Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ınşallah kucağina aldığın günleride görürüsün, ne güzel. Ben hala bilmiyorum cinsiyetleri söylemediler

amin inaşallah
teşekkürler canım inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah sende biran önce ögrenirsin cinsiyetlerini sen hissediyormusun hareketlerini

Son düzenleme:
teşekkürler canım inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah sende biran önce ögrenirsin cinsiyetlerini sen hissediyormusun hareketlerini

Evet canım ben 10 gündür falan hissediyorum, ben de merak ediyorum 18. haftada ayrıntılı usg ye girdim orada da göremedi hayırlısı olsun İnşallah

gecer inşallah canım bende kum döküyormuşum böbreklerimde kum varmış doktor iki tane hap yazdı kulanıp kulanmamakda tereddüt ediyorum yarın doktoruma soracagım ne diyecek bakalım

Geçmiş olsun kadın doğumcu verdiyse ilaçları o biliyordur gebelerin kullanıp kullanmayacağını

gecer inşallah canım bende kum döküyormuşum böbreklerimde kum varmış doktor iki tane hap yazdı kulanıp kulanmamakda tereddüt ediyorum yarın doktoruma soracagım ne diyecek bakalım

geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütme

Geçmiş olsun kadın doğumcu verdiyse ilaçları o biliyordur gebelerin kullanıp kullanmayacağını

teşekkürler canım evet kadın dogumcu verdi

geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütme

teşekkürler canım hiç üşütmüyorum kendim rahatsızda degilim ama dün idrar ve kan tahlili yapıldı orda çıkmış

kızlar ben yatıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler...

sanada iyi geceler canım haydi Allah emanet olun

maallah kızına allah nazarlardan saklasın senide tebrik ederim çok güzel karar vermişsin ve kızını göndermişsin küçük yaşta öğrenmek çok önemli yoksa çok zor sonradan öğrenilmiyor,

maşallaaaaahhh Melike'yee..Aferin minik akıllı kuzuya..
Allah hepimize evlatlarımızla iftihar edeceğimiz çoookkkk günler göstersin inşallah.. :Saruboceq:

kıayracığım tebrik ederim cnm çok güsel bir duygu olsa gerek rabbim bizlerede nasip eder inş..

kayracım allah evladına zihin açıklığı versin canım tebrik ederim

canım inşallah Allahım bebeklerine sağlık versin

kayracım tebrik ederim maşallah kızına

Kayracım çok tebrik ediyorum Allahım zihin açıklığı versşn.Başarıları daim olsun inşallah.

Ohh çok iyi olur bence senin için baya yoruldun canım iyice eğlen stres at...:teytey:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..... bugün gerçekten çok güzeldi..... kızım bana bugün büyük bir gurur yaşattı... kursumuzda ilk kurana geçen 5 kişi arasındaydı..ayrıca ezber kabiliyeti en yüksek öğrenci seçildi...öğretmenleri tek tek tebrik ettiler beni.... kızımada hediyeler verdiler. gözyaşlarımı tutamadım.... onu bu kursa gönderdiğim için iyi bir karar verdiğimi daha iyi anladım.... hepimiz evlatlarımıza öğretmekle yükümlüymüşüz.... ve bundan dolayı sorgumuz olacakmışş..inşallah öğretmeye teşvik ettiğimiz içinde başımızda bir taçla dolaşacakmışız ahirette....... melikem öğrendi...daısı ikizlerime inşallah..... sıra bundan sonra okulumuzda.... şimdi anaokulunda zaten seneye ilkokul başlıyor allahın izniyle......artık gayem iyi bir şekilde öğrenim görüp ileride ayakları üstünde duran akıllı bir evlat yetiştirmek... rabbim nasip eder inşallah................... onların mutlulukları ve başarıları öyle güzelki anlatamam........................................

Maşallah canım kızına Allah nazardan saklasın daha da güzel günlerini gör ikizlerle beraber

ayyy ne güzel canım senin adına çok sevindim iyice eğlen dök kurtları bütün senen güzel geçsin
herkes iyi ne güzel kızlar sevindim ayak şişmeleri olacak hepiniz dikin ayakları kum dökme olayına üzüldüm çok sancılı bi dönem allah yardımcın olsun canım kayracım önce seni sonra kızını tebrik ederim başarılarının devamı gelir işallahhh

bende işte şöyle böyle kaynana yüüznden kocişle atıştık nane mollayız bugünü annemde geçiridm akşam geldim eve yattık ama uyku tutmadı geri pörtledimm şimdi buralardayımmm

Herkese hayırlı geceler......nasılsınız.....bugün pek kimsecikler uğramamış buralara,bende evde değildim.misafirlikteydim oh çok iyi geldi valla,hamile olmak çok zevkli,herkes ne ikram edeceğini şaşırıyor,bir turşu yedim çatladım resmen,meğer canım ne kadar istiyormuş benim ya,hiç farkında değildim.Hiç eve gelmek istemedim,evde yatmaktan sıkıldım galiba.:hulya:

ıyi geceler kızlar........bende eşimin yanına kıvrılayım.......neden çok üşüyorum....bu gecede kimsenin yazmaya niyeti yok gibi.opuyorumnanaktan

günaydın herkeze kızlar,

rose cnm kızların hayırlı olsun,benimde ikisi kız allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

merhaba kızlarrr nasılsınız bakimm

yawwww bu hymarry nerede yawwww...

dün wavyle konuştum kız baya sıkıntılı günlerde
ağzında af çıkmış kanamsı devam ediyormuş kızlarında uyumuyormuşş yorgun yanii arkadaşımm

rabbim kısçelerine bolll uyku versinn

burçinn, kıs noldu kaya abla yamuk mu yaptı?? arayamadım bi daha seni affet nolur, şimdi de damla emiyokucağımda, gsm le konuşturmuyolar bebelerim yanında

aminn... benimkilerin de gaz sorunu başladı, demişlerdi 15 gün sonra başlıo diye

burçinn, kıs noldu kaya abla yamuk mu yaptı?? arayamadım bi daha seni affet nolur, şimdi de damla emiyokucağımda, gsm le konuşturmuyolar bebelerim yanında

yok canım yamuk demeyelim de, doktoru izin vermemiş düzenli bi işte çalışmasına belinden dolayı (
yine ortada kaldım anlayacağın..ay bu bebişler gelmeden bulsam birini iyi olacak ama bakalım..teyzem 2 bayanla görüşmüş yılbaşı sonrası onlarla bi görüşücem olmadı arayışa devam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…