kızlar bu sabah bir kalktım ayak bileklerim davul gibi şişmiş..hani ayak bileklerimizde sağlı sollu iki kemik vardır ya o kemikler yok olmuş yani o derece..
aradım hemen doktoru sizle de paylaşıyım dedim..
1- tuz şişmelere neden olurmuş..(ben tuz neredeyse hiç kullanmam,bu değil yani nedeni)
2- hareketsizlik şişmelere neden olurmuş, arada evin içinde de olsa 5-10dakikalık yürüyüşler yapılmalıymış..
3- yatarken ayaklarımızı kalp seviyesinin üstünde tutmalıymışız, düz uzatılan ayaklar da şişmelere neden olabilirmiş..ayaklarımızın altına yastık koymalı ve ara sıra yatağın içinde de ufak ufak ayak egzersizleri yapılmalıymış..
ben deneyeceğim hepsini, umarım iner ayaklarım..çünkü kaşıntı ve karıncalanma da yapıyor(
iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum zor olduğu kadar lutüftur ikiz bebekler insana tebrik ederim hepinizi ben ne ikiz bebek annesiyim ne de bebeişim var 3çocuk annesyim 3yaşındada oğluşum var ama aslı buraya yazma amacım farklı, çok düşündüm ama neden olmasın dedim,durumu çk mağdur olan yakın arkadaşım temizlik işi arıyor ,iş kariyerede açmıştım ama cevap çıkmadı belki aranızda evine yardımcı alan vardır istanbulda oturanlardan 2bebişle işleri yetiştirmek eminim zordur arkadaşımın referanslarıda var ayrıca dindar namazlı abdesli evi kra çocuklarını okutmak için bu işi yapıyor eşinin aldığı kira ve faturalara yetiyor mecbur çalışmaya yani acil işe ihtiyacı var düşündüm sizlerin yoksa bile çevrenizde olan vardır bide onun içinde güvenilir hayırlı ve aile olması çok önemli çalışması için sohbetlerinizi okudum belki dedim""" hayra vesile olan yapanla aynı sevabı alır""hadisi şerif ihtiyacı olan arkadaşlar yazsın telini veririm muhabbet ve sevgilerimle..............
Kayracım çok tebrik ediyorum Allahım zihin açıklığı versşn.Başarıları daim olsun inşallah.kızlar nasılsınız ....hemen yazıp çıkacağım... bugün aranıza gelemiyorum...bir annenin yaşayabileceği nadir günlerden birine katılmaya gidiyrum..... ben kızımı yaşı küçük olduğu için özel bir okula ve kursa gönderiyorum.... gittiği kurs kuran kursu..... özellikle küçük yaşta kuranı kerimi öğrenmesini istedim çünkü..bugün elif cüzünü bitirp kurana geçti kızım ...okulda ilk 5 kişi arasındaymış..... ödül töreni varmış.... davet ettiler çok sevindim..... sabahtan beri çoook heyecanlıyım.... hazırlandım eşimi bekliyorum birazdan çıkacağım...... annane ve babannemizde gelecek ....rabbim hepinize çocuklarınızla iftihar edeceğiniz günler yaşamayı nasip etsin inşallah...
Ohh çok iyi olur bence senin için baya yoruldun canım iyice eğlen stres at...:teytey:bugün çok mutlu oldum yeni yılı uzun bir zaman sonra dışarıda kutlayacağız bekar kaynım kız arkadaşı ile boğazda tekne turu ile fasıl olacakmış....ona gidecekmiş illa sizde gelin dedi.
annem de illa gidin ben bakarım çocukları dedi....gideceğiz inş.bişey olmazsa
Selam kızlar benim büyük gün yarın. Allahın izniyle kızlarım yarın aramıza katılacak.
Saat 13.15 gibi sezaryene giricem bana dua edin, kızlarım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dünyaya.
kızlar nasılsınız ....hemen yazıp çıkacağım... bugün aranıza gelemiyorum...bir annenin yaşayabileceği nadir günlerden birine katılmaya gidiyrum..... ben kızımı yaşı küçük olduğu için özel bir okula ve kursa gönderiyorum.... gittiği kurs kuran kursu..... özellikle küçük yaşta kuranı kerimi öğrenmesini istedim çünkü..bugün elif cüzünü bitirp kurana geçti kızım ...okulda ilk 5 kişi arasındaymış..... ödül töreni varmış.... davet ettiler çok sevindim..... sabahtan beri çoook heyecanlıyım.... hazırlandım eşimi bekliyorum birazdan çıkacağım...... annane ve babannemizde gelecek ....rabbim hepinize çocuklarınızla iftihar edeceğiniz günler yaşamayı nasip etsin inşallah...
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah iyisinizdir kızlar ben dün doktora gittim bebeklerimin cinsiyetini ögrendim iki kızım olacakmış Allahım nasip ederse inşallah hareketlerinide artık hissediyorum Allahıma şükürler olsunki
canım inşallah saglıklı bir şekilde almışsındır bebeklerini kucagına
canım maşallah kızına darısı inşallah bizim bebeklerin başına
rosecum hayırlı olsun kızların..doudoucum nerden yapıcan alışverişini
Ben ulusa gittim bugün bayağı uygun geldi fiyatlar birde kalitesi de iyi sanırım oradan yapacağız
bizde ulusu düşünüyoruz ayın 10 u gibi kayınvalidem gelicek ozaman yapıcaz sanırım
orada şirinler bebe var giysi için en uygun yer orası gibi geldi bana çok güzel şeyler var. ağrıların geçtimi biraz. ben azıcık yürüsem akşam ağrılardan duramıyorum
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah iyisinizdir kızlar ben dün doktora gittim bebeklerimin cinsiyetini ögrendim iki kızım olacakmış Allahım nasip ederse inşallah hareketlerinide artık hissediyorum Allahıma şükürler olsunki
canım inşallah saglıklı bir şekilde almışsındır bebeklerini kucagına
canım maşallah kızına darısı inşallah bizim bebeklerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?