Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cnm morel vermek değil doğumdan sonra sarkık bi göbeğin kalması normal yoksa fit resimleirnide gördük senin şekerrrrr korseyle toplarsın şekli birazzzz

cnm ikiz gebelikte bu dediklerinnn çoğunlukla oluyorrr
çok normal.....

bu arada sen 2010 mayıs annesisin

senin gibi ikiz varmı bizim 2009 da iki kişiydik önce ben doğurdum heheh adıma topik bile açıldı:lepi:şöhretliii hatunumm

cnm morel vermek değil doğumdan sonra sarkık bi göbeğin kalması normal yoksa fit resimleirnide gördük senin şekerrrrr korseyle toplarsın şekli birazzzz

evettt korseee ama sevmiyorum dar şeyleri tabi özel günlerde giyiyorum

ben hiç zayıf olmadım ama o ayva göbekli halimi ösledimmmmmmmmmmm

eşime geçen dedim mini etek alacam biliyorsun giydirmem

evet didim ama evde giyecem .....ne yapacan dioo

sexsi hissetmiyorum kendimi diyommmmm oda bana asaletin yeter dioo mannakk

ben sana sexsü şeyler getirecem didiiii bakalım ne yapacakkk:kedi:

ağır vasıtalar hadiii konusun yaaaaaaaa

ben yatacam kuzularım uyurken uyumam lazım ama
iki lak lak yapayım şöle rahat rahat didim sesss yokkk

gece salarım alişle ömüşüüü heeeeee yanınızaaaa

ay dirimmmm kız bende doğumdan sonra jartiyer almaya karar verdimmmm kudurtcam adamı zuhahahha
artvinli sıkıldım kuzum yaaaaa gezip tozmak istiyom ben alışık değilim böyle evde oturmayaaa
dirim heee sizle fasıla geleyim ordada doğuma gideriz toluca ne güzel olur zaten doğuma hep kalabalık gitmek istemişimdir ay çok komik olur tamam geliyom fasılaaaa

kimseeee konuşmuyormuuuuuuuuuuuuuuuuu ben kaçayımmıııııııııı

ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ühüüüüüüüüüüüüüü

heee herif bana iki sene önce yılbaşında kırmızı jartier aldı ama şincik olmuyor yawww

zayıflamam gerekkk.....işteeeeee yine kilo çıktı karşıma

ama benim herif şimdi sexsü şey derken kendileri dantelli badiler yapıyolar cicim
pullu tayt vs. yapmışlar onlardan getirecek....

diş partisine beğersem giyeceğimm görürsün ciiciimm

yaa fasıla gidecem ama benim herif şimdiye kadar hiç yapmadığı şeyi yaptı içmeyeceksin didi
alla ben orada efkarlanırsam nası içmem yaaaa....eskiden benim koca seyhate gidince kızlar bana toplanır şarapları alırdık....tabi sigarada kullanıyordum yerdik içerdik...

ben titz başak kadını sarhoşken bileeeee bulaşıkları makinaya atardımmm
heygidiii günlerrr heyyyyyyyyyyyyyy

Bende çok sıkılıyorum ya,bugün biraz dışarı çıktım,gidip gelmem 20 dk.bulmadı,ulan bir fırtına çıktı,çok korktum kafama birşey düşecek diye.şans işte eşimden birde papara yedim,bu rüzgarda ne işin var diye.:umursamaz:

iyiyim kuzuuuu çenem düştüüüü gördüğün gibiii

yokk bacımmmm merak ettim nicinden ötürüü

yoksa bende mi belli ettim lazılığımıııturkbayragisırnaşık şey

senin uykun gelmiş canım,ondan çenen düştü zannediyorsunopuyorumnanaktan.sendemi lazsın yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…