

bu arada şeker hapına geri döndüm iştahımı kesti kızlar yaa çok şükür pko ileti insülin direncime dayandı dimek

magnezyumu günde ikiye çıkardı demişsiniz kızlar ama bunu diyen arkadaşlarım 28 lerde ben şimdiden günde 2 içiyorum doktoruma karnımın sertliğinden bahsetmiştim arada olduğunu acaba bana o yüzden mi direk 2 doz başladı

dirimmm ne takıyon kız kiloları rahat ol birazzz sende bi göbüş var korse giy toplansın oda 1 beden incelirisn germe hayatım kendiniii

canım dur daha onlar sana ne kilo verdirecek günde 200 mekik çekmiş kadar olursun valla ben birtaneyle 27 kilo verdim hepsi gider takmaaaa

cnm yaa hiç sanmıyorum valla yaa...bende pko var ben az yesemde sağlıklı ve dengeli yemedikce ...kilo alıyorumki annemlere geldiğimden beridir burda sürekli hamur işi oluyor
ama aclıkda hissediyordum.....hamişlik öncesi ben şeker ilacı aldım ...işte zayıflamaya destekleyici...şimdide almaya başladım yoksa ellikere kalkardım ekmek içi bişi yemeye

üçdene misafir var beeee kimse çıksın ortaya

bak wavy girmedi hiçç...nerelerde acepppp kızçeler komuyor kızııı

offf yaaa kim ne derse desin ikiz bebek bakımı heç kolay değil

tek bebek hiç bebekmiş yaaa

kızlar bişey soracagım belki garip ama ben buaralar kendimi dokuz aylık gibi hissediyorum on daka yürümeyle yoruluyorum belim agrıyor rahat yatamıyorum sanki son ayımdayım okadar fena midede ekşime ayyyyy bende bir gariplikmi var ikizlerde arada oluyormu böyle erken zamanda. ilk oğlumda doguma gidecegim güne kadar gıkdemedim ben bu nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…