Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefes ben seni 2010 mayıs analarında gördümm sen kaç haftan geliyon hazırana bakimm

bak bende 36-37 haftaya göre mayıstım

ama 8 nisan pırtlattım alişle ömüşü

mayısa bir kere yazdım haziran 28 benim doğum tarihi ama en geç mayısta yaparım tabi dogumu .mayısta olmam lazım ama hazirandakilerde pek tatlı

ya nefeim uykum var ama uyuyamıyom veletler rahat bırakmıyo yüzüstü ve sırt üstü zati yatamıyom artık sağ solda haram oldu kimin üstüne yatsam o tepikliyo kalk kadın üstümden diye napcam ben bide doğuranlar kızlar bol bol uyuyun diyo sanki istemiyoz uyumayııııı

ayyy canım ya ben bayagı korktum bu işten amanınnnn ben şimdiden bir garibim uyuyamıyorum 30 haftaları hiç düşünemiyorum ayyy ben tırstım valla :çok üzgünüm:

nefesim kolay günler senin günler gerçi ben hala rahatım ya sadece uykuda dönmede sorun yaşıyom oda malum göbek büyüdükçe bi taraftan bi tarafa çevirmek zor oluyo yoksa korkma
açıkcası ben hemileliğim hiç bitsin istemiyorum onlarla aynı bedende olmaktan gayet memnunun hatta bende ayrılacaklar diye üüzlüyorum 9 ay hamileleiğe çok kısa söyleyeyeim 2 yıl olsun hamilelikkkk hehehe

günaydınlarrr aksamm benden sonra devam etmişsinizzz
benimde boğazım çok acıyooo kalkış yaptıkk
ali beni kaldırana kadar bağrıyo yataktaa velet yaaaa

kayraa naber kızzz

bende çocukları besledim ...aksamdan kalma bulaşığı makinaya teptim çay demelidm sofrayı hazırladım

halamı bekliyoruz kahvaltıyaa

günaydın kızlar,akşamki muhabbetinizi çok keyifle okudum valla sabah sabah iyi geldi jartiyer muhabbetinizde ayrıca çok iyidi yanikaydirigubbakcemile3
benimde şu uyuz internet bağlansada bende katılsam yani nasıl olsa sabaha kadar dolanıp duruyorm evin içinde çok uykum vaaaaarrrrrrakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…