kızlar bişey soracagım belki garip ama ben buaralar kendimi dokuz aylık gibi hissediyorum on daka yürümeyle yoruluyorum belim agrıyor rahat yatamıyorum sanki son ayımdayım okadar fena midede ekşime ayyyyy bende bir gariplikmi var ikizlerde arada oluyormu böyle erken zamanda. ilk oğlumda doguma gidecegim güne kadar gıkdemedim ben bu nasıl bişey
cnm morel vermek değil doğumdan sonra sarkık bi göbeğin kalması normal yoksa fit resimleirnide gördük senin şekerrrrr korseyle toplarsın şekli birazzzz
ya benim canım sıkılıyo yaaaaaaa gezip tozmak istiyommmm
ya benim canım sıkılıyo yaaaaaaa gezip tozmak istiyommmm
bivv az kalmış seninde canımm..hadi maşallahın var
ay dirimmmm kız bende doğumdan sonra jartiyer almaya karar verdimmmm kudurtcam adamı zuhahahha
artvinli sıkıldım kuzum yaaaaa gezip tozmak istiyom ben alışık değilim böyle evde oturmayaaa
dirim heee sizle fasıla geleyim ordada doğuma gideriz toluca ne güzel olur zaten doğuma hep kalabalık gitmek istemişimdir ay çok komik olur tamam geliyom fasılaaaa
hay allah sen körolmayasın emi şikayetlere bak.. bunlar normal...... anne oluyorsun günahların dökülüyor..... bunlar şikayet değil.... allh korusun kanaman yok kasılman yok ... düzenli dayanılmaz ağrıların yoksa gerisi normal..... inanmıyacaksın ama bir kere doğurunca tekrar hamileliği özlemek uzun sürmüyor...[
çok şükür ciddi problemim yok allah hiç birimize vermesin bakma ben işin şakasındayım :)) bebeklerimiz iyi olsunlarda biz bunlara razıyız.
ülen artvinli nirede diyecektim yazısnı gördümmm
artvinlii kızzz sen lazmısınnn
BURDAYIM dirimcim nasılsın.......eveeeeet lazım niye sordun.çokmu belli oluyor.
ay dirimmmm kız bende doğumdan sonra jartiyer almaya karar verdimmmm kudurtcam adamı zuhahahha
artvinli sıkıldım kuzum yaaaaa gezip tozmak istiyom ben alışık değilim böyle evde oturmayaaa
dirim heee sizle fasıla geleyim ordada doğuma gideriz toluca ne güzel olur zaten doğuma hep kalabalık gitmek istemişimdir ay çok komik olur tamam geliyom fasılaaaa
iyiyim kuzuuuu çenem düştüüüü gördüğün gibiii
yokk bacımmmm merak ettim nicinden ötürüü
yoksa bende mi belli ettim lazılığımıııturkbayragisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?