ınşallah kucağina aldığın günleride görürüsün, ne güzel. Ben hala bilmiyorum cinsiyetleri söylemediler
birazcık azaldı ama tam olarak geçmedi canım ya
teşekkürler canım inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah sende biran önce ögrenirsin cinsiyetlerini sen hissediyormusun hareketlerini
gecer inşallah canım bende kum döküyormuşum böbreklerimde kum varmış doktor iki tane hap yazdı kulanıp kulanmamakda tereddüt ediyorum yarın doktoruma soracagım ne diyecek bakalım
gecer inşallah canım bende kum döküyormuşum böbreklerimde kum varmış doktor iki tane hap yazdı kulanıp kulanmamakda tereddüt ediyorum yarın doktoruma soracagım ne diyecek bakalım
Geçmiş olsun kadın doğumcu verdiyse ilaçları o biliyordur gebelerin kullanıp kullanmayacağını
geçmiş olsun canım dikkat et ayaklarını üşütme
kızlar ben yatıyorum hepinizi öpüyorum iyi geceler...
MAŞALLAH kızına kayracım.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.Şimdi ne mutlu ve gururlusundur yavrunla,bu öğrenme azmi ve isteği başarısı hep devam etsin inşallah.Senin için çok büyük bir değer kızın, böyle hayırlı evlatlar bırakmak arkamızdan çok kıymetli.
maallah kızına allah nazarlardan saklasın senide tebrik ederim çok güzel karar vermişsin ve kızını göndermişsin küçük yaşta öğrenmek çok önemli yoksa çok zor sonradan öğrenilmiyor,
maşallaaaaahhh Melike'yee..Aferin minik akıllı kuzuya..
Allah hepimize evlatlarımızla iftihar edeceğimiz çoookkkk günler göstersin inşallah.. :Saruboceq:
kıayracığım tebrik ederim cnm çok güsel bir duygu olsa gerek rabbim bizlerede nasip eder inş..
kayracım allah evladına zihin açıklığı versin canım tebrik ederim
canım inşallah Allahım bebeklerine sağlık versin
kayracım tebrik ederim maşallah kızına
Kayracım çok tebrik ediyorum Allahım zihin açıklığı versşn.Başarıları daim olsun inşallah.
Ohh çok iyi olur bence senin için baya yoruldun canım iyice eğlen stres at...:teytey:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli inşallah iyisinizdir kızlar ben dün doktora gittim bebeklerimin cinsiyetini ögrendim iki kızım olacakmış Allahım nasip ederse inşallah hareketlerinide artık hissediyorum Allahıma şükürler olsunki
canım inşallah saglıklı bir şekilde almışsındır bebeklerini kucagına
canım maşallah kızına darısı inşallah bizim bebeklerin başına
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..... bugün gerçekten çok güzeldi..... kızım bana bugün büyük bir gurur yaşattı... kursumuzda ilk kurana geçen 5 kişi arasındaydı..ayrıca ezber kabiliyeti en yüksek öğrenci seçildi...öğretmenleri tek tek tebrik ettiler beni.... kızımada hediyeler verdiler. gözyaşlarımı tutamadım.... onu bu kursa gönderdiğim için iyi bir karar verdiğimi daha iyi anladım.... hepimiz evlatlarımıza öğretmekle yükümlüymüşüz.... ve bundan dolayı sorgumuz olacakmışş..inşallah öğretmeye teşvik ettiğimiz içinde başımızda bir taçla dolaşacakmışız ahirette....... melikem öğrendi...daısı ikizlerime inşallah..... sıra bundan sonra okulumuzda.... şimdi anaokulunda zaten seneye ilkokul başlıyor allahın izniyle......artık gayem iyi bir şekilde öğrenim görüp ileride ayakları üstünde duran akıllı bir evlat yetiştirmek... rabbim nasip eder inşallah................... onların mutlulukları ve başarıları öyle güzelki anlatamam........................................
bugün çok mutlu oldum yeni yılı uzun bir zaman sonra dışarıda kutlayacağız bekar kaynım kız arkadaşı ile boğazda tekne turu ile fasıl olacakmış....ona gidecekmiş illa sizde gelin dedi.
annem de illa gidin ben bakarım çocukları dedi....gideceğiz inş.bişey olmazsa
merhaba kızlarrr nasılsınız bakimm
yawwww bu hymarry nerede yawwww...
dün wavyle konuştum kız baya sıkıntılı günlerde
ağzında af çıkmış kanamsı devam ediyormuş kızlarında uyumuyormuşş yorgun yanii arkadaşımm
rabbim kısçelerine bolll uyku versinn
burçinn, kıs noldu kaya abla yamuk mu yaptı?? arayamadım bi daha seni affet nolur, şimdi de damla emiyokucağımda, gsm le konuşturmuyolar bebelerim yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?