selam kızlarrrrr
herkes iyi maşallah clair arkadaşımızda anneliğe terfi etti arayan görüşen varmı ??? burdanda ayrıca tebrik ediyorum okursa diye
eski anneler gelmiş oh maşallahhh
bende oturuyomkaynanaya canım sıkkın alttan al ala nereye kadar
doğalgazı çok yakmayın hava aydınlık ışıkları yakmayın(istanbulda olanlar bugün havanın nekadar kapalı olduğunu bilir)çok uyuyomuşum durmadan bişeyler söylüyo ama durmadan karışıyo huyu bu biliyorum normalde duymamazlığa geliyorum eşimde benden yana o konuşsun sne bildiğini yap diyo 3 yıldır bana ama bazen öyle oluyoki sinir çıkıyo ya bi sus bişeyede karışma diye bağırmak geliyo içimden kızım önce doğacak mesela yok keşke erkek önce doğsaymış kız abla olacakmış 2 dakka fark nasıl önemliyse yok 2. de erkek olsaymış bu erkek merakınıda anlamıyorum ya kısacası bi saatten sonra duymamazlığada gelemiyo insan ışığı yakınca el işimi yapıyosun şığı kapat dedi bana bende el işi yapmıyorum ama karanlıktada oturmak isteiyorum dye çıkıştım eşim bi bakış attı kaynana gidince dedim ne bakış atıyosun duymamazlığa gelsene diyo ya deidm bi kerede o duracağı yeri bilse olmazmı sürekli laf sokma herşeye karışma havasında be kadın bide haddini bil ya ben annemi bu kadar alttan almadım dedim sen beni bu kadar alttan almıyosun dedim ama benden bekliyosun deidm çokta uzatmadım oda cevap vermedi zaten ikili koltukta uyukluyo şimdi küslük yapsammı yoksa normalmi davransam karar veremedim
günaydın kızlar bende şimdi geldim işe bir güzel uyumuşum sabaha karşı kalkamadım valla
gnyd biv sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun,ikiz gebeliklerde 10 hafta önceden çıkılabiliyomuş izne
evet canım 10 hafta evvel çıkılıyor ama ben 32 haftada çıkıcam ne kadar geç çıkarsam o kadar geç dönerim bide doktorumda cumartesi sorun yok 32.hafta çık izne dedi bu hafta geçti sayılır önümüzdeki haftada gelebilirsem iyi olacak
kızlar nasılsınız ....hemen yazıp çıkacağım... bugün aranıza gelemiyorum...bir annenin yaşayabileceği nadir günlerden birine katılmaya gidiyrum..... ben kızımı yaşı küçük olduğu için özel bir okula ve kursa gönderiyorum.... gittiği kurs kuran kursu..... özellikle küçük yaşta kuranı kerimi öğrenmesini istedim çünkü..bugün elif cüzünü bitirp kurana geçti kızım ...okulda ilk 5 kişi arasındaymış..... ödül töreni varmış.... davet ettiler çok sevindim..... sabahtan beri çoook heyecanlıyım.... hazırlandım eşimi bekliyorum birazdan çıkacağım...... annane ve babannemizde gelecek ....rabbim hepinize çocuklarınızla iftihar edeceğiniz günler yaşamayı nasip etsin inşallah...
kızlar nasılsınız ....hemen yazıp çıkacağım... bugün aranıza gelemiyorum...bir annenin yaşayabileceği nadir günlerden birine katılmaya gidiyrum..... ben kızımı yaşı küçük olduğu için özel bir okula ve kursa gönderiyorum.... gittiği kurs kuran kursu..... özellikle küçük yaşta kuranı kerimi öğrenmesini istedim çünkü..bugün elif cüzünü bitirp kurana geçti kızım ...okulda ilk 5 kişi arasındaymış..... ödül töreni varmış.... davet ettiler çok sevindim..... sabahtan beri çoook heyecanlıyım.... hazırlandım eşimi bekliyorum birazdan çıkacağım...... annane ve babannemizde gelecek ....rabbim hepinize çocuklarınızla iftihar edeceğiniz günler yaşamayı nasip etsin inşallah...
bugün çok mutlu oldum yeni yılı uzun bir zaman sonra dışarıda kutlayacağız bekar kaynım kız arkadaşı ile boğazda tekne turu ile fasıl olacakmış....ona gidecekmiş illa sizde gelin dedi.
annem de illa gidin ben bakarım çocukları dedi....gideceğiz inş.bişey olmazsa
bugün çok mutlu oldum yeni yılı uzun bir zaman sonra dışarıda kutlayacağız bekar kaynım kız arkadaşı ile boğazda tekne turu ile fasıl olacakmış....ona gidecekmiş illa sizde gelin dedi.
canım inşallah Allahım bebeklerine sağlık versincnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?