Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ALTTA ismini gördüğüm arkadaşlar huuuuu,yoksa uyuyamı kaldınııııııııız.sesiniz çıkmıyor.

yok canım ben haziran annesiyim bizde iki kişiyiz ama daha tanışmak nasip olmadı

kaydirigubbakcemile3delikafadulden sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3: :roflol: ilahi emi.

:içelim:

nefes ben seni 2010 mayıs analarında gördümm sen kaç haftan geliyon hazırana bakimm

bak bende 36-37 haftaya göre mayıstım

ama 8 nisan pırtlattım alişle ömüşü

kızlar varya karnımın resmen yırtıldığını hissediyorum bide kaşnıyo halı fırçaları varyaonu alıp kendimi tımarlamak istiyorummmm

ay bende siyah jartiyer alcam göbüşlü felan demiycem giecemmm
ay ben bi başak kadını olarak nasıl olcam acepppp

AMAAAAAAAAN canan içimi kararttın,ne yapıcan siyahını,kırmızısı dururken:umursamaz:.ben kırmızı delisiyim,neyim varsa kırmızısırnaşık şey

çocuklu karuuu ne işin var pc başında git çocuklarının mamasıyla ilgilen git acuk kocanla ilgilen biz yapamıyoz bari sen yappppp

ahanda gittim öptümmm koca göbüşlerden

minik olanlarıda tabi iyi gecelerrr sizlere ben

gece mama servisi için uykuya geçmeliyimmm

artvinli bizim herüf siyah hastası anam adam siyah tül çorap giydimmi bitiyoooo o yüzden siyah alcam kırmızı bi geceliğim var ama zati hep, topu 3 seksi geceliğim var beyaz kırmızı siyah zuhahahah şimdi bide jartiyer alcam keisn karra verdimmmm

nefes ben seni 2010 mayıs analarında gördümm sen kaç haftan geliyon hazırana bakimm

bak bende 36-37 haftaya göre mayıstım

ama 8 nisan pırtlattım alişle ömüşü

eeeeee dırım bende temmuz anneleri topiğine takılıyom,önce doğuracam belki ama hiç değilse kendimi temmuz topiğinde avutayım dimi ama

selam kızlar geçmişi okuyordum. sorma cananım o keyifler eski günlerde kaldı valla sigaraları tütütr ohhhhh

hadi kaç bakalım dirim hatunnnn

ya ben o kadar kpmik göbüş resimleir koydum ama hiç rağbet görmedi 4-5 karu beğendiğini söyledi başkada komik bulan yok halbükü ben biraz eğleniriz diye koymuştum onları yawwww ağlarım amaaa

diirm ilgilen kız kocişle bırakma herifiii
ay bivvv sigaraaaaa nasıl istiyo canım bazı bazı yemek üstüne ama tutyom kendimi en az 6 ay yok daha bana sigara migara ama keyifff istiyo canımmmm

Herkese iyi geceler,bende yatıyorum,midem ayaklanma yapmaya başladı,içerde savaş var,kim önce çıkacak diye,size iyi geceler,öptüüüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…