- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
senin uykun gelmiş canım,ondan çenen düştü zannediyorsunopuyorumnanaktan.sendemi lazsın yoksam
cnm ikiz gebelikte bu dediklerinnn çoğunlukla oluyorrr
çok normal.....
bu arada sen 2010 mayıs annesisin
senin gibi ikiz varmı bizim 2009 da iki kişiydik önce ben doğurdum heheh adıma topik bile açıldı:lepi:şöhretliii hatunumm
ay dirimmmm kız bende doğumdan sonra jartiyer almaya karar verdimmmm kudurtcam adamı zuhahahha
artvinli sıkıldım kuzum yaaaaa gezip tozmak istiyom ben alışık değilim böyle evde oturmayaaa
dirim heee sizle fasıla geleyim ordada doğuma gideriz toluca ne güzel olur zaten doğuma hep kalabalık gitmek istemişimdir ay çok komik olur tamam geliyom fasılaaaa
yaa fasıla gidecem ama benim herif şimdiye kadar hiç yapmadığı şeyi yaptı içmeyeceksin didi
alla ben orada efkarlanırsam nası içmem yaaaa....eskiden benim koca seyhate gidince kızlar bana toplanır şarapları alırdık....tabi sigarada kullanıyordum yerdik içerdik...
ben titz başak kadını sarhoşken bileeeee bulaşıkları makinaya atardımmm
heygidiii günlerrr heyyyyyyyyyyyyyy
o ne lannn herkes gidiyom demişşşşşş
ay bende siyah jartiyer alcam göbüşlü felan demiycem giecemmm
ay ben bi başak kadını olarak nasıl olcam acepppp
çocuklu karuuu ne işin var pc başında git çocuklarının mamasıyla ilgilen git acuk kocanla ilgilen biz yapamıyoz bari sen yappppp
nefes ben seni 2010 mayıs analarında gördümm sen kaç haftan geliyon hazırana bakimm
bak bende 36-37 haftaya göre mayıstım
ama 8 nisan pırtlattım alişle ömüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?