Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aman canancığm takma boşver konuşsun dursunlar insanları değiştiremiyorsunki sinir olduğunla kalıyosun ancak,

gnyd biv sen kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun,ikiz gebeliklerde 10 hafta önceden çıkılabiliyomuş izne

evet canım 10 hafta evvel çıkılıyor ama ben 32 haftada çıkıcam ne kadar geç çıkarsam o kadar geç dönerim bide doktorumda cumartesi sorun yok 32.hafta çık izne dedi bu hafta geçti sayılır önümüzdeki haftada gelebilirsem iyi olacak

inşallah canm inşallah bende çalışabildiğim zamana kadar çalımak istiyorum kısmet olursa,

kızlar nasılsınız ....hemen yazıp çıkacağım... bugün aranıza gelemiyorum...bir annenin yaşayabileceği nadir günlerden birine katılmaya gidiyrum..... ben kızımı yaşı küçük olduğu için özel bir okula ve kursa gönderiyorum.... gittiği kurs kuran kursu..... özellikle küçük yaşta kuranı kerimi öğrenmesini istedim çünkü..bugün elif cüzünü bitirp kurana geçti kızım ...okulda ilk 5 kişi arasındaymış..... ödül töreni varmış.... davet ettiler çok sevindim..... sabahtan beri çoook heyecanlıyım.... hazırlandım eşimi bekliyorum birazdan çıkacağım...... annane ve babannemizde gelecek ....rabbim hepinize çocuklarınızla iftihar edeceğiniz günler yaşamayı nasip etsin inşallah...

MAŞALLAH kızına kayracım.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.Şimdi ne mutlu ve gururlusundur yavrunla,bu öğrenme azmi ve isteği başarısı hep devam etsin inşallah.Senin için çok büyük bir değer kızın, böyle hayırlı evlatlar bırakmak arkamızdan çok kıymetli.

maallah kızına allah nazarlardan saklasın senide tebrik ederim çok güzel karar vermişsin ve kızını göndermişsin küçük yaşta öğrenmek çok önemli yoksa çok zor sonradan öğrenilmiyor,

maşallaaaaahhh Melike'yee..Aferin minik akıllı kuzuya..
Allah hepimize evlatlarımızla iftihar edeceğimiz çoookkkk günler göstersin inşallah.. :Saruboceq:

kıayracığım tebrik ederim cnm çok güsel bir duygu olsa gerek rabbim bizlerede nasip eder inş..

bugün çok mutlu oldum yeni yılı uzun bir zaman sonra dışarıda kutlayacağız bekar kaynım kız arkadaşı ile boğazda tekne turu ile fasıl olacakmış....ona gidecekmiş illa sizde gelin dedi.
annem de illa gidin ben bakarım çocukları dedi....gideceğiz inş.bişey olmazsa

oh dök kurtlarını valla fırsat bu fırsat

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

HERKES NERDEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
klava: klava: klava: klava: klava:

süper şekercğm sana bu kadar yorgunluktan sonra eminim çok iyi gelecektir doya doya eğlen bizim yerimizede,hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

cnm banada magnezyum verdi bende başlayım içmeye benim zaten 19. haftamda suyum gelmişti bugüne kadar gelesi bile iyi dedi doktor yarın 2 doz celestone vurulcam iğneyi bulamadım henüz bakalım
canım inşallah Allahım bebeklerine sağlık versin

kayracım tebrik ederim maşallah kızına

bu kadar yorgunluktan sonra iyi gelir sana değişiklik olur. tadını çıkar ohhhh
bizde hep dışarda arkadaşlarda yada onlar bizde oluyodu bizde bu sene evimizde yalnız geçirelim diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…